beduinka 04.11.06, 12:05 popatrzyłam przez okno i się przeraziłam... jest biało wczoraj nie wychodziłam z domu, dzisiaj prawdopodobnie zastosuję podobną strategię witaj zimo dzisiaj Gaja wraca z Egiptu, może przywiezie nam trochę słoneczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 12:48 A ja sie ciesze ;D zawsze lubilem zime... tak sobie isc wieczorem, ciemno a bialo od sniegu, wszedzie choinki i rozne ozdoby. Uwielbiam to ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 12:51 ja się jakoś nie potrafię do zimy przekonać a dzisiaj mija miesiąc od kiedy jestem z powrotem w Polsce Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:03 Wróciłam, lecz słoneczko zostawiłam na swoim miejscu i chętnie Was wyślę do cieplutkiego Egiptu! Zauroczyło mnie nowe miejsce, ale więcej dopiero jutro, bo muszę nadrobić zaległości (ale było bosko!!!) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:32 No to ciesze sie ze wyjazd sie udal ;) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 04.11.06, 23:47 witamy witamy i współczujemy szoku termicznego... swoją drogą... przydałaby się aromatyczna, zawiesistwa kawka arabska ... mmmm.. ;) Odpowiedz Link
beduinka miserable failure, kretyn i liar 05.11.06, 14:13 Google i jego niespodzianki wpisz w google takie słowa, a otrzymacie interesujące wyniki: kretyn - > Lepper "miserable failure" ("żałosny nieudacznik") -> President of the United States - George W. Bush liar - > Tony Blair - Biography tutaj jest więcej takich przypadków: en.wikipedia.org/wiki/Political_Google_bombs Odpowiedz Link
beduinka elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 18:43 propnuję to miejsce na wasze pogaduszki zamiast wątku "lista obecności" - tamtejsza wasza rozmowa została usunięta. porządek musi być Odpowiedz Link
konraad_g Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:09 OOoooooo ;D o kretyn --> Lepper to słyszałem ale o reszcie nie ;) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:10 zgadzam się, byłam świadoma takich rygorystycznych posunięć! Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:14 mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! przyznaję się do winy, przepraszam i obiecuję poprawę ;) idę czytać! i czekam na "korespondenta" ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: elapietrusiak i gajasirocco 05.11.06, 19:18 jakie obie nagle są skruszone :))))) winy zostały wybaczone... pozdrawiam (tym razem bez buziaków dla wszystkich) Odpowiedz Link
elapietrusiak tv arabska on-line w necie... 06.11.06, 18:51 znacie ??? ale coś, co będzie działało na poslkim komputrerze, bo ja co coś znajduję to mi "wyskakuje",ze jakis błąd, i ze format nie został znaleziony blebleble.. :( byłabym Wam baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna za taki link,lub instruktaż jak "takie coś" można sobie "załatwić" ;) pozdrawiam cieplutko - swoją drogą cieplutki dziś dzień mieliśmy, co prawda taki... "niesłoneczny", ale jakiś dziwny optymizm mam w sobie - czyżby taniec brzucha leczył jesienne smutki? ;) ;) Odpowiedz Link
gajasirocco tańczysz?????/ 06.11.06, 19:20 Podziwiam.... Ja też dobry dzień miałam! I nadal mam! Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: tańczysz?????/ 06.11.06, 19:25 no chciałabym to nazwać tańcem... ale.. szłei słei - rozkręcam się - i humor jest i cieplej jakoś.. ;) zobaczymy co z tego wyjdzie... Ktoś jeszcze ma dziś dobry dzień ? ;) no to miłego dalszego dnia wszystkim!!! ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: tańczysz?????/ 06.11.06, 21:26 ja o porankach rozkręcam się trenując judo i też miałam dobry dzień natomiast nocami źle sypiam, tzn. mam problemy z zaśnięciem , bo jak już zasnę to śpię i śpię i jakby coś mi tam nie dzwoniło rano to nie musiałabym wstawać (i przez przedłużony weekend listopadowo-świąteczny nie musiałam) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: tv arabska on-line w necie... 11.11.06, 11:56 arabic-media.com/radiotv.htm tylko coś mi nie chce za bardzo dzialac.. mzoecie sprawdzic, czy u Was działa ? Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 09.11.06, 10:29 "uczciwe dziennikarstwo" w wersji izraelskiej www.honestreporting.com/ Odpowiedz Link
tetys Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:37 Ja ostatnio siedzę i uczę się, i siedzę i uczę się, i uczę się...i marznę strasznie. Nawet na forum nie mam czasu pisać, ale czytam wszystko! A co u Was? Odpowiedz Link
konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:52 U mnie dokładnie to samo... :( a jak dzień po Halloween chcieliśmy się ogrzać i podpaliliśmy z kolegą dynię to nas dyrektor chciał ze szkoły wyrzucić ;))) Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:56 konraad_g napisał: > U mnie dokładnie to samo... :( a jak dzień po Halloween chcieliśmy się ogrzać i > podpaliliśmy z kolegą dynię to nas dyrektor chciał ze szkoły wyrzucić ;))) w szkole tę dynię podpalaliście?? Odpowiedz Link
konraad_g Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 18:46 W szkole :) a dokładniej w szatni...płomień był malutki, z dala od kurtek, a nas oskarżyli o narażenie na utrate życia 500 osób i zniszczenia ich mienia :)Ale się przyznaliśmy i sprawa została zakończona w szkole (sz.p. dyrektor prokuraturą nas straszył), a że nasza wychowawczyni jest fajna dostaliśmy tylko nagany cząstkowe :) P.S. A cała afera o mały żarcik ;))) Odpowiedz Link
konraad_g Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 18:50 Chciałem napisać że o próbę i o narażenie i mi wyszło nie wiadomo co :))) Ale wiadomo o co chodzi xD Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:21 a Ty konraad_g w jakiej szkole się uczysz, że Wam takie rzeczy w głowie ? mi jak zimno to skikam do automatu po kawke - jak nie skutkuje to po drugą ;P polecam! ;) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:55 W gimnazjum, a dokladnie w 3 klasie :) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 20:58 ach Mlodzi, Wy, Młodzi - to tak jak Tetsys ( chociaż za Chiny się tego nei da poznać!) pozdrawiam i życzę powoodzenia na testach ;) acha! a skąd mieliście zapałki/zapalniczkę w szkole ?;> nieładnie, oj, nieładnie... ;P Odpowiedz Link
beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:04 elapietrusiak napisała: > ach Mlodzi, Wy, Młodzi - > a ty stara ?? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:09 aż tak stara nie, ale czasami mam wrażenie, że tak :) nie no... 3 lata, to faktycznie, nie az tak duzo. powiem tak - już nie taka świeża ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:41 elapietrusiak napisała: > aż tak stara nie, ale czasami mam wrażenie, że tak :) nie no... 3 lata, to > faktycznie, nie az tak duzo. > powiem tak - już nie taka świeża ;) to co ze mną? mam się starą czuć? wręcz przeciwnie i dobrze mi być wieczną studentką (teraz marzą mi się studia w Jemenie) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:06 To Tetys jest gimnazjalista? To zdadzam sie z Toba :) I dziekuje za zyczenia :) Powodzenia na maturze (gdzies widzialem jakis watek gdzie pisalas ze bedziesz zdawac - chyba ze watek staaary to przepraszam) Odpowiedz Link
beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:07 konraad_g napisał: > To Tetys jest gimnazjalista? zdziwiony?? Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:12 Czesciowo tak. Tylko jakby to ujac zeby wszystko było dobrze zrozumiane... w jego wypowiedziach z forum nie widac takiego "dziecinnego szalenstwa" (?) Po prostu zachowuje sie dosc powaznie jak na swoj wiek :) Odpowiedz Link
elapietrusiak mini bellydancer 10.11.06, 21:13 www.youtube.com/watch?v=5n4wF8Hjf3I&mode=related&search= niezła, co? ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:24 elapietrusiak napisała: > niezła, co? ;) > słodka... i jak się rusza... ciekawe ile ma lat i od ilu lat trenuje Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:27 od kiedy nauczyła się chodzić (??) niezła... rusza bioderkamii w ogole kazdym mięsniem z osoba ( jejkuu jak ona to robiii ;( ) jakby naprawde od zawsze tanczyła... Konrad, nie zakochaj się :P szukaj starszej bellydancerki :P Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:34 ach, faceci, faceci... a moze tak Wy zaczniecie tanczyc, co? bo ja bym się za jakimś bellydancerem rozejrzała- nie ukrywam :P Odpowiedz Link
konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:36 Propozycja ciekawa, tylko ze znalezieniem strojów byłby problem ;)) Odpowiedz Link
konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:37 Elu, nie chciałabyś zostać projektantką mody orientalnej? ;D Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:37 wykrecasz się! wiiidzeeee! ;D nieładnie ;) to nie jest dobry arguemnt :P ( zawsze można bez... stroju specjalnego :P) Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:44 elapietrusiak napisała: > wykrecasz się! wiiidzeeee! ;D nieładnie ;) złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy więc lepiej by tej spódnicy w ogóle nie było... Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:50 czy ja wiem czy lepiej... lepiej jednak jak jakieś ubranko jest - taka wiesz, aura tajemniczości :) Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:52 elapietrusiak napisała: > czy ja wiem czy lepiej... lepiej jednak jak jakieś ubranko jest - taka wiesz, > aura tajemniczości :) to pójdźmy na kompromis - najpierw jakieś wdzianko jest, później coraz mniej... Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:56 konraad_g napisał: > Mysle ze to najlepsze rozwiazanie :P to do dzieła... Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:05 lepiej od zaraz morgen morgen nur nicht heute sagen alle faulen leute Odpowiedz Link
elapietrusiak rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:14 ... kolejna bomba... kolejny strach... :( Odpowiedz Link
konraad_g Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:15 Ciekawe czy kiedykolwiek zakończy sie ciagle trwajaca zbrodnia, ktora Izrael popelnia wobec Palestyny... :(( Odpowiedz Link
beduinka Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:17 konraad_g napisał: > Ciekawe czy kiedykolwiek zakończy sie ciagle trwajaca zbrodnia, ktora Izrael po > pelnia wobec Palestyny... :(( tak przy okazji 25 listopada robimy w W-wie dzień palestyński... więcej szczegółów w najbliższych dniach Odpowiedz Link
beduinka Re: rozmawiam z kolega z Gazy ... 10.11.06, 22:16 elapietrusiak napisała: > ... kolejna bomba... kolejny strach... :( straszne się tam rzeczy dzieją... codziennie ludzie giną Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:43 konraad_g napisał: > Propozycja ciekawa, tylko ze znalezieniem strojów byłby problem ;)) może być bez stroju... nawet ciekawiej Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:40 elapietrusiak napisała: > ach, faceci, faceci... a moze tak Wy zaczniecie tanczyc, co? bo ja bym się za > jakimś bellydancerem rozejrzała- nie ukrywam :P mężczyźni arabscy umieją się ładnie ruszać Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:39 elapietrusiak napisała: > od kiedy nauczyła się chodzić (??) niezła... rusza bioderkamii w ogole kazdym > mięsniem z osoba ( jejkuu jak ona to robiii ;( ) jakby naprawde od zawsze > tanczyła... > tylko takie sukcesy okupione są pewnie męczącymi treningami > Konrad, nie zakochaj się :P szukaj starszej bellydancerki :P on znalazł bibliotekarkę zamiast bellydancerki :)) Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:44 konraad_g napisał: > Pani Iwonka ma mężą :))))) jest monogamistką?? Odpowiedz Link
konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:08 Nareszcie ten post znalazłem :) Tak, jest. Ale pani Iwonka i tak nawet tańca brzucha nie umie :)Więc monogamizm, poligamizm :D To nie ma tutaj nie liczy ;PP Liczy sie tanie brzucha ;D Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:09 konraad_g napisał: > Nareszcie ten post znalazłem :) Tak, jest. Ale pani Iwonka i tak nawet tańca br > zucha nie umie :)Więc monogamizm, poligamizm :D To nie ma tutaj nie liczy ;PP L > iczy sie tanie brzucha ;D tylko z powodu braku talentów tanecznych skeślasz panią Iwonkę :))) Odpowiedz Link
konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:11 Nie tylko ;D przecież mogłaby się nauczyć poźniej. Tylko że pani Iwonka już koło 30... ale jej temat lepiej zakonczyc bo jeszcze tu (nie daj Boze) zajrzy :P Wrocimy do tematu w czerwcu :PPP Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 22:13 konraad_g napisał: > Nie tylko ;D przecież mogłaby się nauczyć poźniej. Tylko że pani Iwonka już koł > o 30... ale jej temat lepiej zakonczyc bo jeszcze tu (nie daj Boze) zajrzy :P W > rocimy do tematu w czerwcu :PPP w czerwcu wrócimy do pani Iwonki... może do tego czasu się nauczy tańca brzucha, a ty już będziesz absolwentem gimnazjum i nie będzie już konfliktu interesów :))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:41 więc Konrad jest intelektualistą, ale .. dla wszelkiego wypadku rozglada się za bellydancerką... ciekawe.... < analizuję nowego Kolegę :P> Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:45 elapietrusiak napisała: > więc Konrad jest intelektualistą, ale .. dla wszelkiego wypadku rozglada się za > > bellydancerką... ciekawe.... < analizuję nowego Kolegę :P> podsumowanie analizy: schizofrenia Odpowiedz Link
konraad_g Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:50 Jak to mówią: "Każdy ma swój mały świat" :))) Odpowiedz Link
beduinka Re: mini bellydancer 10.11.06, 21:51 konraad_g napisał: > Jak to mówią: "Każdy ma swój mały świat" :))) tylko jeden?? Odpowiedz Link
beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:20 konraad_g napisał: > Czesciowo tak. Tylko jakby to ujac zeby wszystko było dobrze zrozumiane... w je > go wypowiedziach z forum nie widac takiego "dziecinnego szalenstwa" (?) Po pros > tu zachowuje sie dosc powaznie jak na swoj wiek :) to zobaczymy jak będzie za kilka lat! ja mu wróżę wspaniałą kulturę naukową. będziemy mieli psorka Tetyska Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:11 to Wy się nie znacie? :> waaaaaaaarto go poznać ;) również dziękuję ;) a tak korzystajac z okazji - od środy mam próbną ;| Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:13 Moja siostra tez bedzie zdawac. Oczywiscie twierdzi ze nie zda... Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:14 to tak jak ja! ;) juz mnie posądzono o defetyzm :P Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:23 Oooo..ale ładnie tańczy. Zdolna. Wygląda na około 8 lat a tańczy... cudownie ;D Odpowiedz Link
beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:26 elapietrusiak napisała: > to Wy się nie znacie? :> waaaaaaaarto go poznać ;) czyli jednak przydałby nam się zlocik forumowiczów > a tak korzystajac z okazji - od środy mam próbną ;| no to powodzenia... jakie przedmioty? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:29 środa : j.polski - poziom rozszerz. czwartek : j. angielski - niestety poziom podstawowy... :( piątek : wiedza o społeczeństwie - poziom rozszerzony... oj przydałby, przydał ;) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:41 Od jutra zaczne sie uczyc :) Tylko nie wiem gdzie taka muzyke znalezc ;( Odpowiedz Link
beduinka Re: Jakoś tak się źle wysłowiłem :)) 10.11.06, 21:46 konraad_g napisał: > Od jutra zaczne sie uczyc :) Tylko nie wiem gdzie taka muzyke znalezc ;( uczyć do matury czy tańca brzucha?? Odpowiedz Link
elapietrusiak Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:46 od dziś! :D z muzyką nietrudno ;) baaardzo nietrudno - a jesli po mimo wszystko amsz problem to zglos sie do mnie ;) jeszcze Tetyska trzeba namówić :P Beduinko, wiem... że ONI się TAK RUSZAJĄ... :D mmm ;) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:49 Muzyki troche mam, ale zalezaloby mi na samych podkladach, bez slow :D Ale takie Yuri Mrakadi - 100 Ghayrak lub Dina Hayek - Darb el Hawa tez bardzo ladne piosenki ;P Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:57 Hossam Ramzy- najlepszy - polecam ;) albo.... muzyka klasyczna arabska, poweidzmy Abdel Halim Hafez Odpowiedz Link
konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:00 Dziekuje ;* zaraz w niedzwiadka trzeba wpisac... Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:07 konraad_g napisał: > Dziekuje ;* zaraz w niedzwiadka trzeba wpisac... albo w muła... Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:06 elapietrusiak napisała: > Hossam Ramzy- najlepszy - polecam ;) > albo.... muzyka klasyczna arabska, poweidzmy Abdel Halim Hafez > na początek polecam "Alf laila wa leila" Umm Kulthum... muzyka powolna - odpowiednia do nauki abecadła poszczególnych ruchów Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:51 elapietrusiak napisała: > od dziś! :D z muzyką nietrudno ;) baaardzo nietrudno - a jesli po mimo wszystko > > amsz problem to zglos sie do mnie ;) > > jeszcze Tetyska trzeba namówić :P > będziemy mieć już duet!!!!!!!! > > Beduinko, wiem... że ONI się TAK RUSZAJĄ... :D mmm ;) w Syrii się napatrzyłaś?? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:53 owszem, w Syrii, a czy "napatrzyłam" - widać nie - wciąż niedosyt ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:57 elapietrusiak napisała: > owszem, w Syrii, a czy "napatrzyłam" - widać nie - wciąż niedosyt ;) no cóż... starsza siostra pilnowała... Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:59 no coż... to ja już siedzę lepiej cicho :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:07 elapietrusiak napisała: > no coż... to ja już siedzę lepiej cicho :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP bo siostra i tutaj zagląda :)))))) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 21:59 A ona nie czuła tego pragnienia?? :D Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:01 mamamotyla ma męża i synka ;))) Odpowiedz Link
konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:02 To Mamamotyla to Twoja siostra? Upsss ;D Zawsze myślałem że Twoja mama a że Ty jesteś motylem :) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08 hahahaha :P nadszedł czas rozwaic Twoje watpilowsci i wyjawic gorzka prawde - tak, to moja siostra, rodzona,wlasna, niekradziona ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:10 elapietrusiak napisała: > hahahaha :P nadszedł czas rozwaic Twoje watpilowsci i wyjawic gorzka prawde - > tak, to moja siostra, rodzona,wlasna, niekradziona ;) jak widzisz ja i Gaja nie jesteśmy tutaj jedynym klanem rodzinnym Odpowiedz Link
konraad_g Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:13 Acha ;D a tak na marginesie.. ładnie się wątek rozwinął :D Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:14 zaszaleliśmy dzisiaj Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08 konraad_g napisał: > To Mamamotyla to Twoja siostra? Upsss ;D Zawsze myślałem że Twoja mama a że Ty > jesteś motylem :) motyl zacznie u nas pisać dopiero za kilka lat... Odpowiedz Link
beduinka Re: Konrad obiecał uczyć się belly dance! ;D 10.11.06, 22:08 konraad_g napisał: > A ona nie czuła tego pragnienia?? :D ma męża i dziecko !!!!! Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:04 konraad_g napisał: > W szkole :) a dokładniej w szatni...płomień był malutki, z dala od kurtek, a na > s oskarżyli o narażenie na utrate życia 500 osób i zniszczenia ich mienia :) Ale > się przyznaliśmy i sprawa została zakończona w szkole (sz.p. dyrektor prokurat > urą nas straszył), a że nasza wychowawczyni jest fajna dostaliśmy tylko nagany > cząstkowe :) > P.S. A cała afera o mały żarcik ;))) już się was boję... Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 17:56 tetys napisał: > Ja ostatnio siedzę i uczę się, i siedzę i uczę się, i uczę się... ojejku... ja w waszych czasach taka nie byłam... zamiast nauki byłam sobie w stanie zawsze znaleźć sobie coś innego do robienia... no i trenowałam wówczas codziennie jeździectwo :))))) > i marznę > strasznie. marźniesz?? dzisiaj nie było aż tak zimno > Nawet na forum nie mam czasu pisać, ale czytam wszystko! > A co u Was? zgubiłam dzisiaj kolczyk :((((((( kupiłam sobie w Syrii trzy pary bardzo fajnych orientalnych kolczyków: zielone, czarne i niebieskie. Założyłam zielone - zgubiłam jeden z nich. Dzisiaj założyłam czarne - zgubiłam jeden z nich. Aż się boję zakładać niebieskie Dodam, że w Syrii je nosiłam i nie gubiłam... Odpowiedz Link
karinka26 Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 18:52 Witajcie!!:) Dziekuje serdecznie za pozdrowienia i przepraszam za to ze tak rzadko bywam na forum i sie nie udzielam ale dziewczynki pochlaniaja mi ostatnio mnostwo czasu..obiecuje ze sie poprawie:) Pozdrawiam serdecznie karina Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:05 karinka26 napisała: > Witajcie!!:) > Dziekuje serdecznie za pozdrowienia i przepraszam za to ze tak rzadko bywam na > forum i sie nie udzielam ale dziewczynki pochlaniaja mi ostatnio mnostwo > czasu..obiecuje ze sie poprawie:) > Pozdrawiam serdecznie > karina a z Leilą i jej młodszą siostrzyczką (jak daliście jej na imię) wszyściutko ok? Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 19:07 jak kiedyś znajdziesz trochę czasu - pokaż nam może jakieś zdjęcia z Arabii Saudyjskiej - tutaj jest link do galerii fotoforum.gazeta.pl/71,1,687.html?f=687 Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:17 jak mogłas zgubić ZIELONY kolczyk ??? ojejjj współczuję, jakbym moje zielone kolczyki zgubiła to bym na forum nie siedziela tylko biegla ich szukać;p Tetysek, nie udawaj,ze się uczysz :P nie no, nie no, bo wiecie - Tetyska nalezy pochwalić - za matmę ;D Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:39 Wam wszystkim należy się pochwała...taki dobry start! Jestem pełna podziwu...uczcie się, uczcie..."bo nauka, to potęgi klucz"! I nie gubcie niepotrzebnie biżuterii! (zwłaszcza Beduinko!) Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:47 elapietrusiak napisała: > jak mogłas zgubić ZIELONY kolczyk ??? ojejjj współczuję, jakbym moje zielone > kolczyki zgubiła to bym na forum nie siedziela tylko biegla ich szukać;p > zielony to już kilka dni temu zgubiłam... zauważyłam to w autobusie po wyjście z Karawanseraju... Gaja twierdzi, że w Karaw. nie został dziś zgubiłam czarny więc mogę nosić na jedno ucho czarny, na jeden zielony mam inny pomysł - przerobić je na wisiadełka do komórek > Tetysek, nie udawaj,ze się uczysz :P nie no, nie no, bo wiecie - Tetyska > nalezy pochwalić - za matmę ;D no to chwalę Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 20:56 a jakie to kolczyki ? z masy perłowej czy z blaszek takich,czy z koralików?; > W sumie nosić jeden taki drgi taki - no czemu nie ? zawsze to jakaś odmiana ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Zimowe pogaduszki 10.11.06, 21:04 elapietrusiak napisała: > a jakie to kolczyki ? z masy perłowej czy z blaszek takich,czy z koralików?; metalowe - z takich jakby to nazwać "rzeźbionych w orientalne wzory kawałków metalu", a na dole koralik Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:08 :[ enter mi sie wcisnal (Beduinko jesli da sie usuwac pojedyncze posty to prosze o usuniecie powyzszego). Co do ognia to na kazdej przerwie pol szkoly biegnie za pobliskie kino zapalic,wiec z tym nie bylo problemu :) Odpowiedz Link
beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:09 konraad_g napisał: > :[ enter mi sie wcisnal (Beduinko jesli da sie usuwac pojedyncze posty to prosz > e o usuniecie powyzszego). załatwione > Co do ognia to na kazdej przerwie pol szkoly biegnie > za pobliskie kino zapalic,wiec z tym nie bylo problemu :) a ty z której połowy szkoły jesteś?? Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:15 Ja z tej co grzecznie zostaje w szkole. Wiekszosc przerw nawet spedzamy w bibliotece na pogawedkach z pania bibliotekarka :D Odpowiedz Link
beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:18 konraad_g napisał: > Ja z tej co grzecznie zostaje w szkole. Wiekszosc przerw nawet spedzamy w bibli > otece na pogawedkach z pania bibliotekarka :D czyli grzeczny chłopczyk czasem podrywa panią bibliotekarkę, czasem podpala szatnie z okazji porawinek Haloween Odpowiedz Link
konraad_g Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:29 Z dynią było śmiesznie ;D Tylko przez te 3 godziny u pana dyrektora było troche cienko. Odpowiedz Link
beduinka Re: Jeszcze zapomnialem o ogniu 10.11.06, 21:42 konraad_g napisał: > Z dynią było śmiesznie ;D Tylko przez te 3 godziny u pana dyrektora było troche > cienko. jeszcze z tego wyrośniecie Odpowiedz Link
beduinka aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą o tym 10.11.06, 22:03 Anna Sobecka z RLN, przewodnicząca sejmowej komisji rodziny i praw kobiet "Niedopuszczalne jest szerzenie ideologii usprawiedliwiającej rozwody, antykoncepcję, sterylizację, prostytucję, pornografię, pedofilię czy różne zboczenia seksualne. Bez ochrony moralnej sfery kultury nie obroni się rodziny i wszelkie hasła o popieraniu rodziny staną się żałosną farsą. Ludzie zaś, którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie przeciw ludzkości." Dariusz Kłeczek, też z PiS, zastępca przewodniczącego sejmowej komisji rodziny: Kłeczek jest przekonany, że antykoncepcja w ogóle nie jest potrzebna. - Są nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku i zalecane przez Światową Organizację Zdrowia - mówi. Jakie? - Naturalne metody planowania poczęć polegające na wieloobjawowej obserwacji, m.in. mierzeniu podstawowej temperatury ciała. Każda młoda dziewczyna, gdyby tylko miała informacje o tych sposobach, stosowałaby je. Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks niszczy ręce, cóż dopiero z delikatniejszymi narządami. - Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w Programie, razem z ulgami podatkowymi dla rodzin posiadających dzieci - upiera się Piłka. - Bo to, że są szkodliwe, jest tak bezdyskusyjne, jak fakt, że papierosy i alkohol szkodzą zdrowiu. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 09:06 ...a Ci starsi forumowicze wolą uciekać z takiego kraju...(dlatego pójdę do wyborów, a może coś się jeszczce da zmienić?) Odpowiedz Link
tetys Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:12 Ale mnie pogaduchy ominęły, phi! Nasze forum takie bez ograniczeń wiekowych, są najmłodsi(Z Turcji, Francji, Arabii Saudyjskiej), młodzi, starsi..;) A tak poza tym ja zwykle nie mam zwyczaju siedzieć nad książkami, ale w tym roku mam średnio trzy-cztery sprawdziany tygodniowo i nie mam wyboru. No i jeszcze ten egzamin cały gimnazjalny, poza tym mam też na głowie dwa psy, trzy koty, siostrę i dom i ostatnio nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję niedługo się gdzies wyrwać i odetchnąć. A co do dziewczynki, to widziałem takie 2 tunezyjki ćwiczące na lotnisku w Monastirze, prawdopodobnie w takim samym wieku. Więc Elu, do przodu! Nie zniechęcaj się;) Miłego dnia:) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:26 tez mam tyle na glowie choaz Ty sie zywisz zupkami w proszku - ja gotuje :p dobry sposob -spij 2-3 godz/dzien jak ja :P po 5 dniach będziesz mial halucynacje jak po jakims speedzie :P choaiz... to kwestia przyzwyczajenia ;) Łukasz,a czym mam sie nie zniechecac ? bellydancowaniem, czy matma? ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:05 elapietrusiak napisała: > tez mam tyle na glowie choaz Ty sie zywisz zupkami w proszku - ja gotuje :p to możesz wpaść pogotować u mnie - bo ja się też niezdrowo odżywiam Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:21 oj Wy leniuszki! dziś piersi kurczaka w curry z ryżem robie, może być ?;> ;) smaczku Wam narobie i sami bedziecie gotowac! ;) c za 20 lat?:P ja tylko 18 mam :P Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 14:22 elapietrusiak napisała: > oj Wy leniuszki! dziś piersi kurczaka w curry z ryżem robie, może być ?;> > ;) > smaczku Wam narobie i sami bedziecie gotowac! ;) > > no to poczęstuj > c za 20 lat?:P ja tylko 18 mam :P a w gg w katalogu publicznym masz wpisane 20 lat Odpowiedz Link
gajasirocco Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 15:17 żeby nie trzeba było co kilka lat zmieniać...20-tka...to takie uniwersalne (piękni dwudziestoletni!) ...ale nas sprawdza-ta nasza Beduinka Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 15:19 gajasirocco napisała: > żeby nie trzeba było co kilka lat zmieniać...20-tka...to takie uniwersalne > (piękni dwudziestoletni!) > ...ale nas sprawdza-ta nasza Beduinka mukhabarat Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 17:34 toś mie wyczaiła! :) ano mam tak wpisane gdyyyyż.. kiedys kogoś wkręcałam - uwierzył :P i zapomniałam zmienić, tak jakos jest sobie :P moje opisy też są nakrecane :) ( czasami przeze mnie ,czasami przez kogoś, komuś coś chcę wmowic albo coś... - udaje mi się ;) ) ja dopiero teraz jem moj pyszny obiadek, bo dopiero z korków wrociłam ( 4 godzniny!!! ;( ) pewnie, ze poczęstuję ,a co! ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 18:56 elapietrusiak napisała: > toś mie wyczaiła! :) ano mam tak wpisane gdyyyyż.. kiedys kogoś wkręcałam - > uwierzył :P i zapomniałam zmienić, tak jakos jest sobie :P przede mną niczego się nie ukryje... > ja dopiero teraz jem moj pyszny obiadek, bo dopiero z korków wrociłam ( 4 > godzniny!!! ;( ) pewnie, ze poczęstuję ,a co! ;) to częstuj, bo nawet Gaji nie udało się namówić na ugotowanie mi obiadu (od kilku lat zresztą) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:01 wiem ,wiem, zupki w proszku :P a odnosnie jeszcze tego, co jest w temacie teraz postów, gdzie piszemy, o co nas wczoraj pytałaś , tak dla przeciwagi : www.pardon.pl/artykul/190/brytyjski_rzad_namawia_do_uzywania_prezerwatyw Odpowiedz Link
tetys Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:30 4 godziny matmy? Łolaboga! I to w sobotę? To zdecydowanie nie dla mnie! Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:39 łolaboga, ja Ci tego nie zycze - ale Ciebie takie decperackie akty też mogą czekać... Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 20.01.07, 16:13 elapietrusiak napisała: > łolaboga, ja Ci tego nie zycze - ale Ciebie takie decperackie akty też mogą > czekać... bo wy za poważnie do tego podchodzicie!!! Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 13:04 tetys napisał: > Ale mnie pogaduchy ominęły, phi! żałuj.. żałuj... i bgadywaliśmy ciebie bezwstydnie > Nasze forum takie bez ograniczeń wiekowych, są najmłodsi(Z Turcji, Francji, > Arabii Saudyjskiej), no już nie jesteś najmłodszym forumowiczem... młodzi, starsi..;) > > A tak poza tym ja zwykle nie mam zwyczaju siedzieć nad książkami, ale w tym rok > u > mam średnio trzy-cztery sprawdziany tygodniowo i nie mam wyboru. No i jeszcze > ten egzamin cały gimnazjalny, kujon. ja do matury przysiadłam 2 tygodnie przed... akurat na IV klasę liceum przypadła mi mania podróżowania stopem po Europie > poza tym mam też na głowie dwa psy, trzy koty, > siostrę i dom i ostatnio nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję niedługo się > gdzies wyrwać i odetchnąć. > też chcę > A co do dziewczynki, to widziałem takie 2 tunezyjki ćwiczące na lotnisku w > Monastirze, prawdopodobnie w takim samym wieku. Więc Elu, do przodu! Nie > zniechęcaj się;) ale za późno zaczęła... o jakieś 20 lat... Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 12:42 ostatnie wybory bojkotowałam... teraz zagłosuję... zobaczymy jak będzie Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:10 Uwazam, ze Dariusz Kłeczek się myli mówiąc, że "antykoncepcja w ogóle nie jest potrzebna. - Są > nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku". to ja tylko chciałabym poweidziec, ze własnie w XXI wieku trudno o czyste środowisko, o unikanie stresu, chyba nie musze mówić że to dość mocno wplya na organizm kobiety i takie rozregulowanie prawidlowym obserwacjom wlasnego ciala nie sprzyja. wiadomo - trzeba uregulowac -ale wtedy nalzey przyjmowac sterydy/hormony - de facto wychodzi na to samo ;) > Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki > antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks niszczy bo się znow feministka we mnie odezwie..wrrr... powiem tyle, ze chyba nei znam zadnego faceta, ktoremu lateks zniszczył "delikatniejsze narządy"... "Niedopuszczalne jest szerzenie ideologii usprawiedliwiającej rozwody, > antykoncepcję, sterylizację, prostytucję, pornografię, pedofilię czy różne > zboczenia seksualne. Bez ochrony moralnej sfery kultury nie obroni się rodziny > i wszelkie hasła o popieraniu rodziny staną się żałosną farsą. Ludzie zaś, > którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie > przeciw ludzkości." z tego co wiem Bog dal nam wolną wolę - powinniśmy więc z niej korzystać,a nie być w jakiś nieludzki sposób ograniczonym. Mamy też sumienie - nawet ateisci go mają, nieprawdaż ? Prostytucja ? - podobno jest to najstarszy zawod swiata.. a dopoki jest "zapotrzebowanie" to będą i "pracownicy" ( bo i faceci coraz czesciej są no... no wiecie co są ;) ) pedofilia ? no sorry, ale jak 11-12-latka zaklada stringi, czy Bog wie czego nie zaklada, jak ona sie zachowuje - przeceiz sama prowokuje! moze nasladujac swiat,owszem, ale nad taka 12-13 latka powinni miec jeszcze kontrole rodzice, nie , "kontrola " to zle slowo - dobre slowo to "porozumienie". różne zboczenia seksualne? co Pani ma na myśli ? fantazje ? ejj noo, jestesmy tylko ludzmi, powariowali by wszyscy będąc tak ograniczonym... którzy propagują antyrodzinne ideologie, winni odpowiadać za wykroczenie > przeciw ludzkości a takie slowa za ograniczenie wolnosci ( moze wypadałoby poczytac troszke KOnstytucje z 7kwietnia 1997)...... > - Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w > Programie, razem z ulgami podatkowymi dla rodzin posiadających dzieci - moje cialo, moje dzieci, moja antykoncepcja, mojej antykoncepcji brak ... a ja Gaju do wyborów nie pojde.. powód? popatrzylam na tych ludzi wczoraj, nikogo nei znam - niikooogoo - programy wyborcze znalazlam tylko 2-3 osób , zbyt chaotyczne, zbyt golne, zbyt utopijne.. milego dnia życzę! iidę na korki z matmy :( Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 10:15 acha, do pedofilii jeszcze dodam, że dzieci teraz szybciej dojrzewaja płuciowo, o wiele wiele szybciej nawet niż moje pokolenie ( a przeciez taka stara nie jestem ;) ) to skąd taki delikwent moze poznac, czy delikwentka ma dowod sobisty czyy nie , jak jej dekoldem czaruje, i nie wiem jeszcze czym, jak pije alkohol, pali papierosy... w tym wzgledzie się facetom nie dziwie. karana i niedopuszczalna jest pedofilia na takich malych dzcieciaz, takich Bogu ducha winnych... takich ludzi to nie rozumiem, naprawde - co to za "przyjemnosc" ??? niesmaczne, nieetyczne, niemoralne... Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 19:58 elapietrusiak napisała: > > Sobecka (na temat prezerwatyw) powiedziała nam, że "wszystkie środki > > antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks > niszczy > > bo się znow feministka we mnie odezwie..wrrr... powiem tyle, ze chyba nei znam > zadnego faceta, ktoremu lateks zniszczył "delikatniejsze narządy"... > też nie znam... to może niech forumowi faceci się na ten temat się wypowiedzą :) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:19 nasze niedoczekanie... przeceiż faceci o takich sprawach nie potrafią mówić :/ swoją drogą... hm.. może są tacy, co kilka godzin dziennie mają na sobei lateks ( bo jak mniemam sprawa zniszczonej skóry przez lateks tyczy się chirurgów wykonujących wielogodzinne operacje)... wiesz Mirka, moze ich nie znamy ( takich długodystansowców...:) Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:23 Jakby lateks niszczył skórę czy narządy nigdy by go nie dopuszczono do powszechnego użytku. A politycy szukają dziury w całym :)) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:26 Konrad, nie no, gratuluję odwagi ! ;) a'propos facetów : tvp 1 , polecam :D Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:28 Dziekuje ;)) Chociaz odwagi do takiej wypowiedzi nie trzeba było,bo powiedziałem tylko to co powszechnie wiadomo :))) A co do tvp 1 to o ten film Ci chodzi co leci??? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:34 dokladnei o ten ;) Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:37 Oooo.. i nie dawno się zaczął ;D To jeszcze tylko z 15 minut i będę wiedział o co chodzi :] Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:41 O już wiem :)) opisik przeczytałem. Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:54 też oglądamy razem z Gają Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:57 Więc życzę wszystkim miłego oglądania. Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 20:59 jaaaakiii faaaaaceeeet, co nie ? ;D Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:07 Noooooooo :PP Ten Will mnie momentami rozbraja ;)) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:11 Konrad.. a wszystko w porzadku z Toba orientacją seksualna?:P zartuje, wiem wiem co masz na mysli - jego teksty : P ale ta Fiona ma świetny styl - tez tak lubię! :P Odpowiedz Link
konraad_g Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:13 Z orientacją wszystko w porządku :)) a Fiona to matka tego chłopca? Odpowiedz Link
beduinka Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:13 elapietrusiak napisała: > jaaaakiii faaaaaceeeet, co nie ? ;D facet to świnia :)))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: aCo nasiMłodzi(i ci starsi)forumowicze sądzą 11.11.06, 21:15 mam pięć minut dobroci dla facetów, więc mi Mirko nie burz tego :P nom, matka tego chłopca ;)