socer-schlesier 18.01.09, 09:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6172668,Partia_Angeli_Merkel_zmierza_po_wladze_w_Hesji.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seppel Re: Angela gora. 18.01.09, 10:06 Zaro ida wählen Ballest boues jusz? bo wiysz Wenn du nicht wählen gehst, ist deine Stimme bis zur nächsten Wahl wertlos gell? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Angela gora. 18.01.09, 10:11 no to pamiyntejcie! - ino zielonych welowac!!! ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Angela gora. 18.01.09, 10:24 fajny kolor pszeca Cyntrum juz downo niyma, to niyma nic lepszego jak Zielone Odpowiedz Link
seppel Re: Angela gora. 18.01.09, 10:30 dlo mje co zielone to niydojzaue ...a tysz Name tego schefa in Hessen niy przekonuje mje a wryncz odstraszo Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Angela gora. 18.01.09, 10:36 problym wedug mie polego na tym, ize rszta do mie juz wcale niy wuazi w rachuba Odpowiedz Link
seppel Re: Angela gora. 18.01.09, 10:48 mysla ,jak sie we taki sytuacyji je to cza te "mniyjsze zuo "wybrac Dlo mje osobiscie "czerwono farba"niy wchodzi we rachuba (uczulynie ;))chocby ich programm nojlepszy bou.Reszta to tysz uno na jaki stouek pod sfoja zic' poluje Jakby sie chciauo jakis radykalnych zmjan to czaby byuo Braun wählen ale byuoby to schadhaft i mysla ze nikomuby to na zdrowie niy wyszuo. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Angela gora. 18.01.09, 11:54 Teraz eście sie Frankfurterki obudziyli,a dwa lata mocie do zadku bo sie wom spodobały czerwonki.To pasuje przeca yno do Ruhrgebitu.Zresztom czerwonka to po Waszymu przeca Ruhr. A jak idzie o zielonych to,to przeca som jeszcze niezdrzałe czerwone. Trza yno jeszcze trocha Turkow pogonić. Odpowiedz Link
ballest Re: Angela gora. 18.01.09, 12:35 Hessen bouo zawsze czerwone, a tera se czorne zrobiouy! My w Hesji nie momy elit politycznych w bloku czerwono-zielonym, bo ich wyobraznie mijou sie z rzeczywistosciom! Czorno-Zolci som ale narzyndziem w rynkach Wielkiego Kapitalu! Odpowiedz Link
seppel Re: Angela gora. 18.01.09, 12:39 bratjakuba napisał: > Teraz eście sie Frankfurterki obudziyli,a dwa lata mocie do zadku bo sie wom sp > odobały czerwonki.To pasuje przeca yno do Ruhrgebitu.Zresztom czerwonka to po W > aszymu przeca Ruhr. > A jak idzie o zielonych to,to przeca som jeszcze niezdrzałe czerwone. > Trza yno jeszcze trocha Turkow pogonić. Moje suowa ,moje mysli-Te Frankfurterki zawsze cos naopak zrobiom obejrzymy dzisio bo duzo niychce wcale wehlowac ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Angela gora. 18.01.09, 10:49 Laband, nasze zielone w Hessen som torch inne tera jak za Joschki. Joschka obojetnie jaki bou na poczontku swej kariery, na koncu bou dlo mnie idolem. Tarik i wspolka som za daleko od rzeczywistosci, my potrzebujemy rozbudowy Flughafen, Zieloni by to stopli, a som i inne projekte kere mi sie od nich nie podobajom, jak na przyklad Staudinger, kery tysz cofnonc chcom! Laband, tysz ze zielony strony powinno sie na tyn swiat realnie patrzec, a tego zodnou partia w Hesji nie umiy. Odpowiedz Link
ballest Re: Angela gora. 18.01.09, 10:26 Seppel, choc zieloni to tysz moja partia, ale tym razym nie idam wcale wyjlowac! Czymu nie idam wyjlowac: 1. CDU i Koch;) - niy bo jest za 3 € Job, czyli popiera wielki kapital i w moich oczach jest zamieszany z machlojkami na Flughafen 2. SPD niy, bo sie skompromitowali a tyn TSG- to marionetka Ypsylanti 3. FDP widzi tylko milionerow 4. Linke, maja nawet niezle ansätze, ale se yno wadzo 5. Rechte Parteien nie widzom rzeczywistosci i nie majom receptu, na fakty w Niymcach Odpowiedz Link