tora83 30.10.08, 11:42 chlopaka, ktory byl kiedys we mnie zakochany, ale jakos nie moglam zobaczyc w nim mezczyzny ... Ciekawe jak sie bede czula :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:43 bedziesz sie czuła dziwnie;) uważaj na fruwające bukiety Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:44 forumowicz_pospolity napisał: > bedziesz sie czuła dziwnie;) > uważaj na fruwające bukiety > Hah, to tylko slub, nie wesele, wiec sie chyba nie musze obawiac :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:46 tora83 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > bedziesz sie czuła dziwnie;) > > uważaj na fruwające bukiety > > > Hah, to tylko slub, nie wesele, wiec sie chyba nie musze obawiac :) > > aaaa czyli nuuda;) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:53 a juz zdecydowalas jaki kolor krawatu mam miec na tym slubie jako twoja para? Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:54 jaceks20 napisał: > a juz zdecydowalas jaki kolor krawatu mam miec na tym slubie jako > twoja para? Nie musisz miec krawatu :) To kolega z pracy, wiec po prostu wychodze na 2 godziny w ciagu dnia :) i tez supereleganckiego stroju nie mam :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:58 no a ja dzis wygladam super przystojnie, czerwony krawat wzialem bo wiem ze ten lubisz:) 2h moge ci dzis poswiecic:P Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:04 jaceks20 napisał: > no a ja dzis wygladam super przystojnie, czerwony krawat wzialem bo > wiem ze ten lubisz:) > 2h moge ci dzis poswiecic:P No dobra, to mnozesz po mnie przyjechac za pol godziny, jak tak sie juz upierasz :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:13 postaram sie:P tylko pamietaj ze musisz sie dobrze prezentowac aby podkreslac moja urode i szlachewctwo:P i nie placz w kosciele Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:17 jaceks20 napisał: > postaram sie:P > tylko pamietaj ze musisz sie dobrze prezentowac aby podkreslac moja > urode i szlachewctwo:P > i nie placz w kosciele Ostatnio placzu mialam wystarczajaco, starczy na kilka miesiecy, wiec sie nie obawiaj :D Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:26 no ja ci mowilem zebys zamiast plakac itd znalazla sobie kochanka:P w ktorym kosciele ten slub? Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:27 jaceks20 napisał: > no ja ci mowilem zebys zamiast plakac itd znalazla sobie kochanka:P > w ktorym kosciele ten slub? W jednym z podwarszawkich USC :) A ja Ci mowilam, ze niewiele mi po wirtualnym :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:33 w legionowie? ja ci mowie znajdz sobie najpierw wirtualnego a potem go zmien w rzeczywistego proste:) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:34 jaceks20 napisał: > w legionowie? > ja ci mowie znajdz sobie najpierw wirtualnego a potem go zmien w > rzeczywistego > proste:) Nie - nie w Legionowie ... Ej tam, nie rozumiem, dlaczego mialabym sie rozdrabniac :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:45 tora83 napisała: > chlopaka, ktory byl kiedys we mnie zakochany, ale jakos nie moglam > zobaczyc w nim mezczyzny ... > Ciekawe jak sie bede czula :) jak rzucając na Ciebie wzrokiem powie NIE przed ołtarzem, pewnie będziesz się głupio czuła :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:47 zwroclawianka napisała: > tora83 napisała: > > > chlopaka, ktory byl kiedys we mnie zakochany, ale jakos nie moglam > > zobaczyc w nim mezczyzny ... > > Ciekawe jak sie bede czula :) > > jak rzucając na Ciebie wzrokiem powie NIE przed ołtarzem, pewnie > będziesz się głupio czuła :) HAHA :) w ogole chyba bedzie mi dziwnie :) I do tej pory nie wiem, czy popelnilam sluszna decyzje wtedy ... Odpowiedz Link
karka831 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 11:46 Jakiś czas temu byłam na Ślubie faceta, z którym spędziłam 3 lata. Dziwne uczucie. ;) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:07 jeśli nie widziałaś w nim mężczyzny, to powinnaś być szczęśliwa, że bierze ślub z inną. ja również nie we wszystkich widzę dla siebie kochanka, partnera, męża, czy ojca mych dzieci. zresztą mężem może być tylko jeden, jedyny:) jedni są i będą zawsze tylko znajomymi, kolegami. bo, na przyjaciela również mężczyzna musi zasłużyć:) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 12:08 I ciesze sie, ze jest szczesliwy ... bo na to absolutnie zasluguje :) Mam tylko nadzieje, ze nigdy nie pozaluje mojej decyzji :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 14:38 I wrocilam :) Eh pieknie bylo. Az mi sie lezka w oku zakrecila przez moment. Pasuja do siebie jak ulał. Mam nadzieje, ze im sie poszczesci. Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 14:55 mam tylko nadzieje zew bylas tam grzeczna i godnie mnie reprezentowalas Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 14:58 jaceks20 napisał: > mam tylko nadzieje zew bylas tam grzeczna i godnie mnie > reprezentowalas Wypilam nadprogramowego szampana. Ale grzeczna to ja rzadko bywam, naprawde :D Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:00 no ja nie bronie ci byc niegrzeczna, ale badz taka w odpowiednich chwilach:PP Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:04 jaceks20 napisał: > no ja nie bronie ci byc niegrzeczna, ale badz taka w odpowiednich > chwilach:PP Jestem :] Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:06 hmm niby jak, skro nie masz chlopa ani nawet kochanka wirtualnego cos tu sciemniasz, hmm nie widzisz siebie w bialej sukni? Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:07 jaceks20 napisał: > hmm niby jak, skro nie masz chlopa ani nawet kochanka wirtualnego > cos tu sciemniasz, hmm nie widzisz siebie w bialej sukni? Toz mam chlopa przeciez, tylko realnego :) Wirtualnych nie potrzebuje :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:11 no ale on jedzie do afryki czy gdzies tam a suknia biale nie bedzie czekala az pani znajdzie swego ukochanego michala Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:14 jaceks20 napisał: > no ale on jedzie do afryki czy gdzies tam > a suknia biale nie bedzie czekala > az pani znajdzie swego ukochanego michala Ale wroci :) przynajmniej taka jest wersja, ze wroci :D A jak nie wroci - to ja juz go w tym Las Vegas znajde :D Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:18 hmm tzn ze twoj facet jest czarnoskory i dolacza do ekipy CSI Las Vegas? mysle ze wowczas juz ie wroci do ciebie chyba ze bedziesz w bialej sukni, w dodatku z czeerwonymi paznokciami u stop Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:21 jaceks20 napisał: chyba ze bedziesz w bialej sukni Wtedy, to juz na pewno nie wroci :D Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:24 hmm w bialej sukni bylabys koszerna:) a wogole to slyszalem ze idziesz na haloweenowa impreze a mnie nie zaprosilas Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:26 jaceks20 napisał: > hmm > w bialej sukni bylabys koszerna:) > a wogole to slyszalem ze idziesz na haloweenowa impreze a mnie nie > zaprosilas Nie ide ... Pewnie bede w domu z winem jakim :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:34 napijesz sie, wpadniesz w stan depresyjny i zaczniesz plakac no i co to za perspektywa Odpowiedz Link
tora83 Re: Ide dzis na slub 30.10.08, 15:35 jaceks20 napisał: > napijesz sie, wpadniesz w stan depresyjny i zaczniesz plakac > no i co to za perspektywa Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie :) W sobote musze byc rzeska i wypoczeta, wiec imprezy wole sobie darowac :) Odpowiedz Link