annak12 12.03.06, 14:35 Odczuwacie skutki? ciągłe zmęczenie,ogólne osłabienie,senność ,jesteśmy wyczerpani ,rozdrażnieni,znużeni ,kawa za kawą a i tak "zamulony":) Jakie są Wasze sposoby na pokonanie tych objawów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 15:01 rico-chorzow napisał: > Okłady z młodej piersi. To może dobre dla panów,no powiedzmy....w odpowiednim wieku:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 15:06 Jest jakiś wiek nieodpowiedni? Odpowiedz Link
annak12 Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 15:38 rico-chorzow napisał: > Jest jakiś wiek nieodpowiedni? ...dla piersi.:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 16:36 annak12 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Jest jakiś wiek nieodpowiedni? > > ...dla piersi.:) Nie wiem,musisz piersi zapytać. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 15:14 Mo - okłady z młodej piersi -? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 15:34 Rico, musisz ponsc do "REAL", idz tam kaj je mynso, wez kup se piersi od ciplikow i juz mosz mode piersi - jo tak co tydziyn robia i pomogo! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 16:35 szwager_z_laband napisał: > Rico, musisz ponsc do "REAL", idz tam kaj je mynso, wez kup se piersi od > ciplikow i juz mosz mode piersi - jo tak co tydziyn robia i pomogo! Aha,podrobiowe lekarstwo:)? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:28 ale musisz se pospieszac bo wiosna idzie:), a z niom mo jakos zaraza na mode piersi sie ciepnonc podobno! :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:40 Lepi jak byscie poszli rzykac rozaniec, a niy uo modych piersiach marzyc ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:42 to je temat aktualny, ptasio grypa sie zblizo przeca:) Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 20:49 szwager_z_laband napisał: > to je temat aktualny, ptasio grypa sie zblizo przeca:) piersi ze skrzydelkami ;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:06 betelka napisała: > szwager_z_laband napisał: > > > to je temat aktualny, ptasio grypa sie zblizo przeca:) > > > > piersi ze skrzydelkami ;)) Furgajonce cycki. Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:09 rico-chorzow napisał: > betelka napisała: > > > szwager_z_laband napisał: > > > > > to je temat aktualny, ptasio grypa sie zblizo przeca:) > > > > > > > > piersi ze skrzydelkami ;)) > > Furgajonce cycki. > Ty i te twoje cycki. Niy mosz nic innygo w gowie??? ;))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:11 betelka napisała: > rico-chorzow napisał: > > > betelka napisała: > > > > > szwager_z_laband napisał: > > > > > > > to je temat aktualny, ptasio grypa sie zblizo przeca:) > > > > > > > > > > > > piersi ze skrzydelkami ;)) > > > > Furgajonce cycki. > > > > Ty i te twoje cycki. Niy mosz nic innygo w gowie??? ;))) Możesz mi podać coś inspirującego,może przejmie i moja głowa,Betelko:)) Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:19 > Możesz mi podać coś inspirującego,może przejmie i moja głowa,Betelko:)) > > A co inspirujacego bys chciol? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:22 Niy zrozomiaua?,Ty mosz podać.:))) Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:27 rico-chorzow napisał: > Niy zrozomiaua?,Ty mosz podać.:))) Zrozumiauach, yno we jakim kierunku by cie cos moguo zainspirowac? ;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:37 betelka napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Niy zrozomiaua?,Ty mosz podać.:))) > > > Zrozumiauach, yno we jakim kierunku by cie cos moguo zainspirowac? ;)) Wszysko,bele niy cycki. > > Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:52 ballest napisał: > Lepi jak byscie poszli rzykac rozaniec, a niy uo modych piersiach marzyc ! Ja Ballest,nie chcesz mieć kiły,dzieci ni rzeżączki to używaj własnej rączki:)) Odpowiedz Link
ballest Re: bez komyntarza/wez to som wykasuj 12.03.06, 18:01 No ja jak mosz kogos co ci ta rynka naprowadzi, to to tysz je ok! Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 20:47 ballest napisał: > Lepi jak byscie poszli rzykac rozaniec, a niy uo modych piersiach marzyc ! Lepi to sie koszula do z... ;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:45 szwager_z_laband napisał: > ale musisz se pospieszac bo wiosna idzie:), a z niom mo jakos zaraza na mode > piersi sie ciepnonc podobno! > > :)) Fto uazi do Reala?:)),po piersi.:))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:47 jo bou wczora:)) ale bouech ze mojom, tak ze skonczouo sie na wozyniu wozyka:)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 17:54 szwager_z_laband napisał: > jo bou wczora:)) > > ale bouech ze mojom, tak ze skonczouo sie na wozyniu wozyka:)) Ci powia po cichu,coby rzodyn niy wiedziou,dzisioj'ch 4 udka zezar:( Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 19:21 nojlepsze na to je wszysko brac z humorym:) usmiychnij sie:)) Kiedy ja zawyję to cała dolina drży - powiedział wilk Kiedy ja zaryczę, to cała sawanna się trzęsie - powiedział lew Na to skromnie kurczak : Kiedy ja sobie kichnę to cała planeta sra w gacie ze strachu... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 20:01 Hehehehe,a co bydzie jak siy drzistnie,hehehehe Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 20:03 to to bydzie dopiyro przesilynie:)) Odpowiedz Link
betelka Re: kurczaki 12.03.06, 20:59 abakus.blox.pl/resource/kurczaki.jpg wieszcztygodniowy.w.interia.pl/obraz/kurczaczk.jpg Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 20:42 annak12 napisała: > Odczuwacie skutki? ciągłe zmęczenie,ogólne osłabienie,senność ,jesteśmy > wyczerpani ,rozdrażnieni,znużeni ,kawa za kawą a i tak "zamulony":) > Jakie są Wasze sposoby na pokonanie tych objawów? Jou takiygo czygos niy mom Cza na frische Luft wylyzc a niy yno przi kompie siedziec ;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:01 betelka napisała: > > Jou takiygo czygos niy mom > Cza na frische Luft wylyzc a niy yno przi kompie siedziec ;)) No tak ,jeśli narzeka się na bóle cały rok ,to w tym okresie to nic szczególnego:))A spacery to... moja specjalność:) Odpowiedz Link
betelka Re: Przesilenie wiosenne:( 12.03.06, 21:05 annak12 napisała: > betelka napisała: > > > > Jou takiygo czygos niy mom > > Cza na frische Luft wylyzc a niy yno przi kompie siedziec ;)) > > > No tak ,jeśli narzeka się na bóle cały rok ,to w tym okresie to nic > szczególnego:))A spacery to... moja specjalność:) Jakie bole? Jak by spacery bouy twojom specjalnosciom, to bys sam tak nie stynkaua ;))) Odpowiedz Link