Gość: to ja IP: *.e-wro.net.pl 30.11.07, 19:11 Mam taki problem jestem z chlopakiem od 3 lat, ale chce z nim zerwac, zakochalam sie w jego przyjacielu... Jak myslicie czy ich przyjazn na tym ucierpi, nie wiem co robic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz_futerkowy Re: ona i ich 2 30.11.07, 19:14 uwazaj tylko aby Twoj nowy chlopak nie zakochal suie w jedenej z Twoich kolezanek. trwalosc uczuc to podstawa. albo sladem pitagorasa, pomysl o trojkacie... Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: ona i ich 2 01.12.07, 03:20 Ich przyjazn zmieni sie w nienawisc albo wojne w momencie kiedy sie pierwszy dowie. Mezczyznie tego nie robia a jak robia to musz byc gotowi na najgorsze. W dawnych czsach konczylo sie to pojedynkiem a teraz to nie wiem... Przyjaciel musi zdecydowac...ale na dluzsza mete to kiepska sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
waldi9910 Re: ona i ich 2 01.12.07, 14:00 Hej,górale Nie bijcie się Ma góralka duże serce Pomieścicie się Jest też wersja nieprzyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ona i ich 2 01.12.07, 14:24 chyba najlepiej byłoby dla wszystkich zakochać się w trzecim , a tamtą przyjaźń i pseudo-miłość zostawić w spokoju... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś