Dodaj do ulubionych

Listy gończe - program kryminalny

12.09.13, 15:06
Lubię oglądac te programy, oglądałam je w Polsce, ateraz na Youtube. Przypadkowo dzisiaj włączyłam na jeden z ich odcinków, który opowiadał historie nieudanego polsko-tureckiego małżeństwa. Nie będe opisywac szczegółów , kto chętny może obejrzec program pod linkiem: www.youtube.com/watch?v=mqSjC6HBj5g albo poczytać historię tutaj: wiadomosci.onet.pl/na-tropie/uprowadzenie-zgodne-z-prawem/gkejb

W głowie mi sie niemieści, że mogło dojśc do czegos takiego i żal mi babci tej dziewczynki, która nie ma kontaktu z wnuczką od 10 lat...
Jednakże 2 raz spotykam się z taka postawa turka, iz to zona ma zarabiać na dom, jedzenie i utrzymywać męża oraz dogadzać mu.
U mojej szwagierki tak było, małżeństwo skończyło się rozwodem, moja szwagierka tez myślała, że facet zmieni sie jak pojawi sie dziecko, a wyszło tak jak w opisanym powyżej przypadku podobnie. Może nie bił jej, ale znecał sie psychicznie, synkiem się w ogóle nie zajmował...
Wrzuciłam tu te linki, nie ku przestrodze, lecz może ktoraś z Was skojarzy tego turka, może wiecie coś na jego temat ze słyszenia czy cos takiego, żal mi tej samotnej babci, która została w Polsce...
Obserwuj wątek
    • sarlo51 Re: Listy gończe - program kryminalny 13.09.13, 04:11
      zal tej babci. Jaki sedzia to byl ze tak szybko wydal corke do ojca.Jak ojciec byl podejzany.Przeciez on mial klucze do mieszkania i mogl zaplacic komus. Obecnie to mysle ze ta corka nie wruci asz bedzie miala 18lat. Ale do kogo jak babci moze nie byc jusz.Jestem ciekawa czy sedzina spytal sie jego czy placil na dziecko elementa.Dziewczynka byla urodzona w Turcji to duzy plus dla ojca.Jej maz byl zlym czlowiekiem. Najwiecej zdziwilo mnie to ze ona nauczyla corke nie otwierac dziwi nikomu a sama nie zmienila zamku.Co bylo najwazniejsze. Dlaczego policja po prosila jej kolezanki srzatnac mieszkani tak szybko?Cale dochodzenie bylo zrobione bardzo nie profecjalnie. Ogladam sama duzo takich programow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka