gonia1502 01.09.09, 10:00 mam dobrą wiadomośc dla wszystkich borykających sie w okresie zimowym z lotami czarterowymi i hotelami do turcji i w turcji loty czarterowe jak i sprzedaż hoteli w okresie zimowy bedzie sie odbrywać rejon Antalya moje gg12437802 pozdrawiam Gonia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5katia Re: Dobra wiadomość :) 01.09.09, 10:23 Super wiadomość napewno skorzystamy Pozdawiam Katia Odpowiedz Link
mwisniewska27 Re: Dobra wiadomość :) 01.09.09, 16:31 Czesc Gosiu, A kto to bedzie latał? Beda loty z Wawy ?bezpośrednie ??? Bo ja az nie wierze Sprawdzałam na listopad warszawa antalya z Turkish Airlines ( z przesiadka w Istmabule ) i jestem załamana bo kosztowało ponad 550 euro;-( Kto to bedzie latał? Jak myslisz, jakie beda ceny? Pzdr. Marta Odpowiedz Link
gonia1502 Re: Dobra wiadomość :) 01.09.09, 17:01 na pytania odpowiem prosze pisać na gg Odpowiedz Link
hugo43 Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 06:41 na loty wewnatrz turcji najlepiej kupowac bilet przez internet lub poprosic kogos w turcji o zakup.my tak robimy tj.do stambulu lotem (tez taniej niz thy),a dalej thy zakupionym w turcji.podam przyklad:bilety ze stambulu do elazig w dwie strony,2 osoby dorosle i bobas to ok 3000pln,ten sam bilet zakupiony w thy kosztowalby ok.3800plnco ciekawe thy i lot w jakis tam sposob dziela te bilety w swoich samolotach,zdazalo mi sie kupic bilet na lot a leciec thy.tym razem jak od razu chcielismy leciec thy a wracac lotem,bo nam lepiej polaczenia pasowaly,to thy chcial dodatkowo 900pln do tych 3800!!!!!paranoja.z naszych znajomych juz malo kto lata thy do stambulu. Odpowiedz Link
bengusia Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 08:00 A ja wlasnie kupilam bilet Izmir-Warszawa i spowrotem w THY za 810 lirow i jestem bardzo zadowolona lece z przesiadka w Stambule wiec nie musze przenoscic bagazy z lotniska krajowego na miedzynarodowe. Gdybym kupila LOT i jakas linie krajowa musialabym sama zajac sie bagazem i malutkim dzieckiem. Zaplace ale lece komfortowo o nic sie nie martwiac Odpowiedz Link
mwisniewska27 Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 11:51 ja sprawdza ceny biletów na stronie internetowej THY, podawane są w Euro, a jak sprawdzałam te same daty w THY w Wawie ( dodzwonic się do nich to poprostu tragedia) to ceny były takie same ( przeliczone na pln) A myslisz ze powinnam sprawdzic jeszcze osobiscie w turcji w jakims biurze THY? Ale w sumie teraz od kiedy wiem ze beda czartery tez poza sezonem do Antalyi to pewnie nie ma sensu juz latac z przesiadkami, bo czarter tańszy mam taką nadzieje marta Odpowiedz Link
bengusia Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 22:27 Jesli punktem docelowym jest Antalya to oczywiscie ze bezposredni czarter bedzie najlepszy. Ja bilety kupowalam w biurze w Izmirze jak sprawdzalam te sama date w necie podalo mi duzo wyzsza cene nie wiem dlaczego tak jest. Cene podaja w lirach. Odpowiedz Link
hugo43 Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 15:01 lepiej sprawdz tasme w stambule.raz lecac thy do antalii nadalam walize w wawie,dolaczyli do niej piekna przywieszka transit.jakie bylo moje zdziwienie,gdy idac z sasiadka z samolotu po jej bagaze zobaczylam moja czerwona walizke na tasmie.a poszlam tam tylko,by pomoc starszej pani,wkurzylam sie na maxa!!!! Odpowiedz Link
mwisniewska27 Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 16:39 ja na szczęscie nie miałam takich przygód z THY Mimo ze poza sezonem bardzo czesto latam z nimi do Antalyi Ale zawsze boje sie ze w końcu coś takiego się stanie Odpowiedz Link
bengusia Re: Dobra wiadomość :) 02.09.09, 22:24 Z THY nigdy takiego problemu nie mialam raz tylko samolot z Izmiru sie spoznil i nie zdazyli przewiezc bagazy na samolot do Wa-wy wiec walizka przyleciala po dwoch dniach i kurier przywiozl mi ja do domu ( za darmo oczywiscie) Odpowiedz Link
mycha9920 Re: Dobra wiadomość :) 13.09.09, 17:56 przez cala zimowe do Antalyi bedzie latalo biuro GTI,takze naprewno kupicvie u nich bilety takze na czarter Odpowiedz Link
mersinka Re: Dobra wiadomość :) 13.09.09, 20:53 bengusia - gdybys kupila bilet w LOT, a pozniej THY ze Stambulu to tez bys nie musiala odbierac bagazu. LOT i THY naleza przeciez do Star Alliance. Odpowiedz Link
bengusia Re: Dobra wiadomość :) 14.09.09, 00:40 Tak, masz racje ale raz tak lecialam i bagaz przylecial dopiero 2 dni po mnie, nie zdazyli przeladowac wiec wole polaczenia tylko tureckich linii lotniczych. Odpowiedz Link