darksmile 18.11.03, 17:46 ...was wszystkich. Mi by się nie chciało pisać w kółko postów "Mam dres czy kupić betę..." . Czym to jest spowodowane? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tur Re: Podziwiam.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 19:16 darksmile napisał: > ...was wszystkich. Mi by się nie chciało pisać w kółko postów "Mam dres czy > kupić betę..." . Czym to jest spowodowane? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Najogólniej jest to kwestia ilości i wzajemnej proporcji hormonów. Link Zgłoś
darksmile Re: Podziwiam.. 19.11.03, 20:31 Gość portalu: tur napisał(a): > darksmile napisał: > > > ...was wszystkich. Mi by się nie chciało pisać w kółko postów "Mam dres cz > y > > kupić betę..." . Czym to jest spowodowane? Może mi to ktoś wytłumaczyć? > > Najogólniej jest to kwestia ilości i wzajemnej proporcji hormonów. Mam to rozumieć jako kompletny brak jaj Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Podziwiam.. IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 13.12.03, 20:43 A ja lubię facetów przerabiających swoje samochody bo mają takie miękie fiutki i nie uwierają. Link Zgłoś
Gość: Stary pirat Re: Podziwiam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 00:54 Gość portalu: Magda napisał(a): > A ja lubię facetów przerabiających swoje samochody bo mają takie miękie > fiutki i nie uwierają. to juz lepiej bawic sie pluszowym misiem , bardziej miekki a efekt podobny - czyli brak efektu Link Zgłoś