Dodaj do ulubionych

Zimowe pogaduszki

04.11.06, 12:05
popatrzyłam przez okno i się przeraziłam... jest biało

wczoraj nie wychodziłam z domu, dzisiaj prawdopodobnie zastosuję podobną
strategię

witaj zimo

dzisiaj Gaja wraca z Egiptu, może przywiezie nam trochę słoneczka
Obserwuj wątek
    • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 12:48
      A ja sie ciesze ;D zawsze lubilem zime... tak sobie isc wieczorem, ciemno a bialo od sniegu, wszedzie choinki i rozne ozdoby. Uwielbiam to ;)
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 12:51
        ja się jakoś nie potrafię do zimy przekonać

a dzisiaj mija miesiąc od kiedy jestem z powrotem w Polsce
    • gajasirocco Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:03
      Wróciłam, lecz słoneczko zostawiłam na swoim miejscu i chętnie Was wyślę do
      cieplutkiego Egiptu! Zauroczyło mnie nowe miejsce, ale więcej dopiero jutro, bo
      muszę nadrobić zaległości (ale było bosko!!!)
      • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:32
        No to ciesze sie ze wyjazd sie udal ;)
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:43
        witam z powrotem w PL
      • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:47
        witamy witamy i współczujemy szoku termicznego...
        swoją drogą... przydałaby się aromatyczna, zawiesistwa kawka arabska ...
        mmmm.. ;)
    • beduinka miserable failure, kretyn i liar 05.11.06, 14:13
      Google i jego niespodzianki

wpisz w google takie słowa, a otrzymacie interesujące wyniki:

kretyn - > Lepper

"miserable failure" ("żałosny nieudacznik") -> President of the United States -
      George W. Bush

liar - > Tony Blair - Biography

tutaj jest więcej takich przypadków:
      en.wikipedia.org/wiki/Political_Google_bombs
    • beduinka elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 18:43
      propnuję to miejsce na wasze pogaduszki zamiast wątku "lista obecności" -
      tamtejsza wasza rozmowa została usunięta. porządek musi być
      • konraad_g Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:09
        OOoooooo ;D o kretyn --> Lepper to słyszałem ale o reszcie nie ;)
      • gajasirocco Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:10
        zgadzam się, byłam świadoma takich rygorystycznych posunięć!
        • elapietrusiak Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:14
          mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!

przyznaję się do winy, przepraszam i obiecuję poprawę ;)

idę czytać! i czekam na "korespondenta" ;)
          • beduinka Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:18
            jakie obie nagle są skruszone :)))))
            winy zostały wybaczone... pozdrawiam (tym razem bez buziaków dla wszystkich)
    • elapietrusiak tv arabska on-line w necie... 06.11.06, 18:51
      znacie ???

ale coś, co będzie działało na poslkim komputrerze, bo ja co coś znajduję to
      mi "wyskakuje",ze jakis błąd, i ze format nie został znaleziony blebleble.. :(

byłabym Wam baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna za taki link,lub instruktaż jak "takie
      coś" można sobie "załatwić" ;)

pozdrawiam cieplutko - swoją drogą cieplutki dziś dzień mieliśmy, co prawda
      taki... "niesłoneczny", ale jakiś dziwny optymizm mam w sobie - czyżby taniec
      brzucha leczył jesienne smutki? ;)

;)
      • gajasirocco tańczysz?????/ 06.11.06, 19:20
        Podziwiam....
        Ja też dobry dzień miałam! I nadal mam!
        • elapietrusiak Re: tańczysz?????/ 06.11.06, 19:25
          no chciałabym to nazwać tańcem... ale.. szłei słei - rozkręcam się - i humor
          jest i cieplej jakoś.. ;)
          zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ktoś jeszcze ma dziś dobry dzień ? ;)

no to miłego dalszego dnia wszystkim!!! ;)
          • beduinka Re: tańczysz?????/ 06.11.06, 21:26
            ja o porankach rozkręcam się trenując judo

i też miałam dobry dzień

natomiast nocami źle sypiam, tzn. mam problemy z zaśnięciem , bo jak już zasnę
            to śpię i śpię i jakby coś mi tam nie dzwoniło rano to nie musiałabym wstawać
            (i przez przedłużony weekend listopadowo-świąteczny nie musiałam)
      • elapietrusiak Re: tv arabska on-line w necie... 11.11.06, 11:56
        arabic-media.com/radiotv.htm
        tylko coś mi nie chce za bardzo dzialac.. mzoecie sprawdzic, czy u Was działa ?
    • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 09.11.06, 10:29
      "uczciwe dziennikarstwo" w wersji izraelskiej

www.honestreporting.com/
    • tetys Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:37
      Ja ostatnio siedzę i uczę się, i siedzę i uczę się, i uczę się...i marznę
      strasznie. Nawet na forum nie mam czasu pisać, ale czytam wszystko!
      A co u Was?
      • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:52
        U mnie dokładnie to samo... :( a jak dzień po Halloween chcieliśmy się ogrzać i podpaliliśmy z kolegą dynię to nas dyrektor chciał ze szkoły wyrzucić ;)))
        • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:56
          konraad_g napisał:

> U mnie dokładnie to samo... :( a jak dzień po Halloween chcieliśmy się ogrzać
          i
          > podpaliliśmy z kolegą dynię to nas dyrektor chciał ze szkoły wyrzucić ;)))

w szkole tę dynię podpalaliście??
          • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 18:46
            W szkole :) a dokładniej w szatni...płomień był malutki, z dala od kurtek, a nas oskarżyli o narażenie na utrate życia 500 osób i zniszczenia ich mienia :)Ale się przyznaliśmy i sprawa została zakończona w szkole (sz.p. dyrektor prokuraturą nas straszył), a że nasza wychowawczyni jest fajna dostaliśmy tylko nagany cząstkowe :)
            P.S. A cała afera o mały żarcik ;)))
            • konraad_g Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 18:50
              Chciałem napisać że o próbę i o narażenie i mi wyszło nie wiadomo co :))) Ale wiadomo o co chodzi xD
              • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:21
                a Ty konraad_g w jakiej szkole się uczysz, że Wam takie rzeczy w głowie ? mi
                jak zimno to skikam do automatu po kawke - jak nie skutkuje to po drugą ;P
                polecam! ;)
                • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:55
                  W gimnazjum, a dokladnie w 3 klasie :)
                  • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:58
                    ach Mlodzi, Wy, Młodzi - to tak jak Tetsys ( chociaż za Chiny się tego nei da
                    poznać!)

pozdrawiam i życzę powoodzenia na testach ;)

acha! a skąd mieliście zapałki/zapalniczkę w szkole ?;> nieładnie, oj,
                    nieładnie... ;P
                    • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:04
                      elapietrusiak napisała:

> ach Mlodzi, Wy, Młodzi -
                      >

a ty stara ??
                      • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:09
                        aż tak stara nie, ale czasami mam wrażenie, że tak :) nie no... 3 lata, to
                        faktycznie, nie az tak duzo.
                        powiem tak - już nie taka świeża ;)
                        • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:41
                          elapietrusiak napisała:

> aż tak stara nie, ale czasami mam wrażenie, że tak :) nie no... 3 lata, to
                          > faktycznie, nie az tak duzo.
                          > powiem tak - już nie taka świeża ;)

to co ze mną? mam się starą czuć? wręcz przeciwnie i dobrze mi być wieczną
                          studentką
                          (teraz marzą mi się studia w Jemenie)
                    • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:06
                      To Tetys jest gimnazjalista? To zdadzam sie z Toba :) I dziekuje za zyczenia :) Powodzenia na maturze (gdzies widzialem jakis watek gdzie pisalas ze bedziesz zdawac - chyba ze watek staaary to przepraszam)
                      • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:07
                        konraad_g napisał:

> To Tetys jest gimnazjalista?

zdziwiony??
                        • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:12
                          Czesciowo tak. Tylko jakby to ujac zeby wszystko było dobrze zrozumiane... w jego wypowiedziach z forum nie widac takiego "dziecinnego szalenstwa" (?) Po prostu zachowuje sie dosc powaznie jak na swoj wiek :)
                          • elapietrusiak mini bellydancer 10.11.06, 21:13
                            www.youtube.com/watch?v=5n4wF8Hjf3I&mode=related&search=
                            niezła, co? ;)
                            • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:24
                              elapietrusiak napisała:

> niezła, co? ;)
                              >
                              słodka... i jak się rusza... ciekawe ile ma lat i od ilu lat trenuje
                              • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:27
                                od kiedy nauczyła się chodzić (??) niezła... rusza bioderkamii w ogole kazdym
                                mięsniem z osoba ( jejkuu jak ona to robiii ;( ) jakby naprawde od zawsze
                                tanczyła...

Konrad, nie zakochaj się :P szukaj starszej bellydancerki :P
                                • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:31
                                  Chyba właśnie muszę się rozejrzeć ;D
                                  • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:34
                                    ach, faceci, faceci... a moze tak Wy zaczniecie tanczyc, co? bo ja bym się za
                                    jakimś bellydancerem rozejrzała- nie ukrywam :P
                                    • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:36
                                      Propozycja ciekawa, tylko ze znalezieniem strojów byłby problem ;))
                                      • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:37
                                        Elu, nie chciałabyś zostać projektantką mody orientalnej? ;D
                                      • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:37
                                        wykrecasz się! wiiidzeeee! ;D nieładnie ;)

to nie jest dobry arguemnt :P
                                        ( zawsze można bez... stroju specjalnego :P)
                                        • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:44
                                          elapietrusiak napisała:

> wykrecasz się! wiiidzeeee! ;D nieładnie ;)

złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy

więc lepiej by tej spódnicy w ogóle nie było...
                                          • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:50
                                            czy ja wiem czy lepiej... lepiej jednak jak jakieś ubranko jest - taka wiesz,
                                            aura tajemniczości :)
                                            • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:52
                                              elapietrusiak napisała:

> czy ja wiem czy lepiej... lepiej jednak jak jakieś ubranko jest - taka wiesz,
                                              > aura tajemniczości :)

to pójdźmy na kompromis - najpierw jakieś wdzianko jest, później coraz mniej...

• konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:53
                                                Mysle ze to najlepsze rozwiazanie :P
                                                • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:54
                                                  no prosze, jaki ugodowy chłopak :D
                                                  • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:56
                                                    Całe życie jest sztuką kompromisu ;D
                                                • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:56
                                                  konraad_g napisał:

> Mysle ze to najlepsze rozwiazanie :P

to do dzieła...
                                                  • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:57
                                                    Od jutra biore sie ostro do roboty
                                                  • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:05
                                                    lepiej od zaraz

morgen morgen nur nicht heute sagen alle faulen leute
                                                  • elapietrusiak rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:14
                                                    ... kolejna bomba... kolejny strach... :(
                                                  • konraad_g Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:15
                                                    Ciekawe czy kiedykolwiek zakończy sie ciagle trwajaca zbrodnia, ktora Izrael popelnia wobec Palestyny... :((
                                                  • beduinka Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:17
                                                    konraad_g napisał:

> Ciekawe czy kiedykolwiek zakończy sie ciagle trwajaca zbrodnia, ktora Izrael
                                                    po
                                                    > pelnia wobec Palestyny... :((

tak przy okazji 25 listopada robimy w W-wie dzień palestyński... więcej
                                                    szczegółów w najbliższych dniach
                                                  • beduinka Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:16
                                                    elapietrusiak napisała:

> ... kolejna bomba... kolejny strach... :(

straszne się tam rzeczy dzieją... codziennie ludzie giną
                                      • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:43
                                        konraad_g napisał:

> Propozycja ciekawa, tylko ze znalezieniem strojów byłby problem ;))

może być bez stroju... nawet ciekawiej
                                    • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:40
                                      elapietrusiak napisała:

> ach, faceci, faceci... a moze tak Wy zaczniecie tanczyc, co? bo ja bym się za
                                      > jakimś bellydancerem rozejrzała- nie ukrywam :P

mężczyźni arabscy umieją się ładnie ruszać
                                • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:39
                                  elapietrusiak napisała:

> od kiedy nauczyła się chodzić (??) niezła... rusza bioderkamii w ogole kazdym
                                  > mięsniem z osoba ( jejkuu jak ona to robiii ;( ) jakby naprawde od zawsze
                                  > tanczyła...
                                  >

tylko takie sukcesy okupione są pewnie męczącymi treningami

> Konrad, nie zakochaj się :P szukaj starszej bellydancerki :P

on znalazł bibliotekarkę zamiast bellydancerki :))
                                  • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:41
                                    Pani Iwonka ma mężą :)))))
                                    • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:44
                                      konraad_g napisał:

> Pani Iwonka ma mężą :)))))

jest monogamistką??
                                      • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:08
                                        Nareszcie ten post znalazłem :) Tak, jest. Ale pani Iwonka i tak nawet tańca brzucha nie umie :)Więc monogamizm, poligamizm :D To nie ma tutaj nie liczy ;PP Liczy sie tanie brzucha ;D
                                        • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:09
                                          konraad_g napisał:

> Nareszcie ten post znalazłem :) Tak, jest. Ale pani Iwonka i tak nawet tańca
                                          br
                                          > zucha nie umie :)Więc monogamizm, poligamizm :D To nie ma tutaj nie liczy ;PP
                                          L
                                          > iczy sie tanie brzucha ;D

tylko z powodu braku talentów tanecznych skeślasz panią Iwonkę :)))
                                          • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:11
                                            Nie tylko ;D przecież mogłaby się nauczyć poźniej. Tylko że pani Iwonka już koło 30... ale jej temat lepiej zakonczyc bo jeszcze tu (nie daj Boze) zajrzy :P Wrocimy do tematu w czerwcu :PPP
                                            • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:13
                                              konraad_g napisał:

> Nie tylko ;D przecież mogłaby się nauczyć poźniej. Tylko że pani Iwonka już
                                              koł
                                              > o 30... ale jej temat lepiej zakonczyc bo jeszcze tu (nie daj Boze) zajrzy :P
                                              W
                                              > rocimy do tematu w czerwcu :PPP

w czerwcu wrócimy do pani Iwonki... może do tego czasu się nauczy tańca
                                              brzucha, a ty już będziesz absolwentem gimnazjum i nie będzie już konfliktu
                                              interesów :)))
                                              • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:14
                                                Nic dodać - nic ująć :)
                                  • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:41
                                    więc Konrad jest intelektualistą, ale .. dla wszelkiego wypadku rozglada się za
                                    bellydancerką... ciekawe.... < analizuję nowego Kolegę :P>
                                    • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:45
                                      elapietrusiak napisała:

> więc Konrad jest intelektualistą, ale .. dla wszelkiego wypadku rozglada się
                                      za
                                      >
                                      > bellydancerką... ciekawe.... < analizuję nowego Kolegę :P>

podsumowanie analizy: schizofrenia
                                      • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:50
                                        Jak to mówią: "Każdy ma swój mały świat" :)))
                                        • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:51
                                          konraad_g napisał:

> Jak to mówią: "Każdy ma swój mały świat" :)))

tylko jeden??
                          • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:20
                            konraad_g napisał:

> Czesciowo tak. Tylko jakby to ujac zeby wszystko było dobrze zrozumiane... w
                            je
                            > go wypowiedziach z forum nie widac takiego "dziecinnego szalenstwa" (?) Po
                            pros
                            > tu zachowuje sie dosc powaznie jak na swoj wiek :)

to zobaczymy jak będzie za kilka lat! ja mu wróżę wspaniałą kulturę naukową.
                            będziemy mieli psorka Tetyska
                      • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:11
                        to Wy się nie znacie? :> waaaaaaaarto go poznać ;)
                        również dziękuję ;)
                        a tak korzystajac z okazji - od środy mam próbną ;|
                        • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:13
                          Moja siostra tez bedzie zdawac. Oczywiscie twierdzi ze nie zda...
                          • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:14
                            to tak jak ja! ;) juz mnie posądzono o defetyzm :P
                            • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:23
                              Oooo..ale ładnie tańczy. Zdolna. Wygląda na około 8 lat a tańczy... cudownie ;D
                        • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:26
                          elapietrusiak napisała:

> to Wy się nie znacie? :> waaaaaaaarto go poznać ;)

czyli jednak przydałby nam się zlocik forumowiczów

> a tak korzystajac z okazji - od środy mam próbną ;|

no to powodzenia... jakie przedmioty?
                          • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:29
                            środa : j.polski - poziom rozszerz.
                            czwartek : j. angielski - niestety poziom podstawowy... :(
                            piątek : wiedza o społeczeństwie - poziom rozszerzony...

oj przydałby, przydał ;)
                            • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:38
                              będzie dobrze
                              • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:41
                                Od jutra zaczne sie uczyc :) Tylko nie wiem gdzie taka muzyke znalezc ;(
                                • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:46
                                  konraad_g napisał:

> Od jutra zaczne sie uczyc :) Tylko nie wiem gdzie taka muzyke znalezc ;(

uczyć do matury czy tańca brzucha??
                                • elapietrusiak Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:46
                                  od dziś! :D z muzyką nietrudno ;) baaardzo nietrudno - a jesli po mimo wszystko
                                  amsz problem to zglos sie do mnie ;)

jeszcze Tetyska trzeba namówić :P

Beduinko, wiem... że ONI się TAK RUSZAJĄ... :D mmm ;)
                                  • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:49
                                    Muzyki troche mam, ale zalezaloby mi na samych podkladach, bez slow :D Ale takie Yuri Mrakadi - 100 Ghayrak lub Dina Hayek - Darb el Hawa tez bardzo ladne piosenki ;P
                                    • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:57
                                      Hossam Ramzy- najlepszy - polecam ;)
                                      albo.... muzyka klasyczna arabska, poweidzmy Abdel Halim Hafez
                                      • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:00
                                        Dziekuje ;* zaraz w niedzwiadka trzeba wpisac...
                                        • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:07
                                          konraad_g napisał:

> Dziekuje ;* zaraz w niedzwiadka trzeba wpisac...

albo w muła...
                                      • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:06
                                        elapietrusiak napisała:

> Hossam Ramzy- najlepszy - polecam ;)
                                        > albo.... muzyka klasyczna arabska, poweidzmy Abdel Halim Hafez
                                        >
                                        na początek polecam "Alf laila wa leila" Umm Kulthum... muzyka powolna -
                                        odpowiednia do nauki abecadła poszczególnych ruchów
                                  • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:51
                                    elapietrusiak napisała:

> od dziś! :D z muzyką nietrudno ;) baaardzo nietrudno - a jesli po mimo
                                    wszystko
                                    >
                                    > amsz problem to zglos sie do mnie ;)
                                    >
                                    > jeszcze Tetyska trzeba namówić :P
                                    >

będziemy mieć już duet!!!!!!!!

>
                                    > Beduinko, wiem... że ONI się TAK RUSZAJĄ... :D mmm ;)

w Syrii się napatrzyłaś??
                                    • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:53
                                      owszem, w Syrii, a czy "napatrzyłam" - widać nie - wciąż niedosyt ;)
                                      • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:57
                                        elapietrusiak napisała:

> owszem, w Syrii, a czy "napatrzyłam" - widać nie - wciąż niedosyt ;)

no cóż... starsza siostra pilnowała...
                                        • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:59
                                          no coż... to ja już siedzę lepiej cicho :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                          • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:07
                                            elapietrusiak napisała:

> no coż... to ja już siedzę lepiej cicho :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

bo siostra i tutaj zagląda :))))))
                                        • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:59
                                          A ona nie czuła tego pragnienia?? :D
                                          • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:01
                                            mamamotyla ma męża i synka ;)))
                                            • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:02
                                              To Mamamotyla to Twoja siostra? Upsss ;D Zawsze myślałem że Twoja mama a że Ty jesteś motylem :)
                                              • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08
                                                hahahaha :P nadszedł czas rozwaic Twoje watpilowsci i wyjawic gorzka prawde -
                                                tak, to moja siostra, rodzona,wlasna, niekradziona ;)
                                                • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:10
                                                  elapietrusiak napisała:

> hahahaha :P nadszedł czas rozwaic Twoje watpilowsci i wyjawic gorzka prawde -
                                                  > tak, to moja siostra, rodzona,wlasna, niekradziona ;)

jak widzisz ja i Gaja nie jesteśmy tutaj jedynym klanem rodzinnym
                                                • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:13
                                                  Acha ;D a tak na marginesie.. ładnie się wątek rozwinął :D
                                                  • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:14
                                                    zaszaleliśmy dzisiaj
                                              • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08
                                                konraad_g napisał:

> To Mamamotyla to Twoja siostra? Upsss ;D Zawsze myślałem że Twoja mama a że
                                                Ty
                                                > jesteś motylem :)

motyl zacznie u nas pisać dopiero za kilka lat...
                                          • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08
                                            konraad_g napisał:

> A ona nie czuła tego pragnienia?? :D

ma męża i dziecko !!!!!
            • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:04
              konraad_g napisał:

> W szkole :) a dokładniej w szatni...płomień był malutki, z dala od kurtek, a
              na
              > s oskarżyli o narażenie na utrate życia 500 osób i zniszczenia ich mienia :)
              Ale
              > się przyznaliśmy i sprawa została zakończona w szkole (sz.p. dyrektor
              prokurat
              > urą nas straszył), a że nasza wychowawczyni jest fajna dostaliśmy tylko
              nagany
              > cząstkowe :)
              > P.S. A cała afera o mały żarcik ;)))

już się was boję...
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:56
        tetys napisał:

> Ja ostatnio siedzę i uczę się, i siedzę i uczę się, i uczę się...

ojejku... ja w waszych czasach taka nie byłam... zamiast nauki byłam sobie w
        stanie zawsze znaleźć sobie coś innego do robienia... no i trenowałam wówczas
        codziennie jeździectwo :)))))

> i marznę
        > strasznie.

marźniesz?? dzisiaj nie było aż tak zimno

> Nawet na forum nie mam czasu pisać, ale czytam wszystko!
        > A co u Was?

zgubiłam dzisiaj kolczyk :(((((((

kupiłam sobie w Syrii trzy pary bardzo fajnych orientalnych kolczyków: zielone,
        czarne i niebieskie. Założyłam zielone - zgubiłam jeden z nich. Dzisiaj
        założyłam czarne - zgubiłam jeden z nich. Aż się boję zakładać niebieskie
        Dodam, że w Syrii je nosiłam i nie gubiłam...
        • karinka26 Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 18:52
          Witajcie!!:)
          Dziekuje serdecznie za pozdrowienia i przepraszam za to ze tak rzadko bywam na
          forum i sie nie udzielam ale dziewczynki pochlaniaja mi ostatnio mnostwo
          czasu..obiecuje ze sie poprawie:)
          Pozdrawiam serdecznie
          karina
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:05
            karinka26 napisała:

> Witajcie!!:)
            > Dziekuje serdecznie za pozdrowienia i przepraszam za to ze tak rzadko bywam
            na
            > forum i sie nie udzielam ale dziewczynki pochlaniaja mi ostatnio mnostwo
            > czasu..obiecuje ze sie poprawie:)
            > Pozdrawiam serdecznie
            > karina

a z Leilą i jej młodszą siostrzyczką (jak daliście jej na imię) wszyściutko ok?
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:07
            jak kiedyś znajdziesz trochę czasu - pokaż nam może jakieś zdjęcia z Arabii
            Saudyjskiej - tutaj jest link do galerii
            fotoforum.gazeta.pl/71,1,687.html?f=687
        • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:17
          jak mogłas zgubić ZIELONY kolczyk ??? ojejjj współczuję, jakbym moje zielone
          kolczyki zgubiła to bym na forum nie siedziela tylko biegla ich szukać;p

Tetysek, nie udawaj,ze się uczysz :P nie no, nie no, bo wiecie - Tetyska
          nalezy pochwalić - za matmę ;D
          • gajasirocco Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:39
            Wam wszystkim należy się pochwała...taki dobry start! Jestem pełna
            podziwu...uczcie się, uczcie..."bo nauka, to potęgi klucz"!
            I nie gubcie niepotrzebnie biżuterii! (zwłaszcza Beduinko!)
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:47
            elapietrusiak napisała:

> jak mogłas zgubić ZIELONY kolczyk ??? ojejjj współczuję, jakbym moje zielone
            > kolczyki zgubiła to bym na forum nie siedziela tylko biegla ich szukać;p
            >
            zielony to już kilka dni temu zgubiłam... zauważyłam to w autobusie po wyjście
            z Karawanseraju... Gaja twierdzi, że w Karaw. nie został
            dziś zgubiłam czarny

więc mogę nosić na jedno ucho czarny, na jeden zielony

mam inny pomysł - przerobić je na wisiadełka do komórek

> Tetysek, nie udawaj,ze się uczysz :P nie no, nie no, bo wiecie - Tetyska
            > nalezy pochwalić - za matmę ;D

no to chwalę
            • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:56
              a jakie to kolczyki ? z masy perłowej czy z blaszek takich,czy z koralików?; >
              W sumie nosić jeden taki drgi taki - no czemu nie ? zawsze to jakaś odmiana ;)
              • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 21:04
                elapietrusiak napisała:

> a jakie to kolczyki ? z masy perłowej czy z blaszek takich,czy z koralików?;

metalowe - z takich jakby to nazwać "rzeźbionych w orientalne wzory kawałków
                metalu", a na dole koralik
    • konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:08
      :[ enter mi sie wcisnal (Beduinko jesli da sie usuwac pojedyncze posty to prosze o usuniecie powyzszego). Co do ognia to na kazdej przerwie pol szkoly biegnie za pobliskie kino zapalic,wiec z tym nie bylo problemu :)
      • beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:09
        konraad_g napisał:

> :[ enter mi sie wcisnal (Beduinko jesli da sie usuwac pojedyncze posty to
        prosz
        > e o usuniecie powyzszego).

załatwione

> Co do ognia to na kazdej przerwie pol szkoly biegnie
        > za pobliskie kino zapalic,wiec z tym nie bylo problemu :)

a ty z której połowy szkoły jesteś??
        • konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:15
          Ja z tej co grzecznie zostaje w szkole. Wiekszosc przerw nawet spedzamy w bibliotece na pogawedkach z pania bibliotekarka :D
          • beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:18
            konraad_g napisał:

> Ja z tej co grzecznie zostaje w szkole. Wiekszosc przerw nawet spedzamy w
            bibli
            > otece na pogawedkach z pania bibliotekarka :D

czyli grzeczny chłopczyk

czasem podrywa panią bibliotekarkę, czasem podpala szatnie z okazji porawinek
            Haloween
            • konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:29
              Z dynią było śmiesznie ;D Tylko przez te 3 godziny u pana dyrektora było troche cienko.
              • beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:42
                konraad_g napisał:

> Z dynią było śmiesznie ;D Tylko przez te 3 godziny u pana dyrektora było
                troche
                > cienko.

jeszcze z tego wyrośniecie
    • beduinka aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą o tym 10.11.06, 22:03
      Anna Sobecka z RLN, przewodnicząca sejmowej komisji rodziny i praw kobiet
      "Niedopuszczalne jest szerzenie ideologii usprawiedliwiającej rozwody,
      antykoncepcję, sterylizację, prostytucję, pornografię, pedofilię czy różne
      zboczenia seksualne. Bez ochrony moralnej sfery kultury nie obroni się rodziny
      i wszelkie hasła o popieraniu rodziny staną się żałosną farsą. Ludzie zaś,
      którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie
      przeciw ludzkości."

Dariusz Kłeczek, też z PiS, zastępca przewodniczącego sejmowej komisji rodziny:
      Kłeczek jest przekonany, że antykoncepcja w ogóle nie jest potrzebna. - Są
      nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku i zalecane przez
      Światową Organizację Zdrowia - mówi.
      Jakie?
      - Naturalne metody planowania poczęć polegające na wieloobjawowej obserwacji,
      m.in. mierzeniu podstawowej temperatury ciała. Każda młoda dziewczyna, gdyby
      tylko miała informacje o tych sposobach, stosowałaby je.

Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki
      antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks niszczy
      ręce, cóż dopiero z delikatniejszymi narządami.

- Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w
      Programie, razem z ulgami podatkowymi dla rodzin posiadających dzieci - upiera
      się Piłka. - Bo to, że są szkodliwe, jest tak bezdyskusyjne, jak fakt, że
      papierosy i alkohol szkodzą zdrowiu.
      • gajasirocco Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 09:06
        ...a Ci starsi forumowicze wolą uciekać z takiego kraju...(dlatego pójdę do
        wyborów, a może coś się jeszczce da zmienić?)
        • tetys Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:12
          Ale mnie pogaduchy ominęły, phi!
          Nasze forum takie bez ograniczeń wiekowych, są najmłodsi(Z Turcji, Francji,
          Arabii Saudyjskiej), młodzi, starsi..;)

A tak poza tym ja zwykle nie mam zwyczaju siedzieć nad książkami, ale w tym roku
          mam średnio trzy-cztery sprawdziany tygodniowo i nie mam wyboru. No i jeszcze
          ten egzamin cały gimnazjalny, poza tym mam też na głowie dwa psy, trzy koty,
          siostrę i dom i ostatnio nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję niedługo się
          gdzies wyrwać i odetchnąć.

A co do dziewczynki, to widziałem takie 2 tunezyjki ćwiczące na lotnisku w
          Monastirze, prawdopodobnie w takim samym wieku. Więc Elu, do przodu! Nie
          zniechęcaj się;)

Miłego dnia:)
          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:26
            tez mam tyle na glowie choaz Ty sie zywisz zupkami w proszku - ja gotuje :p
            dobry sposob -spij 2-3 godz/dzien jak ja :P po 5 dniach będziesz mial
            halucynacje jak po jakims speedzie :P

choaiz... to kwestia przyzwyczajenia ;)
            Łukasz,a czym mam sie nie zniechecac ? bellydancowaniem, czy matma? ;)
            • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:05
              elapietrusiak napisała:

> tez mam tyle na glowie choaz Ty sie zywisz zupkami w proszku - ja gotuje :p

to możesz wpaść pogotować u mnie - bo ja się też niezdrowo odżywiam

• elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:21
                oj Wy leniuszki! dziś piersi kurczaka w curry z ryżem robie, może być ?;> ;)
                smaczku Wam narobie i sami bedziecie gotowac! ;)

c za 20 lat?:P ja tylko 18 mam :P
                • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 14:22
                  elapietrusiak napisała:

> oj Wy leniuszki! dziś piersi kurczaka w curry z ryżem robie, może być ?;>
                  > ;)
                  > smaczku Wam narobie i sami bedziecie gotowac! ;)
                  >
                  >

no to poczęstuj

> c za 20 lat?:P ja tylko 18 mam :P

a w gg w katalogu publicznym masz wpisane 20 lat
                  • gajasirocco Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 15:17
                    żeby nie trzeba było co kilka lat zmieniać...20-tka...to takie uniwersalne
                    (piękni dwudziestoletni!)
                    ...ale nas sprawdza-ta nasza Beduinka
                    • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 15:19
                      gajasirocco napisała:

> żeby nie trzeba było co kilka lat zmieniać...20-tka...to takie uniwersalne
                      > (piękni dwudziestoletni!)
                      > ...ale nas sprawdza-ta nasza Beduinka

mukhabarat
                      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 17:34
                        toś mie wyczaiła! :) ano mam tak wpisane gdyyyyż.. kiedys kogoś wkręcałam -
                        uwierzył :P i zapomniałam zmienić, tak jakos jest sobie :P
                        moje opisy też są nakrecane :) ( czasami przeze mnie ,czasami przez kogoś,
                        komuś coś chcę wmowic albo coś... - udaje mi się ;) )

ja dopiero teraz jem moj pyszny obiadek, bo dopiero z korków wrociłam ( 4
                        godzniny!!! ;( ) pewnie, ze poczęstuję ,a co! ;)
                        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 18:56
                          elapietrusiak napisała:

> toś mie wyczaiła! :) ano mam tak wpisane gdyyyyż.. kiedys kogoś wkręcałam -
                          > uwierzył :P i zapomniałam zmienić, tak jakos jest sobie :P

przede mną niczego się nie ukryje...

> ja dopiero teraz jem moj pyszny obiadek, bo dopiero z korków wrociłam ( 4
                          > godzniny!!! ;( ) pewnie, ze poczęstuję ,a co! ;)

to częstuj, bo nawet Gaji nie udało się namówić na ugotowanie mi obiadu (od
                          kilku lat zresztą)
                          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:01
                            wiem ,wiem, zupki w proszku :P

a odnosnie jeszcze tego, co jest w temacie teraz postów, gdzie piszemy, o co
                            nas wczoraj pytałaś , tak dla przeciwagi :

www.pardon.pl/artykul/190/brytyjski_rzad_namawia_do_uzywania_prezerwatyw
                            • tetys Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:30
                              4 godziny matmy? Łolaboga! I to w sobotę? To zdecydowanie nie dla mnie!
                              • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:39
                                łolaboga, ja Ci tego nie zycze - ale Ciebie takie decperackie akty też mogą
                                czekać...
                                • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 20.01.07, 16:13
                                  elapietrusiak napisała:

> łolaboga, ja Ci tego nie zycze - ale Ciebie takie decperackie akty też mogą
                                  > czekać...

bo wy za poważnie do tego podchodzicie!!!
          • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:04
            tetys napisał:

> Ale mnie pogaduchy ominęły, phi!

żałuj.. żałuj... i bgadywaliśmy ciebie bezwstydnie

> Nasze forum takie bez ograniczeń wiekowych, są najmłodsi(Z Turcji, Francji,
            > Arabii Saudyjskiej),

no już nie jesteś najmłodszym forumowiczem...

młodzi, starsi..;)
            >
            > A tak poza tym ja zwykle nie mam zwyczaju siedzieć nad książkami, ale w tym
            rok
            > u
            > mam średnio trzy-cztery sprawdziany tygodniowo i nie mam wyboru. No i jeszcze
            > ten egzamin cały gimnazjalny,

kujon. ja do matury przysiadłam 2 tygodnie przed... akurat na IV klasę liceum
            przypadła mi mania podróżowania stopem po Europie

> poza tym mam też na głowie dwa psy, trzy koty,
            > siostrę i dom i ostatnio nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję niedługo się
            > gdzies wyrwać i odetchnąć.
            >
            też chcę

> A co do dziewczynki, to widziałem takie 2 tunezyjki ćwiczące na lotnisku w
            > Monastirze, prawdopodobnie w takim samym wieku. Więc Elu, do przodu! Nie
            > zniechęcaj się;)

ale za późno zaczęła... o jakieś 20 lat...
        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 12:42
          ostatnie wybory bojkotowałam... teraz zagłosuję... zobaczymy jak będzie
      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:10
        Uwazam, ze Dariusz Kłeczek się myli mówiąc, że "antykoncepcja w ogóle nie jest
        potrzebna. - Są
        > nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku". to ja tylko
        chciałabym poweidziec, ze własnie w XXI wieku trudno o czyste środowisko, o
        unikanie stresu, chyba nie musze mówić że to dość mocno wplya na organizm
        kobiety i takie rozregulowanie prawidlowym obserwacjom wlasnego ciala nie
        sprzyja. wiadomo - trzeba uregulowac -ale wtedy nalzey przyjmowac
        sterydy/hormony - de facto wychodzi na to samo ;)

> Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki
        > antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks
        niszczy

bo się znow feministka we mnie odezwie..wrrr... powiem tyle, ze chyba nei znam
        zadnego faceta, ktoremu lateks zniszczył "delikatniejsze narządy"...

"Niedopuszczalne jest szerzenie ideologii usprawiedliwiającej rozwody,
        > antykoncepcję, sterylizację, prostytucję, pornografię, pedofilię czy różne
        > zboczenia seksualne. Bez ochrony moralnej sfery kultury nie obroni się
        rodziny
        > i wszelkie hasła o popieraniu rodziny staną się żałosną farsą. Ludzie zaś,
        > którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie
        > przeciw ludzkości."

z tego co wiem Bog dal nam wolną wolę - powinniśmy więc z niej korzystać,a nie
        być w jakiś nieludzki sposób ograniczonym. Mamy też sumienie - nawet ateisci go
        mają, nieprawdaż ?

Prostytucja ? - podobno jest to najstarszy zawod swiata.. a dopoki
        jest "zapotrzebowanie" to będą i "pracownicy" ( bo i faceci coraz czesciej są
        no... no wiecie co są ;) )

pedofilia ? no sorry, ale jak 11-12-latka zaklada stringi, czy Bog wie czego
        nie zaklada, jak ona sie zachowuje - przeceiz sama prowokuje! moze nasladujac
        swiat,owszem, ale nad taka 12-13 latka powinni miec jeszcze kontrole rodzice,
        nie , "kontrola " to zle slowo - dobre slowo to "porozumienie".

różne zboczenia seksualne? co Pani ma na myśli ? fantazje ? ejj noo, jestesmy
        tylko ludzmi, powariowali by wszyscy będąc tak ograniczonym...

którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie
        > przeciw ludzkości

a takie slowa za ograniczenie wolnosci ( moze wypadałoby poczytac troszke
        KOnstytucje z 7kwietnia 1997)......

> - Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w
        > Programie, razem z ulgami podatkowymi dla rodzin posiadających dzieci -

moje cialo, moje dzieci, moja antykoncepcja, mojej antykoncepcji brak ...

a ja Gaju do wyborów nie pojde.. powód? popatrzylam na tych ludzi wczoraj,
        nikogo nei znam - niikooogoo - programy wyborcze znalazlam tylko 2-3 osób ,
        zbyt chaotyczne, zbyt golne, zbyt utopijne..

milego dnia życzę! iidę na korki z matmy :(
        • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:15
          acha, do pedofilii jeszcze dodam, że dzieci teraz szybciej dojrzewaja płuciowo,
          o wiele wiele szybciej nawet niż moje pokolenie ( a przeciez taka stara nie
          jestem ;) )
          to skąd taki delikwent moze poznac, czy delikwentka ma dowod sobisty czyy nie ,
          jak jej dekoldem czaruje, i nie wiem jeszcze czym, jak pije alkohol, pali
          papierosy... w tym wzgledzie się facetom nie dziwie.

karana i niedopuszczalna jest pedofilia na takich malych dzcieciaz, takich Bogu
          ducha winnych... takich ludzi to nie rozumiem, naprawde - co to
          za "przyjemnosc" ???
          niesmaczne, nieetyczne, niemoralne...
        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:58
          elapietrusiak napisała:

> > Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki
          > > antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks
          > niszczy
          >
          > bo się znow feministka we mnie odezwie..wrrr... powiem tyle, ze chyba nei
          znam
          > zadnego faceta, ktoremu lateks zniszczył "delikatniejsze narządy"...
          >

też nie znam... to może niech forumowi faceci się na ten temat się wypowiedzą :)
          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:19
            nasze niedoczekanie... przeceiż faceci o takich sprawach nie potrafią mówić :/

swoją drogą... hm.. może są tacy, co kilka godzin dziennie mają na sobei lateks
            ( bo jak mniemam sprawa zniszczonej skóry przez lateks tyczy się chirurgów
            wykonujących wielogodzinne operacje)... wiesz Mirka, moze ich nie znamy (
            takich długodystansowców...:)
            • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:23
              Jakby lateks niszczył skórę czy narządy nigdy by go nie dopuszczono do powszechnego użytku. A politycy szukają dziury w całym :))
              • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:26
                Konrad, nie no, gratuluję odwagi ! ;)
                a'propos facetów : tvp 1 , polecam :D
                • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:28
                  Dziekuje ;)) Chociaz odwagi do takiej wypowiedzi nie trzeba było,bo powiedziałem tylko to co powszechnie wiadomo :))) A co do tvp 1 to o ten film Ci chodzi co leci???
                  • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:34
                    dokladnei o ten ;)
                    • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:37
                      Oooo.. i nie dawno się zaczął ;D To jeszcze tylko z 15 minut i będę wiedział o co chodzi :]
                      • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:41
                        O już wiem :)) opisik przeczytałem.
                • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:54
                  też oglądamy razem z Gają
                  • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:57
                    Więc życzę wszystkim miłego oglądania.
                  • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:59
                    jaaaakiii faaaaaceeeet, co nie ? ;D
                    • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:07
                      Noooooooo :PP Ten Will mnie momentami rozbraja ;))
                      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:11
                        Konrad.. a wszystko w porzadku z Toba orientacją seksualna?:P
                        zartuje, wiem wiem co masz na mysli - jego teksty : P

ale ta Fiona ma świetny styl - tez tak lubię! :P
                        • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:13
                          Z orientacją wszystko w porządku :)) a Fiona to matka tego chłopca?
                    • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:13
                      elapietrusiak napisała:

> jaaaakiii faaaaaceeeet, co nie ? ;D

facet to świnia :))))
                      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:15
                        mam pięć minut dobroci dla facetów, więc mi Mirko nie burz tego :P

nom, matka tego chłopca ;)
                        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:16
                          elapietrusiak napisała:

> mam pięć minut dobroci dla facetów, więc mi Mirko nie burz tego :P
                          >
                          często ci się to zdarza??
                          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:21
                            sęk w tym, że bardzo rzadko ;) na co dzień nie odpowiadam nawet "czesc" facetom
                            z klasy :P no bo jak przychodzi taki jeden z drugim i tylko : "masz 10 groszy?
                            a masz 20 groszy?" , " a masz coś do jedzenia?" , " a masz zadanie? "...

achhhh grrr :|
                            • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:23
                              Jedenasta plaga egipska :))
                            • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:25
                              elapietrusiak napisała:

> sęk w tym, że bardzo rzadko ;) na co dzień nie odpowiadam nawet "czesc"
                              facetom
                              >
                              > z klasy :P no bo jak przychodzi taki jeden z drugim i tylko : "masz 10
                              groszy?
                              > a masz 20 groszy?" , " a masz coś do jedzenia?" , " a masz zadanie? "...
                              >
                              > achhhh grrr :|

to dziwnych masz tych kolegów z klasy... takie pijawki?
                              • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:29
                                żule... jak po arabsku będzie żul ? tudzież pijawka?
                      • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:20
                        To fakt, ale od każdej reguły są wyjątki xD
                        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:23
                          konraad_g napisał:

> To fakt, ale od każdej reguły są wyjątki xD

a czy wyjątki nie potwierdzają reguły??
                          • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:27
                            Według mnie nie
      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 22:51
        www.pardon.pl/artykul/268/polityczna_antykoncepcja
        no proszę. i kto by pomyślał ...
        • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 22:53
          "(...) Krzysztof Bosak (poseł LPR, bezdzietny):

- Nie odpowiem na to pytanie. (...) "

a mowiłam Wam, ze Pan Bosak chodził do mojej szkoły?
          cóż za chluba :D
          • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 22:59
            elapietrusiak napisała:

> "(...) Krzysztof Bosak (poseł LPR, bezdzietny):
            >
            > - Nie odpowiem na to pytanie. (...) "
            >
            > a mowiłam Wam, ze Pan Bosak chodził do mojej szkoły?
            > cóż za chluba :D
            >

może spotkacie się kiedyś na jakimś zjeździe absolwentów :)))
            • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 23:04
              wziąć Ci autograf ???
              • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 23:20
                elapietrusiak napisała:

> wziąć Ci autograf ???

chciałam coś odpisać, ale zrezygnowałam, bo chcę być postrzegana jako grzeczna
                Mireczka :))))
                • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 23:26
                  dawaj dawaj! wiem już, ze masz 3 obilcza :P 1 grzecznej Mireczki, 2. sowy ,3.
                  wampira. o ! i diabełkiem bywasz :P

pisz pisz, chce znac Twoja opinie - a jak nei chesz tu, to zrob mi tę
                  przyjemnosc i chociaz na gg mi to napsiz ! :P
                  • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 23:28
                    niech pozostanę grzeczną dziewczynką...
        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 22.11.06, 22:58
          elapietrusiak napisała:

> www.pardon.pl/artykul/268/polityczna_antykoncepcja
          > no proszę. i kto by pomyślał ...

fajnie się czytało odpowiedzi polityków :))))
      • beduinka chciałabym polecićAnnieSobeckiej przeczytanie tego 23.11.06, 23:35
        chciałabym polecić Annie Sobeckiej przeczytanie następującego artykułu

onet.pl, PAP, MZ /23.11.2006

Antykoncepcja może zmniejszać ryzyko raka trzonu macicy

Różne metody antykoncepcji, w tym doustne środki hormonalne oraz wkładki
        wewnątrzmaciczne, mogą zapewnić długotrwała ochronę przed rakiem trzonu macicy -
        potwierdzają najnowsze badania, o których informuje pismo "International
        Journal of Cancer".
        Do takich wniosków doszli naukowcy z zespołu dr Xiao Ou Shu z Vanderbilt
        University w Nashville (stan Tennessee). Przebadali oni 1204 Chinek z niedawno
        zdiagnozowanym rakiem błony śluzowej macicy (tzw. endometrium). Dla porównania,
        do badań zaprosili też 1212 zdrowych kobiet, dobranych do pacjentek chorych na
        raka pod względem wieku i innych cech.

W obu grupach zebrano dane na temat stosowania różnych metod antykoncepcji, tj.
        doustnych hormonalnych środków antykoncepcyjnych oraz wkładek
        wewnątrzmacicznych.

Wkładki (inaczej zwane spiralami lub w skrócie IUD) to urządzenia zaliczane do
        mechanicznych metod antykoncepcji. Ich działanie polega na wywoływaniu takich
        zmian w błonie śluzowej macicy, które uniemożliwiają zagnieżdżenie się w niej
        zarodka (właśnie dlatego przez wiele osób metoda ta uważana jest nie za
        antykoncepcję, a za metodę wczesnoporonną).

Okazało się, że ryzyko raka endometrium spadało w miarę stosowania
        antykoncepcji hormonalnej. Po 6 latach było niższe o 50 proc. w porównaniu z
        kobietami, które nie zażywały pigułek. Ten ochronny efekt utrzymywał się ciągle
        po 25 latach od odstawienia hormonów, a nawet dłużej.

Używanie wkładek wczesnoporonnych obniżało prawdopodobieństwo zachorowania na
        raka endometrium o 47 proc., ale długość korzystania z tej metody nie wpływała
        na dalsze zmiany ryzyka. W analizie naukowcy uwzględnili inne znane czynniki
        podnoszące lub obniżające ryzyko raka endometrium.

Jak spekulują autorzy pracy, hormonalne pigułki antykoncepcyjne mogą obniżać
        ryzyko raka endometrium ze względu na zawartość progestagenów, które hamują
        rozrost błony śluzowej macicy. Z kolei ochronny efekt wkładek może wynikać z
        faktu, że pobudzają one reakcje zapalne, w czasie których dochodzi do
        eliminacji komórek nieprawidłowych i zmienionych nowotworowo.
        • gajasirocco Re: chciałabym polecićAnnieSobeckiej przeczytanie 24.11.06, 07:41
          A myślisz, że nasza specjalistka AS wchodzi na to forum????? (wolałabym by nie!)
        • gajasirocco Re: chciałabym polecićAnnieSobeckiej przeczytanie 24.11.06, 16:36
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3747848.html?nltxx=961608&nltdt=2006-11-23-02-05

-a ja proponuję jej to przeczytać: "Piekło kobiet-reaktywacja"
      • beduinka Szwecja pomoże... 30.11.06, 14:03
        serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3762188.html
    • elapietrusiak a co o tym myślicie ? 11.11.06, 11:51
      wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=293521
      • gajasirocco Re: a co o tym myślicie ? 11.11.06, 12:40
        ...a może ta dziewczynka lepiej czuła się w towarzystwie tego obcego mężczyzny
        niż wśród swoich rodziców?????
    • beduinka Irańskie policjantki 12.11.06, 14:36
      Irańskie policjantki

www.satyr.pl/html/film/Policjantki_z_Iranu/lqF8DXWDfUI
    • beduinka Jak powstaje życie? 15.11.06, 09:01
      Jak powstaje życie?

www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2876
    • elapietrusiak Sodoma i Gomora ? 18.11.06, 14:33
      wiadomosci.onet.pl/1436161,327,item.html

brak słów... znowu.. i jak tu się dziwić temu, co sie dzieje ...
    • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 22.11.06, 23:29
      uu ... :(
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 22.11.06, 23:32
        elapietrusiak napisała:

> uu ... :(

chyba w złym miejscu "uu"czysz!!
        • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 22.11.06, 23:34
          "uu"czysz się ?:>

no i WOS rozszerzony zdaje na maturze :D co ze mnie wyrosnie, kto wie, kto
          wie ;P
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 23.11.06, 09:05
            elapietrusiak napisała:

> "uu"czysz się ?:>
            >
            > no i WOS rozszerzony zdaje na maturze :D co ze mnie wyrosnie, kto wie, kto
            > wie ;P
            >
            "poślica"
    • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 23.11.06, 12:43
      dyplomaci, których krajów nie płacą mandatów :)))

www.usc.edu/schools/business/FBE/seminars/papers/AE_4-28-06_FISMAN-parking.pdf#page=20
    • beduinka If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl 23.11.06, 21:42
      The Official Language for the European Union

The European Commission has just announced an agreement whereby English will be
      the official language of the European Union rather than German, which was the
      other possibility.

As part of the negotiations, the British Government conceded that English
      spelling had some room for improvement and has accepted a 5-year phase-in plan
      that would become known as "Euro-English."

In the first year, "s" will replace the soft "c." Sertainly, this will make the
      sivil servants jump with joy.

The hard "c" will be dropped in favour of "k." This should klear up konfusion,
      and keyboards kan have one less letter.

There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the
      troublesome "ph" will be replaced with "f." This will make words like fotograf
      20% shorter.

In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach
      the stage where! more komplikated changes are possible.

Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben
      a deterent to akurate speling.

Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is
      disgrasful and it should go away.

By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z"
      and "w" with "v."

During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou"
      and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensi bl riten styl.

Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand
      ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.

Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst
      plas.

If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.

ps. mi to bardziej przypomina holenderski niż niemieski
    • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 26.11.06, 12:01
      Kurs kilku walut arabskich względem złotego polskiego
      TND Dinar tunezyjski 2.01 2.32
      EGP Funt egipski 0.53 0.62
      MAD Dirham marokański 0.34 0.37

plus dodatkowo kurs szekla - używanego na terenie Autonomii Palestyńskiej
      ILS Szekla izraelska 0.634 0.739

Stan na 10:25 25 Listopada 2006
      • elapietrusiak ciepła ta zima ... 27.11.06, 20:42
        nie sądzicie?

wiadomość z dzisiaj - poki co angielski zdałam,ale ile dostałam to Wam nei
        powiem, bo wstyd ;p ale na to,ze się nic nie uczyłam to nawet nawet;) ( matura
        probna)

co u Was ?
        • gajasirocco Gratulacje Eluniu! 27.11.06, 20:53
          Bardzo się cieszę...nieważne na ile, ale że TAK! Jest OKI!
          • elapietrusiak Re: Gratulacje Eluniu! 27.11.06, 20:58
            pogratulujesz w czerwcu ( po prawdziwych) inshallah...
            (ale dziękuję ;) )
            jest OK? czyli praca i myśl o niedalekim "travelingu" do Egiptu ? zgadłam ? ;)
            • gajasirocco Za 10dni nocuję w Sakali! 27.11.06, 21:06
              Oj, tak Elu- odgadujesz moje myśli...liczę dni do wylotu i już marzę o moim
              cudownym Egipcie...ciepełku i tej niesamowitej energii wzdłuż NILu (to trzeba
              przeżyć)...lecz jeszcze dużo pracy przede mną, a rano czeka joga, potem kilka
              spotkań...
              A jesień u nas taka piękna! (nawet mi ta mgła nie przeszkadza, bo jeszcze mój
              samolot nie odlatuje, ale za 10dni musi być niebo czyściusieńkie!)
              • elapietrusiak Re: Za 10dni nocuję w Sakali! 27.11.06, 21:13
                Skubana!!
                też tak chcę! zabierz mnie ze sobą, co?;)
                tymczasem muszę się uczyć rozpadów atomowych ( czy tam termo-jądrowych) i
                takich innych fascynujących rzeczy ;)

To już z siłownią się pożegnałaś ? masz rację, podobno joga to nie tylko daje
                kondycje fizyczną ale tez i równowagę umysłowa i w ogole, świeżość umysłu i
                optymizm... tylko pozazdrościc. ja się nie umiem tak wyciszyć, za dużo myśli.
                Więc teraz ja Ci winnam pogratulować tej umiejetnosci i tego optymizmu i tej
                cierpliwości ( pracujesz ciężko, a potem Egipt)!
        • beduinka Re: ciepła ta zima ... 27.11.06, 22:56
          elapietrusiak napisała:

> nie sądzicie?

no bo tak naprawdę jest kalendarzowa jesień... a ja ten wątek założyłam
          jakiegoś paskudnego dnia, gdy zima się pojawiła i nas śniegiem zasypała...
          później była wiosna

ale teraz u nas jest jesień - i to bardzo mglista jesień... jakby ktoś wylał
          mnóstwo śmietany... i nic nie widać
          >
          > wiadomość z dzisiaj - poki co angielski zdałam,ale ile dostałam to Wam nei
          > powiem, bo wstyd ;p ale na to,ze się nic nie uczyłam to nawet nawet;) (
          matura
          > probna)
          >
          gratuluję zdania... sądzę, że z punktacja też nie jest tak źle

> co u Was ?

jutro jadę do Łodzi
    • elapietrusiak do 90%.KobietDoświadczaWPracyMolesto waniaSeksualne 27.11.06, 21:17
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3758260.html?skad=rss&wv=0000
      straszne...
    • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 27.11.06, 22:27
      wczoraj i dzisiaj oglądałam filmy na Warszawskim Festiwalu Filmów o Tematyce
      Żydowskiej - są tam fily dobre i złe, obiektywne i subiektywne

spodobał mi się dzisiaj film pt. "Pierwsza lekcja pokoju" o arabsko-hebrajskiej
      szkole, która nazywa się "Oaza Pokoju" - polecam!!!
    • elapietrusiak poryczałam się jak głupia ;((((((((((( 28.11.06, 22:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11916&w=16727046&v=2&s=0
      są tacy, którzy czekają na swoj wymarzony Cud...a On im Znika...

heh... [']

;(
    • beduinka pzdrw z Lodzi 29.11.06, 02:28
      dzisiaj uczestniczyłam w obchodach Dnia Palestyńskiego w Łodzi
      dopiero teraz wróciłyśmy do domu koleżanki, u której nocuję - bowiem jeszcze
      solidaryzowałaśmy się przy nargili z łódźkimi Arabami
    • beduinka jaka jest beduinqa? 30.11.06, 22:21
      możecie coś wpisać... chętnie się dowiem, co o mnie myślicie (ps. tam
      jestem "beduinqa", bo "beduinka" było już zajęte)

beduinqa.jest.in/
      • elapietrusiak Re: jaka jest beduinqa? 06.12.06, 20:13
        wypowiedziałam się, teraz Wasza kolej! :

azzara.jest.in/

أبحث عن شمسي
    • beduinka Mikołajki, Mikołajki :))) 06.12.06, 11:31
      :))))))))
      • konraad_g Re: Mikołajki, Mikołajki :))) 06.12.06, 14:30
        I Djed Moroz :))))
      • elapietrusiak Re: Mikołajki, Mikołajki :))) 06.12.06, 20:15
        co się cieszysz? przyszedł mikołaj do Ciebie ?
        jest pełnia więc ja nie wiem czy odważyłsie do Ciebie przyjsc, bo Ty - jak sama
        poweidziąłaś - w czasie pełni księżyca coś Ci tam wyrasta :P
        • beduinka Re: Mikołajki, Mikołajki :))) 06.12.06, 20:51
          elapietrusiak napisała:

> co się cieszysz? przyszedł mikołaj do Ciebie ?

przyszedł, ale wcześniej... pewnie się tej pełni obawiał

> jest pełnia więc ja nie wiem czy odważyłsie do Ciebie przyjsc, bo Ty - jak
          sama
          >
          > poweidziąłaś - w czasie pełni księżyca coś Ci tam wyrasta :P
          • tetys Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 15:59
            A jakie plany na sylwestra macie?
            Beduinki juz znamy, a reszta?
            :)
            • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 16:07
              tetys napisał:

> A jakie plany na sylwestra macie?
              > Beduinki juz znamy, a reszta?
              > :)

Ja jeszcze nie wiem... zastanawiamy sie nad nocnym maratonem w kinie, a po nim mały - noworoczny szampanek na miescie :)
              • tetys Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 16:18
                A czy to prawda, że w tym roku w w-wie sylwestra pod pałacem nie będzie?
            • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 18:35
              ale Cię Tetysku nakręciło! ;)

teee, Konrad, jaki szampan ? chyba bezalkoholowy, co ?;> ja t Was przypilnuje !
              Gaji nie ma, Beduina też pojedzie na sylwestra, to ja pełnoletnia zostane ! :P
              • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 19:16
                elapietrusiak napisała:
                > teee, Konrad, jaki szampan ? chyba bezalkoholowy, co ?;> ja t Was przypilnu
                > je !

Ajj w Sylwestra można ;) Gorzej jak sie sprawdz nasze piekne, staropolskie porzekadlo: "Jaki Sylwester taki caly rok." :D Chociaz mi to nie grozi:))))))
                • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:21
                  no wiesz, ja na swojej 18-ste nawet tylko zamoczyłam tak pro forma usta w
                  szampanie także wiesz... ;) nie radzę... ;)
                  • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:23
                    elapietrusiak napisała:

> no wiesz, ja na swojej 18-ste nawet tylko zamoczyłam tak pro forma usta w
                    > szampanie także wiesz... ;) nie radzę... ;)

Ja ogólnie za alkoholem nie przepadam, ale w Sylwestra te lampke szampana moge wypic ;) Tak za pomyslnosc w Nowym Roku...
              • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 22:07
                elapietrusiak napisała:

> ale Cię Tetysku nakręciło! ;)
                >
                >
                > teee, Konrad, jaki szampan ? chyba bezalkoholowy, co ?;> ja t Was przypilnu
                > je !
                > Gaji nie ma, Beduina też pojedzie na sylwestra, to ja pełnoletnia zostane ! :P
                >

to może jeszcze tobie nadam uprawnienia moderatora... żeby forum w rękach
                niepełnoletniego nie pozostawiać?
                • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:20
                  > to może jeszcze tobie nadam uprawnienia moderatora... żeby forum w rękach
                  > niepełnoletniego nie pozostawiać?

no własnie, właśnie... pomyśl nad tym :P wracasz w nowym roku juz a tu ? :P
                  • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:22
                    elapietrusiak napisała:
                    > no własnie, właśnie... pomyśl nad tym :P wracasz w nowym roku juz a tu ? :P

Nie nie nie ;D Kota nie ma - myszy harcują ]:->
                    • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:34
                      konraad_g napisał:

> elapietrusiak napisała:
                      > > no własnie, właśnie... pomyśl nad tym :P wracasz w nowym roku juz a tu ?
                      > :P
                      >
                      > Nie nie nie ;D Kota nie ma - myszy harcują ]:->

jak już sypiemy przysłowiami - to mogę nadać Eli uprawnienia moderatora, ale
                      gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :)))
                      • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:37
                        a w ogole o co chodzi z tym moderowaniem ? o czymś nie wiem, czy się "bawimy w
                        ciuciubabkę"? :P
                        • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:39
                          elapietrusiak napisała:

> a w ogole o co chodzi z tym moderowaniem ? o czymś nie wiem, czy się "bawimy
                          w
                          > ciuciubabkę"? :P

a widzisz, że teraz dla ciebie forum wygląda tak jakoś inaczej?
                          • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:43
                            hm... chyba nie ... tzn. tak ogólnie, czy w tym momencie ?
                          • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:47
                            co zauważyłam to :
                            * forum przeszło jednak na "Polska i świat";
                            * zmieniona szata graficzna gazeta.pl forum;
                            * Gaji brak....................
                            * w ogóle to tu jakoś tak ucichło, wszystko zamarło...
                            • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:49
                              a kwadracików z boku nie widać?

w dziale Polska i Świat od dawna
                              • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:52
                                > w dziale Polska i Świat od dawna

tak, wiem, ale stwierdzam fakt, co się zmienilo...

> a kwadracików z boku nie widać?

nie :(((((((
                                • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:09
                                  elapietrusiak napisała:

> > a kwadracików z boku nie widać?
                                  >
                                  > nie :(((((((

to spróbuj się może wylogowac i wlogować ponownie
                                  • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:12
                                    widzę! :D
                                    a to za co, Mirko ?:> ufasz mi ?:>
                                    jesli tak to dziękuję i mam nadzieję, ze Cię nie zawiodę ;)

to ja że tak powiem.. pojde się teraz z tym przespać.. ;)

dobranoc "Arab-o-Maniacy" ;)
                                    • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:15
                                      elapietrusiak napisała:

> widzę! :D
                                      > a to za co, Mirko ?:> ufasz mi ?:>

no troszeczkę :)))

> jesli tak to dziękuję i mam nadzieję, ze Cię nie zawiodę ;)

:))))

>
                                      > to ja że tak powiem.. pojde się teraz z tym przespać.. ;)
                                      >
                                      a więc prześpij się z tym - i może jutro juz trzeźwym wzrokiem spostrzeżesz
                                      kwadraty

> dobranoc "Arab-o-Maniacy" ;)
                                      >

• konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:01
                            beduinka napisała:

> elapietrusiak napisała:
                            >
                            > > a w ogole o co chodzi z tym moderowaniem ? o czymś nie wiem, czy się "baw
                            > imy
                            > w
                            > > ciuciubabkę"? :P
                            >
                            > a widzisz, że teraz dla ciebie forum wygląda tak jakoś inaczej?

Kwadraciki widać ;) A na forum zmienił się jego opis i te wszystkie tematy na czerwono u góry (one też są w opis wpisane?). Dodatkowo ciągle zmieniają się tematy przyklejone :)) Myślę że to chyba tyle.
                            • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:04
                              podzelam. oprócz : "> Kwadraciki widać ;)" - gdzie je widzicie ?? to w gornym
                              lewym rogu, to niebieskie przy logo ? to kółeczka prędzej... ups, przepraszam,
                              okręgi :P

idę spać,

spokojnej wszystkim!
                              salam!
                              • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:07
                                Logo też się zmieniło, ale to już jest "sprawka serwisu". A kwadraciki widać obok tematów ;)

Dobranoc,
                                salam :)
                                • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:13
                                  konraad_g napisał:

> Logo też się zmieniło, ale to już jest "sprawka serwisu". A kwadraciki widać
                                  ob
                                  > ok tematów ;)

ale ty nie masz prawa ich widzieć:

Administratorzy na Twoim forum:
                                  elapietrusiak
                                  tetys

i nie ma tam ciebie!!!! nie widzisz żadnych kwadratów
                                  >
                                  > Dobranoc,
                                  > salam :)
                                  • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:16
                                    beduinka napisała:

> konraad_g napisał:
                                    >
                                    > > Logo też się zmieniło, ale to już jest "sprawka serwisu". A kwadraciki wi
                                    > dać
                                    > ob
                                    > > ok tematów ;)
                                    >
                                    > ale ty nie masz prawa ich widzieć:
                                    >
                                    > Administratorzy na Twoim forum:
                                    > elapietrusiak
                                    > tetys
                                    >
                                    > i nie ma tam ciebie!!!! nie widzisz żadnych kwadratów
                                    > >
                                    > > Dobranoc,
                                    > > salam :)

Jeśli chodzi o kwadraciki "administratorskie" to tych akurat nie widze ;) Widze troche inne, gdzieś tu napisałem już jakie :)
                              • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:12
                                elapietrusiak napisała:

> podzelam. oprócz : "> Kwadraciki widać ;)" - gdzie je widzicie ?? to w gorn
                                > ym
                                > lewym rogu, to niebieskie przy logo ? to kółeczka prędzej... ups,
                                przepraszam,
                                > okręgi :P
                                >

to to nowe logo gazety forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53159758
                                ale ja o czym innym

> idę spać,
                                >
                                dobranoc
                            • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:10
                              konraad_g napisał:

> beduinka napisała:
                              >
                              > > elapietrusiak napisała:
                              > >
                              > > > a w ogole o co chodzi z tym moderowaniem ? o czymś nie wiem, czy si
                              > ę "baw
                              > > imy
                              > > w
                              > > > ciuciubabkę"? :P
                              > >
                              > > a widzisz, że teraz dla ciebie forum wygląda tak jakoś inaczej?
                              >
                              > Kwadraciki widać ;)

a gdzie ty jakieś kadraciki widzisz?? bo tylko Eli zmieniłam... ty może te
                              kwadraciki od myślenia o sylwestrowym szampanie widzisz

> A na forum zmienił się jego opis i te wszystkie tematy na c
                              > zerwono u góry (one też są w opis wpisane?). Dodatkowo ciągle zmieniają się
                              tem
                              > aty przyklejone :)) Myślę że to chyba tyle.

no to tak... ale już wcześniej...
                              • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:12
                                Kwadraciki takie małe obok tematów na stronie głównej i obok postów w tematach... :D A to nie o te chodziło ?
                                • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:16
                                  konraad_g napisał:

> Kwadraciki takie małe obok tematów na stronie głównej i obok postów w
                                  tematach.
                                  > .. :D A to nie o te chodziło ?

tak. takie, które można zaznaczyć
                                  ale ty nie możesz ich widzieć
                                  • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 00:19
                                    Chyba nie o to :) Ja pisze o takich kwadracikach (czarnych, wypelnionych kolorem - wiec zaznaczyc takowego nie mozna) z lewej strony kazdego tematu i postu :) - one jednak chyba sa od zawsze, tylko to ja sie wykazalem spostrzegawczoscia :P
                                    • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 09:26
                                      konraad_g napisał:

> Chyba nie o to :) Ja pisze o takich kwadracikach (czarnych, wypelnionych
                                      kolore
                                      > m - wiec zaznaczyc takowego nie mozna) z lewej strony kazdego tematu i
                                      postu :)
                                      > - one jednak chyba sa od zawsze, tylko to ja sie wykazalem
                                      spostrzegawczoscia
                                      > :P

aha... mi to wygląda na małe punkciki, kółeczka, a nie kwadraciki
                                      ja starałam się Eli oferować większe (o jaka jest hojna) białe kwadraciki
                                      • konraad_g Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 13:59
                                        beduinka napisała:
                                        > aha... mi to wygląda na małe punkciki, kółeczka, a nie kwadraciki
                                        > ja starałam się Eli oferować większe (o jaka jest hojna) białe kwadraciki

U mnie właśnie są kwadraciki, ale zaraz jeszcze zobacze w Szajsplorerze, bo tam chyba właśnie są kółeczka i może to mnie zmyliło ;)
                                        • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 18:28
                                          konraad_g napisał:

> beduinka napisała:
                                          > > aha... mi to wygląda na małe punkciki, kółeczka, a nie kwadraciki
                                          > > ja starałam się Eli oferować większe (o jaka jest hojna) białe kwadraciki
                                          >
                                          > U mnie właśnie są kwadraciki, ale zaraz jeszcze zobacze w Szajsplorerze, bo
                                          tam
                                          > chyba właśnie są kółeczka i może to mnie zmyliło ;)

w IE są kropeczki...
                  • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 07.12.06, 23:33
                    elapietrusiak napisała:

> > to może jeszcze tobie nadam uprawnienia moderatora... żeby forum w rękach
                    >
                    > > niepełnoletniego nie pozostawiać?
                    >
                    > no własnie, właśnie... pomyśl nad tym :P wracasz w nowym roku juz a tu ? :P

no właśnie - tylko czy większym niebezpieczeństwem jest pozostawiać forum w
                    rękach Tetysa czy w Tetysach i twoich?
                    • konraad_g Oświadczenie Ludowego Frontu Wyzwolenia Kofeiny :) 08.12.06, 00:06
                      Około 2 miesiące temu znalazłem na jakimś forum (nie wiem czy nawet nie na tym :)) link do filmiku z oświadczeniem L.F.W.K. youtube.com/watch?v=Z4Gv2VcdjDM - najśmieszniejsze jest tłumaczenie "Salam Aleikum" :D Beduinko, Ty dobrze znasz arabski... jakbyś miała chwilkę, mogłabyś zobaczyć czy napisy dużo róznią od treści arabskiej? :)
                      • beduinka Re: Oświadczenie Ludowego Frontu Wyzwolenia Kofei 08.12.06, 09:24
                        konraad_g napisał:

> Około 2 miesiące temu znalazłem na jakimś forum (nie wiem czy nawet nie na
                        tym :)) link do filmiku z oświadczeniem L.F.W.K. youtube.com/watch?v=Z4Gv2VcdjDM - najśmieszniejsze jest tłumaczenie "Salam Aleikum" :D
                        Beduinko, Ty dobrze znasz arabski... jakbyś miała chwilkę, mogłabyś zobaczyć
                        czy napisy dużo róznią od treści arabskiej? :)

przecież oni zrobili nie tylko napisy, ale też całe nagranie - nie widzisz, że
                        jest to wersja podrobiona w całości... a po arabsku to niej... to jest po
                        prostu jakiś bełkot
                        • konraad_g Re: Oświadczenie Ludowego Frontu Wyzwolenia Kofei 08.12.06, 13:58
                          beduinka napisała:
                          > przecież oni zrobili nie tylko napisy, ale też całe nagranie - nie widzisz, że
                          > jest to wersja podrobiona w całości... a po arabsku to niej... to jest po
                          > prostu jakiś bełkot

Acha, dziekuje ;)
                    • tetys Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 10:45
                      Ja już mam w tej materii doświadczenie, pare razy forum zostawało tylko w moich
                      rękach;) Ale ja ostatnio rzadko tu zaglądam, więc podzielimy się z Elą po pół
                      etatu;)
                      • elapietrusiak Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 12:25
                        a ja na inforamtyce siedze ;p strone www robimy :P ok, to jak sie
                        dzielimy ?:> ;p
                        • beduinka Re: Sylwester:) New Year Eve :) 08.12.06, 18:31
                          elapietrusiak napisała:

> a ja na inforamtyce siedze ;p strone www robimy :P ok, to jak sie
                          > dzielimy ?:> ;p

tylko forum nie rozkrójcie na pół...
                          a pracy za dużo nie ma :)))
    • beduinka jak wam się podoba to zdjęcie? 09.12.06, 14:31
      www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=119849
      • konraad_g Re: jak wam się podoba to zdjęcie? 09.12.06, 16:23
        beduinka napisała:

> www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=119849

Dobrze że kałasza nie miał...
        • elapietrusiak Re: jak wam się podoba to zdjęcie? 09.12.06, 20:02
          to Twoja robota? :>

hm... szkoda, ze czarny pasek flagi nie został uchwycony, byłoby widać jaka to
          flaga...
          ale.. całościowo - ciekawe...
          brawa za uchwycenie miny tego chłopca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka