szwager_z_laband 20.08.07, 15:13 www.youtube.com/watch?v=QGpzwqLG25U Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: cos do Ballesta 20.08.07, 15:23 nie umiam otworzyc, ani skopiowac nie umiam Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: cos do Ballesta 20.08.07, 15:35 to je o szkole zielonych dziobuow - a sam cos inkszego o odnich geszichcie: www.youtube.com/watch?v=dwvX-e_RKDk Odpowiedz Link
ballest Re: cos do Ballesta 20.08.07, 17:54 nie otwierou mi se, ani nie umiam einfügen nie wiem czymu i to wszystkie soutube linki od ciebie, ciekawy uech je czy inni je otworzyc umiom? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: cos do Ballesta 20.08.07, 20:18 prawiech czekou na Cia Hanys, bo prziznom sie ize niywia jak poradzic Ballestowi, ale widza oze Ty tysz niymosz rady ... Odpowiedz Link
petronella.kozlowska Re: cos do Ballesta 20.08.07, 23:42 dobrze ze juz potrafic otworzyc youtube, ballest. Widzisz ten internet nie jest niemieckim wynalazkiem i nie umiesz go dobrze obslugiwac. Widziales moze na filmie twojego ojca? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: cos do Ballesta 28.08.07, 09:01 www.cassiodor.com/Artikel/2624.aspx Odpowiedz Link
ballest Re: cos do Ballesta 28.08.07, 09:44 szkoda, ze moj ojciec nie zyje! Tyn by se richtig cieszou, jak by to widziou. Odpowiedz Link
ballest Re: cos do Ballesta 28.08.07, 09:44 szkoda, ze moj ojciec nie zyje! Tyn by se richtig cieszou, jak by to widziou. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: cos do Ballesta 29.08.07, 23:38 wykozystom sam tyn wontek - na Twoje pytanie z dzisiejszyj poczty odpowiadom ze niywia. Odpowiedz Link
ballest Re: cos do Ballesta 30.08.07, 06:42 Mnie potym tysz, bo moje zabezpieczenia som bardzo wysokie, mnie sam atakuja dzien i noc jakes hakerzy;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: cos do Ballesta 31.08.07, 17:28 Fakty historyczne sa takie,ze wpierw nazywano ich"zacmilo mnie w oczach po zetknieciu z ziemia". Nazwa ta,niestety byla zbyt dluga a jednoczesnie zdradzajaca sekrety. Hitler,aby zakamuflowac tej jednostki istnienie,nakazal aby nazywali sie: Zielono Mi w Oczach. Goebels jadnak,przewidujac,ze moze byc kiedys piosenka wykonywana pt."Zielono mi",przez artystke polskiego pochodzenia,kombinowal z innymi nazwami. Juz w 1936/kwiecien, nazywano ich "Hells Angels". W 1936/grudzien...."Angels" Rok 1937 to kolejno;"Matka Boska"..."Fiolek Rozowy"..."Golabki". Po roku 1938,zaczeto plenic homoseksualizm i powrocila nazwa "Hells Angels" co ludzie w Plawniowitz przyjeli brawami. Odpowiedz Link
ballest Re: cos do Ballesta 31.08.07, 22:16 Petronelciu, jak chcesz u nos pisac jako alladyn to mozesz, ale pisz z etykieta, wiym,ze Gorole z tym problymy majom, ale wierz mi my cie kultury nauczymy, VETA!!!!? Odpowiedz Link