17.05.08, 21:03
Downo mie sam nie bylo, ale zech jescze o wous nie zapomniou. Czasym zech sam troszka kukol, ale brachowalo czasu na wszystko. Przeprowadziyli my sie z Hamm na Bayery, bo to boł w sumie moj cel by zas zaczonć robbic za normalne piyniondze, a nie co by siedziec w doma i czekac na zbawiynie.

Powia wom tyla ze przez cali rok czasu coch bol bezrobotni w NRW poslolech +- 30 bewerbungow kaj dycki mi z gory podziynkowali. Na Bayery zech posloł 6 bewerbungow kaj miolech zaro 3 sztely o robota.
Ludzie sam som bardzi mili w robocie nisz NRW, nie przeszkadzo im to ze wtos tam je z polski rusomw czy jeszcze skond inond.

Na Bayery chciolech nazot przisc, bo poczontki co bolech w niymcach to miyszkolech w Landshut i mi sie jusz sam wtedy podobalo, ale ze czlowiek bol molodi i gupi to stwierdziol ze lepi bydzie w NRW. Co niestety było jak do mnie 1:0 w plecy.

Bayery klapły jak cza, dziynki tysz kuzinowi keri mi sam pomog wszystko pozalatwiac, miesiac zech u niygo miyszkoł, bo jak czlowiek je bezrobotnim to sie nie moze nawet przekludzic. A kej mi tak klapło ze miolech zaro robota to zech z dnia na dziyn pojechol z NRW zaczon sam robic, a po miesiacu przijechaly naszy mebly.

Obserwuj wątek
    • ballest Re: Witom 17.05.08, 21:08
      Jou prawie tysz dzisiej cera uot moji siostry przekludziou z Düsseldorfu do
      Frankfurtu.
      • hanys_hans Re: Witom 17.05.08, 21:31
        ballest napisał:

> Jou prawie tysz dzisiej cera uot moji siostry przekludziou z Düsseldorfu do
        > Frankfurtu.

Widza rzes´ sie uostatnio pszekfalifikowou als Umzugswerker:-)
        • ballest Re: Witom 17.05.08, 22:28
          Jak se od moji siostry dzieci przekludzajom, to zawsze uoba naroz!
          a wiysz wela roboty przy przekludzce je!
          • sloneczko1 Re: Witom 17.05.08, 23:12
            Witomy,witomy:)Slonzoku jak cza:)
          • sloneczko1 Re: Witom 17.05.08, 23:13
            ballest napisał:

> Jak se od moji siostry dzieci przekludzajom, to zawsze uoba naroz!
            > a wiysz wela roboty przy przekludzce je!

niy wiym:),jak sie moji przekludzali to im starczou jedyn dziyń na
            to i sami sie przekludzali bez niczyji pomocy;)
    • gryfny Re: Witom 17.05.08, 21:08
      elegancko,wszysko dobre co sie....Powodzenia
    • hanys_hans Re: Witom 17.05.08, 21:27
      slonzok.jak.cza napisał:

> Downo mie sam nie bylo, ale....

Jak bydziesz miou kedy po robocie dziebko czasu to wciepnij tysz pora fotkoow z
      tego nowego hajmatu:-)
      • slonzok.jak.cza Re: Witom 17.05.08, 21:54
        Na razie zech jedynie pojedyncze wciepnou, ale bydzie przibywac....
    • slonzok.jak.cza Re: Witom 18.05.08, 00:27
      Jeszcze dodom tyla.

Zanim zech dostou robota to kasik tydzien prandzi mi znajomou padała ze jak chcam robic to mom pakowac manatki i na München przijechac, bo sam roboty nie brachuje. A jo jusz w tym czasie wiedzio ze jada na piyrwszi vorstellungsgespräch i zech tam nic nie trombiol. No i to tak klapło.
    • szwager_z_laband Re: Witom 18.05.08, 08:26
      No to radujymy sie ze klapuo ze tom robotom - BRAVO!

Czimiymy kciuki i winszujymy wszyskego dobrego!
      • slonzok.jak.cza Re: Witom 18.05.08, 08:45
        Dziynki piyknie!
        • olandi1 Re: Witom 18.05.08, 11:46
          Bogdan, ale na Bayerach to musisz teroz Biene fest wachować :))
          • slonzok.jak.cza Re: Witom 18.05.08, 11:59
            To bydziesz musiou przijechac i za wachtyrza dorobiac. Hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka