Dodaj do ulubionych

ALU FELGI - HONDA

IP: 213.241.14.* 25.07.02, 11:48
Szukam jakiegoś sklepu (hurtowni) godnej polecenia ze względu na
niewygórowane ceny. A może ktoś z was ma model 6J14 (4*100) w miarę nowy i
chciałby się ich pozbyć? ;)
Odbiór osobiście na terenie mazowieckiego. (akcent76@wp.pl)
Obserwuj wątek
    • Gość: polokokt Re: ALU FELGI - HONDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 17:41
      Czesc
      Ja felgi kupywalem w Jabłonnie (15 km od wawy). Ceny dosc przystepne. Na model
      ktory mnie interesowal dostalem najlepsza oferte (a zjezdzilem kilka sklepow w
      wawie i okolicy - rowniez bezposrednich przedstawicieli producentow). Maja ceny
      czesto nizsze niz podaje wylaczny importer. Ale tez trzeba uwazac bo np markowe
      opony pomimo ze biora cene netto mozna znalezc taniej. Na opony jak ktos jest
      zainteresowany to moge podac inne namiary.
      W kazdym razie jesli chodzi o cene felg to polecam. Maja nowe i uzywane (w
      niezlym stanie). Maja tez uzywane opny tez wygladajace niezle, ale na temat ich
      jakosci nic nie powiem, bo nie kupuje uzywek.
      A teraz namiary:
      Sklep jest w Jablonni jadac z wawy ul Modlinska 45 bedzie po lewej stronie.
      Najpier jakies 200 - 300 metrow wczesniej jest po prawej Unicar (taki tez znany
      tuningowy - ale ceny okolo 100 zl wiecej niz tu gdzie ja kupilem. Oczywiscie
      porownujac tylko takie same modele. Bo Unicar handluje tymi z wyzszej pulki,
      choc te tansze tez ma). W kazdym razie Unicar mijasz i zaraz po lewej stronie
      bedzie ten sklep. Nie sposob nie zauwazyc. Duzy budynek z dwoma lub trzema
      garzami i bardzo oblepiony reklamami motoryzacyjnymi.
      A oto telefony. Nie wiem czy jeszcze aktualne, bo biore z wizytowki ktora
      dostalem z pol roku temu:
      Hubert Struś 601209471
      Marek Baran 602782660

Ja osobiscie mialem kontakt tylko z Panem Markiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka