Dodaj do ulubionych

spotkanie integracyjne w Polsce

11.10.11, 21:51
Hello smile Pozazdrościłam Forumowiczkom mieszkającym w Turcji, że udaje się zorganizować tam spotkania. W sumie dlaczego część mieszkająca w Polsce miałaby się nie zintegrować?
Zaczęłam już temat w wątku Turcy w Polsce, ale w związku z tym, że może nie wszyscy ewentualni zainteresowani mogliby tam na niego trafić, pozwalam go sobie podrzucić tutaj:

"A może zorganizować by jakieś spotkanie i w Polsce? Miło byłoby nick z forum utożsamić z jakąś twarzą, przynajmniej minie by było miło smile Może być babskie, może być z połówkami. Wasi Panowie mieliby ochotę na poznanie swoich rodaków w podobnej sytuacji?
Trochę jesteśmy rozrzucone po kraju, więc może w stolicy? Ja z Warszawy nie jestem, ale chętnie dojadę. A termin? Może 11 listopada?
Przyłączy się ktoś do pomysłu? smile"

Wiem już, że Cynamonek jest za smile Ktoś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • agataka23 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 12.10.11, 11:14
      Ja jestem jak najbardziej ZA takimi pomysłami!! smile Mozliwość poznania ludzi w takich samych sytuacjach jest bardzo dla mnie ważna i myśle że dla mojego faceta również. Jednak 11 listopada odpada bo będziemy w Turcji wtedy sad. Może jakoś wcześniej bądż póżniej. Też moge dojechac do Wawy. A ty skad jestes?? Bo cynamonek chyba z Katowic tak?? Gdyby było mało chętnych to może w takim razie mogłyby być te rejony- Katowice, Wrocław, Poznań?? Mój facet tak dużo pracuje że dojazd do Wawy mógłby być dla nas męczący. Ale też możemy się dostosować smile.
      • ingalill23 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 12.10.11, 12:12
        Ja bede w Polsce w lutym (6-28 luty), wiec jesli spotkanie odbywaloby sie w Warszawie, chetnie dolączę na pogaduchy smile
      • melek0204 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 12.10.11, 15:36
        Ja jeszcze inny koniec Polski - Gdańsk smile Zaproponowałam Wawę, bo z "ankiety" wynikało, że w tych okolicach nas najwięcej, no i mniej więcej w środku Polski smile Poczekajmy, zobaczymy, czy będzie szerszy odzew. Szczerze na niego liczę smile Pozdrawiam!
        • cynamonek78 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 12.10.11, 16:11
          u mnie luty odpada.... będę rodziłasmile)))
    • annish Re: spotkanie integracyjne w Polsce 12.10.11, 18:20
      Hej, też się piszę na spotkanie smile Ja spod Gdanska również się odzywam. Mieszkamy juz w PL i obecnie szukamy pracy dla męża, moze tez w Wawie przyjdzie mu pracowac sad Melek - moge spytać jak dlugo juz tak żyjecie w rozłące? Pozdrowionka
      • melek0204 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 12.10.11, 20:51
        Razem jesteśmy dwa lata, z czego 9 miesięcy w Polsce. Zawsze to lepiej 350 niż 2,5 tys. km. Chociaż, o ironio, czas dojazdu znacznie dłuższy smile
        • malike-pl Re: spotkanie integracyjne w Polsce 13.10.11, 12:11
          jestem z Poznania, i chętnie sie spotkam, ja jestem tez kursująca miedzy polska a Turcja i tak od 3 latsmile
          11 listopad u mnie odpada, 16 listopada wracam z turcji do poznaniasmile

pozdrawiam gorącosmile
          • afsin Re: spotkanie integracyjne w Polsce 13.10.11, 17:47
            Ja się też chętnie spotkam, jeśli chodzi o Warszawę to każdy termin mi pasuje.
            • afsin Re: spotkanie integracyjne w Polsce 13.10.11, 18:20
              A może spotkamy się 27 października przy okazji promocji książki o Turcji? Spotkanie "Turcja - kraj kebabów, wąsatych mężczyzn i zniewolonych kobiet" odbędzie się GALERII AZJATYCKIEJ, UL. FRETA 5 o godz. 18.00-20.00. Może potem na jakąś kawę skoczymy? Co Wy na to?
              • agataka23 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 13.10.11, 18:46
                dla mnie czwartek odpoada tylko weekendy bo tak to pon-pt praca sad
              • melek0204 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 13.10.11, 19:46
                Brzmi ciekawie smile Ale niestety podobnie jak Agataka też się w czwartek nie wyrwę sad Z Gdańska to w obecnych warunkach min. 5 godzin w jedną stronę...
                • mersinka Re: spotkanie integracyjne w Polsce 16.10.11, 19:05
                  To moze zorganizujmy spotkanie rowniez w Gdansku? Tez jestem z Trojmiasta smile
                  • melek0204 Re: spotkanie integracyjne w Polsce 17.10.11, 18:12
                    Wow smile Myślałam, że jestem samotna dusza tu na Pomorzu, a tu taka niespodzianka smile Spotkanie ogólnopolskie zapowiada się na większe wyzwanie, więc inicjatywy lokalne jak najmilej widziane smile
                    • melek0204 Pomorze 19.10.11, 20:28
                      Annish! Mersinka! To co, jakaś (babska) kawka na dobry początek? smile
                      Z wątku "Turcy w Polsce" wynika, że jeszcze Kelebek z Gdyni jest. Ktoś jeszcze?
                      • mersinka Re: Pomorze 19.10.11, 20:47
                        Jestem za smile Odezwe sie do Was - melek i annish jutro na maila gazetowego
                        • melek0204 Re: Pomorze 21.10.11, 19:37
                          No i jak tam? Mail do mnie chyba zabłąkał się gdzieś... wink
                      • kelebek-1 Re: Pomorze 23.10.11, 00:52
                        Zgadza sie... jeszcze ja, jeszcze ja smile
                        • mersinka Re: Pomorze -annish 24.10.11, 16:17
                          Annish wyslalam Tobie maila na adres gazety smile
              • bluefreeraven Re: spotkanie integracyjne w Polsce 17.10.11, 23:08
                Hej, mieszkamy bardzo blisko tego muzeum, z przyjemnością wpadniemy na spotkanie. Żona dopiero zaczyna uczyć się polskiego ale koniecznie chce iść smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka