sarlo51 17.06.07, 03:16 Dla kazdego ojca waszych dzieci i waszym tatusiom wszystkiego najlepszego. Kochaj Ojca Poki Zyje Poki Serce Ojca Bije Bo Jak ono Bic Przestanie Smutno Bedzie Ci Kochanie Ella Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evamalgorzata Re: Dzien Ojca 17.06.07, 11:29 przepraszam- czy dzis w Turcji jest Dzien Ojca? W Polsce jest 23 czerwca... pozdr. Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: Dzien Ojca 18.06.07, 13:45 Wczoraj mielismy dzien ojcaZycze wszystkim tatusiom Wszystkiego Najlepszego musze stwierdzic ,ze w moim otoczeniu wiekszosc tureckich ojcow to naprawde idealni ojcowieczasami az za...dla nich motto zycia to..wszystko dla dziecka... pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
evamalgorzata Re: Dzien Ojca 18.06.07, 17:00 Basiu, a zgadzasz sie z tym, ze tureccy tatusiowie sa bardziej dumni z syna niz z corki..? Kolega wlasnie mi to wytlumaczyl, ze : "niby nie, ale wiesz...chlopak to jest chlopak i moje nazwisko bedzie zawsze nosil" Pozdrawiam Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: Dzien Ojca 18.06.07, 17:10 Ja sie z tym nie zgadzam,gdyz w moim otoczeniu wielu tatusiow ma corki i jest tak samo z nich dumny(a moze i bardziej) jak i z potomka meskiegoczasami to nawet zbyt bardzo rozpieszczaja coreczki))) ja mam 2 synow,oczywiscie ze moj maz jest z nich dumnyale wiem tez za kazdym razem gdy bylam w ciazy i to za pierwszym i za drugim razem chcial corkeno ale niestety...najwazniejsze to zdrowe dziecko.A to ze niektorzy mezczyzni chca miec syna,to juz moim zdaniem poglad osobisty,ktory jest nie tylko w Turcji u niektorych mezczyzn ale na calym swiecie.To juz zalezy od czlowieka.Moj Tato chcial miec bardzo syna a Turkiem nie byl)))) Moze w niektorych srodowiskach(poludnie Turcji lub strony Morza Czarnego)pragna miec bardziej syna,slyszalam ze dawniej gdy pytano sie osobom stamtad ile maja dzieci ,podawali tylko liczbe synow,corek nie liczyli,moze to przez to ,ze gdy corka wychodzila za maz nalezala juz do rodziny meza.Ale to juz bardziej historia.Tak jak zmienia sie swiat tak i zmienia sie Turcja. Tak naprawde zalezy to od kazdego czlowieka z osobna.Uogolniac nie mozna. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
evamalgorzata Re: Dzien Ojca 20.06.07, 19:23 dziekuje za odpowiedz Basiu najwazniejsze aby bylo zdrowe, plec nieistotna ale ja chcialabym miec w przyszlosci syna a nawet dwoch pozdrawiam Odpowiedz Link
kiranna Re: Dzien Ojca 21.06.07, 19:56 Wszystkim polskim Tatusiom i tureckim Babom zycze mnostwo milosci, pogody ducha, zdrowka i cierpliwosci do rodzinki ) Odpowiedz Link
kochanionka Re: Dzien Ojca 25.06.07, 16:13 Co prawda juz po ,ale zyczen nigdy dosc. Zycze wiec wszystkim ojcom,aby mogli z faktu iz nimi sa czerpac wiele radosci. By w sercach dzieci byli zapisani duzymi literami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link