slonzok.jak.cza
17.05.08, 21:03
Downo mie sam nie bylo, ale zech jescze o wous nie zapomniou. Czasym zech sam troszka kukol, ale brachowalo czasu na wszystko. Przeprowadziyli my sie z Hamm na Bayery, bo to boł w sumie moj cel by zas zaczonć robbic za normalne piyniondze, a nie co by siedziec w doma i czekac na zbawiynie.
Powia wom tyla ze przez cali rok czasu coch bol bezrobotni w NRW poslolech +- 30 bewerbungow kaj dycki mi z gory podziynkowali. Na Bayery zech posloł 6 bewerbungow kaj miolech zaro 3 sztely o robota.
Ludzie sam som bardzi mili w robocie nisz NRW, nie przeszkadzo im to ze wtos tam je z polski rusomw czy jeszcze skond inond.
Na Bayery chciolech nazot przisc, bo poczontki co bolech w niymcach to miyszkolech w Landshut i mi sie jusz sam wtedy podobalo, ale ze czlowiek bol molodi i gupi to stwierdziol ze lepi bydzie w NRW. Co niestety było jak do mnie 1:0 w plecy.
Bayery klapły jak cza, dziynki tysz kuzinowi keri mi sam pomog wszystko pozalatwiac, miesiac zech u niygo miyszkoł, bo jak czlowiek je bezrobotnim to sie nie moze nawet przekludzic. A kej mi tak klapło ze miolech zaro robota to zech z dnia na dziyn pojechol z NRW zaczon sam robic, a po miesiacu przijechaly naszy mebly.