Dodaj do ulubionych

Szczecin i okolice

06.08.11, 20:54
Od kilku dobrych lat podczytuje Wasze forum i do tej pory na tym sie konczyło...
Pomyślałam sobie jednak, że warto się wreszcie przedstawić i podpytać czy na forum są osoby z okolic Szczecina? Mojemu partnerowi czasami brak rodaków na obczyznie...
Krótko o nas: razem od ponad 11 lat, 2,5 letni syn, od 3 lat mieszkamy niedaleko Goleniowa.
Pozdrawiam tym razem nie tylko jako "bierna czytelniczka" smile
Obserwuj wątek
    • sirin_1 Re: Szczecin i okolice 09.08.11, 13:03
      Cześć, ja jestem ze Stargardu smile
      • emila080 Re: Szczecin i okolice 09.08.11, 14:49
        i jezeli się nie mylę- Twoj mąz pochodzi z Elazig smile
        • sirin_1 Re: Szczecin i okolice 12.08.11, 12:59
          Sporo wiesz ..
          • emila080 Re: Szczecin i okolice 12.08.11, 19:10
            Uważnie czytam forum smile mój też pochodzi z elazig !
      • eliz77 Re: Szczecin i okolice 17.08.11, 16:10
        Ja jestem ze Szczecina.W Szczecinie jest dużo Turków.Mój facet pochodzi z Malatyia to niedaleko Elazig.Pozdrawiam.
        • emila080 Re: Szczecin i okolice 17.08.11, 20:44
          To bardzo dobre wiadomosci! Nam nie udalo sie znalezc Turkow ze Szczecina lub okolic... sad nie znalezlismy ani jednego... wyglada jednak na to, ze bardzo slabo szukalismy wink
          Eliz77 czy jest jakies miejsce gdzie Turcy sie spotykaja? Moze uda nam sie naszym facetow jakos "umowic" wink Co Ty na to Sirin i Eliz ? jakis mecz pilki noznej etc. ? Moj bylby w 7-niebie! Pozdrawiam goraco!
          • zaza_fatma Re: Szczecin i okolice 20.08.11, 11:53
            ja tez mieszkam w szczecinie i kiedys tez szukala dziewczyn zwiazanych z turkami i nigdy nikogo nie moglam znalezc uncertain a widze jednak ze ktos jest big_grin
            • emila080 Re: Szczecin i okolice 20.08.11, 14:54
              Super! a wiec juz mala grupa turkow z okolic szczecina odnaleziona! moze jakies spotkanie?
              Co Wy na to?
              • zaza_fatma Re: Szczecin i okolice 25.08.11, 16:07
                ja bardzo chetnie spotkalabym sie na kawce mam jednak ograniczony dostep do neta bo padl mi dysk twardy podaje mojego maila jakby co fatma-1982@wp.pl moze uda nam sie jakos zgadac pozdrowionka
          • eliz77 Re: Szczecin i okolice 01.09.11, 17:18
            Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem.Szczegóły możemy umówić w trakcie .....Mój tel.505-008-258.Spotkanie może być u mnie.Warszewo.....Pozdrawiam serdecznie.
            • serpentyna91 Re: Szczecin i okolice 13.01.12, 22:37
              Ja mieszkam w centrum Szczecina. Wczoraj wrociłam z Izmiru i az sie płakac chce tak tesknie sad Dlatego pomyslalam, ze poznam kogos ze szczecina kto ma chłopaka, meza Turka. Rzeczywiscie w Szczecinie spotkac Turka nie jest trudno. Duzo pzyjezdza studentow na erasmusa i prawie wszycy mieszkaja w akademikach w centrum. Poza tym znalazlam bardzo sympatyczna turecka restauracyjke w szczecinie na Szwoleżerów gdzie mozna spotkac i porozmawiac z Turkami. Bylam tylko dwa razy, ale zawsze widzialam tam duzo Turkow klientow. Wystroj typowo turecki, jedzonko tureckie ( dobra zupa z soczewicy), turecka herbatka gratis smile a w tle mila dla ucha oczywiscie turecka melodia smile ale zrobilam reklame hehe. Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie sie ciepło.
              • eliz77 Re: Szczecin i okolice 14.01.12, 09:37
                miło mi będzie poznac przybyszkę z Izmiru.Tel. podałam zadzwoń.....
              • emila080 Re: Szczecin i okolice 31.01.12, 19:08
                U mnie ze spotkaniem coraz trudniej, bo powoli turlam sie jak pączek (7ms ciąży) ale po rozwiązaniu jak najbardziej!
                Napisz mi prosze, gdzie dokładnie znajduje sie ta turecka restauracyjka. Mam od kilku tygodni apetyt na kilka tureckich potraw a niestety mój Turek z gotowaniem jest na bakier podobnie jak ja wink A teściowa za daleko.. smile
                Pozdrawiam!
                • serpentyna91 Re: Szczecin i okolice 31.01.12, 20:10
                  Na Narutowicza, jak masz przystanek 12, 11, 4 i prawie na przeciwko budynku nowej chemii. Tam sie znajduje takie małe centrum Z Netto, Pepco, i innymi sklepami i własnie tam jest ta restauracyjka o ile dobrze pamietam nazwe "Jilke" albo cos podobnego, nie mam pamieci do nazw smile Ja mam blisko i czasami tam chodze na zupe z soczewicy. Bardzo sympatyczna atmosfera i turecka herbatka w tych małych szklaneczkach gratis big_grin Po moim powrotach tam chodze, zeby chociaz jeszcze przez chwile poczuć atmosfere Turcji. Zycze udanego rozwiazania i duzo szczescia. Jak moj Emre za rok przyjedzie na studia do Szczecina to moze wtedy zorganizujemy jakies polsko-tureckie spotkanie i moze własnie w tej restauracji smile pozdrawiam ciepło smile
                  • zaza_fatma Re: Szczecin i okolice 29.02.12, 21:08
                    heh ja tam na narutowicza bylam tylko raz...ale fakt jest tam bardzo przyjemnie smilesmilesmilesmile jeden z niewielu gdzie tak fajnie po turecku zrobione big_grinbig_grinbig_grin no i napawde turków w szczecinie od zatrzesienia big_grinbig_grinbig_grin: ostatnio jak poszlismy ze starym na przesluchanie do uw to spotkalismy chyba dwoch... big_grinbig_grinbig_grin:big_grin z w zwiazku ze robi sie ladna pogda...chybaaaaa...to ja chetnie tez bym sie spotkala z wami big_grinbig_grinbig_grin:big_grin jakies propozycje czy cos? big_grinbig_grinbig_grin:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka