bonbon1 27.10.05, 11:54 Jak ech sie z dobrze poinformowanych zrodel dowiedziol, ramona juzas zabanowali, ale teroz juz na couki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: banowanie c. d. 27.10.05, 12:03 a mie nasz niyzastompiony bartoszcze wczora padou ize mie nawet dwa linki odbanowali - kurde ale mie zaszczyt chyciou, dyc oni som take dobrodusze .... :) Odpowiedz Link
ballest Re: banowanie c. d. 27.10.05, 12:06 Jou mu napisou juz list, czekom na uodpowiydz! Odpowiedz Link
builder Re: banowanie c. d. 28.10.05, 00:28 ballest napisała: > Jou mu napisou juz list, czekom na uodpowiydz! za duz`o siy chfolisz Herr Gorolu ballest=za duz`o, i za duz`o godosz gupot, pszihamuj trocha i mys`l GOVOM a niy ryncami, Odpowiedz Link
dede99 Re: banowanie c. d. 27.10.05, 12:08 To Ramon idzie w dobrych intyncjach na stare Forum a te ciolki go zabanuja. Kto to bol? Ta marionetka-,,krwawo Lady"?? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: banowanie c. d. 27.10.05, 12:14 niy godejcie juz tak niyfajnie "krwawo ...." bo nom forum zawrzo :)) Odpowiedz Link
ballest Re: banowanie c. d. 27.10.05, 12:16 to yno chodzi o pisanie tym czerwonom tintom, a uona nie mou prawa banowania IP! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: banowanie c. d. 27.10.05, 12:18 ale znajiomosci Ballest, tam sie znajomosci liczom, mosz znajomosci i niymosz oupy we niymieckim wojsku, to es je i prezydyntym! :)) Odpowiedz Link
dede99 Re: banowanie c. d. 27.10.05, 20:18 szwager_z_laband napisał: > ale znajiomosci Ballest, tam sie znajomosci liczom, mosz znajomosci i niymosz > oupy we niymieckim wojsku, to es je i prezydyntym musisz jeszcze dodac ze Niymcow i Ruskich niy lubisz,tos je najwiynkszy patriota. Odpowiedz Link
ramon6 Re: banowanie c. d. 27.10.05, 21:33 je teraz wszystko wpozondku. Te obrazajonce wpisy SSS i Morgentaua som na FG usuniynte. Odpowiedz Link
builder Re: banowanie c. d. 28.10.05, 00:31 dede99 napisał: > To Ramon idzie w dobrych intyncjach na stare Forum a te ciolki go zabanuja. > Kto to bol? Ta marionetka-,,krwawo Lady"?? tou je dobry!!!!!, ino Tiy jyj niy oubraz`yj=Uona je ino narzyndziem w spisku ;), Odpowiedz Link
bartoszcze Re: banowanie c. d. 27.10.05, 21:34 oj, Szwager, późno było, to chyba nie doczytałeś - pytałem czy już Ci te nicki odbanowali:)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: banowanie c. d. 27.10.05, 21:48 mooj sichercheitsnick hans_hanys je jusz od lipca zabanowany "Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania się została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod adres abuse@poczta.gazeta.pl spamer" A to ino za post w kerym zech chciou dac´ znac´ ze mie zabanowali: • Re: Dzień dobry (7) hans_hanys 12.07.05, 06:06 + odpowiedz Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania się została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod adres abuse@poczta.gazeta.pl nadmiernie spamujesz. Przerwa tygodniowa Odpowiedz Link
ballest Re: banowanie c. d. 27.10.05, 21:53 Hanys, ze uoni liczyc nie umiem to wiysz, uoni 114000 jako 140000 czytajom , takie tympe mogom byc sztudiowani ludzie ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: banowanie c. d. 27.10.05, 21:59 Ballest oni mie tam pod koniec pora razy na dziyn juz i banowali, no tosz tera majom robota blank ajnfach, niyma "Hanysow" niyma kogo banowac. abo? Odpowiedz Link
bartoszcze Re: banowanie c. d. 27.10.05, 22:55 hanys_hans napisał: > mooj sichercheitsnick hans_hanys je jusz od lipca zabanowany idzie sie stracić w tych Twoich nickach:))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: banowanie c. d. 27.10.05, 23:11 bartoszcze napisał: > hanys_hans napisał: > > > mooj sichercheitsnick hans_hanys je jusz od lipca zabanowany > > idzie sie stracić w tych Twoich nickach:))) > Tela szczynscio ze mi wroociyli mooj piyrszy nick bo bych wynokwiou dali! Zeby sie potracic w tych mojich nickach to cza byc´ jusz richtich tympym! Je to richtich taki pieroonowy unterszid? 1.hans_hanys 2.zabanowany_hanys_hans 3.blank_zabanowany_hanys_hans pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
bartoszcze Re: banowanie c. d. 27.10.05, 23:21 hanys_hans napisał: > Zeby sie potracic w tych mojich nickach to cza byc´ jusz richtich tympym! > > Je to richtich taki pieroonowy unterszid? > 1.hans_hanys 2.zabanowany_hanys_hans 3.blank_zabanowany_hanys_hans > Nie, ino jak zapamietałem nick hanys_hans, to nawet nie zauważyłem, że jest też hans_hanys:))) mea culpa Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: banowanie c. d. 28.10.05, 11:07 ja gynau twoja culpa, twoja srogo culpa :)) Odpowiedz Link