Dodaj do ulubionych

szukam pracy w TR

14.02.11, 13:43
Witam.
Nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, ale próbować trzeba. Poszukuję pracy w Turcji. Nie mam preferencji co do miejsca tak długo jak to jest TURCJA smile skończyłam filologię angielską i francuską. Znam również turecki na poziomie, który pozwala się porozumieć bez większych problemów, ale dość prostą gramatyką smile polskie biura podróży jakoś nie są zainteresowane żeby dać mi szansę jako animator. Dlatego pomyślałam, że może WY będziecie w stanie mi coś podrzucić jeśli wiecie o jakiejś pracy. Praca w turystyce, w szkole, w firmie lub jakakolwiek inna. Nie boję się pracy i jestem otwarta na nowe doświadczenia więc uważam, iż każda opcja jest godna uwagi smile Z góry dziękuję za informacje i za przeczytanie mojego postu smile
Obserwuj wątek
    • alexa195 Re: szukam pracy w TR 14.02.11, 14:50
      Poswiec chwilke i poszperaj na forum, temat byl walkowany nie raz wink

Pozdrawiam i zycze sukcesow smile
      • buyukinek Re: szukam pracy w TR 14.02.11, 15:02
        tak. temat wałkowany smile jednak jakiekolwiek oferty pojawiające się na forum są już nieaktualne, szczególnie jeśli są datowane na 2010 lub nawet wcześniej smile stąd moje pytanie o aktulane oferty o których być może wieciesmile
        • alexa195 Re: szukam pracy w TR 14.02.11, 19:38

> tak. temat wałkowany smile jednak jakiekolwiek oferty pojawiające się na forum są
          > już nieaktualne, szczególnie jeśli są datowane na 2010 lub nawet wcześniej smile s
          > tąd moje pytanie o aktulane oferty o których być może wieciesmile

Nie wiedzialam, ze czekasz na gotowe oferty pracy tongue_out

Kilka razy podawalam strony, gdzie szukac ofert pracy, podaje po raz kolejny: np. www.kariyer.net, www.yenibiris.com lub www.secretcv.com.

Na googlach mozesz wyszukac inne strony z ogloszeniami.

• riverina Re: szukam pracy w TR 14.02.11, 17:00
      Napisałam na gazetowy. Jeśli nie otrzymasz, napisz do mnie .
      • sommak Re: szukam pracy w TR 15.02.11, 16:13
        Witaj,
        jak zauwazyla Alexa,gotowe oferty na forum pojawiaja sie bardzo rzadko.Jesli myslisz o pracy dla biura podrozy,zorientuj sie,ktore z nich lataja do Turcji-jesli szukasz pracy jako animator-przejrzyj strony tychze biur podrozy,tam znajdziesz hotele,z ktorymi pracuja,a sa biura,ktore szczyca sie tym,ze maja polska animacje.Moze czasami warto bezposrednio uderzyc w takie miejsca.
        Zupelnie inna sprawa jakiej naprawde pracy szukasz,na jak dlugo i gdzie.
        Pozdrawiam!
    • bela01 animator/instruktor fitness Belek 21.02.11, 19:32
      Hotel 5* szuka animatorów/instruktorów fitness:
      www.kariyer.net/JobSearch/ajobdetail.kariyer?arn=6731483&sid=201102212029R9685327410697194Giglhl07opicivxs5cue8&ilankodu=492915
      Tyle, że nie wiem, czy masz jakieś uprawnienia fitness/taniec czy coś w tym stylu. Szukają takich osób, które m.in. poprowadzą zajęcia.
    • bela01 Re: szukam pracy w TR 21.02.11, 19:57
      Może spróbuj bezpośrednio do hotelu, tutaj masz szereg ogłoszeń 'duza krówko" smile
      www.kariyer.net/JobSearch/detayliArama.kariyer#AramaSonuclari wpisz animator i szukaj, smile
    • bela01 animator z jęz. polskim 23.02.11, 19:33
      http://www.kariyer.net/ilan/Tantur+Turizm+Seyahat+A%DE++AN%DDMASYON+REHBER%DD+%2D+LEH%C7E+Mu%F0la/?arn=6731483&sid=201102231805R7366296648979119Gw9g1cslydxvzygn7by6k&ilankodu=619293&ilId=028&PTitle=Tantur+Turizm+Seyahat+A%DE%2E%2DAN%DDMASYON+REHBER%DD+%2D+LEH%C7E%2DMu%F0la

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka