malgorzata.k83 08.09.15, 11:31 witam, czy jest jakaś grupa osób biegających w okolicy NI która pomogłaby nowej osobie rozpocząć przygodę z bieganiem? wprowadzić w temat, pomóc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavko82 Re: bieganie 09.09.15, 22:59 witam, chyba taka grupa nie istnieje ale sam zaczynałem bieganie pół roku temu i całą wiedzę zaczerpnąłem z internetu. sugerowałem się wytycznymi z poniższej strony i mogę powiedzieć że efekty są super :) przeczytaj sobie ten artykuł : www.odchudzamsie.pl/odchudzanie/jak-zaczac-bieganie-stuprocentowa-recepta-na-sukcess ja stosowałem Plan treningowy z tej strony :) powodzenia Odpowiedz Link
pavko82 Re: bieganie 09.09.15, 23:00 a i przepraszam mam nadzieje że nie uraziłem, nikomu nie sugeruje odchudzania tylko ja z tej strony zaraziłem się bieganiem :) Odpowiedz Link
malgorzata.k83 Re: bieganie 10.09.15, 12:09 :) spokojnie, nie uraziłeś Dziękuję za linka i mam nadzieję, że dam radę. Moi znajomi mieszkający w w-wie tworzą grupy "biegowe" np o 21 się spotykają i razem raźniej, można się wpierać dopingować i radzić. Z racji dzieci nie jestem w stanie wyrwać się z domu na godzinne bieganie plus dojazd Odpowiedz Link
pavko82 Re: bieganie 10.09.15, 22:14 może powstanie kiedyś klub amatorski biegaczy w NI :) taki jest np w Grodzisku- grupa ludzi zbiera się wieczorem parę razy w tygodniu i trenują razem, biorą udział w zawodach amatorskich itp wszystko na luzie plus fajna atmosfera Odpowiedz Link
malgorzata.k83 Re: bieganie 13.09.15, 14:38 Właśnie czegoś takiego szukałam w NI. Mój znajomy Run Eat prganizuje takie spotkania, ale mam za daleko. No nic, zgłębię temat i ruszam Odpowiedz Link