six_a 29.10.09, 23:23 magnetowid? bo ja owszem i mnóstwo nagranego monty pythona, chyba se odśnieżę your cat is suffering from what we vets haven_t found a word for powinny być napisy, a jakby nie, to taki trójkącik po prawej trzeba najechać i włączyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambert77 Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 09:56 Ja nie mam... ale teściowa ma takie kombo dvd+magnetowid Ale nie płaczę z tego powodu nigdy się nie przywiązywałem do taśmy i tak mam wszystko w divx Odpowiedz Link
baba_krk Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 10:42 Nie mam, ale za to mam kilka kaset video, które wypadałoby mi jakoś gdzieś przegrać na dvd... Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 11:02 niet ale moja mamcia (chomik) na 100% nie wyrzucila i gdzies trzyma a monty pythona to ja mam na codzien w robocie a najgorsze jest to, ze to sie dzieje naprawde Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 12:17 Jasne i mnostwo kaset z filmami i nagranymi przez mnie i kupionymi Odpowiedz Link
annajustyna Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 12:33 Mam nagrywarke DVD. Odpowiedz Link
six_a Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 12:47 nagrywarkę to każdy ma, ja się pytam o zabytki elektroniczne, a nie kurde o stan majątkowy. Odpowiedz Link
anus-hka Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 13:42 Ha! Ja mam jeszcze magnetofon szpulowy zk140....na chodzie) Odpowiedz Link
six_a Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 14:07 pamięęęęęęętam takie cudo, jak się kończyło, to taśma wylatała i trzeba ją tam było misternie nawijać Odpowiedz Link
anus-hka Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 14:17 No, takie ćwiczenie zręcznościowe po pijaku świetnie wychodziło...ha ha ha Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego nieprawda 30.10.09, 20:08 -nagrywarkę to każdy ma, ja się pytam o zabytki elektroniczne, a nie kurde o stan majątkowy. Ja na ten przyklad nie mam nagrywarki dividi ani dividiczku nawet a filmy z plyt pozeram na kompie anyway ja bym chciala gramofon (coa a'la w podobie chihiro.blox.pl/resource/gramofon_400x400.jpg miec taki facet co na rynku stare plyty sprzedaje ma wyj...ny w kosmos ale nie chce sprzedac (cham!!!) a Pan od antykow nie ma ale szuka Odpowiedz Link
six_a Re: nieprawda 30.10.09, 22:38 wy angole to ekscentrycy jesteście i dziwnym krokiem chadzacie w melonikach oraz lewą stroną jeździcie, to wam wolno Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: nieprawda 31.10.09, 08:26 w melonikach to tylko 'buldogi' przed Christ Church chodza farm1.static.flickr.com/97/270558954_fac0fb4cb3.jpg btw ten Pan jest superowy, wszyscy studenci go kochaja Bo UK to powinien byc osobny kontynent, tutaj nic normalnego nie ma Z dobrych rzeczy to Burberry i kolejki na przystankach autobusowych (w sensie, ze nikt sie nie pcha) Odpowiedz Link
glonik Eeee... 31.10.09, 01:57 to jakbym Rogera Watersa na winylu chciała opchać, nie tylko jego, to se do zasiłku, pt. praca sporo dorobię? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Eeee... 31.10.09, 08:27 A przyjedz we czwartek i sprawdz, bo na mojej wsi we czwartki starociami handluja Odpowiedz Link
glonik Re: Eeee... 31.10.09, 16:32 marzenie_ciapatego napisała: > A przyjedz we czwartek i sprawdz, bo na mojej wsi we czwartki > starociami handluja W czwartek nie mogie, bo psa trenuję . Co ja się krzywię??? Toć chudnę przy tym i kondycji nabieram Odpowiedz Link
annajustyna Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 31.10.09, 09:09 Ale nagrywarka DVD to jezd zabytek, przeciez ten blue ray wchodzi, czy jak mu tam... Odpowiedz Link
dr.verte Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 17:04 mam , mam nawet swoją pierwsza kasetę z giełdy a na niej Kickboxer i Cyborg , oba z van dammem , na strychu mam nawet jescze stację 5.25 Odpowiedz Link
six_a Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 22:42 ja wygrzebałam autostopowicza i monty pythona ze świętym graalem, którego wywaliłam (chlip chlip), bo walnięty głos był. madonnę girlie tour, nirvana unplugged, no czego ja tu nie mam... i w końcu z tego wszystkiego se obejrzałam grę z douglasem, tak że czysty wieczór oldskólowy vhs był. Odpowiedz Link
gosiaes Re: macie jeszcze w domu coś takiego jak 30.10.09, 22:16 jasne - nawet se mój nieraz jeszcze używa, coby jakiś meczyk siatkówki nagrać, jak nie może na live oglądnąć. Kiedyś nagrywał szopki noworoczne - te pierwsze były superowe, kolejne traciły na atrakcyjności... Odpowiedz Link