Dodaj do ulubionych

Zimowe pogaduszki

04.11.06, 12:05
popatrzyłam przez okno i się przeraziłam... jest biało

wczoraj nie wychodziłam z domu, dzisiaj prawdopodobnie zastosuję podobną
strategię

witaj zimo

dzisiaj Gaja wraca z Egiptu, może przywiezie nam trochę słoneczka
Obserwuj wątek
    • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 12:48
      A ja sie ciesze ;D zawsze lubilem zime... tak sobie isc wieczorem, ciemno a bialo od sniegu, wszedzie choinki i rozne ozdoby. Uwielbiam to ;)
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 12:51
        ja się jakoś nie potrafię do zimy przekonać

a dzisiaj mija miesiąc od kiedy jestem z powrotem w Polsce
    • gajasirocco Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:03
      Wróciłam, lecz słoneczko zostawiłam na swoim miejscu i chętnie Was wyślę do
      cieplutkiego Egiptu! Zauroczyło mnie nowe miejsce, ale więcej dopiero jutro, bo
      muszę nadrobić zaległości (ale było bosko!!!)
      • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:32
        No to ciesze sie ze wyjazd sie udal ;)
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:43
        witam z powrotem w PL
      • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:47
        witamy witamy i współczujemy szoku termicznego...
        swoją drogą... przydałaby się aromatyczna, zawiesistwa kawka arabska ...
        mmmm.. ;)
    • beduinka miserable failure, kretyn i liar 05.11.06, 14:13
      Google i jego niespodzianki

wpisz w google takie słowa, a otrzymacie interesujące wyniki:

kretyn - > Lepper

"miserable failure" ("żałosny nieudacznik") -> President of the United States -
      George W. Bush

liar - > Tony Blair - Biography

tutaj jest więcej takich przypadków:
      en.wikipedia.org/wiki/Political_Google_bombs
    • beduinka elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 18:43
      propnuję to miejsce na wasze pogaduszki zamiast wątku "lista obecności" -
      tamtejsza wasza rozmowa została usunięta. porządek musi być
      • konraad_g Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:09
        OOoooooo ;D o kretyn --> Lepper to słyszałem ale o reszcie nie ;)
      • gajasirocco Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:10
        zgadzam się, byłam świadoma takich rygorystycznych posunięć!
        • elapietrusiak Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:14
          mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!

przyznaję się do winy, przepraszam i obiecuję poprawę ;)

idę czytać! i czekam na "korespondenta" ;)
          • beduinka Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:18
            jakie obie nagle są skruszone :)))))
            winy zostały wybaczone... pozdrawiam (tym razem bez buziaków dla wszystkich)
    • elapietrusiak tv arabska on-line w necie... 06.11.06, 18:51
      znacie ???

ale coś, co będzie działało na poslkim komputrerze, bo ja co coś znajduję to
      mi "wyskakuje",ze jakis błąd, i ze format nie został znaleziony blebleble.. :(

byłabym Wam baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna za taki link,lub instruktaż jak "takie
      coś" można sobie "załatwić" ;)

pozdrawiam cieplutko - swoją drogą cieplutki dziś dzień mieliśmy, co prawda
      taki... "niesłoneczny", ale jakiś dziwny optymizm mam w sobie - czyżby taniec
      brzucha leczył jesienne smutki? ;)

;)
      • gajasirocco tańczysz?????/ 06.11.06, 19:20
        Podziwiam....
        Ja też dobry dzień miałam! I nadal mam!
        • elapietrusiak Re: tańczysz?????/ 06.11.06, 19:25
          no chciałabym to nazwać tańcem... ale.. szłei słei - rozkręcam się - i humor
          jest i cieplej jakoś.. ;)
          zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ktoś jeszcze ma dziś dobry dzień ? ;)

no to miłego dalszego dnia wszystkim!!! ;)
          • beduinka Re: tańczysz?????/ 06.11.06, 21:26
            ja o porankach rozkręcam się trenując judo

i też miałam dobry dzień

natomiast nocami źle sypiam, tzn. mam problemy z zaśnięciem , bo jak już zasnę
            to śpię i śpię i jakby coś mi tam nie dzwoniło rano to nie musiałabym wstawać
            (i przez przedłużony weekend listopadowo-świąteczny nie musiałam)
      • elapietrusiak Re: tv arabska on-line w necie... 11.11.06, 11:56
        arabic-media.com/radiotv.htm
        tylko coś mi nie chce za bardzo dzialac.. mzoecie sprawdzic, czy u Was działa ?
    • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 09.11.06, 10:29
      "uczciwe dziennikarstwo" w wersji izraelskiej

www.honestreporting.com/
    • tetys Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:37
      Ja ostatnio siedzę i uczę się, i siedzę i uczę się, i uczę się...i marznę
      strasznie. Nawet na forum nie mam czasu pisać, ale czytam wszystko!
      A co u Was?
      • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:52
        U mnie dokładnie to samo... :( a jak dzień po Halloween chcieliśmy się ogrzać i podpaliliśmy z kolegą dynię to nas dyrektor chciał ze szkoły wyrzucić ;)))
        • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:56
          konraad_g napisał:

> U mnie dokładnie to samo... :( a jak dzień po Halloween chcieliśmy się ogrzać
          i
          > podpaliliśmy z kolegą dynię to nas dyrektor chciał ze szkoły wyrzucić ;)))

w szkole tę dynię podpalaliście??
          • konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 18:46
            W szkole :) a dokładniej w szatni...płomień był malutki, z dala od kurtek, a nas oskarżyli o narażenie na utrate życia 500 osób i zniszczenia ich mienia :)Ale się przyznaliśmy i sprawa została zakończona w szkole (sz.p. dyrektor prokuraturą nas straszył), a że nasza wychowawczyni jest fajna dostaliśmy tylko nagany cząstkowe :)
            P.S. A cała afera o mały żarcik ;)))
            • konraad_g Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 18:50
              Chciałem napisać że o próbę i o narażenie i mi wyszło nie wiadomo co :))) Ale wiadomo o co chodzi xD
              • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:21
                a Ty konraad_g w jakiej szkole się uczysz, że Wam takie rzeczy w głowie ? mi
                jak zimno to skikam do automatu po kawke - jak nie skutkuje to po drugą ;P
                polecam! ;)
                • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:55
                  W gimnazjum, a dokladnie w 3 klasie :)
                  • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:58
                    ach Mlodzi, Wy, Młodzi - to tak jak Tetsys ( chociaż za Chiny się tego nei da
                    poznać!)

pozdrawiam i życzę powoodzenia na testach ;)

acha! a skąd mieliście zapałki/zapalniczkę w szkole ?;> nieładnie, oj,
                    nieładnie... ;P
                    • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:04
                      elapietrusiak napisała:

> ach Mlodzi, Wy, Młodzi -
                      >

a ty stara ??
                      • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:09
                        aż tak stara nie, ale czasami mam wrażenie, że tak :) nie no... 3 lata, to
                        faktycznie, nie az tak duzo.
                        powiem tak - już nie taka świeża ;)
                        • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:41
                          elapietrusiak napisała:

> aż tak stara nie, ale czasami mam wrażenie, że tak :) nie no... 3 lata, to
                          > faktycznie, nie az tak duzo.
                          > powiem tak - już nie taka świeża ;)

to co ze mną? mam się starą czuć? wręcz przeciwnie i dobrze mi być wieczną
                          studentką
                          (teraz marzą mi się studia w Jemenie)
                    • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:06
                      To Tetys jest gimnazjalista? To zdadzam sie z Toba :) I dziekuje za zyczenia :) Powodzenia na maturze (gdzies widzialem jakis watek gdzie pisalas ze bedziesz zdawac - chyba ze watek staaary to przepraszam)
                      • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:07
                        konraad_g napisał:

> To Tetys jest gimnazjalista?

zdziwiony??
                        • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:12
                          Czesciowo tak. Tylko jakby to ujac zeby wszystko było dobrze zrozumiane... w jego wypowiedziach z forum nie widac takiego "dziecinnego szalenstwa" (?) Po prostu zachowuje sie dosc powaznie jak na swoj wiek :)
                          • elapietrusiak mini bellydancer 10.11.06, 21:13
                            www.youtube.com/watch?v=5n4wF8Hjf3I&mode=related&search=
                            niezła, co? ;)
                            • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:24
                              elapietrusiak napisała:

> niezła, co? ;)
                              >
                              słodka... i jak się rusza... ciekawe ile ma lat i od ilu lat trenuje
                              • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:27
                                od kiedy nauczyła się chodzić (??) niezła... rusza bioderkamii w ogole kazdym
                                mięsniem z osoba ( jejkuu jak ona to robiii ;( ) jakby naprawde od zawsze
                                tanczyła...

Konrad, nie zakochaj się :P szukaj starszej bellydancerki :P
                                • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:31
                                  Chyba właśnie muszę się rozejrzeć ;D
                                  • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:34
                                    ach, faceci, faceci... a moze tak Wy zaczniecie tanczyc, co? bo ja bym się za
                                    jakimś bellydancerem rozejrzała- nie ukrywam :P
                                    • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:36
                                      Propozycja ciekawa, tylko ze znalezieniem strojów byłby problem ;))
                                      • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:37
                                        Elu, nie chciałabyś zostać projektantką mody orientalnej? ;D
                                      • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:37
                                        wykrecasz się! wiiidzeeee! ;D nieładnie ;)

to nie jest dobry arguemnt :P
                                        ( zawsze można bez... stroju specjalnego :P)
                                        • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:44
                                          elapietrusiak napisała:

> wykrecasz się! wiiidzeeee! ;D nieładnie ;)

złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy

więc lepiej by tej spódnicy w ogóle nie było...
                                          • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:50
                                            czy ja wiem czy lepiej... lepiej jednak jak jakieś ubranko jest - taka wiesz,
                                            aura tajemniczości :)
                                            • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:52
                                              elapietrusiak napisała:

> czy ja wiem czy lepiej... lepiej jednak jak jakieś ubranko jest - taka wiesz,
                                              > aura tajemniczości :)

to pójdźmy na kompromis - najpierw jakieś wdzianko jest, później coraz mniej...

• konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:53
                                                Mysle ze to najlepsze rozwiazanie :P
                                                • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:54
                                                  no prosze, jaki ugodowy chłopak :D
                                                  • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:56
                                                    Całe życie jest sztuką kompromisu ;D
                                                • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:56
                                                  konraad_g napisał:

> Mysle ze to najlepsze rozwiazanie :P

to do dzieła...
                                                  • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:57
                                                    Od jutra biore sie ostro do roboty
                                                  • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:05
                                                    lepiej od zaraz

morgen morgen nur nicht heute sagen alle faulen leute
                                                  • elapietrusiak rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:14
                                                    ... kolejna bomba... kolejny strach... :(
                                                  • konraad_g Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:15
                                                    Ciekawe czy kiedykolwiek zakończy sie ciagle trwajaca zbrodnia, ktora Izrael popelnia wobec Palestyny... :((
                                                  • beduinka Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:17
                                                    konraad_g napisał:

> Ciekawe czy kiedykolwiek zakończy sie ciagle trwajaca zbrodnia, ktora Izrael
                                                    po
                                                    > pelnia wobec Palestyny... :((

tak przy okazji 25 listopada robimy w W-wie dzień palestyński... więcej
                                                    szczegółów w najbliższych dniach
                                                  • beduinka Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:16
                                                    elapietrusiak napisała:

> ... kolejna bomba... kolejny strach... :(

straszne się tam rzeczy dzieją... codziennie ludzie giną
                                      • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:43
                                        konraad_g napisał:

> Propozycja ciekawa, tylko ze znalezieniem strojów byłby problem ;))

może być bez stroju... nawet ciekawiej
                                    • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:40
                                      elapietrusiak napisała:

> ach, faceci, faceci... a moze tak Wy zaczniecie tanczyc, co? bo ja bym się za
                                      > jakimś bellydancerem rozejrzała- nie ukrywam :P

mężczyźni arabscy umieją się ładnie ruszać
                                • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:39
                                  elapietrusiak napisała:

> od kiedy nauczyła się chodzić (??) niezła... rusza bioderkamii w ogole kazdym
                                  > mięsniem z osoba ( jejkuu jak ona to robiii ;( ) jakby naprawde od zawsze
                                  > tanczyła...
                                  >

tylko takie sukcesy okupione są pewnie męczącymi treningami

> Konrad, nie zakochaj się :P szukaj starszej bellydancerki :P

on znalazł bibliotekarkę zamiast bellydancerki :))
                                  • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:41
                                    Pani Iwonka ma mężą :)))))
                                    • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:44
                                      konraad_g napisał:

> Pani Iwonka ma mężą :)))))

jest monogamistką??
                                      • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:08
                                        Nareszcie ten post znalazłem :) Tak, jest. Ale pani Iwonka i tak nawet tańca brzucha nie umie :)Więc monogamizm, poligamizm :D To nie ma tutaj nie liczy ;PP Liczy sie tanie brzucha ;D
                                        • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:09
                                          konraad_g napisał:

> Nareszcie ten post znalazłem :) Tak, jest. Ale pani Iwonka i tak nawet tańca
                                          br
                                          > zucha nie umie :)Więc monogamizm, poligamizm :D To nie ma tutaj nie liczy ;PP
                                          L
                                          > iczy sie tanie brzucha ;D

tylko z powodu braku talentów tanecznych skeślasz panią Iwonkę :)))
                                          • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:11
                                            Nie tylko ;D przecież mogłaby się nauczyć poźniej. Tylko że pani Iwonka już koło 30... ale jej temat lepiej zakonczyc bo jeszcze tu (nie daj Boze) zajrzy :P Wrocimy do tematu w czerwcu :PPP
                                            • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:13
                                              konraad_g napisał:

> Nie tylko ;D przecież mogłaby się nauczyć poźniej. Tylko że pani Iwonka już
                                              koł
                                              > o 30... ale jej temat lepiej zakonczyc bo jeszcze tu (nie daj Boze) zajrzy :P
                                              W
                                              > rocimy do tematu w czerwcu :PPP

w czerwcu wrócimy do pani Iwonki... może do tego czasu się nauczy tańca
                                              brzucha, a ty już będziesz absolwentem gimnazjum i nie będzie już konfliktu
                                              interesów :)))
                                              • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:14
                                                Nic dodać - nic ująć :)
                                  • elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:41
                                    więc Konrad jest intelektualistą, ale .. dla wszelkiego wypadku rozglada się za
                                    bellydancerką... ciekawe.... < analizuję nowego Kolegę :P>
                                    • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:45
                                      elapietrusiak napisała:

> więc Konrad jest intelektualistą, ale .. dla wszelkiego wypadku rozglada się
                                      za
                                      >
                                      > bellydancerką... ciekawe.... < analizuję nowego Kolegę :P>

podsumowanie analizy: schizofrenia
                                      • konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:50
                                        Jak to mówią: "Każdy ma swój mały świat" :)))
                                        • beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:51
                                          konraad_g napisał:

> Jak to mówią: "Każdy ma swój mały świat" :)))

tylko jeden??
                          • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:20
                            konraad_g napisał:

> Czesciowo tak. Tylko jakby to ujac zeby wszystko było dobrze zrozumiane... w
                            je
                            > go wypowiedziach z forum nie widac takiego "dziecinnego szalenstwa" (?) Po
                            pros
                            > tu zachowuje sie dosc powaznie jak na swoj wiek :)

to zobaczymy jak będzie za kilka lat! ja mu wróżę wspaniałą kulturę naukową.
                            będziemy mieli psorka Tetyska
                      • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:11
                        to Wy się nie znacie? :> waaaaaaaarto go poznać ;)
                        również dziękuję ;)
                        a tak korzystajac z okazji - od środy mam próbną ;|
                        • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:13
                          Moja siostra tez bedzie zdawac. Oczywiscie twierdzi ze nie zda...
                          • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:14
                            to tak jak ja! ;) juz mnie posądzono o defetyzm :P
                            • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:23
                              Oooo..ale ładnie tańczy. Zdolna. Wygląda na około 8 lat a tańczy... cudownie ;D
                        • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:26
                          elapietrusiak napisała:

> to Wy się nie znacie? :> waaaaaaaarto go poznać ;)

czyli jednak przydałby nam się zlocik forumowiczów

> a tak korzystajac z okazji - od środy mam próbną ;|

no to powodzenia... jakie przedmioty?
                          • elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:29
                            środa : j.polski - poziom rozszerz.
                            czwartek : j. angielski - niestety poziom podstawowy... :(
                            piątek : wiedza o społeczeństwie - poziom rozszerzony...

oj przydałby, przydał ;)
                            • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:38
                              będzie dobrze
                              • konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:41
                                Od jutra zaczne sie uczyc :) Tylko nie wiem gdzie taka muzyke znalezc ;(
                                • beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:46
                                  konraad_g napisał:

> Od jutra zaczne sie uczyc :) Tylko nie wiem gdzie taka muzyke znalezc ;(

uczyć do matury czy tańca brzucha??
                                • elapietrusiak Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:46
                                  od dziś! :D z muzyką nietrudno ;) baaardzo nietrudno - a jesli po mimo wszystko
                                  amsz problem to zglos sie do mnie ;)

jeszcze Tetyska trzeba namówić :P

Beduinko, wiem... że ONI się TAK RUSZAJĄ... :D mmm ;)
                                  • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:49
                                    Muzyki troche mam, ale zalezaloby mi na samych podkladach, bez slow :D Ale takie Yuri Mrakadi - 100 Ghayrak lub Dina Hayek - Darb el Hawa tez bardzo ladne piosenki ;P
                                    • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:57
                                      Hossam Ramzy- najlepszy - polecam ;)
                                      albo.... muzyka klasyczna arabska, poweidzmy Abdel Halim Hafez
                                      • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:00
                                        Dziekuje ;* zaraz w niedzwiadka trzeba wpisac...
                                        • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:07
                                          konraad_g napisał:

> Dziekuje ;* zaraz w niedzwiadka trzeba wpisac...

albo w muła...
                                      • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:06
                                        elapietrusiak napisała:

> Hossam Ramzy- najlepszy - polecam ;)
                                        > albo.... muzyka klasyczna arabska, poweidzmy Abdel Halim Hafez
                                        >
                                        na początek polecam "Alf laila wa leila" Umm Kulthum... muzyka powolna -
                                        odpowiednia do nauki abecadła poszczególnych ruchów
                                  • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:51
                                    elapietrusiak napisała:

> od dziś! :D z muzyką nietrudno ;) baaardzo nietrudno - a jesli po mimo
                                    wszystko
                                    >
                                    > amsz problem to zglos sie do mnie ;)
                                    >
                                    > jeszcze Tetyska trzeba namówić :P
                                    >

będziemy mieć już duet!!!!!!!!

>
                                    > Beduinko, wiem... że ONI się TAK RUSZAJĄ... :D mmm ;)

w Syrii się napatrzyłaś??
                                    • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:53
                                      owszem, w Syrii, a czy "napatrzyłam" - widać nie - wciąż niedosyt ;)
                                      • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:57
                                        elapietrusiak napisała:

> owszem, w Syrii, a czy "napatrzyłam" - widać nie - wciąż niedosyt ;)

no cóż... starsza siostra pilnowała...
                                        • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:59
                                          no coż... to ja już siedzę lepiej cicho :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                          • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:07
                                            elapietrusiak napisała:

> no coż... to ja już siedzę lepiej cicho :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

bo siostra i tutaj zagląda :))))))
                                        • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:59
                                          A ona nie czuła tego pragnienia?? :D
                                          • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:01
                                            mamamotyla ma męża i synka ;)))
                                            • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:02
                                              To Mamamotyla to Twoja siostra? Upsss ;D Zawsze myślałem że Twoja mama a że Ty jesteś motylem :)
                                              • elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08
                                                hahahaha :P nadszedł czas rozwaic Twoje watpilowsci i wyjawic gorzka prawde -
                                                tak, to moja siostra, rodzona,wlasna, niekradziona ;)
                                                • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:10
                                                  elapietrusiak napisała:

> hahahaha :P nadszedł czas rozwaic Twoje watpilowsci i wyjawic gorzka prawde -
                                                  > tak, to moja siostra, rodzona,wlasna, niekradziona ;)

jak widzisz ja i Gaja nie jesteśmy tutaj jedynym klanem rodzinnym
                                                • konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:13
                                                  Acha ;D a tak na marginesie.. ładnie się wątek rozwinął :D
                                                  • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:14
                                                    zaszaleliśmy dzisiaj
                                              • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08
                                                konraad_g napisał:

> To Mamamotyla to Twoja siostra? Upsss ;D Zawsze myślałem że Twoja mama a że
                                                Ty
                                                > jesteś motylem :)

motyl zacznie u nas pisać dopiero za kilka lat...
                                          • beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08
                                            konraad_g napisał:

> A ona nie czuła tego pragnienia?? :D

ma męża i dziecko !!!!!
            • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:04
              konraad_g napisał:

> W szkole :) a dokładniej w szatni...płomień był malutki, z dala od kurtek, a
              na
              > s oskarżyli o narażenie na utrate życia 500 osób i zniszczenia ich mienia :)
              Ale
              > się przyznaliśmy i sprawa została zakończona w szkole (sz.p. dyrektor
              prokurat
              > urą nas straszył), a że nasza wychowawczyni jest fajna dostaliśmy tylko
              nagany
              > cząstkowe :)
              > P.S. A cała afera o mały żarcik ;)))

już się was boję...
      • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:56
        tetys napisał:

> Ja ostatnio siedzę i uczę się, i siedzę i uczę się, i uczę się...

ojejku... ja w waszych czasach taka nie byłam... zamiast nauki byłam sobie w
        stanie zawsze znaleźć sobie coś innego do robienia... no i trenowałam wówczas
        codziennie jeździectwo :)))))

> i marznę
        > strasznie.

marźniesz?? dzisiaj nie było aż tak zimno

> Nawet na forum nie mam czasu pisać, ale czytam wszystko!
        > A co u Was?

zgubiłam dzisiaj kolczyk :(((((((

kupiłam sobie w Syrii trzy pary bardzo fajnych orientalnych kolczyków: zielone,
        czarne i niebieskie. Założyłam zielone - zgubiłam jeden z nich. Dzisiaj
        założyłam czarne - zgubiłam jeden z nich. Aż się boję zakładać niebieskie
        Dodam, że w Syrii je nosiłam i nie gubiłam...
        • karinka26 Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 18:52
          Witajcie!!:)
          Dziekuje serdecznie za pozdrowienia i przepraszam za to ze tak rzadko bywam na
          forum i sie nie udzielam ale dziewczynki pochlaniaja mi ostatnio mnostwo
          czasu..obiecuje ze sie poprawie:)
          Pozdrawiam serdecznie
          karina
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:05
            karinka26 napisała:

> Witajcie!!:)
            > Dziekuje serdecznie za pozdrowienia i przepraszam za to ze tak rzadko bywam
            na
            > forum i sie nie udzielam ale dziewczynki pochlaniaja mi ostatnio mnostwo
            > czasu..obiecuje ze sie poprawie:)
            > Pozdrawiam serdecznie
            > karina

a z Leilą i jej młodszą siostrzyczką (jak daliście jej na imię) wszyściutko ok?
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:07
            jak kiedyś znajdziesz trochę czasu - pokaż nam może jakieś zdjęcia z Arabii
            Saudyjskiej - tutaj jest link do galerii
            fotoforum.gazeta.pl/71,1,687.html?f=687
        • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:17
          jak mogłas zgubić ZIELONY kolczyk ??? ojejjj współczuję, jakbym moje zielone
          kolczyki zgubiła to bym na forum nie siedziela tylko biegla ich szukać;p

Tetysek, nie udawaj,ze się uczysz :P nie no, nie no, bo wiecie - Tetyska
          nalezy pochwalić - za matmę ;D
          • gajasirocco Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:39
            Wam wszystkim należy się pochwała...taki dobry start! Jestem pełna
            podziwu...uczcie się, uczcie..."bo nauka, to potęgi klucz"!
            I nie gubcie niepotrzebnie biżuterii! (zwłaszcza Beduinko!)
          • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:47
            elapietrusiak napisała:

> jak mogłas zgubić ZIELONY kolczyk ??? ojejjj współczuję, jakbym moje zielone
            > kolczyki zgubiła to bym na forum nie siedziela tylko biegla ich szukać;p
            >
            zielony to już kilka dni temu zgubiłam... zauważyłam to w autobusie po wyjście
            z Karawanseraju... Gaja twierdzi, że w Karaw. nie został
            dziś zgubiłam czarny

więc mogę nosić na jedno ucho czarny, na jeden zielony

mam inny pomysł - przerobić je na wisiadełka do komórek

> Tetysek, nie udawaj,ze się uczysz :P nie no, nie no, bo wiecie - Tetyska
            > nalezy pochwalić - za matmę ;D

no to chwalę
            • elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:56
              a jakie to kolczyki ? z masy perłowej czy z blaszek takich,czy z koralików?; >
              W sumie nosić jeden taki drgi taki - no czemu nie ? zawsze to jakaś odmiana ;)
              • beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 21:04
                elapietrusiak napisała:

> a jakie to kolczyki ? z masy perłowej czy z blaszek takich,czy z koralików?;

metalowe - z takich jakby to nazwać "rzeźbionych w orientalne wzory kawałków
                metalu", a na dole koralik
    • konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:08
      :[ enter mi sie wcisnal (Beduinko jesli da sie usuwac pojedyncze posty to prosze o usuniecie powyzszego). Co do ognia to na kazdej przerwie pol szkoly biegnie za pobliskie kino zapalic,wiec z tym nie bylo problemu :)
      • beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:09
        konraad_g napisał:

> :[ enter mi sie wcisnal (Beduinko jesli da sie usuwac pojedyncze posty to
        prosz
        > e o usuniecie powyzszego).

załatwione

> Co do ognia to na kazdej przerwie pol szkoly biegnie
        > za pobliskie kino zapalic,wiec z tym nie bylo problemu :)

a ty z której połowy szkoły jesteś??
        • konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:15
          Ja z tej co grzecznie zostaje w szkole. Wiekszosc przerw nawet spedzamy w bibliotece na pogawedkach z pania bibliotekarka :D
          • beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:18
            konraad_g napisał:

> Ja z tej co grzecznie zostaje w szkole. Wiekszosc przerw nawet spedzamy w
            bibli
            > otece na pogawedkach z pania bibliotekarka :D

czyli grzeczny chłopczyk

czasem podrywa panią bibliotekarkę, czasem podpala szatnie z okazji porawinek
            Haloween
            • konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:29
              Z dynią było śmiesznie ;D Tylko przez te 3 godziny u pana dyrektora było troche cienko.
              • beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:42
                konraad_g napisał:

> Z dynią było śmiesznie ;D Tylko przez te 3 godziny u pana dyrektora było
                troche
                > cienko.

jeszcze z tego wyrośniecie
    • beduinka aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą o tym 10.11.06, 22:03
      Anna Sobecka z RLN, przewodnicząca sejmowej komisji rodziny i praw kobiet
      "Niedopuszczalne jest szerzenie ideologii usprawiedliwiającej rozwody,
      antykoncepcję, sterylizację, prostytucję, pornografię, pedofilię czy różne
      zboczenia seksualne. Bez ochrony moralnej sfery kultury nie obroni się rodziny
      i wszelkie hasła o popieraniu rodziny staną się żałosną farsą. Ludzie zaś,
      którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie
      przeciw ludzkości."

Dariusz Kłeczek, też z PiS, zastępca przewodniczącego sejmowej komisji rodziny:
      Kłeczek jest przekonany, że antykoncepcja w ogóle nie jest potrzebna. - Są
      nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku i zalecane przez
      Światową Organizację Zdrowia - mówi.
      Jakie?
      - Naturalne metody planowania poczęć polegające na wieloobjawowej obserwacji,
      m.in. mierzeniu podstawowej temperatury ciała. Każda młoda dziewczyna, gdyby
      tylko miała informacje o tych sposobach, stosowałaby je.

Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki
      antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks niszczy
      ręce, cóż dopiero z delikatniejszymi narządami.

- Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w
      Programie, razem z ulgami podatkowymi dla rodzin posiadających dzieci - upiera
      się Piłka. - Bo to, że są szkodliwe, jest tak bezdyskusyjne, jak fakt, że
      papierosy i alkohol szkodzą zdrowiu.
      • gajasirocco Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 09:06
        ...a Ci starsi forumowicze wolą uciekać z takiego kraju...(dlatego pójdę do
        wyborów, a może coś się jeszczce da zmienić?)
        • tetys Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:12
          Ale mnie pogaduchy ominęły, phi!
          Nasze forum takie bez ograniczeń wiekowych, są najmłodsi(Z Turcji, Francji,
          Arabii Saudyjskiej), młodzi, starsi..;)

A tak poza tym ja zwykle nie mam zwyczaju siedzieć nad książkami, ale w tym roku
          mam średnio trzy-cztery sprawdziany tygodniowo i nie mam wyboru. No i jeszcze
          ten egzamin cały gimnazjalny, poza tym mam też na głowie dwa psy, trzy koty,
          siostrę i dom i ostatnio nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję niedługo się
          gdzies wyrwać i odetchnąć.

A co do dziewczynki, to widziałem takie 2 tunezyjki ćwiczące na lotnisku w
          Monastirze, prawdopodobnie w takim samym wieku. Więc Elu, do przodu! Nie
          zniechęcaj się;)

Miłego dnia:)
          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:26
            tez mam tyle na glowie choaz Ty sie zywisz zupkami w proszku - ja gotuje :p
            dobry sposob -spij 2-3 godz/dzien jak ja :P po 5 dniach będziesz mial
            halucynacje jak po jakims speedzie :P

choaiz... to kwestia przyzwyczajenia ;)
            Łukasz,a czym mam sie nie zniechecac ? bellydancowaniem, czy matma? ;)
            • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:05
              elapietrusiak napisała:

> tez mam tyle na glowie choaz Ty sie zywisz zupkami w proszku - ja gotuje :p

to możesz wpaść pogotować u mnie - bo ja się też niezdrowo odżywiam

• elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:21
                oj Wy leniuszki! dziś piersi kurczaka w curry z ryżem robie, może być ?;> ;)
                smaczku Wam narobie i sami bedziecie gotowac! ;)

c za 20 lat?:P ja tylko 18 mam :P
                • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 14:22
                  elapietrusiak napisała:

> oj Wy leniuszki! dziś piersi kurczaka w curry z ryżem robie, może być ?;>
                  > ;)
                  > smaczku Wam narobie i sami bedziecie gotowac! ;)
                  >
                  >

no to poczęstuj

> c za 20 lat?:P ja tylko 18 mam :P

a w gg w katalogu publicznym masz wpisane 20 lat
                  • gajasirocco Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 15:17
                    żeby nie trzeba było co kilka lat zmieniać...20-tka...to takie uniwersalne
                    (piękni dwudziestoletni!)
                    ...ale nas sprawdza-ta nasza Beduinka
                    • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 15:19
                      gajasirocco napisała:

> żeby nie trzeba było co kilka lat zmieniać...20-tka...to takie uniwersalne
                      > (piękni dwudziestoletni!)
                      > ...ale nas sprawdza-ta nasza Beduinka

mukhabarat
                      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 17:34
                        toś mie wyczaiła! :) ano mam tak wpisane gdyyyyż.. kiedys kogoś wkręcałam -
                        uwierzył :P i zapomniałam zmienić, tak jakos jest sobie :P
                        moje opisy też są nakrecane :) ( czasami przeze mnie ,czasami przez kogoś,
                        komuś coś chcę wmowic albo coś... - udaje mi się ;) )

ja dopiero teraz jem moj pyszny obiadek, bo dopiero z korków wrociłam ( 4
                        godzniny!!! ;( ) pewnie, ze poczęstuję ,a co! ;)
                        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 18:56
                          elapietrusiak napisała:

> toś mie wyczaiła! :) ano mam tak wpisane gdyyyyż.. kiedys kogoś wkręcałam -
                          > uwierzył :P i zapomniałam zmienić, tak jakos jest sobie :P

przede mną niczego się nie ukryje...

> ja dopiero teraz jem moj pyszny obiadek, bo dopiero z korków wrociłam ( 4
                          > godzniny!!! ;( ) pewnie, ze poczęstuję ,a co! ;)

to częstuj, bo nawet Gaji nie udało się namówić na ugotowanie mi obiadu (od
                          kilku lat zresztą)
                          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:01
                            wiem ,wiem, zupki w proszku :P

a odnosnie jeszcze tego, co jest w temacie teraz postów, gdzie piszemy, o co
                            nas wczoraj pytałaś , tak dla przeciwagi :

www.pardon.pl/artykul/190/brytyjski_rzad_namawia_do_uzywania_prezerwatyw
                            • tetys Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:30
                              4 godziny matmy? Łolaboga! I to w sobotę? To zdecydowanie nie dla mnie!
                              • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:39
                                łolaboga, ja Ci tego nie zycze - ale Ciebie takie decperackie akty też mogą
                                czekać...
                                • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 20.01.07, 16:13
                                  elapietrusiak napisała:

> łolaboga, ja Ci tego nie zycze - ale Ciebie takie decperackie akty też mogą
                                  > czekać...

bo wy za poważnie do tego podchodzicie!!!
          • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:04
            tetys napisał:

> Ale mnie pogaduchy ominęły, phi!

żałuj.. żałuj... i bgadywaliśmy ciebie bezwstydnie

> Nasze forum takie bez ograniczeń wiekowych, są najmłodsi(Z Turcji, Francji,
            > Arabii Saudyjskiej),

no już nie jesteś najmłodszym forumowiczem...

młodzi, starsi..;)
            >
            > A tak poza tym ja zwykle nie mam zwyczaju siedzieć nad książkami, ale w tym
            rok
            > u
            > mam średnio trzy-cztery sprawdziany tygodniowo i nie mam wyboru. No i jeszcze
            > ten egzamin cały gimnazjalny,

kujon. ja do matury przysiadłam 2 tygodnie przed... akurat na IV klasę liceum
            przypadła mi mania podróżowania stopem po Europie

> poza tym mam też na głowie dwa psy, trzy koty,
            > siostrę i dom i ostatnio nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję niedługo się
            > gdzies wyrwać i odetchnąć.
            >
            też chcę

> A co do dziewczynki, to widziałem takie 2 tunezyjki ćwiczące na lotnisku w
            > Monastirze, prawdopodobnie w takim samym wieku. Więc Elu, do przodu! Nie
            > zniechęcaj się;)

ale za późno zaczęła... o jakieś 20 lat...
        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 12:42
          ostatnie wybory bojkotowałam... teraz zagłosuję... zobaczymy jak będzie
      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:10
        Uwazam, ze Dariusz Kłeczek się myli mówiąc, że "antykoncepcja w ogóle nie jest
        potrzebna. - Są
        > nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku". to ja tylko
        chciałabym poweidziec, ze własnie w XXI wieku trudno o czyste środowisko, o
        unikanie stresu, chyba nie musze mówić że to dość mocno wplya na organizm
        kobiety i takie rozregulowanie prawidlowym obserwacjom wlasnego ciala nie
        sprzyja. wiadomo - trzeba uregulowac -ale wtedy nalzey przyjmowac
        sterydy/hormony - de facto wychodzi na to samo ;)

> Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki
        > antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks
        niszczy

bo się znow feministka we mnie odezwie..wrrr... powiem tyle, ze chyba nei znam
        zadnego faceta, ktoremu lateks zniszczył "delikatniejsze narządy"...

"Niedopuszczalne jest szerzenie ideologii usprawiedliwiającej rozwody,
        > antykoncepcję, sterylizację, prostytucję, pornografię, pedofilię czy różne
        > zboczenia seksualne. Bez ochrony moralnej sfery kultury nie obroni się
        rodziny
        > i wszelkie hasła o popieraniu rodziny staną się żałosną farsą. Ludzie zaś,
        > którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie
        > przeciw ludzkości."

z tego co wiem Bog dal nam wolną wolę - powinniśmy więc z niej korzystać,a nie
        być w jakiś nieludzki sposób ograniczonym. Mamy też sumienie - nawet ateisci go
        mają, nieprawdaż ?

Prostytucja ? - podobno jest to najstarszy zawod swiata.. a dopoki
        jest "zapotrzebowanie" to będą i "pracownicy" ( bo i faceci coraz czesciej są
        no... no wiecie co są ;) )

pedofilia ? no sorry, ale jak 11-12-latka zaklada stringi, czy Bog wie czego
        nie zaklada, jak ona sie zachowuje - przeceiz sama prowokuje! moze nasladujac
        swiat,owszem, ale nad taka 12-13 latka powinni miec jeszcze kontrole rodzice,
        nie , "kontrola " to zle slowo - dobre slowo to "porozumienie".

różne zboczenia seksualne? co Pani ma na myśli ? fantazje ? ejj noo, jestesmy
        tylko ludzmi, powariowali by wszyscy będąc tak ograniczonym...

którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie
        > przeciw ludzkości

a takie slowa za ograniczenie wolnosci ( moze wypadałoby poczytac troszke
        KOnstytucje z 7kwietnia 1997)......

> - Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w
        > Programie, razem z ulgami podatkowymi dla rodzin posiadających dzieci -

moje cialo, moje dzieci, moja antykoncepcja, mojej antykoncepcji brak ...

a ja Gaju do wyborów nie pojde.. powód? popatrzylam na tych ludzi wczoraj,
        nikogo nei znam - niikooogoo - programy wyborcze znalazlam tylko 2-3 osób ,
        zbyt chaotyczne, zbyt golne, zbyt utopijne..

milego dnia życzę! iidę na korki z matmy :(
        • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:15
          acha, do pedofilii jeszcze dodam, że dzieci teraz szybciej dojrzewaja płuciowo,
          o wiele wiele szybciej nawet niż moje pokolenie ( a przeciez taka stara nie
          jestem ;) )
          to skąd taki delikwent moze poznac, czy delikwentka ma dowod sobisty czyy nie ,
          jak jej dekoldem czaruje, i nie wiem jeszcze czym, jak pije alkohol, pali
          papierosy... w tym wzgledzie się facetom nie dziwie.

karana i niedopuszczalna jest pedofilia na takich malych dzcieciaz, takich Bogu
          ducha winnych... takich ludzi to nie rozumiem, naprawde - co to
          za "przyjemnosc" ???
          niesmaczne, nieetyczne, niemoralne...
        • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:58
          elapietrusiak napisała:

> > Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki
          > > antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks
          > niszczy
          >
          > bo się znow feministka we mnie odezwie..wrrr... powiem tyle, ze chyba nei
          znam
          > zadnego faceta, ktoremu lateks zniszczył "delikatniejsze narządy"...
          >

też nie znam... to może niech forumowi faceci się na ten temat się wypowiedzą :)
          • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:19
            nasze niedoczekanie... przeceiż faceci o takich sprawach nie potrafią mówić :/

swoją drogą... hm.. może są tacy, co kilka godzin dziennie mają na sobei lateks
            ( bo jak mniemam sprawa zniszczonej skóry przez lateks tyczy się chirurgów
            wykonujących wielogodzinne operacje)... wiesz Mirka, moze ich nie znamy (
            takich długodystansowców...:)
            • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:23
              Jakby lateks niszczył skórę czy narządy nigdy by go nie dopuszczono do powszechnego użytku. A politycy szukają dziury w całym :))
              • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:26
                Konrad, nie no, gratuluję odwagi ! ;)
                a'propos facetów : tvp 1 , polecam :D
                • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:28
                  Dziekuje ;)) Chociaz odwagi do takiej wypowiedzi nie trzeba było,bo powiedziałem tylko to co powszechnie wiadomo :))) A co do tvp 1 to o ten film Ci chodzi co leci???
                  • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:34
                    dokladnei o ten ;)
                    • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:37
                      Oooo.. i nie dawno się zaczął ;D To jeszcze tylko z 15 minut i będę wiedział o co chodzi :]
                      • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:41
                        O już wiem :)) opisik przeczytałem.
                • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:54
                  też oglądamy razem z Gają
                  • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:57
                    Więc życzę wszystkim miłego oglądania.
                  • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:59
                    jaaaakiii faaaaaceeeet, co nie ? ;D
                    • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:07
                      Noooooooo :PP Ten Will mnie momentami rozbraja ;))
                      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:11
                        Konrad.. a wszystko w porzadku z Toba orientacją seksualna?:P
                        zartuje, wiem wiem co masz na mysli - jego teksty : P

ale ta Fiona ma świetny styl - tez tak lubię! :P
                        • konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:13
                          Z orientacją wszystko w porządku :)) a Fiona to matka tego chłopca?
                    • beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:13
                      elapietrusiak napisała:

> jaaaakiii faaaaaceeeet, co nie ? ;D

facet to świnia :))))
                      • elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:15
                        mam pięć minut dobroci dla facetów, więc mi Mirko nie burz tego :P

nom, matka tego chłopca ;)