annak12 24.10.07, 22:39 blikom i blikom i nic,niy ma Cia tu! www.zsl.gliwice.pl/zjazd07_lista.htm a chyba bedzie wielko feta,szkoła już przystrojonou;) www.zsl.gliwice.pl/aktualnosci/art_pokaz.php?art_id=23 Na tela lot to w sumie mało uczestnikow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Balcio ....:) 25.10.07, 13:36 Nasza klasa organizuje przy ty okazji spotkanie klasowe. W sobota zorganizuja malou konferencja i bydam z nimi godou "wirtualnie", z naszy klasy bydzie 22 chopow. Uobejrzam se te siwe ueby;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Balcio ....:) 25.10.07, 14:57 "wirtualnie"!hmm,toś mnie zaskoczou,chociaż forumowe spotkanie tysz eś przekreślou.Mosz co do ukrycia?:)) Odpowiedz Link
ballest Re: Balcio ....:) 25.10.07, 22:36 ;) Ja, przekreslou, ale mom problym, Comp mi pod i nie mom danych na to wirtualne spotkanie. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Balcio ....:) 26.10.07, 03:54 Tez do tej szkoly chodzilem.Pamietam nauczycieli;Zalczyk,Sar. Powiem wam,ze nic nie siwieje.Czasami sie nawet tym martwie, iz wychodzi na jaw,ze opuszczalem pewne zajecia. Odpowiedz Link
ballest Re: Balcio ....:) 26.10.07, 06:10 Nie pynkom; Anienko Alladyn, nie znom Tych nauczycieli, moj kolega tam ale jest nauczycielem;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Balcio ....:) 26.10.07, 07:50 I po tej szkole,potrafiles szybko rozkrecic jakis radio-odbiornik i dlugo patrzec sie w niebo?Podziel sie z nami co tam widziales? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Balcio ....:) 26.10.07, 09:35 Balcio otworzyl szafe i zaczal mowic do rzeczy.Uwazam,ze bede go lubiec. Odpowiedz Link
ballest Re: Balcio ....:) 27.10.07, 16:54 No godou uech z niymi, bawia sie w restauracji, nawet se im przypomniauo, jak uech z historyczkom se wadziou nawet w niemieckim jezyku. Ciekawostka je, ze prawie wszyscy som na emeryturze, te panoczki. Z naszy klasy 3 zostalo dyrektorami. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Balcio ....:) 27.10.07, 22:37 tam sie Twoje kolegi bawiom a Ty siedzisz w doma i yno o tym pomarzyć mogesz :) boroczku Odpowiedz Link