thorgalla 06.06.12, 10:00 Kto się wybiera na stadiony a kto przed telewizorem? Komu kibicujecie (oprócz Polski oczywiście)? Przygotowani gadżetowo? Koszulki,flagi,piwo,chipsy,długie paznokcie do obgryzania itp? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monhann2 Re: EURO 2012 06.06.12, 16:05 Jestem umiarkowanym fanem pilki ale chcialabym zobaczyc NA ZYWO inauguracje i otwierajacy mecz. Niestety, o tej porze (6 godzin do tylu), my tutaj ludzie pracy w Kanadzie pracujemy((( Na jakich stronkach internetowych bedzie to mozna obejrzec na zywo (po kryjomu, w pracy co by mnie pracodawca nie wywalil Ja wiem, ze moge pozniej w domu, na spokojnie ale w tym sek, ze chcialabym na zywo! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 06.06.12, 16:12 U nas pech pechowy. W piatek dziecko jedzie do Kijowa bo tam gramy. Pech nastojaszczy. I jak ma sie rozerwac ? My starzy w domciu przed telewizorem. Ponoc od nadmiaru biletow sie przelewa. Koniki siedza na niesprzedanych. Sa zwrotne. Odpowiedz Link
tamsin Re: EURO 2012 06.06.12, 18:35 myslelismy kiedys o zrobieniu sobie takiego prezentu i wyjazd na euro albo world cup i wreszcie pokibicowaniu na zywo i nawet bralismy pod uwage 2012 euro ale planowanie nas przeroslo a szczegolnie ta Ukraina. Na dodatek ceny ktore znalazlam na zorganizowanych wyjazdach byly jakby miala leciec wahadlowcem na ksiezyc. I tyle mi z zapalow na ogladanie na zywo zostalo. Szukalam w tv gdzie bedzie transmisja meczow, narazie znalazlam w latynoskich kanalach, dobrze ze mieszkalam kiedys w Hiszpanii i troche liznelam tego jezyka Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 06.06.12, 18:53 Bedziemy tu na zywo kibicowac jak zwykle, wielkie mecyje. www.youtube.com/watch?v=ZcQhs5-tQiw&feature=related Odpowiedz Link
monhann2 Re: EURO 2012 07.06.12, 14:38 Dla wszystkich zaintresowanych: 1goaltube.blogspot.ca/2012/06/euro-2012-live-stream-online-free-8.html Odpowiedz Link
thorgalla Re: EURO 2012 07.06.12, 15:30 Z ematki pożyczyłam bi_scotti napisała: Tu masz liste stacji w poszczegolnych krajach, ktore maja prawa broadcasting Euro Cup: en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_broadcasting_rights Na gorze jest Europa, w srodku reszta swiata a na koncu radio. Poza tym niektore kraje beda transmitowac na tzw. darmowych programach: en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup_broadcasting_rights No i spodziewam sie, ze UEFA (www.uefa.com/uefaeuro/index.html) bedzie miec live streaming gier tak jak miala FIFA w czasie ostatniego World Cup. Good luck Odpowiedz Link
thorgalla prawidłowe linki 07.06.12, 15:32 en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup_broadcasting_rights en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_broadcasting_rights www.uefa.com/uefaeuro/index.html Odpowiedz Link
sylwek07 Słonica Citta wytypowała wynik meczu Polska Grecja 07.06.12, 19:18 www.youtube.com/watch?v=g50S6qrB5_8 za 24 godz przekonamy sie jak bedzie Odpowiedz Link
tamsin Re: Słonica Citta wytypowała wynik meczu Polska G 07.06.12, 22:10 widzialam ze obok pies Pikus tez typuje. Ciekawe gdyby te tabliczki odwrocic to moze i wynik by sie poprawil? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Słonica Citta wytypowała wynik meczu Polska G 08.06.12, 10:13 A jakby tak machnela i zgarnela wszystkie trzy? Slonice to potrafia. Widac ze rozumie powage zadania, prawie ze z namaszczeniem wybrala. Odpowiedz Link
gherarddottir Polska- Grecja 08.06.12, 17:13 Ogladamy, ogladamy, W pracy chlopaki zaklady za pieniadze robia - inicjatywa szefa zeby nie bylo . Nie mam zadnych Polakow w pracy, ale mamy Grekow wiec dzis jest goraco !!! ) Mam nadzieje, ze Polska wygra bo biore udzial w zakladach Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polska- Grecja 08.06.12, 20:08 Ale horror! Zawał był blisko i to kilka razy. Odpowiedz Link
monhann2 Re: Polska- Grecja 08.06.12, 20:21 A ja dalej w pracy ale zadna stronka mi sie nie chciala otworzyc. Wiec zadnych akcji nie widzialam a dzialo sie ponoc duzo, dzialo..... Ale ten francuski Polak przystojny!!!! Damien Perquis. Od razu wiedzialam, ze to musi, ze nie Polak z krwi i kosci Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Polska- Grecja 10.06.12, 12:46 Tak Monia masz racje on mi sie tez bardzo podoba Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Polska- Grecja 08.06.12, 23:07 zawal na zawale i zawalem poganial. Nic nic, oszczedzamy nerwy. Odpowiedz Link
tamsin Re: Polska- Grecja 09.06.12, 00:34 nie moglam tu wczesnie zagladac bo nagrywalam mecz w domu i nie chcialam sobie niespodzianki zepsuc. No nic, jakos te otwarcie przezylam, chociaz ciezko bylo. Co mnie sie niepodobalo, ze mistrzostwa rozpoczely sie tutaj od tego co Guardian opisal o polskich kibicach, ktorzy na widok czarnoskorych pilkarzy z Holandii udawali, ze sa malpami. No cholera jasna, nie mogliby pokazac chociaz kawalka Warszawy a nie skupiac sie na paru niedojrzalych wyrostkach? No i oczywiscie nie omieszkali wspomniec, ze w sladzie polskiej druzyny sa "Polacy" ktorzy slowa po polsku nie moga wymowic. Malo mowili o Grekach, a tez przeciez grali w tym meczu. No nic, moze jakos przezyjemy te mistrzostwa... Odpowiedz Link
sylwek07 Portugalczycy i Dunczycy jada na mecz :) 09.06.12, 13:25 wczoraj widzialem samochod z Danii we flagach jak jechali kibice w strone granicy z Ukraina a dzis 3 kampery z Portugalii ,tak samo flagii na samochodach Odpowiedz Link
thorgalla Holandia-Dania 09.06.12, 18:01 Dzisiaj zaczynają grać "drudzy moi".Nadziei nie ma wielkiej bo nawet sam trener Duńczyków przyznaje,że są "do doopy". Potem Niemcy-Portugalia tam to się może dziać. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Dania 09.06.12, 18:05 Tamsin, Asica i Thorgalla gryza paluchy. Mnie dzis mniej zawalow czeka. Heeeeja! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Dania 09.06.12, 19:00 do p rzerwy 0 : 1 Juz wiem w czyim domu geby sie napiecie smieja, a w czyim brwi zmarszczone Odpowiedz Link
sylwek07 Dania-Holadnia 1:0 09.06.12, 19:52 sensacja ,,a mieli Dunczycy byc do bicia i na nich mieli zdobywac punkty . Odpowiedz Link
tamsin Re: gra o wszystko 13 czerwca 09.06.12, 20:27 siedzimy przed telewizorem oslupiali. co sie tam stalo w tym Charkowie? "najlepsza"druzyna typowana na mistrza i taka beznadzieja. Moze sie obudza przed koncem. Gratulacje dla Dunczykow bo im sie nalezy. p.s. widzialam duzo wolnych miejsc na tym meczu, chyba bilety byly bardzo drogie ze nie sprzedali a to podobno najmniejszy station. Putin podobno rozdaje darmowe przeloty dla Rosjan i pewnie wszyscy polecieli do Polski i zabraklo kibicow w Charkowie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dania-Holadnia 1:0 09.06.12, 20:03 Gratis Dania!!!! Kurcze, myslalam ze te rozowe buty do pomaranczowych kostiumow beda na szczescie, a tu cos nie wyszlo. Szkoda Holandii, dali sie podejsc. choc 1 gol im sie swiecie nalezal - szans mieli sporo. Dziewczyny holenderskie pewnie wiedza dlaczego Oni wystepuja na pomaranczowo (genialny pomysl) pomimo ze narodowo-flagowe kolory sa inne. Prosze sie zwidziec i odpowiedziec, bo googlac nie mam kiedy. Nastepny mecz idzie. Odpowiedz Link
tamsin Re: Dania-Holadnia 1:0 09.06.12, 20:34 oranja = pomarancza. mieli tego ksiecia z oranja i walczyl z hiszapia o niepodleglosc. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dania-Holadnia 1:0 10.06.12, 19:04 Ludzie jakie ja tu wyksztalcenie zdobywam.! Willem Frederik Karel van Oranje-Nassau (1797-1881) Bede sie chwalic ze wiem dlaczego Holendrzy na pomaranczowo. Jeszcze tylko te rozowe buty rozgryze. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Dania-Holadnia 1:0 09.06.12, 20:37 Niespodzianka wielka i cieszę się bardzo. Na mojej wsi tłumów kibiców nie ma więc odgłosów radości nie słychać. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dania-Holadnia 1:0 10.06.12, 10:20 Podobno wszyscy Czesi i Niemcy znajduja sie na wroclawskim Rynku oraz spora czesc Federacji Rosyjskiej. Moj ukochany pub peka w szwach... A ja jade do Oj w polowie Euro ... ciekawe jak bedzie PPP Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 10.06.12, 19:00 Hiszpania - Italia 0 : 0 do przerwy Greentea jak u ciebie w domu? od temperamentu sie gotuje na boisku - ja lubie Odpowiedz Link
greentea2 Re: EURO 2012 10.06.12, 19:29 Malzonek siedzi zestresowany Ucieszyl sie golem, a tu remis za chwilke, hehe. Ja tam Wlochom nie kibicuje na pewno, mam ich dosc Jak bylam w pierszej ciazy Wlosi wygrali mistrzostwa swiata, moze i teraz im szczescie przyniose Odpowiedz Link
tamsin Re: Irlandia-Chorwacja 1:3 11.06.12, 03:47 Chorwacja pieknie wygrala z Irlandia, chociaz u nas komentatorzy nie mogli uwierzyc co sie tam na boisku dzieje. Cudo, lubie jak takie niespodzianki sie trafia, nich Chorwacja sobie poswietuje, nalezy sie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Irlandia-Chorwacja 1:3 11.06.12, 08:46 No hej Chorwacji!! Dzic prosze nam kibicowac w Kijowie. Gospodarze beda mieli wystarczajacy jubel na wlasnym podworku. Nam sie przyda kazdy wolontariusz Odpowiedz Link
thorgalla Ukraina-Szwecja 11.06.12, 14:32 Ja na pewno sąsiadom będę kibicować. Ech szkoda,że Frederik już w reprezentacji nie gra,chociaż Zalatanemu też nic nie brakuje. No i Anglikom za to,że Londyn mają. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 20:26 Trzymajta ludzie, mnie juz zawal lapie, kurde! Co by tu na nerwy, piwo? Albo dwa. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 20:44 Spokojnie Asia,głęboko oddychaj. I dla zdrowotności procenty aplikuj. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 20:50 Funtik,świnka,która przewidziała zwycięstwo Danii,typuje Szwecję. He he tylko jak odróżnić kibiców ukraińskich od szwedzkich? Odpowiedz Link
greentea2 Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 21:05 Tych wegierskich trunkow sie napij, mowilas, ze lecza Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 21:48 Masz racje, Unicum otwieram . Piwo nie pomaga. Ale same powiedzcie, nasz Zlatan jak Winnetou w nowoczesnej fryzurze wyglada? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 22:25 Niestety nie oglądam ale czytam na zczuba.pl więc nie wiem jak wyglądają. 2:1 dla Ukrainy,niedobrze to wygląda Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ukraina-Szwecja 11.06.12, 22:55 Cholera, przegrali. Mowilam : pilnowac Szewczenko - to nie, nie sluchali. No kurcze, zadne trunki nie pomagaja - widocznie tylko trzewosc poplaca. Czysta woda goli doda, albo co. Odpowiedz Link
tamsin Re: Ukraina-Szwecja 12.06.12, 02:39 no pierwsza polowa bez goli, druga dobrze sie zaczela bo Zlatan ladnego gola wbil i wszystko na nic! jak Thorgalla pisze, kibicow nie da sie odroznic, bo zolto z niebieskim na calym stadionie, na poczatku myslalam ze Szwedom cos sie pomylilo i ciesza sie ze Szewczenko strzelil gola. No nic, eurocup dopiero rozpoczete, moze tych ukraincow na pohybel wzezmie, cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link
thorgalla Polska-Rosja 12.06.12, 13:07 Ciężko strasznie będzie. Oby się na pogromie typu 0-6 nie skończyło. Jeżyk Jurek wytypował remis. Odpowiedz Link
tamsin Re: Polska-Rosja 12.06.12, 15:41 po tym co widzialam w pojedynku z Grecja i Rosja z Chechami, to miejmy nadzieje ze jezyk Jurek nie pomylil sie. Mam nadzieje ze piesek Pikus i ta slonica tez tak wytypowali. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polska-Rosja 12.06.12, 22:19 Nerwy Nie mogę pokrzyczeć bo mi reszta rodziny spać poszła. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Polska-Rosja 12.06.12, 22:56 Ja sobie zdrowo pokrzyczalam. A na boku klne jak szewc. Odpowiedz Link
tamsin Re: Polska-Rosja 13.06.12, 03:27 jakos pesymistycznie podchodzilam do tego meczu, a jak ruskie wbili gola to sie zniechecilam, dobrze ze M krzyczal mi pod bokiem i kibicowal Polakom bo dzieki niemu jakos tego gola wbili i plamy nie dali. oczywiscie wygrana bylaby lepsza ale nie bylo przegranej wiec ciagniemy dalej. Jutro Niemcy vs. Netherlands wiec u nas na pomaranczowo. Odpowiedz Link
jan.kran Re: EURO 2012 13.06.12, 07:31 Nie uwazam zeby trzeba bylo narodowo rozdzierac szaty bo takie historie zdarzaja sie wszedzie na masowych imprezach.Mysle ze najbardziej przejmuja sie sami Polacy. Wczoraj czytalam komentarze w szpiglu , pozytywne o grze i umairkowane jak chodzi o rozruchy. A we Wroclawiu podobno bardzo przyjemnie)) www.wroclaw.pl/strefa_kibica_na_piatke,.dhtml Odpowiedz Link
jan.kran Re: EURO 2012 13.06.12, 07:43 Paluszek mi sie omsknal i to komentarz do wpisu na innym forumPP Chodzilo o to ze u nas Murzynow i Ruskich bija !!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dania-Portugalia 13.06.12, 20:27 No szkoda, kurde. zaraz nastepny mecz. Ide powietrza sobie nalapac, bo wyraznie zapominam oddychac z emocji. Jeszcze tego brakuje zebym sie udusila. Odpowiedz Link
tamsin Re: Dania-Portugalia 14.06.12, 04:03 dobry byl mecz no i na dodatek tyle goli. Wszystko sie pomieszalo w tej grupie i nie wiadomo czy ktos odpadnie czy beda musieli przepuscic wszystkich Odpowiedz Link
asia.sthm HOL : GER 13.06.12, 21:40 Alez ten Gomez elegancko strzela gole. Tamsin glasku glasku - ugotuj chlopu cos dobrego na pocieszenie. Odpowiedz Link
tamsin Re: HOL : GER 14.06.12, 04:02 bosze jak oni byli beznadziejni przespali wiekszosc meczu i obudzili sie na samym koncu, no nic krewetki czekaja na pocieszenie... Odpowiedz Link
sylwek07 Irlandia-Hiszpania 0:4 15.06.12, 00:15 Czyzby Hiszpania obronila tytul Mistrzow Europy? Odpowiedz Link
tamsin Re: Chorwacja-Wlochy 1:1 15.06.12, 03:05 Sylwek, dzieki bo mi telewizor cos nawali i nie nagraly mi sie mecze Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Irlandia-Hiszpania 0:4 15.06.12, 10:52 Hiszpania wygrala dystyngowanie, graja jak mistrze to niech wygrywaja. Dzis my musimy Anglikom dokopac, inaczej zaloba ciezka. Koko spoko. Odpowiedz Link
tamsin Re: Irlandia-Hiszpania 0:4 15.06.12, 20:09 na koniec meczu kibice z Irlandii spiewali z zalu. nie nagralam meczu i nie moge posluchac jeszcze raz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Irlandia-Hiszpania 0:4 15.06.12, 20:35 Slyszalam te zalobna piesn i bardzo sie wzruszylam, tyle serca wlozyli w gardla. teraz Francja ogrywa Ukraine - nastepna zaloba. A za chwile my. Mecze opoznione z powodu urwania chmur. Odpowiedz Link
thorgalla Szwecja-Anglia 15.06.12, 21:05 Zlatan nie daj doopy !! Asia,dla zdrowotności już teraz coś chlapnij Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Szwecja-Anglia 15.06.12, 21:56 Musze cos chlapnac , bo tego sie nie daje wytrzymac na trzezwo. Nerwy w konserwy, kurcze. Zlatan jest wielki chlop, wyglada jak chmura gradowa i Winetou w jednym, ale nic mu nie wychodzi....reszta tez jakas maslana. Odpowiedz Link
tamsin Re: Szwecja-Anglia 2:3 16.06.12, 03:54 chyba najlepszy mecz z tego eurocup, no szkoda ze szwecja przegrala ale przynajmniej wbila dwa gole anglikom. przypatrzylam sie temu zlatanowi i on zdecydowanie ma wiekszy obwod szyji od glowy...hmmmm.. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Szwecja-Anglia 2:3 16.06.12, 18:56 tamsin napisała: > przypatrzylam sie temu zlatanowi i on zdecydowanie ma wiekszy obwod szyji od glowy...hmmmm.. Ale nie z nosem kolezanko. Nos jest na glowie, nizej jej obwodu, ale sie liczy. PS Rozgrzewam sie juz przed meczem. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Szwecja-Anglia 2:3 17.06.12, 17:03 Dzis pierwszy raz rozmawialam z synem , tym co w Kijowie dzielnie kibicuje. Jego glos ledwo daje sie rozpoznac, ale w sumie bardzo zadowolony. Wszystko super funkcjonuje oprocz wynikow Szwecji. Po wtorkowym , honorowym meczu Szwecji z Francja, w srode wroca chlopaki z honorem do domu. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Szwecja-Anglia 2:3 16.06.12, 11:26 Ale dlaczego? Co się stało? My dzisiaj albo idziemy dalej albo wracamy do domów. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Szwecja-Anglia 2:3 16.06.12, 14:44 Dania jutro dzisiaj my czyli Polska i domu blisko....tfu wypluwam. mistrzostwaeuropy.com/euro2012/mecze/ Odpowiedz Link
sylwek07 Polska-Czechy 16.06.12, 16:03 jest cieplo we Wroclawiu ,t na sloncu plus 36 stp C a wieczorem co bedzie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Polska-Czechy 16.06.12, 16:41 zeby sie tylko chmury nie urywaly . Nerwy juz odpoczniete , mozna zaczynac na nowo Odpowiedz Link
thorgalla Re: EURO 2012 15.06.12, 21:08 Nie wiem czy się orientujecie co jest głównym tematem wokół Euro od wczoraj wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11938876,TVP_zablokowala_film__Mecz_o_wszystko___Byl_hitem.html Komentarze są super "Drużyna Polski jest dobrem narodowym i żądam wręcz przywrócenia filmiku i przeprosin. " Film do obejrzenia i tutaj www.youtube.com/watch?v=YaUjyP9XMV8 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: CZE : POL 16.06.12, 23:57 Juz gorzej zapeszyc nie moglam. Powinni mi zakneblowac klawiature. Czyli do domu jedziemy w komplecie z Rosja. Jaja nieoczekiwane. Odpowiedz Link
tamsin Re: CZE : POL 17.06.12, 03:35 przez pierwsze 15 minut grali jak powinni, chociaz te strzelane gole lecialy kolo bramki, a po pierwszej euforii, powietrze wylecialo i czesi wbili gola. no i skonczylo sie euro dla polski. przewiduje ze netherlands jutro spakuje swoje manatki. no nic, musze sobie nowej grupy poszukac do kibicowania.. Odpowiedz Link
sylwek07 Rosja-Grecja 0:1 17.06.12, 07:56 a dzis Grecja tez gra ale czy pozostanie w strefie Euro,,wybory do parlamentu a teraz dzis ktos tez sie pozegna z Euro. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Rosja-Grecja 0:1 17.06.12, 08:55 A to wszystko przez Grecję. Gdyby nie strzelili gola to by Czesi nie ruszyli do ataku (bo wcześniej remis im wystarczał do awansu). Szkoda,nadzieja była wielka ale trudno się mówi i żyje się dalej. Dzisiaj kibicuje Danii,fajnie byłoby gdyby Niemców ograli. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Rosja-Grecja 0:1 17.06.12, 12:47 Tak, dzisiaj Dania musi sie popisac. Cholery mozna dostac od tej okraglej pilki. Odpowiedz Link
tamsin Re: Rosja-Grecja 0:1 17.06.12, 16:15 ja tez kibicuje Danii, bo jak wygraja z Niemcami i jakims cudem Holandia wbije przynajmniej dwa gole Portugalii to przejdza dalej. musze sie rozdwoic dzisiaj, trudno bedzie ale moze dam rade Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 17.06.12, 21:37 Dania : Niemcy nic juz nie kracze tylko trzymam kciuki. Alez ten Podolski mily do patrzenia! Odpowiedz Link
tamsin Re: EURO 2012 17.06.12, 22:34 no nic, jakos nasze kibcowanie do niczego dobrego sie nie zdalo. wszyscy przegrali a holandia nawet wszystkie trzy mecze, pierwszy raz w swojej historii. nie wiem juz komu mam kibicowac..takie euro to do d..py sobie moga wsadzic! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 17.06.12, 23:12 Wlasnie chcialam napisac, przestanmy juz kibicowac, bo fatalnie nam idzie. Murowanego karnego sedzia Danii nie przyznal. Gdyby wstrzelili to mecz zupelnie inaczej by wypadl. Odpowiedz Link
thorgalla Re: EURO 2012 18.06.12, 09:21 Macie racje,wszyscy poodpadali,nie mam komu kibicować. Polacy obiecali Czechom kibicowanie ale jak tu kibicować komuś,kto nas wyautował Biorę się za czytanie albo jakieś chwasty powyrywam. Czekaj,Szwedzi jeszcze grają ale na wyjście z grupy szans nie mają. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 18.06.12, 12:44 No wlasnie jutro honorowo beda sie pojedynkowac z Francja. Pograja sobie na pokaz bo na rozum juz za pozno. Odpowiedz Link
thorgalla Re: EURO 2012 19.06.12, 22:14 Zlatan jak mistrz kung-fu Trochę za późno się obudził Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EURO 2012 19.06.12, 23:00 Lepiej pozno niz wcale. Huuuura! Co prawda o pietruszke dzis gralismy, a przyjemniej bedzie wracac do domu z ta pietruszka. Zarowno druzynie jak i kibicom. Wiwat przyslowiowa pietruszka! Ukrainy szkoda. Odpowiedz Link
ulinha Re: Cze : Por 21.06.12, 20:53 Ja oczywiscie nie-Czechom No nie moge inaczej!!! Za oknami cisza, ulice opustoszale, wszyscy przed telewizorami. Força Portugal!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cze : Por 21.06.12, 21:37 Ronaldo dwa razy misnal o wlos....no nie idzie mu. Ulinha ja z wami tez sercem. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Cze : Por 21.06.12, 21:37 Ula,powiedz bo Ty pewnie masz plotki z pierwszej ręki:jak ma na imię synek Ronaldo? Bo o mamusię to nie mam co się pytać. Odpowiedz Link
ulinha Re: Cze : Por 21.06.12, 22:00 Tu ciekawostka Dwuletnis synek Cristiano Ronaldo nazywa sie .... Cristiano Ronaldo dos Santos, czyli CR Junior Ja tez jestem dos Santos, ale ze mna nic wspolnego nie maja)) Odpowiedz Link
ulinha Re: Cze : Por 21.06.12, 22:37 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTT Portugalia w polfinale!!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cze : Por 21.06.12, 22:43 no ale sie nastrzelal az strzelil . Gratulacje dla pierwszego polfinalisty. Teraz sie ladnie cieszcie, gratow ani gnatow tylko nie polamac. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Cze : Por 21.06.12, 22:56 Ooooo takie koligacje nazwiskowe na forumie mamy Chociaż osobiście Ronaldo nie lubię ale niech ma ten półfinał. Odpowiedz Link
tamsin Re: Cze : Por 22.06.12, 03:17 gdyby nie ten Ronaldo to malo goli byloby na meczach, ja kibicowalam Czechom, ale niech bedzie i zwyciestwo dla Portugalii. Czekam na mecz Niemcow, bo chociaz tam troche Polske reprezentuje Podolski wiec moge im pokibicowac. Odpowiedz Link
sylwek07 Czechy-Portugalia 0:1 22.06.12, 08:18 Tamsin jest 3 zawodnikow w niemieckiej reprezentacji co maja korzenie z Polski Odpowiedz Link
tamsin Re: Czechy-Portugalia 0:1 22.06.12, 16:38 no to tym bardziej trzeba im kibicowac Odpowiedz Link
asia.sthm NIE : GRE 22.06.12, 17:05 Tym razem niech Polacy wstrzela gole . Podolski , Klose... kto trzeci do kompletu? Grekow lubie, niech ladnie graja. PS. nie mam zielonego pojecia jak byc obiektywnym - trzniac obiektywizm, niech se poczeka na swoja kolejke. Odpowiedz Link
thorgalla Re: NIE : GRE 22.06.12, 21:14 Łukaszek nie gra,sam Mirko został. Nazwiska tego trzeciego nie pamiętam Odpowiedz Link
thorgalla Re: NIE : GRE 22.06.12, 21:16 Zresztą ten trzeci nie został zabrany na euro bo nie ma go na liście Odpowiedz Link
tamsin Re: NIE : GRE 23.06.12, 01:47 mysle, ze Niemcy moga wygrajac ten eurocup.. to co sie stalo dzisiaj na boisku pokazuje, ze nawet ze zmiana zawodnikow potrafia strzelac jak wielkanocna kura jajkami. Najwieksza przeszkoda dla nich to Hiszpania, ja juz zacieram rece bo to bedzie prawdziwa rzeznia. j Odpowiedz Link
asia.sthm Re: NIE : GRE 23.06.12, 11:13 czyli dzis Viva Espania. Tez juz rece zacieram. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: HIS : FRA 23.06.12, 20:36 Hiszpania nigdy nie pokonala francji w zadnym mistrzowskim meczu, wiec teraz koniecznie musza. Ole' ole' ole'!!!!! Odpowiedz Link
tamsin Re: HIS : FRA 24.06.12, 00:11 troche przysnelam po pierwszym golu ale obudzilam sie w sam raz na drugiego, a i przy okazji kurczaka w ostatniej chwili z grilla zdjelam. Nastepny mecz Anglia vs Italia, chyba nie kibicuje nikomu, w tym meczu zagra dwoch najbrzydszych zawodnikow europcup 2012, Rooney i Buffon. Odpowiedz Link
asia.sthm ENG : ITA 24.06.12, 19:06 > dwoch najbrzydszych zawodnikow europcup 2012, Rooney i Buffon. Chyba kolezance drzemka zaszkodzila, Buffon powinien ci palca pokazac. Kibicuje na luzie z plusem dla Anglii. Greentea, zyjesz? Odpowiedz Link
greentea2 Re: ENG : ITA 24.06.12, 20:02 Zyje, ledwie, ale zyje W koncu klime mamy, jupi. Znow bede sie za meza stresowac. Jak patrze na te jego przejeta twarz to juz niech im bedzie i niche wyglaja, mnie tam wszystko jedno Az se poogladam dzis, bo angielska druzyne z magazynow plotkarskich znam niezle Odpowiedz Link
tamsin Re: ENG : ITA 25.06.12, 19:15 a juz na pewno ten Buffon najgorzej spiewa hymn, no nie da sie tego sluchac Odpowiedz Link
greentea2 Re: ENG : ITA 25.06.12, 20:45 Musze posluchac w czwartek jak spiewa Moj malzonek nasz hymn skrytykowal, ze niezbyt melodyjny Odpowiedz Link
mariuszeeeek Re: EURO 2012 17.06.12, 23:32 Niemcy z kompletem punktów Dania odpada euro.wp.pl/gid,14581587,title,Niemcy-z-kompletem-punktow-Dania-odpada,galeria.html szkoda Polaków... Odpowiedz Link
tamsin Re: Wlochy-Irlandia 2:0 19.06.12, 17:28 spiewanie nie pomoglo Irlandii, chociaz moze toche bo nie przegrali az tak tragicznie. Gdyby nie te gole to pewnie Chorwacja by przeszla zamiast Wloch. Odpowiedz Link
sylwek07 Hiszpania-Francja 2:0 24.06.12, 07:48 to byl ciekawy mecz i jak widac moze bedzie final Niemcy-Hiszpania Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Polfinaly 25.06.12, 09:32 sami poludniowcy beda sie prac ? Greentea, nadal swietujecie? Gratki . Odpowiedz Link
greentea2 Re: Polfinaly 25.06.12, 11:15 Ja tam niczego nie swietuje. Moj brzuch normlanie jakies szczescie im przynosi, w 2006 wygrali mistrzostwa karnymi, wczoraj tez im sie udalo wygrac mecz. Maz juz sie smieje, ze za dwa lata musze znow zaciazyc Odpowiedz Link
tamsin Re: Polfinaly 25.06.12, 18:22 Greentea nie daj sie nabrac, zacznie sie od mistrzostw a potem musisz zaciazyc na jakies mecze ligowe i inne duperele i zanim sie nie obejrzysz bedziesz ze dwa tuziny do przewijania miala Odpowiedz Link
greentea2 Re: Polfinaly 25.06.12, 20:44 No tak tez moze byc. Dobrze, ze ta ligowa mojego meza do doopy wiec zadnych zludzen nie ma Ja sie zastanawiam jak jednego teraz ogarne, tak mi sie juz wygodnie w zyciu zrobio Odpowiedz Link
tamsin Re: Final Hiszpania-Wlochy 29.06.12, 02:50 nie moge uwierzyc, ale to prawda. To bylo straszne, nie spodziewalam sie tego i pewnie zapeszylam... no nic, w kibicuje Hiszpanii w finalach, a moze Wlochom, no sama nie wiem... Odpowiedz Link
sylwek07 Niemcy-Wlochy-mecz... 01.07.12, 12:26 Przed meczem ,na ul Nowy Swiat byli widoczni Niemcy,jak spiewali ale juz po meczu mozna bylo zobaczyc wesolych Wlochow Odpowiedz Link
greentea2 Re: ESP : ITA 01.07.12, 22:06 I to jaka carramba, bedzie placz u mnie d domu Odpowiedz Link
tamsin Re: ESP : ITA 02.07.12, 00:30 to chyba najwyzsza ilosc goli w histori finalow euro, w sensie przegranej oczywiscie. Nie do wiary, ze Wlosi wygrali z Niemcami, to jaki bylby wynik Hiszpania vs. Niemcy? obydwie druzyny graly pieknie, tyle ze Hiszpania lepiej trafiala z golami Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ESP : ITA 02.07.12, 10:44 Ja tylko powiem: ojojojoj!!! Nerwy mam porzadnie nadszarpniete chociaz kibicowalam jako tzw wolny strzelec, a co dopiero ci, ktirzy cala dusza byli zaangazowani. Wzruszajaca radosc i zaloba na stadionie. Cudne sceny. Dobrze ze juz poniedzialek. Odpowiedz Link