nordicwolf 21.09.08, 15:22 dopadl mnie len :)nawet mi sie nie chce powyzywac kubisa = co za dzien Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alladyn15 Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 15:39 Pamietam,a rok byl 1978,szedlem ulica Dolnych Walow,przechodzilem akurat kolo kina Bajka,jak dopadl mnie len.Galy na mnie wytrzeszczyl,ja na niego i stalismy tak w zamarciu przez okolo 9 jednostek czasu.Rura mu zmiekla,przeszedl na druga strone ulicy,a ja kontynuowalem z kajecikiem pod pacha do szkoly,gdzie na pierwszej lekcji byla zapowiedziana klasowka z matematyki. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 15:45 www.youtube.com/watch?v=XEaPa9kj52I&NR=1 Odpowiedz Link
alladyn15 Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 16:09 Ladnie tam u nich.Od razu poczulem sie jak u siebie w domu,tyle,ze na scianach mam ladne pawie. Odpowiedz Link
cirano Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 20:16 To normalno choroba modych ludzi. Ale nomerek abo dwa bych zrobiyl... Odpowiedz Link
rita100 Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 20:32 A mówi się , ze Polacy to zgniłki, lenie itd A tu jednak i inni leniuchują Odpowiedz Link
cirano Re: nic mi sie nie chce 22.09.08, 18:12 sloneczko1 napisała: > jaki nomerek? No niych ci bydzie - numerek Godajom, Ze Polok rodzi sie jusz zmynczony, a zyje zeby uodpoczywac Odpowiedz Link
sweet_angelina Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 20:34 Alladyn Ty żyjesz??? Brakowało mi Twojego kwiecistego języka. Pisz, człowieku, pisz :) Odpowiedz Link
sweet_angelina Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 20:40 Rita, wele mie zawsze iskrzy - jo je chodzący ogiyń! Trza dać pozor żeby się nie poparzić... :) Odpowiedz Link
rita100 Re: nic mi sie nie chce 21.09.08, 20:46 Cuje to. Jo am je tyż ciasami jek pierun ! Odpowiedz Link
cirano Re: nic mi sie nie chce 22.09.08, 18:15 Wg. Turkow, kobiycie niy wolno byc zmynczonom, uobrazo wtynczos Allacha, ftory jom stworzyl do poslugiwanio chlopom. Podobo mi sie ta wiara, coroz bardzij Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: nic mi sie nie chce 22.09.08, 18:48 Musisz sie z Turczynka ozenic.Nie bedziesz musial do piwnicy po kartofle biegac. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: nic mi sie nie chce 22.09.08, 18:54 Turki chyba niy jedzom kartoflow:))) Odpowiedz Link
cirano Re: nic mi sie nie chce 22.09.08, 19:09 Jedzom. A Turczynka, jakbych bol wolny, to niyzly pomys. Niyftore som fajne dziolchy. To je tak jak z Zaglymbiokami. Babki fajne, dbajom uo rodzina, niy gnojom sie (jak niystety duzo naszych), ale chopy to czynsto dno Odpowiedz Link
cirano Re: nic mi sie nie chce 22.09.08, 20:52 Jo tysz. Ino pasowno pieronym ciynzko znolyz. Te dzisiyjsze to niy nasze mamy. Tamte to bola ta dobro generacja, dzisioj jusz takich kobiyt niywiela Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: nic mi sie nie chce 23.09.08, 10:33 cirano napisał: > Jo tysz. Ino pasowno pieronym ciynzko znolyz. Te dzisiyjsze to niy > nasze mamy. Tamte to bola ta dobro generacja, dzisioj jusz takich > kobiyt niywiela cirano tak juz nasi ojcowie mowili,dziadkowie i jakos to dali funkcjonuje i glowe ci daje ze funkcjowac dalej bedzie.My chlopy zawsze se domy jakos rady. Odpowiedz Link