gospodyni_glywickego_forum 20.11.05, 17:15 od tej chwili każdy Twój post w którym obrazisz kogokolwiek z forum albo zmienisz mu złośliwie nick będzie kasowany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: do sss9 20.11.05, 17:37 gospodyni_glywickego_forum napisała: > od tej chwili każdy Twój post w którym obrazisz kogokolwiek z forum albo > zmienisz mu złośliwie nick będzie kasowany buahahahahaha!!! to żadna nowina - robicie to już od dawna, więc po co ten komunikat ? zapomniałaś tylko dodać, że każdy post, w krórym ja zostanę obrażony, albo zmieniony zostanie mój nick - zostanie przyjęty z zadowoleniem. takie już tu macie zasady rodem z PRL. :)))))))))))) Odpowiedz Link
ballest Re: do sss9 20.11.05, 17:42 JA!!!!! Nie umiysz pisac bez obrazaniou, a wiync bydziesz kasowany Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 20.11.05, 17:47 JA ! to tyczy wszystkich czy tylko mnie ? ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=32255966&a=32256483 takiego rico, to będziecie musieli kasować 4 na 5 postów... :))))))))) Odpowiedz Link
gospodyni_glywickego_forum Re: do sss9 20.11.05, 17:46 jeżeli ktokolwiek z tego forum zmieni Tobie nick albo obrazi osobiście też będzie wycięty Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 20.11.05, 17:49 gospodyni_glywickego_forum napisała: > jeżeli ktokolwiek z tego forum zmieni Tobie nick albo obrazi osobiście też > będzie wycięty no to masz HUK roboty, jutro sprawdzę jak ci poszło... :))) tak na oko masz do usunięcia jakieś 50 postów. :))) do roboty, do roboty... Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 20.11.05, 17:55 gospodyni_glywickego_forum napisała: > napisałam od 17,15 to ja proponuję przywrócić wszystkie moje posty, które zostały do tej godziny usunięte na przestrzeni ostatniego tygodnia. tak dla równowagi. :))) Odpowiedz Link
gospodyni_glywickego_forum Re: do sss9 20.11.05, 17:59 możesz jeszcze raz napisać odpowiedzi na każdy post,mnie to nie przeszkadza,ale zasady już wszyscy znają i będe konsekwentna Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 20.11.05, 18:05 nie, nie będę pisał jeszcze raz, idiotę próbuj robić z "autochtonicznych glywicoków" - pójdzie łatwiej. przywróć wszystkie usunięte posty, albo cała ta twoja gadka warta jest potłuczenia o kant d..py. przecież wiemy, że nie ulotniły się i czekają na swoją "szansę na sukces" :))) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 21.11.05, 08:19 gospodyni_glywickego_forum napisała: > możesz jeszcze raz napisać odpowiedzi na każdy post,mnie to nie przeszkadza,ale > zasady już wszyscy znają i będe konsekwentna do roboty, do roboty... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=32208261&a=32259780 Odpowiedz Link
ausrufezeichen_1 Re: a jo go lubia!!!! 20.11.05, 20:54 kiedys robilimy zawody ilu gorolom na wochenende obikemy gymba, jo szafnol raz siedmiu na jeden wieczor, to byla pieronowa impreza keby policyjo nie przyjechaly dostalo by jeszcze wincyj. pa sss9 Odpowiedz Link
ramon6 Re: a jo niy je za tym 20.11.05, 21:28 jusz zech kejsik pisou, jak zacznymy tukej wycinanie akceptowac, to stawiomy samych siebie na tyn som szczebel s tymi s FG. Jak wtojs obrazou, abo czuje sie obrazonym, to musi to na wolnym forum wyczimac, bo inaczyj to te forum je wszyskym jyno niy wolne. Wy i jou wiymy ze tyn SSS je taki ze bez prowokacyje niy poradzi zyc, besto cza mu to uostawic. Uon je taki i koniec. Czy my sie muszymy s kouzdym gupieloukym marajsic? Odpowiedz Link
sloneczko1 Ramonie6 20.11.05, 21:58 dyskusje można prowadzić bez przekręcania nicków,prawda? i bez wulgaryzmów-------każdy ma prawo sie wypowiedzieć na każdy temat ale nie musimy tolerować faceta któremu brak kultury--w moim domu i w moim otoczeniu jest bardzo mało osób które tak się wyrażają,ale znam i takich ,którzy nawet nie zauważają co mówią i jakimi słowami--jeżeli większość forumowiczów umie wyrażac swoje poglądy kulturalnym językiem to inni mogą to samo Odpowiedz Link
sss9 Re: Ramonie6 21.11.05, 08:12 właśnie sloneczko, niektórzy z was mają z tym ogromne problemy ! ... ale ich postów nie kasujesz. :))) Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Ramonie6 21.11.05, 23:27 No i proszę, nagle się okazuje, że przestrzeganie pewnych zasad korzystania z Forum nie jest sprzeczne z wolnością słowa. pozdrawiam serdecznie bartoszcze Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ramonie6 21.11.05, 23:36 tak pedziou czuowiek z zasadami moralnymi :))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Panowie :) 21.11.05, 23:41 cieszę się ,że podzielacie mój punkt widzenia w tej kwestii :)))))' miłej nocy życzę Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Panowie :) 21.11.05, 23:43 jo niy podzielom na zicher tego co mo na mysli nasz hausmajster ze Stalinogrodu - on sie staro porownac wypowiedzi normalnych ludzi ze wypowiedziymi mynd spouecznych, a to juz je przesada do potyngi abo? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Panowie :) 21.11.05, 23:53 Laband--każdy mo prawo dostać szansa :) abo? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Panowie :) 21.11.05, 23:55 jo niymom nic przeciwko dowania szansom nawet sss-owi, ale niych mi sam von Hausmajster niy udowo swiyntego Myndeusza :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Panowie :) 21.11.05, 23:58 no to sie ciesza,że sie rozumiymy----dobrej nocy życza Wszystkim ;) Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Panowie :) 21.11.05, 23:58 szwager_z_laband napisał: > jo niy podzielom na zicher tego co mo na mysli nasz hausmajster ze > Stalinogrodu - on sie staro porownac wypowiedzi normalnych ludzi ze > wypowiedziymi mynd spouecznych ale żeś przywalił niektórym swoim kolegom, Szwager:))) ja tam bym ich tak brzydko nie nazwał ale Ty ich znasz lepiej:))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Panowie :) 21.11.05, 23:59 juz ty wiysz co i kogo jo mom na mysli - wymsl se cos lepszego na ku pokrzepiyniu serca :) Odpowiedz Link
sss9 Re: Ramonie6 22.11.05, 12:32 bartoszcze napisał: > No i proszę, nagle się okazuje, że przestrzeganie pewnych zasad korzystania z > Forum nie jest sprzeczne z wolnością słowa. > pozdrawiam serdecznie > bartoszcze > :))) najpierw trzeba zacząć przestrzegać tych zasad wobec wszystkich - inaczej to jest zwykła karykatura. :) no, ale skoro to takie forum humorum, to i karykatura nie powinna dziwic. :))) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 11:57 no i cała ta twoja gadka sloneczko warta jest potłuczenia o kant d..py. tak jak myślałem. :) i gdzie wam bidoki do jabbura, myhy i somepointa... :)))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do sss9 22.11.05, 11:58 no gynau, kaj nom tam do nich - i bezto sam durch do nos klupiesz pra:)) Odpowiedz Link
ballest Re: do sss9 22.11.05, 12:04 Fajnies mu nazdou, przeca tyn SSS nie wiy co pisze;) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 12:09 poklepywaniom nie ma tu końca... :))) ballest, już wiesz coś na temat swojej narodowości ? :))) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 12:15 ballestem też się czujesz ? :))) widzę, że masz już nieźle naklupane... :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do sss9 22.11.05, 12:20 Ty sa to zastympujesz nom sam couke forum gliwice :) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 12:05 ty jesteś sloneczko ? zaczekaj na nią - będziesz mógł ją tradycyjnie poklepać. potraktuj to jako rewizytę. :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do sss9 22.11.05, 12:08 jo juz wia co ci je tak zol, zol ci je ize ciebie zodyn w tyn kalfas klepnonc niychce! :) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 12:14 zol nie zol, ty szwager tak niy piye...dol. lubia czasem czytać te twoje piyerdooły, ale co za dużo, to niyzdrowo - możno byś tak raz na jakiś czas wytrzeźwiał ? :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do sss9 22.11.05, 12:14 snerwowous sie, bo ci sie literki poprzestawiauy :)) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 12:16 błądzisz, ale w twoim stanie to nic dziwnego. :))) wody się napij, może wtedy będziesz wiedział co ci się przestawiło. :))) Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 22.11.05, 12:23 tęskno ci i zol starego dobrego FG, dlatego tak tam kukasz za każdym razem kiedyś pijany czy na trzeźwo tyż ? :) Odpowiedz Link