Dodaj do ulubionych

Tureckie gumtree?

20.04.13, 16:13
Poszukuje strony z darmowymi ogloszeniami (nie koniecznie musza byc darmowe) ale na wzor gumtree. Cos w stylu wszystko i wszyscy z przyjaznym menu, rozne kategorie... czy ktos zna?
Obserwuj wątek
    • madera525 Re: Tureckie gumtree? 22.04.13, 17:59
      Ja znam tylko sahibinden ale to bardziej jak nasze allegro smile
    • druxtoja Re: Tureckie gumtree? 22.04.13, 18:15
      moze nie do konca tak wizualnie atrakcyjne i zorganizowane jak the gumtree, ale jest tez strona: www.craigslist.com.tr

magdao157 napisała:

> Poszukuje strony z darmowymi ogloszeniami (nie koniecznie musza byc darmowe) al
      > e na wzor gumtree. Cos w stylu wszystko i wszyscy z przyjaznym menu, rozne kate
      > gorie... czy ktos zna?
      • magdao157 Re: Tureckie gumtree? 27.04.13, 15:08
        powiem szczerze ze ta strona ktora podala poprzedniczka dosc kiepska. Maly ruch na stronie, niezbyt duza ilosc watkow... ale dziekuje smile szkoda ze nie ma gumtre.tr wink
        • druxtoja Re: Tureckie gumtree? 27.04.13, 18:25
          bardzo kiepska smile i wlasnie przez nia znalazlam bardzo fajne mieszkanie w Stambule do wynajecia - no nie wazne, podaje to co wiem, jesli szukasz kopii thegumtree to nie znajdziesz. Turcja to nie Anglia. Poza tym, nie sprecyzowalas w jakim celu szukasz tej strony.
          • magdao157 Re: Tureckie gumtree? 27.04.13, 20:36
            Nie chcialam Cie urazic w zaden sposob. Przykro mi ze tak to odebralas. Chcialabym dac ogloszenie powiedzmy w sprawie pracy, wspolpracy cos w tym stylu. Moze znasz jakas inna strone gdzie darmowo mozna dac takie ogloszenie? Sprawdzilam na kariyer itp stronach to oplaty za dodanie ogloszenia sa kolosalne!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka