Dodaj do ulubionych

Wojna na forum Tuning

30.03.06, 20:39
...mhmm jak tu zacząc ok, uważam ze ludzie robiący ze swoich aut choinki i
bezguscie są śmieszni to fakt.
Ludzie typu Wolfgang czy Tomi itp mają swoja racje może sie to im nie podobać
,( mi tez sie to nie podoba lubie tuning ale z klasą typu wystawa PARI'S TUNING)

Lecz chodzi o to że wyrażacie sie bardzo chamsko a wątpie że na tym forum
gezety.tuning.pl są tacy ludzie ze smiesznymi autami.Obrażacie jakąs Monie ,
dlaczego? jakim prawem robicie z niej .... nie powiem co.
Wolfgang leci cały czas głupimi telstami typu pierdzizłomy smieciowory itp,
stray to płytkie z twojej strony , twoimi wypowiedziałmi sam sie
indetyfikujesz z brakiem gustu . Pomysl zanim cos napiszesz skrytykuj ale
wypowiedzia na poziomie.

Zastanówice sie jakich słów uzywacie przeciez to nie oto chodzi zeby obrażac
siebie nawzajem
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Wojna na forum Tuning 30.03.06, 21:32
      Chwileczke, poczytaj wpisy Monisc... Zasluzyla sobie. Ona jest nie mniej
      agresywna.

Wolfgang... on jest agresywny, ale wiesz, obrazi sie tylko ten, o ktorym
      on "przyslowiowo" sie wyraza. Jak widac, sporo osob sie obraza. Wnioski latwo
      wyciagnac.

Pozdrawiam.
      • Gość: capik Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:58
        Tomi - przecież on to wie! To Morfi vel Lisonetka vel Login103 czyli
        zakompleksiony Morfeusz100 z Wadowic! Ale sobie teraz nick wymyślił! Liść
        Laurowy! Do ...zupy!
        • Gość: Liść_laurowy vel 100 twarzy ? smieszne IP: *.std.tsi.tychy.pl 31.03.06, 20:01
          Capik vel cos tam vel cos tam,
          wybacz ale kompletnie nie wiem o co ci chodzi???

apropo tomi masz racje ze obrazi sie tylko ten do którego sa te słowa kierowane
          ale zdaje mi sie ze ludzie którzy sie tutaj unoszą jego wypowiedziami nie są
          takimi ludzmi poprostu stoja po stronie normalnych wypowiedzi bez chamstwa.

a co do tuningowców ze wsiowymi autami , mhmm bez komentarza:)
        • Gość: Liść_laurowy capiku ? co za nazwa :) IP: *.std.tsi.tychy.pl 31.03.06, 20:05
          Do Capika:

Jestes takim samym chamem jak ci którzy bez powodu obrazaja innych . Obrazasz i
          cwaniakujesz bez żadnych podstaw mysle ze jak bys my sie spotkali w 4 oczy to by
          sie okazało kim naprawde jestes .Ja obstawiam na zakompleksionego internaute 24h .
          i mała myszkę która w konkretnych sytuacjach trzęsie dupką.

Czytałem toje wypowiedzi , znikaj do ciepłych krajów skąd przyjechałes .
          • Gość: co 2 dni co za wojna? jeden wpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:45
          • Gość: capik Re: capiku ? co za nazwa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 03:46
            Gdybyś czytał moje wypowiedzi to wiedział byś skąd "capik". Widocznie masz
            problemy z czytaniem ze zrozumieniem. 75 % polskiej populacji ma to samo więc
            nie dziwi nic...
            Jeżeli krytykę i nazywanie rzeczy po imieniu (idiotyzmu – idiotyzmem, chamstwa –
            chamstwem, elementarnego braku poczucia estetyki – prostactwem i bezguściem,
            kastrowania tłumików – bezgraniczną głupotą a masakrowanie języka ojczystego -
            nieuctwem) uważasz za chamstwo to jest to już Twój problem. Więcej: zwracając
            się bezpośredni do kogokolwiek na forum zawsze używam wielkiej litery
            ("Twoje", "Ciebie" etc.). W odróżnieniu od Ciebie, nierozumiejącego tak
            podstawowych zasad, dla mnie to kanon kulturalnej formy komunikacji.
            Świadomy swojej wartości intelektualnej, sprawności fizycznej i cieszący się z
            życia, jestem tak pewien własnych opinii, że nie muszę co tydzień zmieniać
            nicka. Nawet, żeby odpowiedzieć na Twój prostacki post.
            • Gość: dejv667 Re: capiku ? co za nazwa :) IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.06, 09:00
              Z jednej strony masz racje, nazywanie pewnych rzeczy po imieniu nie jest zle.
              Jednak z drugiej strony generalizowanie i nazywanie kazdego kto ma naklejke na
              samochodzie burakiem, chamem czy tez kryminalista sprawia, ze niektorzy moga
              poczuc sie urazeni.
              Zeby nie byc goloslownym moge powiedziec, ze znam osobe majaca na swoim
              samochodzie naklejone jakies naklejki, zaciemnione szyby itp. Ciezko go nazwac
              chamem i burakiem bo to bardzo inteligentna osoba studiujaca na dobrym
              uniwerku. Daleko mu do "dresiarza", alkocholu nie pija, ogolnie calkiem
              normalna, dobrze zapowiadajaca sie osoba.
              Co ciekawe-znam jeszcze kilka takich osob.
              Dlatego tez nie dziwie sie, ze wypoiedzi niektorych osob na tym forum uwazane
              sa za conajmniej chamskie.
              Poprostu konstruktywna krytyka to jedno a obrazanie i wyzywanie to drugie.

Z tych samych powodow uwazam, ze na forum jest troll-osoba, ktorej posty nie
              wnosza NICZEGO merytorycznego do dyskusji a jedynie prowokuja spory i klotnie.

Co do masakrowania jezyka ojczystego to neologizmy typu "pierdzizlomy,
              smeiciowory itp" sa dla mnie taka sama masakra jak bledy ortograficzne czy
              interpunkcyjne.

Od razu zaznaczam, ze moj post nie ma byc powodem do wojny-to jedynie odpowiedz
              i moje spojrzenei na ta sprawe.
              pozdrawiam
            • lisc_laurowy Re: capiku ? co za nazwa :) 02.04.06, 11:11
              Gość portalu: capik napisał(a):
              Gdybyś czytał moje wypowiedzi to wiedział byś skąd "capik"

Słuchaj mały, nie interesuje mnie to skad capik , dla mnie jestes bezpułciowy i
              koniec co do reszty twojej wypowiedzi najechałes na mnie bez powodu jestes takim
              samym chamem , ignorantem jak reszta krzyczących tu bachorów.
              To twoje wywyzszanie sie :
              > Świadomy swojej wartości intelektualnej, sprawności fizycznej i cieszący się z
              >
              > życia, jestem tak pewien własnych opinii, że nie muszę co tydzień zmieniać
              > nicka.

Jesteś śmieszny a człowiek poniżej twojego postu to potwierdza mały krzyczący
              chłopczyku
              • Gość: dejv667 Re: capiku ? co za nazwa :) IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.06, 11:44
                przepraszam, ale o czym ty do mnie rozmawiasz?
                proponuje twracac uwage na czyje posty sie odpowiada.
                • Gość: Lisc_laurowy ..????? IP: *.std.tsi.tychy.pl 02.04.06, 12:12
                  ale dejv nie umiesz czytać??
                  chyba jasno i wyraznie zwracam sie do capika
                  • Gość: dejv667 Re: ..????? IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.06, 20:00
                    to odpowiadaj na jego posty-miedzy innymi po to jest "drzewko" zeby bylo widac
                    na czyje posty sie odpowiada.
    • wolfgang.okrutny Re: Wojna na forum Tuning 03.04.06, 10:02
      Jeśli ktoś oblepia sobie auto naklejkami, robi z niego pretensjonalną "choinkę"
      i powiela standardy "wiejskiego" tuningu - to jest to dla mnie bezguście. Ale
      to problem delikwenta, nie mój.
      Jeśli ktoś ma szyby przyciemnione niezgodnie z przepisami i niesprawny
      samochód, który musi rejestrować u pana Hienia za pół litra - to już nie tylko
      jego problem, bo stwarza zagrożenie w ruchu drogowym.
      Jeśli ktoś do tego ma jesszcze pierdzidło, które o kilka albo kilkanaście
      decybeli przekracza dozwolone normy - to jest to zwykłe chamstwo, które ja
      zawsze mam w zwyczaju nawywć po imieniu.
      A faktem jest, że tjunink to sfera zainteresowań drechów, kiboli, kryminalistów
      i wiejskicjh prostaków.
      Proste?
      Jak widać nie dla wszystkich.
      • monias_c Re: Wojna na forum Tuning 03.04.06, 10:33
        spokojnie kolego, a możesz to normalnie powiedzieć? czy nie
        w domu też sie tak rzucasz na wszystkich?
        • Gość: micha Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:05
          wolfgang ma zdecydowanie racje , należy potępiać i niszczyć bezmózgów w
          pierdzących , obczepianych badziewem złomach.
          • morfeusz100 Re: Wojna na forum Tuning 04.04.06, 13:28
            Jak Wam sie podoba moje nowe autko , sprowadzone z niemiec

www.tuninguj.com.pl/img/wiejski_tuning/wiejski_tuning_001.jpg
            • Gość: capik Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:53
              SUPER!!!
            • hydromanekin Re: Wojna na forum Tuning 04.04.06, 15:20
              Mozna powiedzies tylko jedno: wlasciwy czlowiek we wlasciwym aucie.
              • Gość: capik Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:41
                Morfi jeździ Hondą Civic. A taki maluch - traktor zamiast quada na wertepy?
                Czemu nie...
                • hydromanekin Re: Wojna na forum Tuning 04.04.06, 17:16
                  Wiem, ze jezdzi Honda (wersja amerykanska). To mial byc tylko niewinny
                  zarcik... :)))
                  • Gość: capik Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:52
                    ;-))
                    • morfeusz100 Re: Wojna na forum Tuning 05.04.06, 11:42
                      ej ja na to auto zbierałem 3 lata , maluch bo maluch ale jaki terenowy
                      • Gość: capik Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:14
                        Morfi! To po co takie drogie auto kupiłeś?? ;-)
                        • morfeusz100 Re: Wojna na forum Tuning 05.04.06, 13:35
                          Bo takiego profesjonalnego tuningu w polsce nie ma,
                          tylko na zlotach niemieckich oraz we Francji. :P

Teraz sciagam nastepnego bolida ze USA

www.tuningpower.pl/galeria7/9wiejskituning.jpg
                          • morfeusz100 Re: Wojna na forum Tuning 05.04.06, 13:40
                            Mam do sprzedania okularnika tuningpower.pl/galeria1/68.jpg

oraz porsze tuningpower.pl/galeria1/77.jpg

:P
                            • Gość: kiki Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:23
                              koleś ukradł na basenie trampoline i ma teraz porsche ze spoilerem.... ale i
                              tak bym to chciał :) odeżnął bym to brzeszczotem i jazda :)
                              • Gość: sid Re: Wojna na forum Tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:25
                                na imprezy przy basenie bez trampoliny w sam raz.
                          • Gość: macio255 Sprowadź taki dla mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:15
                            rewelacja...............tylko wiesz, czym więcej kolorów tym lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka