Dodaj do ulubionych

Kubissku - coś mnie tu ominęło...

20.10.08, 21:34
Byłam ostatnio bardzo zajęta sprawami domowo-remontowo-budowlanymi
(na ten temat krążą już dowcipy: co to jest ma początek a nie ma
końca? remont u Angeliny!:) ) i coś tak niesamowitego jak Twoja
podobizna mnie ominęła...!
Nie mogę sobie wybaczyć, że tego nie widziałam! Więc bądź tak miły i
wklej ulubionej koleżance swoją buźkę za specjalną dedykacją :)

Oczekuję pozytywnego rozpatrzenia mojego wniosku publicznego ;)

Pozostaję w oczekiwaniu,
Angelina
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 06:17
      Tu widzisz angelina fto Tchorzem je!
      • kubiss Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 16:37
        Ballest !
        Ja nie chowam twarzy w biuście swojej żony ..... :-)

Alem sie uhahał hahahaha .

--
        Angelino Nic cie nie ominęło .
        W jednym z wątków wkleiłem swoje zdjęcie , bodajże w tym o USA .
        Sorry za charakteryzacje .
        Ta wyszła kiepsko .
        Powienienem się bardziej usmolić ..... :-)
        • szwager_z_laband Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 16:59
          no to pokoz jom
          • ballest Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 17:50
            Laband a wiysz skond Kubus pochodzi?
            Jou wiym;)
            • szwager_z_laband Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 17:52
              to szkryfnij mi na kszinka
              • ballest Kiedy Kubus trzezwy je? 21.10.08, 18:37
                Kubiss to tyn najlepszy kolega naszego Andy, czyli spod Kozla, ale poczytejcie,
                co uon tak nabzdurou;)
                "Re: Strach" J.T.Gross
                kubiss 20.01.08, 17:45 Odpowiedz
                Gość portalu: xx napisał(a):
                > Ja kupilem - chocby dlatego zeby przeczytac o watkach
                > Czestochowskich.

Faktu zakupu nie będę komentował z szacunku do tytułu jaki pan posiada.
                Ja mogę żyć swobodnie nie czytając tych wypocin napisanych wyłącznie dla
                rozgłosu.Czytałem kiedyś podobne wypociny pana Hitlera 'Mein Kampf" i nie bylo
                tam nic co by mnie zachwycało.Zarówno Grass jak i Hitler mieli niezbyt
                poukładane w głowach.
                Mnie dziwi tylko jak taki Grass używając na codzień polskiego pluje na Polaków i
                na Polskę ?Do tego jeszcze zarabia na wydaniu swoich "Fraszek" antypolskich .
                Dla mnie jest on ludzkim ść...wem a każdy Polak kupując jego książkę przyczynia
                się do jego sukcesu bezpłatnie rozreklamowanej książki przez media . Pan uległ
                łatwo tej reklamie .
                Mnie on i szum wokół tego chorego starca odraża ..... Kubiś

Re: Strach" J.T.Gross
                kubiss 20.01.08, 17:48 Odpowiedz
                Uprzejmie proszę forumowiczów o nie czepianie się moich błędw stylistycznych ale
                nie jestem stylistą od polskiego oraz trochę sobie wypiłem . Na forum rzadko
                piszę na trzezwo .
                Pozdrawiam wszystkich ..... :-)"
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=74445624&wv.x=1&v=2&s=0
                • szwager_z_laband Re: Kiedy Kubus trzezwy je? 21.10.08, 18:41
                  muszymy mu pomoc
          • kubiss Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:00
            szwager_z_laband napisał:

> no to pokoz jom
            Kolego Szwagier !
            Czy ty też jesteś mało bystry ?
            • szwager_z_laband Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:09
              niymom czasu wszysko sam przekopywac, a ostatnio mie sam niy bouo -
              no to niy pynkej
              • kubiss Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:17
                Oki :-)
                Jako kulturalny i uprzejmy forumowicz podaję linka do mojej fotki .

fotoforum.gazeta.pl/3,0,1520791,2,1.html
                • szwager_z_laband Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:26
                  ta zech widziou, ale tam cie niy widac z wizarzu
                  • ballest Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:43
                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1140610,2,10.html
                    • kubiss Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:49
                      ballest napisał:

> fotoforum.gazeta.pl/3,0,1140610,2,10.html

Muszę cię przeprosić Ballest .
                      Osoba na zdjęciu to nie ja .
                      Wkleiłem to już dawno temu .
                      Prawdziwy ja jestem ze swoją żonką przed wodospadem na Florydzie .

• sweet_angelina Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 21:35
                      Dzięku Ballest za linka :)

Wiesz Kubiss... zawsze uważałam Amerykę za plastikową (czyt.
                      sztuczną), a oglądając Twoje fotki, którymi pewnie chciałeś sie
                      pochwalić, tylko utwierdzam się w tym przekonaniu. Nie wiem jak
                      można żyć w takiej kupie betonu i nie udusić się. Poza tym
                      architektura tego miasta pozostawia wiele do życzenia, ale polot
                      Amerykanów w kwestii nazewnictwa ulic jest przytłaczający. Za to w
                      Polsce spotyka się takie nazwy jak: Tęczowa, Bajkowa, Spełnionych
                      Życzeń, Słodkich Snów, Słoneczna oraz wszystkie nazwy kwiatów i
                      drzew. Czy to nie lepsze niż: 45 Ulica czy 7 Aleja?
                      Żyjesz w tak przygnębiającym świecie, że wcale się nie dziwię że
                      jesteś zgorzkniały. Uczęszczasz też do psychoanalityka jak każdy
                      szanujący się Amerykanin?
                      • ballest Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 22.10.08, 12:39
                        Kubus potrzebuje 3 psychiatrow, ale czy to pomoze.
                        Najpierw niech przestanie suepac, moze to pomoze.
                  • kubiss Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:46
                    To zdjęcie wywołało taką burzę :-)
                    Specjalnie wkleiłem takie ponieważ interesowały mnie komentarze do tego zdjęcia
                    . Po takich komentarzach łatwo poznać jaka osoba stoi za danym nickiem .
                    Niestety spełniły się moje czarne przypuszczenia że większość
                    postów będzie chamska . Najbardziej ubawił mnie znowu Ballest którego też
                    podpuściłem żeby wkleił jakieś swoje śmieszne zdjęcie .
                    Resztę już znasz . Wesoło też było z tym Hanysem Hansem .
                    Facet odgryzł się brzydko za tego wąsa :-) a przecież pisałem mu bardzo
                    delikatnie że wąs to oznaka zacofania i żulerii .
                    Teraz na pewno ma dylemat czy zgolić robotniczy emblemat czy jednak odznaczać
                    się jako osoba której daleko do normalności .
                    Natomiast jego zdjęcie za kratami zainspirowało mnie do riposty w postaci mojego
                    zdjęcia . Cenię ludzi którzy potrafią żartować i śmiać się z siebie ..... KubiSS
                    • szwager_z_laband Re: Kubissku - coś mnie tu ominęło... 21.10.08, 18:52
                      i dalyj niy widza fotki ze wizarzym - a mozno cie znom(?)
                      • kubiss Do Ballesta - nowa Era 21.10.08, 19:03
                        Musiałeś się barrrrrdzo przestraszyć tym że znam twoje personalia .
                        Ale nie przejmuj się tym .
                        Jako człowiek któremu honor nie jest obcy nikomu tego nie ujawnie .

Pozdrawiam serdecznie ..... KubiSS
                        • ballest Re: Do Ballesta - nowa Era 21.10.08, 19:30
                          Kubus, a kogo Ty straszysz personaliami, Ty jestes bardzo chory.
                          Kubusiu emailami dostajam co chwila grozby, ze mnie prymitywne Gorole
                          zamordowac, chca, a myslisz jou se tego bojam!
                          Kubusiu, Ballest sie niogdy nikogo nie boji, boc nie bydzie, boroczku poloczku!
                          • sloneczko1 Kubiss 21.10.08, 19:46
                            jestyś naprowdy kolegom Andiego?
                          • kubiss Do BALLESTA - Wystrachanego 21.10.08, 19:53
                            ballest napisał:

> Kubus, a kogo Ty straszysz personaliami, Ty jestes bardzo chory.
                            > Kubusiu emailami dostajam co chwila grozby, ze mnie prymitywne Gorole
                            > zamordowac, chca, a myslisz jou se tego bojam!
                            > Kubusiu, Ballest sie niogdy nikogo nie boji, boc nie bydzie, boroczku poloczku!

Oooo
                            Znowu ci wyszedł brak kultury .
                            Ja grzecznie piszę że mi wiewiórki doniosły a ty już się spociłeś ze strachu .
                            Ja absolutnie ci nie groże . Twoja głupota i te posty są nic nie znaczącymi
                            śladami twojej osobowości która jest spuścizną po
                            ... no wiesz kogo mam na myśli .

Ale bardzo nie ładnie z twojej strony obrzucać mnie takimi inwektywami .
                            Balleście ty się na prawdę boisz , boś ze strachu grzebał we wszystkich forach .
                            Z mojej strony żadna krzywda cię nie spotka . Ja w odróżnieniu od ciebie
                            odróżniam realny świat od forum .
                            Jeszcze raz proszę cię o nieubliżanie mi i o kulturę .
                            Nie daj się sprowokować Ballest ..... KubiSS
                            • hanys_hans Re: Do BALLESTA - Wystrachanego 21.10.08, 20:26
                              kubiss napisał:

> ...że Goj czyli ja zrobił mu ...

kubiSS, a co to je tyn "Goj" jakos´ nowo zorta pedauoow?
                              • kubiss Re: Do BALLESTA - Wystrachanego 21.10.08, 20:34
                                hanys_hans napisał:
                                > kubiss napisał:
                                > > ...że Goj czyli ja zrobił mu ...
                                > kubiSS, a co to je tyn "Goj" jakos´ nowo zorta pedauoow?

Gdybyś zgolił wąsa i troszkę poczyatł o świecie , poznał inne religie i ludzi to
                                znałbyś na to odpowiedz .
                                Ponieważ dwa razy pytasz to ci napiszę BARDZO PROSTO ZEBYS ZROZUMIAŁ

Goj - dla żyda to każdy inny człowiek z poza ich wyznania .

pl.wikipedia.org/wiki/Goj
                                Widzisz sam Hanysie jaki z ciebie prosty człowiek ..... KubiSS

Bardzo prymitywnym ludziom Goj kojarzy się z Gejem .
                                • sloneczko1 niy dziw sie Hanysowi 21.10.08, 20:40
                                  my takich słow niy używomy;)
                                  • sloneczko1 i myśla,że domyślosz sie czymu:) 21.10.08, 20:42

• kubiss Re: i myśla,że domyślosz sie czymu:) 21.10.08, 20:48
                                      Droga Koleżanko .
                                      Ja wiem że wy jesteście bystre i mądre .
                                      Inne zdanie mam o "Królewiczach" i wąsatych z tego forum .

Nie za bardzo wiem jaki nieładny wyraz masz na myśli ?
                                      Jeżeli myślisz o "Goju" to powiem ci że to nie jest żadna inwektywa .

Dla żydów obcy to Goje
                                      Dla Śzlezjerow obcy to Gorole

Kolega zdawał się nie wiedzieć co to Goj więc mu bardzo prosto wytłumaczyłem .
                                      Już chyba się nie wygłupi ..... KubiSS
                                      • sloneczko1 Re: i myśla,że domyślosz sie czymu:) 21.10.08, 20:54
                                        my wiymy kto to Goj,ale choćby i sam kto boł coby mioł choć achtla
                                        żydowski krwi to niy bydzie tego godoł

chyba zapominosz,że bardzo wiela niymieckich obywateli było
                                        wyznania mojżeszowego i sam miyszkało :)

i
                                        • sloneczko1 Re: i myśla,że domyślosz sie czymu:) 21.10.08, 20:56
                                          a z tymi Gorolami to przesadzosz,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka