drab3 17.05.06, 23:02 szukam osób,które posiadają symulacje kredytu z odroczoną spłatą -Alicja,na kwotę 70 000- 80 000 zł, lata 1997 -1999 lub miały jakieś problemy z powodu tego kredytu,ze spłatą lub w pracy,podaję kontakt :datex1@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: alicja 18.05.06, 07:52 Pytaj na forum innym np. kredyty mieszkaniowe np. banki Na tym forum pracownicy pko dyskutuja o swoich zawodowych problemach. Akurat nie matu takich którzy moga ci na ten moment odpowiedzieć na Twoje pytanie. Na forum banki jest cojamiej kilkudziesięciu pracowników ciągle tam piszacych - plus - doradcy tego forum którzy pomogą Ci rozwiązać problem. Tu możesz długo czekać. m Odpowiedz Link
drab3 mobing czy motywacja 23.05.06, 17:21 z dużą uwagą wczytuję się w tematy,powiem,że ja zostałam ,potrakotwana po 10 latach jak zero,nie dość,że mnie zwolniono,mimo ,że harowałam po godzinach jak wół ,to jeszcze muszę spłacać kredyt i nikogo to nie obchodzi.Czy atmosfera w pko musi taka być,nie za to winię władze firmy.Tutaj potrzebna jest reforma merytoryczna i obyczajowa.Dobrze,że powstała ta komisja bankowa,może w końcu odpolitycznią zarząd i usuną nomenklaturę z regionów,a ludzie uczciwie pracujący zaczną godziwie zarabiać.Odtajnić list płac,stworzyć wolne związki.Postawić na fachowość wykształcenie doświadczenie i solidność Odpowiedz Link
drab3 Re: alicja 18.05.06, 13:46 z tymi zawodowymi problemami to lekka przesada ,poczekam może ktoś się odezwie Odpowiedz Link
czuk1 Re: alicja 18.05.06, 13:54 Czy chodzi Ci o przesadne opisywanie problemów? Tak to widać z punktu widzenia Twojego? ja mialem na mysli, że w 98 % postow dotyczą one problemów wewnetrzynch banku i jego pracownikow. Pozdrawiam Cie drabie. Może przenieść twoje pytanie i wątek na forum "Banki" ? Chcesz? Przyzwalasz? Odpowiedz Link
czuk1 Re: alicja 18.05.06, 21:01 Drabie - Twój post jest na forum "Banki". Podaje Ci adres. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=383 Jest na czerwono , kliknij i wejdziesz na forum "Banki". Tam napewno beda odpowiedzi od fachowców z PKO BP. Odpowiedz Link
czuk1 Re: alicja 18.05.06, 21:07 Jeszcze Twój post Drabie3 ulokowałem na forum fachowym KREDYTY MIESZKANIOWE. Klikasz na adres :forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=624 i.... może tam ktoś da Ci odpowiedź.. Co nie znaczy , że stąd jesteś przeganiany. pzdr czuk Odpowiedz Link
drab3 Re: alicja 18.05.06, 22:47 dziękuje czuk,skorzystam z forum,popieram racje skrzywdzonych pracowników,wiem,że są instytucje,gdzie pracuje się ok.stwórzcie silne związki zawodowe,jest to mimo wszystko jakaś ochrona.pozdr. Odpowiedz Link
mobbing_pkobp Do drab3 18.05.06, 18:23 Witam czuk1 ma rację, proszę tego typu pytania kierować na inne forum. W przypadu uporczywego nalegania wykasuję wątek. mobbing_pkobp Odpowiedz Link
drab3 Re: Do drab3 18.05.06, 22:55 zgadzam się ,nie to forum,można wykasować wątek,ale możemy podyskutowaćna temat mobingu Odpowiedz Link
czuk1 Re: Do drab3 19.05.06, 04:01 Ja tu tylko piszę i to uczciwie. Zajrzę co tam na forum : Banki oraz Kredyty mieszkaniowe, Tu o mobbingu pisz dowoli. Wykreślanie (ewentualne) to domena załozyciela forum. m Odpowiedz Link
czuk1 Re: Do drab3 19.05.06, 13:52 Wyślę Tobie informację na priv, tj. na Twoją pocztę na GW pod adresem : drab3@gazeta.pl. Wcześniej daj odpowiedź na pytanie - po co Ci te informacje? Chcesz sądować sie z bankiem? m Odpowiedz Link
drab3 Re: Do drab3 19.05.06, 18:28 wziąłem ten kredyt usilnie namówiny przez osobę,która pracowała w pko z,którą byłem związany,a teraz nie wiem czy go spłacę przed końcem życia i coś musżę zrobić,może i pójdę do Sądu Odpowiedz Link
czuk1 Re: Do drab3 20.05.06, 19:19 Powtarzam. W PKO BP od conajmiej 4 lat przepraszają i namawiają na zmianę umów kredytu Alicja. Wysyłano w tej sprawie pisma do kredytobiorców. Została juz tylko garstka klientów splacających kredyt Alicja. Po co masz chodzić do sądu. Naprawdę. Mogę z Tobą na priv Twoją sprawę uściślić i doradzić. m Odpowiedz Link
drab3 Re: Do drab3 20.05.06, 21:15 ja nie wierzę w te zmiany umów bo Bank proponuje nowy kredyt ,a gdzie te 70 000 co wpłacilam,ile lat mogę jeszcze spłacać,mam kontakt z innymi ludzmi ,w Bydgoszczy było jakieś stowarzyszenie osób pokrzywdzonych tym kredytem,może oni mi coś poradzą.Dziękuję za zainteresowanie Odpowiedz Link
czuk1 Re: Do drab3 20.05.06, 22:29 Szanse wygrania są prawie zerowe. Umowa kredytowa to jest umowa cywilno-prawna, w ktorej jest równość stron. Jeśli bank wykonywał dokładnie umowę to jak wygrasz?. Może jednak jest jakaś luka i da się coś wygrać? Próbuj. Ja mam oprocentowanie tej Alicji w latach o których piszesz. Dalej możemy pisać na piv. Mój adres : czuk1@gazeta.pl Odpowiedz Link