socer-schlesier 22.04.06, 23:02 Co możemy zawdzieczać EU.Myślę że jednym z podstawowych wyzwań EU TO POKÓJ na naszym kontynęcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: EU. 22.04.06, 23:19 1Pracę w niektórych (chyba już w większości) tych państw 2Jesteśmy Europejczykami:) 3Przekraczanie granic bez paszportów Odpowiedz Link
annak12 Re: EU. 22.04.06, 23:25 socer-schlesier napisał: > Przyszłość dla naszych dzieci. Ale z Cia,socer,optymista:) Odpowiedz Link
ballest Re: EU. 22.04.06, 23:35 Myslam, ze socer mou recht! Wasze dzieci majom wiekszou przyszlosc z UE jak bez! Twoje tysz Aniu, nie wiem czy one majom niemiecki paszport? Odpowiedz Link
annak12 Re: EU. 23.04.06, 00:00 ballest napisał: > Myslam, ze socer mou recht! Wasze dzieci majom wiekszou przyszlosc z UE jak bez > ! > Twoje tysz Aniu, nie wiem czy one majom niemiecki paszport? Na razie nie mają:)ale jeśli jesteśmy wszyscy Europejczykami,to po co takie dyskryminacje,czy z paszportem niemieckim to ktoś lepszy? Odpowiedz Link