anyakk 19.03.07, 17:46 www.milliyet.com.tr/2007/03/18/son/sonyas07.asp Tak na przywitanie..Niesamowite zdjecia z lotu ptaka.. Pozdrawiam anyakk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yalnizim Re: Zdjęcia z Turcjii 19.03.07, 19:57 potwierdzam przepiękne ! dzięki za stronkę dodałam do ulubionych! Odpowiedz Link
kaczika Turcja 3D 25.03.07, 12:08 Kochani, poniżej przesyłam link do strony, która właśnie mnie zachwyciła. Same zobaczcie Dla mnie to piękna podróż w niedzielne popołudnie, kiedy myśli od rana krążą po ukochanych miejscach... sites.nurris.org/ Dobrej niedzieli! kaczika Odpowiedz Link
kochanionka Re: Zdjęcia z Turcjii 25.03.07, 12:35 Zamykam oczy i przenosze sie w ten piekny swiat. Za oknem slonce a na ekranie cudowne wspomnienia DziekiRowniez milej niedzieli Odpowiedz Link
kiranna Re: Zdjęcia z Turcjii 25.03.07, 21:12 dzieki za linki szczegolnie ten od kacziki jest niesamowity, dawno czegos takiego nie widzialam, polecam. mozna myszka kierowac kamere na interesujace fragmenty budowli. obejrzalam sobie meczety, gdyz nie mialam zbyt wielu okazji by zwiedzic je w realu. z gory uprzedzam - trzeba miec troche miejsca w pamieci komputera, zeby sciagnac kazdy film i sporo wolnego czasu, by zdazyc wszystko obejrzec ale naprawde warto! Odpowiedz Link