ingalill23
12.09.13, 15:06
Lubię oglądac te programy, oglądałam je w Polsce, ateraz na Youtube. Przypadkowo dzisiaj włączyłam na jeden z ich odcinków, który opowiadał historie nieudanego polsko-tureckiego małżeństwa. Nie będe opisywac szczegółów , kto chętny może obejrzec program pod linkiem: www.youtube.com/watch?v=mqSjC6HBj5g albo poczytać historię tutaj: wiadomosci.onet.pl/na-tropie/uprowadzenie-zgodne-z-prawem/gkejb
W głowie mi sie niemieści, że mogło dojśc do czegos takiego i żal mi babci tej dziewczynki, która nie ma kontaktu z wnuczką od 10 lat...
Jednakże 2 raz spotykam się z taka postawa turka, iz to zona ma zarabiać na dom, jedzenie i utrzymywać męża oraz dogadzać mu.
U mojej szwagierki tak było, małżeństwo skończyło się rozwodem, moja szwagierka tez myślała, że facet zmieni sie jak pojawi sie dziecko, a wyszło tak jak w opisanym powyżej przypadku podobnie. Może nie bił jej, ale znecał sie psychicznie, synkiem się w ogóle nie zajmował...
Wrzuciłam tu te linki, nie ku przestrodze, lecz może ktoraś z Was skojarzy tego turka, może wiecie coś na jego temat ze słyszenia czy cos takiego, żal mi tej samotnej babci, która została w Polsce...