rybniker 14.01.07, 12:00 Strumpfhose yoors.schoeps.at/Inspiration/yoors/strumpf01.jpg upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/91/Blackph.jpg Lipstick www.ussu.net/lgbt/lipstick.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 12:01 jo sie tera usmiou aze mi puaczki wylazuy:))) Odpowiedz Link
rybniker Zenska czesc garderoby 14.01.07, 12:07 Büstenhalter ! www.wildi-versand.ch/cgi-bin/Upload/10522.jpg www.corsanova.ch/db_image/add1_598_Isabella%2056601461_001-klein.jpg oo mi jednak chodzi o czesci garderoby.Przeczytalem dzis w Claudi ,ze nos to podnieca.Bo mnie to podnieca,a wos ? :D Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Zenska czesc garderoby 14.01.07, 12:09 my som juz za stare na to:) Odpowiedz Link
rybniker Re: Zenska czesc garderoby 14.01.07, 12:12 heheh mi sie tez podobo jak kobietki kreca pupcia ahhhhhhh :) na wiosna zas tego powylazi :D Odpowiedz Link
rybniker Re: Zenska czesc garderoby 14.01.07, 12:39 ballest napisał: > Willi, tys mi je richtig pieron! ;) Carpe Diem Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Zenska czesc garderoby 14.01.07, 13:45 Carpe noctem :) Wjyncy nie pisza, bo rybniker zas swiniorzy, a potym sloneczko zas bydzie na mnie buczec. Odpowiedz Link
rybniker stringi 14.01.07, 12:38 ak1lemaster.free.fr/data/N_stringi.jpg i4.ebayimg.com/05/i/06/d1/77/85_1.JPG Odpowiedz Link
rybniker Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 12:41 Kobieta musi pachniec kwiatami ,miec makijarz,sexowna bielizne ,buty na szpilkach i fajnie krecic pupcia.tak,aby kumple zazdroscili ! Odpowiedz Link
rita100 Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 13:52 hehe Willi to musisz szukać księzniczki na ziarnku grochu, Kopciuszek nie jest dla Ciebie ;)))))) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 13:55 hihihi, spytejcie sie rybnikera, eli wie jako kawa jest najlepszo :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 14:46 bonbon1 napisał: > hihihi, spytejcie sie rybnikera, eli wie jako kawa jest najlepszo :))) to je mauo czorno chliptano we uozku:))) Odpowiedz Link
rybniker Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 14:43 Rito ja mam bardzo wysokie wymagania wobec kobiet.Nie wszystkie potrafia przebrnac przez ostra selekcje :D Odpowiedz Link
rita100 Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 15:09 Tylko ta jedna - na ziarnku grochu może Willego zadowolić. Ale współczuje charakterku i takiej dogodzić jest nie łatwo..... Selekcja ? ;) Jest tam miejsce na miłość ? Może Ci wystarczy tylko popatrzeć ;))))) A kawa powinna smakować Odpowiedz Link
rybniker Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 15:14 hmm :))))))) Ja tam dogodzic umie kazdej ;) pozniej ona mi szepnie do uszka mru mru i .................:))))))))))))) Odpowiedz Link
rita100 Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 15:17 Ok, Willi , powodzenia życzę i współczuje wszystkim rybniczankom. Uwaga, uwaga Rybnik Poławiacz nóg damskich grasuje po okolicy ;))))))))))))))) Odpowiedz Link
rybniker Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 15:18 dzis akurat dzialom we Wodzislawiu :D Odpowiedz Link
rybniker Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 15:25 Circa mea pectora multa sunt suspiria De tua pulchritudine, que me ledunt misere. Odpowiedz Link
rita100 Re: Czarno-Czarni 14.01.07, 15:42 Ref: Chcę oglądać twoje nogi (nogi, nogi, nogi) Chcę byś założyła mini (mini, mini, mini) Ślimak dziś wystawił rogi (rogi) A ty pokaż swoje nogi Nie chcę chodzić z tobą po parku Nie chcę słuchać śpiewu kanarków Nie pójdziemy razem do kina, chociaż świetna z Ciebie dziewczyna Nie chcę listów miłosnych wysyłać Nie chcę serca na drzewie wycinać Nie zaproszę cię dzisiaj na wino, chociaż jesteś świetną dziewczyną Ale jedno czego chcę i Ty dobrze o tym wiesz Chowasz tę cudowną rzecz, tę o której tylko śnie Ref: Chcę oglądać twoje nogi (nogi, nogi, nogi) Chcę byś założyła mini (mini, mini, mini) Ślimak dziś wystawił rogi (rogi) A ty pokaż swoje nogi Odpowiedz Link
annak12 Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 17:54 rita100 napisała: > Tylko ta jedna - na ziarnku grochu może Willego zadowolić. Ale współczuje > charakterku i takiej dogodzić jest nie łatwo..... > Selekcja ? ;) Jest tam miejsce na miłość ? > Może Ci wystarczy tylko popatrzeć ;))))) > A kawa powinna smakować Powinna smakawać tak samo tuż przy pierwszym łyku,kiedy jest wrząca gorąca jak i wtydy gdy ostygnie:)) Odpowiedz Link
rita100 Re: co nas w kobietach podnieca ! 14.01.07, 18:51 > Powinna smakawać tak samo tuż przy pierwszym łyku,kiedy jest wrząca gorąca jak > i > wtydy gdy ostygnie:)) W głodzie każda kawa smakuje ;) Odpowiedz Link
rybniker kobiety 14.01.07, 17:19 kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza :P (ale tez do pewnych granic) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: kobiety 14.01.07, 17:47 Willi starozytne kultury godali ze wino cza rozciynczac z wodom i na tych kere tego niy robiyli to godali barbarzyncy;) Odpowiedz Link
rita100 Re: kobiety 14.01.07, 18:52 Przyznasz Laband , że Willi jest grzeczny tylko jak śpi ;)))) Pewnie przed spaniem mocnego trunku potrzebuje ;)))) Odpowiedz Link