arnold7 18.03.06, 11:33 Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? a/ Tak b/ Nie c/ Nie wiem Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska okupacja Iraku itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 11:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=38599103 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 11:58 arnold7 napisał: > Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? > > a/ Tak > b/ Nie > c/ Nie wiem > > Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska > okupacja Iraku itp. dla nas --tak, dla nazistów --nie a co Ty wybrałeś? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:18 Nie chcialbym ulatwiac miszczowi, a jak wiadomo, miszcz ma powazny problem z odroznianiem dobra od zla:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:43 jo tyn wontek odpowia za Ballesta - i mogesz tera symnom godac jak es chciou z nim godac. JA Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:51 jak by mie chciou ktos ublizyc to bych tysz niy odpowiadou Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:53 Kaj sam widzisz chync ublizanio? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:54 ale pomin to i pytej sie dalyj, tak chobys Ballesta sie pytou Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:54 Wyklaruj mi to, bo jo niy widza. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 12:58 uwazosz ze pytac sie kogos o to czi nazizm bou zbrodniczym systymym niy je ublizaniym? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 13:07 Jak jusz stawiosz taki zarzut, to go uzasadnij. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 13:09 bouo by to nonsynsym, tak samo jak pytanie keres zadou. O rzeczy oczywiste sie niy pyto, rzeczy te sie stwierdzo. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 13:26 W przypadku miszcza niy wszysko jes oczywiste, a nawet mauo co. Odpowiedz Link
meg_s Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 15:16 Szwager - a co było złego w pytaniu do ballesta o to co ma do zarzucenia Prawu Harcerskiemu ? do dziś nie doczekałam się odpowiedzi - więc skoro jesteś taki chętny do pracy adwokata - odpowiedz za niego Odpowiedz Link
meg_s Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 15:17 taka wasza metoda - puścić bąka i zwiać Odpowiedz Link
meg_s Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 15:21 zapytasz co moje pytanie ma wspólnego z tym wątkiem ? otóż zgadzam się z Tobą że takie postawienie pytania przez Arnolda może być uznane za obraźliwe - ale tezaa ballesta że harcerstwo wychowuje żołnierzy mafii była nie tylko obraźliwa, ale kłamliwa i wredna Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 15:26 Wcale niy twierdza, ze moje pytanie niy moze byc uznane za uobrazliwe, ala jak juz ftos je za take uznowo, to niych to uzasadni. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 23:25 najprzod do Margotki - Margotko poradzisz se forsztelowac ze niykere we sobota popouedniu musuzom robic? a tera do Arnolda - jak by mies sie tak spytou to bych tysz niy odpedziou ... Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 23:50 W porownaniu ze miszczym to tys jes blyskotliwy Szwager. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 23:54 Arnold, Margotka wydowo mi sie zno b. dobrze moje zdanie na temat harcydupkow ... Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 23:58 Harcydupkow to jo mom wiysz kaj. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:02 wiym - ale tera i sam prosza cie, wytuplikuj mi co wy mocie do Ballesta(?) Odpowiedz Link
meg_s do Szwagra 19.03.06, 00:19 szwager_z_laband napisał: > najprzod do Margotki - Margotko poradzisz se forsztelowac ze niykere we sobota > popouedniu musuzom robic? tiaaaa..... forszteluje, forszteluje - nie tylko forszteluje sama pracuję na okrągło świątek, piątek - co nie zmienia faktu że na tę odpowiedź czekam pół roku, ale ballest jak zawsze kiedy coś mu nie pasuje udaje ślepego i głuchego Twoje zdanie byłeś mi już nieuprzejmy wyłuszczyć - (bo ja Twoich dzieci nie przezywam) - ale to również nie była odpowiedź na moje pytanie - tylko garść refleksji bazujących na jednostkowych doświadczeniach z zamierzchłych czasów Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do Szwagra 19.03.06, 00:23 Margotko wiym ze sie sam niyzgodzomy z zauozynia, ale jo juz mom tak czecie pokolynie(wuasciwie czworte - po tym jak nom Slonsk cudze ludzie dzielyli) ze niy dom sie za pierona wciongnonc w jakes cudze patriotyzmy, i to samo na piyrszym miejscu wciskom do gowy mojymu synkowi - Odpowiedz Link
meg_s Re: do Szwagra 19.03.06, 01:48 szwager_z_laband napisał: > niy dom sie za pierona wciongnonc w jakes cudze patriotyzmy, a Ty durś swoje - okopałeś się na tych Twoich pozycjach i nosa z okopu nie wyściubisz już napisałam że bazujesz na doświadczeniach z innej epoki - nie mówię, że musisz znać Prawo i jego dzisiejsze przestrzeganie - ale miej odwagę powiedzieć "nie znam bo nie chcę znać" i wtedy nie wyśmiewaj, nie krytykuj, nie poniżaj chcesz krytykować ? - proszę bardzo, masz prawo, ale TYLKO wtedy jeśli najpierw poznasz to co chcesz oceniać skauting to nie jest polski wymysł i specyfika - ale do kogo ja mówię - to trzeba mieć oczy i umysł otwarte na świat ;P Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do Szwagra 19.03.06, 09:07 Wydawauo mi sie ze godomy o polskich harcydupkach. Ok, Margotko, wim jako je roznica miyndzy skautami i harcerzami(a prtzinajmiyj jako boua). To ze niy mom dobrego zdania o polskim harcerstwie to wynika z tego ze w nim sie robi w nim dzieciom juz pranie mozgu. Mogymy ale dyskutowac o roznicach miyndzy skautami i harcerzami. Zresztom temat juz my dosc obczaskali swojego czasu:) Odpowiedz Link
meg_s Re: do Szwagra 19.03.06, 09:41 ok wystarczy - powiedziałeś o słowo za dużo przykro mi - bo myślałam, że umiemy rozmawiać, ale skoro nie umiesz zrezygnować z wyzwisk mimo że wiesz że kogoś boleśnie dotykają - to nie chrzań później o kulturze rozmowy Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: do Szwagra 19.03.06, 09:48 Jak Cie uraziouech to wybocz. Niy odnosza tego co sam padouech do kogos konkretnie, a ze mom take zdanie o harcerstwie we Polsce ogolnie, za to nic niy poradza. Odpowiedz Link
builder Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 16:31 szwager_z_laband napisał: > uwazosz ze pytac sie kogos o to czi nazizm bou zbrodniczym systymym niy je > ublizaniym? jou uwazom zy niy!, w koz`dyj szkole som takie pytania i nikt siy niy uobrazo, zresztom widac` zy miszcz sie uchylo ud odpowiedzi i zmienio temat, by, Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 19:40 Kay Ballest zminiou temat? Nic tukey nie widza, coby oun cos zmieniou Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 23:27 gynau ps i choc my sie ze Ballestynm tysz we wielu rzeczach niyzgodzomy, to stowom sam za niego tak jak on kaj indziyj za mie Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 18.03.06, 23:56 Ja, solidarnos plemiynno uber alles/n:) Ino jak wom miszcz zrobi badani krwii, to jak uona sie bydzie miaua do gorolskij abo niderlandzkij, abo tyj ze XV-wiecznyj Belgii? Jakis gyn ze archiwum X nos moze zdradzic:) Wszyske Slonzoki majom przeca piastowsko krew! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:01 Arnold, tera godom niy ino do Cia - jo niyrozumia co wy mocie za uraza do Ballesta - powia szczerze i bez zuych zamiarow - prosza mie zle niy zrozumiec. Ballest jak kozdy z nos mo jakes swoje minusy/jo, Ty abo Slezan tysz je mo, tak jak kozdy czuowiek), ale po pierona sie tak zaciytrzewiac = on wos piyrszy niy zaczon szpyndliki do zica podkuodac. Abo? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:05 szwager_z_laband napisał: > Arnold, tera godom niy ino do Cia - jo niyrozumia co wy mocie za uraza do > Ballesta - powia szczerze i bez zuych zamiarow - prosza mie zle niy zrozumiec. > > Ballest jak kozdy z nos mo jakes swoje minusy/jo, Ty abo Slezan tysz je mo, tak > > jak kozdy czuowiek), ale po pierona sie tak zaciytrzewiac = on wos piyrszy niy > zaczon szpyndliki do zica podkuodac. Abo? Parobki uod Bartoszcze strugajom ino koniki? Niy rob sie jaj Szwager. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:07 kozdo akcja budzi reakcja - niystety Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:09 U miszcza brak akcji robi ryakcja. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:14 wiym ze czimiecie ze slezanym sztama - jo tysz stowom za wami, ale niy akceptuja waszyj niytolerancji w stosunku do Ballesta. Zresztom curik gynau tak samo. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:09 Wszystkie prwdziwe Slonzoki majom przeca slonskom krew, abo? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:13 Genetycznie to idzie wykozac? A mozno lepij znac dziybko slonskij geszichty eli mjec tyn blut? Multikoulturowosc jes bezblutowo, ala tego szowinisty niy chytajom. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:17 Niych Ballest do pokoj, jo ros wyjon rynka, na piyrona to bouo? Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:15 Ktorych szowinistow mosz na mysli? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:02 arnold7 napisał: Wszyske Slonzoki majom przeca piastowsko krew! padosz ,że majom?to znaczy nasze przodkinie w haremie tych piastów były i ze własnymi chopami dzieci mieć niy mogły?---wypraszom sie te insynuacje Odpowiedz Link
builder Re:co je laband geynau? 19.03.06, 00:04 szwager_z_laband napisał: > gynau > > ps > > i choc my sie ze Ballestynm tysz we wielu rzeczach niyzgodzomy, to stowom sam > za niego tak jak on kaj indziyj za mie piepszysz bez sensu jak uon cou mu niy lezy zapowiedz adwersarza, tu je dowo`d miszczu /geynau/; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=38730719&a=38733984 na marginesie; pszekosz tym durniom coby byli bardziej realni w swoich postach=, i jeszcze jedno _laband , postarey siy gupot niy uodpisywac` dou mie, Odpowiedz Link
hanys_hans Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:10 • Proste pytanie do miszcza arnold7 18.03.06, 11:33 + odpowiedz Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? a/ Tak b/ Nie c/ Nie wiem Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska okupacja Iraku itp. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:15 hanys_hans napisał: > > • Proste pytanie do miszcza > arnold7 18.03.06, 11:33 + odpowiedz > > Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? > > a/ Tak > b/ Nie > c/ Nie wiem > > Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska > okupacja Iraku itp. > > I co mosz sam do powiedzynia Hanys_hans? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:25 arnold7 napisał: > I co mosz sam do powiedzynia Hanys_hans? Moom! Upszyjmie prosza niy zmiyniac´ tymatu woontku! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:30 hanys_hans napisał: > arnold7 napisał: > > > I co mosz sam do powiedzynia Hanys_hans? > > Moom! Upszyjmie prosza niy zmiyniac´ tymatu woontku! Uprzejmie prosza o udzielynie miszczowi guosa w tymacie wontku. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:16 arnold7 napisał: > Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? > > a/ Tak > b/ Nie > c/ Nie wiem > > Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska > okupacja Iraku itp. Punkt widzynia zalezy sam uod punktu siedzynia! Pszikuadowo Putin sie oburzo jak kery nazywo zbrodnie stalinowske mianym zbrodni pszeciwko ludzkosci. Uoon padou ze to byuo ino zwykue zabijanie! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:27 hanys_hans napisał: > arnold7 napisał: > > > Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? > > > > a/ Tak > > b/ Nie > > c/ Nie wiem > > > > Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska > > okupacja Iraku itp. > > > Punkt widzynia zalezy sam uod punktu siedzynia! Pszikuadowo Putin sie oburzo ja > k > kery nazywo zbrodnie stalinowske mianym zbrodni pszeciwko ludzkosci. Uoon padou > ze to byuo ino zwykue zabijanie! Sztyry lata walcza ze gorolskimi mitami na tymat Slonska, ala miszczu mje nazwol parobkiym Bartoszcza (przi uokazji - sympatyczny gosc) i strugaczym konikow. To Ballest wos wyciepol ze FG, to Ballest swojom niynawisciom do Gorolyji i Goroli robi nom ganba. Jak bych myszkou blizyj tego ciula, to bych mu wciulou za te nazistowske poglondy i tela. Bercik nom styknie za ciula, a sam momy jeszcza Ballesta. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:30 jo poszou ze Gliwic ze ulgom, a sam je zech ze sercym Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:34 Tys we Niymcach jes ze hercym? A poszou rzes ze Slonska ze ulgom? Jes tako wiocha na Slonsku. Zaharcowice. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:37 :)), Arnold jo to znom juz na pamiync - po co sie tak pytosz = spytej sie tak - wiela setkow tysiyncy te Twoje pytanie sie dotyczy??? to je naprowdy smutne jak suysza take cos od Slonzoka ... Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:41 Beztosz durs szkryflom uo handlu Slonzokami, ala mje boli, kej te przehandlowane przedkuodajom ulga nade rzol. Ala przeca mocie wolno wola i miszcza. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:45 mosz jakis monopol na bycie Slonzokym? tzakego monopolu niymo zodyn, i wierz mi, szajsnous sie o sto zuoty ... Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:50 Jo ni mom monopola, we Niymcach ni ma Slonska, sam uon jes. A miszcz zieje niynawisciom do wielokulturowosci, przekludz sie nazot i bydziesz u sia. My samo boli, som i bydymy! Odpowiedz Link
willi2 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:54 arnold7 napisał: > > My samo boli, som i bydymy! Arni kaj ? we wyscie z bartoszczem byli ? we ormo? :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:47 arnold7 napisał: > Sztyry lata walcza ze gorolskimi mitami na tymat Slonska, ala miszczu mje > nazwol parobkiym Bartoszcza (przi uokazji - sympatyczny gosc) i strugaczym > konikow. To Ballest wos wyciepol ze FG, to Ballest swojom niynawisciom do > Gorolyji i Goroli robi nom ganba. Jak bych myszkou blizyj tego *****, to bych > mu ***** za te nazistowske poglondy i tela. Bercik nom styknie za *****, a > sam momy jeszcza Ballesta. > > TE hamuj sie stymi czuonkami sam niy ma zodne zebranie partyjne! K A P I T O ?!? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 00:56 hanys_hans napisał: > arnold7 napisał: > > > Sztyry lata walcza ze gorolskimi mitami na tymat Slonska, ala miszczu mje > > nazwol parobkiym Bartoszcza (przi uokazji - sympatyczny gosc) i strugaczy > m > > konikow. To Ballest wos wyciepol ze FG, to Ballest swojom niynawisciom do > > Gorolyji i Goroli robi nom ganba. Jak bych myszkou blizyj tego *****, to > bych > > mu ***** za te nazistowske poglondy i tela. Bercik nom styknie za *****, > a > > sam momy jeszcza Ballesta. > > > > > > TE hamuj sie stymi czuonkami sam niy ma zodne zebranie partyjne! K A P I T O ?! > ? Boli, pra? My sam som, robiymy, co mogiymy. Ni am zle, tym barzij, co beze miszcza. Ojro to niy wszysko. A moj Oupa miou dwojka, ala pedziou - sam jes nasz VATERLAND, jak sie kerys przekludzi do Rajchu, to jego bajtle jusz niy bydom godac! Kapito????? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:00 wiysz mama od mojyj oumy przijechaua nazod (do chorzowa)ze tego "drugego Slonska" jak jeszcze nom tego naszego Slonska niy dzielili, ale co to mo za znaczynie jak widza co dzisiej wyrobiajom niykere co mieli i "jedynka" :) Odpowiedz Link
willi2 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:04 Od mojej Mutti famili byli tez z III i od nich mlode synki we Niymcach studjujom i jak sie ich zapytosz kim som to podajom Deutsche.A tylko dlatego III dostali bo rasowo nieodpowiadali wladzom A tak to cala familjo niemiecko byla Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:13 Willi mom takiy gupie pytanie. Mogl bys mi tak krotko peydziec o co z tymi jedynkoma, trojkoma, etc chodzi? Tak we paru zdaniach: Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:05 Ballesty ze Plawniowitz niy zaslugujom nawet na piontka:) We Kattowitz my welowali pora razy lepij, jak dorfry ze dorfow kole Gleiwiz. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:07 widocznie kole Glywic kedys wiyncyj po slonsku godali :) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:11 A teroski ino elymynt naplywowy. Niymiecko godka we Kattowitz niy boua ustrugano, bestosz ze Polakowskimi sciyrwojadami sie dowomy rada. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:09 welowaliście lepiyj czy gorzyj ale to i na nic prziszło--rząd sie rozpado ze sejmym i tak Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:13 sloneczko1 napisała: > welowaliście lepiyj czy gorzyj ale to i na nic prziszło--rząd sie rozpado ze > sejmym i tak Ala tys jes we Rajchu, a jo u sia. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:14 i tak wyglondo Twoja Europa? :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:16 arnold7 napisał: > sloneczko1 napisała: > > > welowaliście lepiyj czy gorzyj ale to i na nic prziszło--rząd sie rozpado > ze > > sejmym i tak > > Ala tys jes we Rajchu, a jo u sia. >no,jak Rajchym moja chałupa nazywosz to naprawde jestym u siebie Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:18 poczekomy,pożyjymy --co dali nasze polityki wymyślom Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:18 :)) suoneczko dej obacht, niydugo bydom tam same Trololole o azyl sie starac:)) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:01 I piyknie dziynkujaj za sparcie miszcza, kery pitnou, pieron wiy kaj. Slonsk jes sam, niy we Rajchu. Pyrsk, aaa, mozno poradzicie tysz wystrugac cosik polakowcom? Bo jo poradza, i Slezan tysz. Odpowiedz Link
sloneczko1 Arnold,pomyśl sie ,że to Twoj Fater jest 19.03.06, 01:05 i zniym razym mogecie dużo wiyncyj zrobić niż w pojedynka Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:06 wazne cobyscie stoli zowdy tamkaj wszyske slonzoki a niy tam kaj cza cos strugac ino Polakowcom ... Odpowiedz Link
builder Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:16 arnold7 napisał: > I piyknie dziynkujaj za sparcie miszcza, kery pitnou, pieron wiy kaj. > > Slonsk jes sam, niy we Rajchu. > > Pyrsk, aaa, mozno poradzicie tysz wystrugac cosik polakowcom? > Bo jo poradza, i Slezan tysz. > > > > som niekiyry niy umiom tygo zrozumiec`, jou zech tou zrozumioul jusz downo jak zech musioul emigrowac`=Arni, mom nadzieja zy niy mosz miy tygo za zly..., Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:17 ja, i w tyj intyncji stowosz we jednyj raji ze takimi slonzokami jak SSS ... Odpowiedz Link
builder Re:malou prowdy=szlym we pikach 19.03.06, 01:22 szwager_z_laband napisał: > ja, i w tyj intyncji stowosz we jednyj raji ze takimi slonzokami jak SSS ... bzdura!!!!, e-ssse sowcy musieli opus`cic` komunistyczno Polska bo takiy boul nakaz wladz, jou zech uciek ze wlasnyj woli, Odpowiedz Link
willi2 Re:malou prowdy=szlym we pikach 19.03.06, 01:24 builder napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > ja, i w tyj intyncji stowosz we jednyj raji ze takimi slonzokami jak SSS > ... > > > bzdura!!!!, > e-ssse sowcy musieli opus`cic` komunistyczno Polska bo takiy boul nakaz wladz, > jou zech uciek ze wlasnyj woli, > > ciulosz :) Odpowiedz Link
builder Re:odpiepsz sie uodemie! 19.03.06, 01:36 willi2 napisał: > builder napisał: > > > szwager_z_laband napisał: > > > > > ja, i w tyj intyncji stowosz we jednyj raji ze takimi slonzokami ja > k SSS > > ... > > > > > > bzdura!!!!, > > e-ssse sowcy musieli opus`cic` komunistyczno Polska bo takiy boul nakaz w > ladz, > > jou zech uciek ze wlasnyj woli, > > > > > > ciulosz :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:05 Prosze arnold7 napisał: > Boli, pra? My sam som, robiymy, co mogiymy. Ni am zle, tym barzij, co beze > miszcza. > > Ojro to niy wszysko. > > A moj Oupa miou dwojka, ala pedziou - sam jes nasz VATERLAND, jak sie kerys > przekludzi do Rajchu, to jego bajtle jusz niy bydom godac! > > Kapito????? Wracajoonc do tymatu a, b, lub c arnold, bez zbednych komentarzy moj Oupa, VATERLAND,do Rajchu, itp. Odpowiedz Link
builder Re:my som S`loonzoki a niy RUSSCY!!!!! 19.03.06, 00:32 hanys_hans napisał: > arnold7 napisał: > > > Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? > > > > a/ Tak > > b/ Nie > > c/ Nie wiem > > > > Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska > > okupacja Iraku itp. > > > Punkt widzynia zalezy sam uod punktu siedzynia! Pszikuadowo Putin sie oburzo ja > k > kery nazywo zbrodnie stalinowske mianym zbrodni pszeciwko ludzkosci. Uoon padou > ze to byuo ino zwykue zabijanie! Odpowiedz Link
builder Re:Prosto odpowiedz jak powtarzosz=gynoul 19.03.06, 00:30 hanys_hans napisał: > > • Proste pytanie do miszcza > arnold7 18.03.06, 11:33 + odpowiedz > > Czy nazizm byl zbrodniczym systemem? > > a/ Tak > b/ Nie > c/ Nie wiem > > Prosze wybrac a, b, lub c miszczu, bez zbednych komentarzy typu polska > okupacja Iraku itp. > > Odpowiedz Link
builder Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:08 sam siy nalecialou trocha regenerato`w = nu tou jadymy, jusz siy drapia po gowie, Odpowiedz Link
builder Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:11 szwager_z_laband napisał: > was? wiela wycioules`? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:13 jo zaro wiedziou ze do cia cza wysoko po polsykmu godac:) Odpowiedz Link
builder Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:18 szwager_z_laband napisał: > jo zaro wiedziou ze do cia cza wysoko po polsykmu godac:) > nou tou goudey=bou sam jakies` durs` uniki robisz, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:19 a moga yntlich isc do hajoty? dobryjnocki tera - do juzas ... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:30 builder napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > jo zaro wiedziou ze do cia cza wysoko po polsykmu godac:) > > > > nou tou goudey=bou sam jakies` durs` uniki robisz, > Suchej The buidlder, jak bydziesz kopiowou czyjes´ wypowiedzi zmiyniajoonc Tymat tyj niy twojyj wypowiedzi to sie potym niy dziwuj ze ci to byda wycinou! Jak chcesz zabiyrac´ guos na forum to swoje uwagi wpisuj do pola "Treść:" A jak ci kery tymat niy pasuje to zrob blank nowy woontek i vertik! PSZECA TO PROSTE JAK DROOT! ABO? Odpowiedz Link
builder Re:odpierdoul siy ty esesmanie ROZ i na dobry! 19.03.06, 01:45 hanys_hans napisał: > builder napisał: > > > szwager_z_laband napisał: > > > > > jo zaro wiedziou ze do cia cza wysoko po polsykmu godac:) > > > > > > > nou tou goudey=bou sam jakies` durs` uniki robisz, > > > > Suchej The buidlder, jak bydziesz kopiowou czyjes´ wypowiedzi zmiyniajoonc Tyma > t > tyj niy twojyj wypowiedzi to sie potym niy dziwuj ze ci to byda wycinou! > > Jak chcesz zabiyrac´ guos na forum to swoje uwagi wpisuj do pola "Treść:" > > A jak ci kery tymat niy pasuje to zrob blank nowy woontek i vertik! > > PSZECA TO PROSTE JAK DROOT! ABO? mie koz`dy temat pasuje vel der _laband i powim Ci kro`tko emigranciku=jestes` bardzo slaby!=tematy ci nie pasuja bo z wiekszos`ci "sam" go`vno wiesz i inni za ciebie te..., kontynuuja=przykre ale prawdziwe=sorry, wybacz ser za ostre slouwa, by, Odpowiedz Link
sloneczko1 Builder--mosz recht z tym pisaniym-- 19.03.06, 01:47 pisz na każdy tymat:), w końcu po to jest forum:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:odpierdoul siy ty esesmanie ROZ i na dobry! 19.03.06, 09:48 a bioue myszki co na to? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:22 Jo gorolskij godki sie we szuli nauczou. Slonsk jes sam, co wom broni wrocic ze tych Niymiec do dom? Sam mocie guos, a spokopcie ajnfach, co guos ze za Uodry jes tak samo wazny, jak zeza Brynice! Niy dotyczy to miszcza oczywiscie:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:23 a co Ty nom sam bajtli do brzucha wciskosz - moj dom stoi i we Glywicach tak jak stou - gorolom na zuosc:), jo z tym problymow niymom ... Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:26 szwager_z_laband napisał: > a co Ty nom sam bajtli do brzucha wciskosz - moj dom stoi i we Glywicach tak > jak stou - gorolom na zuosc:), jo z tym problymow niymom ... Stoji, a tys kaj jes? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 09:13 Jak przistauo na Slonzoka:)), mom dom tam i sam Odpowiedz Link
arnold7 Re: Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:24 Gorolske wuadze nos ciulajom: raslaska.aremedia.net/pol/aktualnosci/2006/o3/plakat.jpg Ala miszczu mo to we rzici? Odpowiedz Link
sloneczko1 Arnold 19.03.06, 01:25 a jak myślisz,kaj jo miyszkom? i sprawio Ci przyjemność tak ciągle piszać "miszczu"? u nos niy ma miszcza,chyba widać to po nickach Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnold 19.03.06, 01:34 Bestosz rzech zauorzyl wontek uo szpitalach pstchiatrycznych. Odpowiedz Link
meg_s Re: 19.03.06, 01:32 sloneczko1 napisała: > u nos niy ma miszcza,chyba widać to po nickach no to "wszechwiedzący" ;) Odpowiedz Link
builder Re: 19.03.06, 01:52 meg_s napisała: > sloneczko1 napisała: > > > u nos niy ma miszcza,chyba widać to po nickach > > no to "wszechwiedzący" ;) tys` je doskonalou istota prostou ze wszawki=inou uszlou ci sam cus` spoud bucika?, kontynuuy=a aniul stro`z` bydzie sam czuwoul, by,, Odpowiedz Link
hanys_hans Proste pytanie do miszcza 19.03.06, 01:34 Jak chcesz zabiyrac´ guos na forum to swoje uwagi wpisuj do pola "Treść:" A jak ci kery tymat niy pasuje to zrob blank nowy woontek i vertik! PSZECA TO PROSTE JAK DROOT! ABO? Odpowiedz Link