yasemin1 10.11.07, 21:27 Witajcie Chciałabym Was poinformować, że nowy obywatel polsko-turecki przyjdzie na świat.. już wkrótce.. tzn nie tak bardzo.. bo dopiero w lipcu... Ale już się cieszę bo to nasze pierwsze dziecko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpinkaa Re: Nowy TurkPol w drodze 10.11.07, 21:50 Suuuuperr ^^ A wiecie jakie to maleństwo będzie śliczne Gratulacje! I wszystkiego dobrego!! Odpowiedz Link
akasya Re: Nowy TurkPol w drodze 10.11.07, 23:32 Gratulacje! Życzę zdrówka dużo i spokoju Odpowiedz Link
kiranna Re: Nowy TurkPol w drodze 11.11.07, 09:19 Moje gratulacje dla Was obojga, a wlasciwie juz trojga, a moze czworga lub wiecej? ) Wyobrazam sobie jak bardzo jestescie teraz szczesliwi ) Duzo zdrowka! Odpowiedz Link
sommak Re: Nowy TurkPol w drodze 11.11.07, 11:01 Serdecznie gratuluje i zycze Wam duzo szczescia i radosci! Jednoczesnie Yasemin mozemy sobie podac reke-nasz potomek przyjdzie na swiat pod koniec marca Duzo zdrowka! Odpowiedz Link
kiranna Re: Nowy TurkPol w drodze 11.11.07, 19:42 wow! super )) Sommaczku, sciskam Cie, uwazaj na siebie Wam tez przesylam gratulacje! Moze za pare lat zalozymy nowe forum dla naszych latorosli "Minipolonia w Turcji"? ) Odpowiedz Link
aozkan Re: Nowy TurkPol w drodze 28.11.07, 22:39 Witam Yasmin Usmiechnelam sie kiedy zobaczylam miesiac przyjscia na swiat twojego potomka bo cos mi sie zdaje ze chyba w tym samym czasie zaszlysmy w ciaze .Ja mam termin na 14 lipca. pozdrawiam Odpowiedz Link
melek_w Re: Nowy TurkPol w drodze 11.11.07, 13:11 Gratuluje I zycze Wam duuuuuuzo zdrowia i szczescia (* Odpowiedz Link
yasemin1 Re: Nowy TurkPol w drodze 11.11.07, 13:29 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia. Tak bardzo się cieszymy. Pozdrowienia Odpowiedz Link
imai05 Re: Nowy TurkPol w drodze 11.11.07, 13:58 Jejku jak Fajniutko =) ciesze sie bardzo i życzę również dużo zdróffka spokoju i cierpliwości WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!! =) Odpowiedz Link
magdaod Re: Nowy TurkPol w drodze 14.11.07, 11:02 Dziewczyny, gratulacje serdeczne Duzo szczescia zycze Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
alexa195 Re: Nowy TurkPol w drodze 29.11.07, 09:37 Gratulacje!!!! Przyszlym mamusiom zycze duzo zdrowia, wytrwalosci... i sily po nieprzespanych nocach Mam nadzieje, ze Wasze maluchy beda rosly zdrowo i szybko i sprawia Wam duzo radosci. Sciskam (nie za mocno) p.s. Ciekawe kiedy ja rozpoczne nowy watek o podobnej tresci )))))) Odpowiedz Link
zeytin Re: Nowy TurkPol w drodze 29.11.07, 10:40 gratulaaaaaaacje!!!! duzo zdrowka dla Was oboje )) malenstwo na pewno bedzie sliczne, cmok milego dzionka Odpowiedz Link
kiranna Re: Nowy TurkPol w drodze 30.11.07, 20:13 Alexa, staraj sie, to i Tobie pogratulujemy )) Wszystkim przyszlym mamusiom z naszego forum zycze wszystkiego naj, naj, a przede wszystkim odpoczywajcie, relaksujcie sie i nabierajcie sil, bo najwieksze wyzwania (i radosci na szczescie tez ) dopiero przed Wami Odpowiedz Link
padisah Re: Nowy TurkPol w drodze 29.11.07, 21:13 gratulacje! fantastyczna wiadomosc - dzieci polsko-tureckie sa przesliczne, a takie mieszanki genetyczne gwarantuja do tego super inteligencje. Gratuluje mamusiom. Tak z ciekwaosci - planujesz rodzic w Polsce czy w Turcji? Odpowiedz Link
amw77 Re: Nowy TurkPol w drodze 29.11.07, 22:08 Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom i zycze zdrowka oby rosly w brzuszku zdrowo Odpowiedz Link
yasemin1 Re: Nowy TurkPol w drodze 30.11.07, 19:49 Jeszcze raz bardzo dziękuję za życzenia. PS. Wolałabym rodzić w Turcji bo tam lepsi fachowcy od cesarek, tylko koszty wysokie. Tak więc pozostaje mi Polska, poza tym mam super lekarza i to na NFZ, teraz tylko muszę z nim obgadać sprawę cesarki - oby przeszło gładko. Pozdrowienia Odpowiedz Link
kochanionka Re: Nowy TurkPol w drodze 01.12.07, 01:01 Serdecznie gratuluje i życze Wam wszystkim spokoju i miłości w te miesiące oczekiwań na wizyte potomka Powodzenia Odpowiedz Link
angelikastanula Re: Nowy TurkPol w drodze 11.12.07, 13:06 Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego naszym Nowym Mama i ich rodzinkom... Niech Malenstwa w brzuszkach rozwijaja sie zdrowo i pieknie Odpowiedz Link