Gość: Klientka IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffdr Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: 80.51.140.* 03.09.07, 16:36 szalu nie robi i do tego jeszcze ta obsluga haaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 16:41 A co z tą obsługą bo chciałam sie tam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.chello.pl 03.09.07, 23:37 nie wiem o co chodzi Ci z ta obsługa... ja jestem zadowolona i bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.chello.pl 17.09.07, 00:27 potwierdzam solarium bardzo dobre. karnet 100min tylko 75zl. wprowadzili tez opalanie natryskowe--swietna sprawa przed jakas impreza--sprawdzilam opalenizna wychodzi po kilku godzinach i trzyma ok 3 dni, nie ma zaciekow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 13:39 Tak,tylko że "ta miła" to już się zwolniła i teraz już na pewno nie będzie tak miło:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 15:02 na rynku koło żabki jest fajne mają bardzo dobre lampy brązujące. chodzę tam wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxka Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? 09.09.07, 23:36 haha a tu znow ta piekna kosmetyczka wogole podejscia do klienta nie ma solarium nie opala drze ryja jak u niej paznokcie robisz ,cos pytasz to denne odpowiedzi,na dodatetek czarne dziurawe zeby ma,nie polecam bo lajza jak nic tak nie mila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: 80.51.140.* 16.09.07, 21:47 solarium jest w porzatku obsluga tez dobre lampy nie polecam solarium tak gdzie jeest kosmetyczka jest do dupy i lampy katastrofa chodze bardzo dlugo na torunska od poczatku i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:22 ja też tam chodze i uważam, że jak najbardzie wporzo jest to solarium ;] miła obsługa i dobre lampy ;] ;p pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Co Sądzicie o solarium na Toruńskij??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:20 A tam jest solarium?? Odpowiedz Link Zgłoś