Dodaj do ulubionych

To tera ja kilka moich zdjęć

15.05.11, 16:52
A tak, się tez pochwalę, co to, tylko Mamba ma fajnego synka? smile

Na początek coś Wam pokażę, zazdośćcie nam truskawek, bo u nas własnie jest pelnia sezonu na nie, słodkie, czerwone, pachnace, nie sposób się im oprzeć. Zeby dać ich kilka na poniższe ciacho to trzy razy musiałam dokupywać, bo młode wyżerały za każdym razem, gdy przynosiłam świezą dostawę tego cuda.

W końcu dziś rano zrobiłam takie ciacho
https://imageshack.us/m/193/6721/p5150200.jpg

Zaprosziłabym was, ale zostalo się jeno to
https://imageshack.us/m/857/2144/p5150210.jpg

Moje dzieci przy budowie
https://imageshack.us/m/577/1628/pb140072.jpg

Takiego mam synka
https://imageshack.us/m/684/2513/pb140057.jpg

I takiego kwiatuszka od niego dostałam
https://imageshack.us/m/706/8950/pb140065.jpg

Na koniec serdeczny apel do Mamby: Kochana Weź już nigdy wiecej tego nie rób. Znaczy się, nie opuszczaj Anala. Jak Cie nie ma to to forum umiera, nikt nie pisze, od czasu do czasu tylko ktos smętnie pyta, czy ktos tu jeszcze zagląda, albo czy ktoś moze wie, gdzie Ty jesteś. Nie mam nic do Michałka, ale Anal to tez jest Twoje dziecko i smutno mu bez matki załozycielki. A wystarczy, ze wpadniesz i od razu nabijasz jakieś rekordowe ilosci postów, których tu nie było chyba od Twojej ciązy smile
Obserwuj wątek
    • sebcioo Re: To tera ja kilka moich zdjęć 15.05.11, 20:53
      reniatoja napisała:

> Na koniec serdeczny apel do Mamby: Kochana Weź już nigdy wiecej tego nie rób. Z
      > naczy się, nie opuszczaj Anala. Jak Cie nie ma to to forum umiera, nikt nie pis
      > ze, od czasu do czasu tylko ktos smętnie pyta, czy ktos tu jeszcze zagląda, alb
      > o czy ktoś moze wie, gdzie Ty jesteś. Nie mam nic do Michałka, ale Anal to tez
      > jest Twoje dziecko i smutno mu bez matki załozycielki.
      Poza tym od anala nie zachodzi cie w ciaze ;p
      • annajustyna Re: To tera ja kilka moich zdjęć 16.05.11, 09:26
        A ja tylko przypomne, ze Michalek tez jest troche nasz, bo to mysmy - babki z AO - Mambe namowily na pojscie na calosc!!!
        Renia, cudne zdjatka!
    • dzikoozka Re: To tera ja kilka moich zdjęć 16.05.11, 11:15
      smile)) u nas też nie jest tak źle, wczoraj jadłam pierwsze polskie truksawki smile smaczne, ale drogie jeszcze okrutnie smile
      Dzieci śliczne, miło patrzeć jak rosną smile
    • pszczolaasia Re: To tera ja kilka moich zdjęć 16.05.11, 15:17
      jaaaaa.... jaki duzy...a dopiero co sie urodzil!!! faaajnyyyy...smilesmile
    • dr.verte Re: To tera ja kilka moich zdjęć 19.05.11, 20:02
      o jajoglowego fryzjer sie pytal
    • marta.uparta się chwalicie 19.05.11, 23:40
      to ja też
      imageshack.us/photo/my-images/84/kalarepka2.png/
      • lena_zet Re: się chwalicie 20.05.11, 23:03
        o kuźwa,boska jest!!
      • reniatoja Re: się chwalicie 21.05.11, 11:17
        ojezusicku, jaka piękna smile Cud miód! Do zjedzenia po prostu, jak ten Kwiatek ma na imię i ile ma lat? Jakos tak podobnie jak ja masz różnice między dziećmi, prawda? 12 lat?
        • annajustyna Re: się chwalicie 21.05.11, 14:53
          A Linda jej czasem nie jezd? tongue_out
          • reniatoja Re: się chwalicie 24.05.11, 12:29
            Nie, Linda to jest u Alpy, też śliczna jak aniouek.
            • annajustyna Re: się chwalicie 24.05.11, 16:18
              Qrde, az glupio, ze tak mi siem pomieszalo sad.
              • mamba30 Re: się chwalicie 25.05.11, 13:27
                Linda jest Alpepe, a na zdjęciu ta śliczności to Milenka.... tak, jakby się Miszelin nazywał, gdyby nie miał jajcoków smile
        • marta.uparta Re: się chwalicie 26.05.11, 00:07
          ma 3 i pół teraz. Jest 13 lat u mnie różnicy, starszak ma już 16, 184 cm i numer buta 45. Przy młodej wygląda jak taki młodociany tatuś trochę.
          Nie wierzcie tej słodkiej mince, młoda ma granat w dupie, tzw. charakterek i za 10 lat da nam nieźle popalić.
      • mamba30 Re: się chwalicie 25.05.11, 13:28
        Marta, tak sobie wyobrażam właśnie swoją Milenkę, tylko z ciemnymi kudełkami. Jest tak śliczna, że aż dech zapiera smile
        • annajustyna Re: się chwalicie 25.05.11, 15:00
          No to na co czekasz? wink
          • mamba30 Re: się chwalicie 26.05.11, 17:42
            zakorkowałam się Mireną na najbliższe 5 lat, potem będę juz za stara big_grin
            • annajustyna Re: się chwalicie 27.05.11, 09:55
              Moja polozna urodzila pierwsza corke w wieku 41 lat, a jej 48-letnia kolezanka jest w ciazy z trzecim dzieckiem (drugie urodzila majac 46). Jak dla mnie to juz jednak hardkor...
      • pszczolaasia Re: się chwalicie 03.06.11, 14:01
        jaaaakaaa slicznaaaaa...smilesmile
      • aguszak Re: się chwalicie 07.06.11, 15:58
        Jaka Piękna Calineczka! Naprawdę Pięknościowa!
    • mamba30 Re: To tera ja kilka moich zdjęć 25.05.11, 13:28
      Renia, ale te Twoje dzidziołki już duże, normalnie przecież Michałek jest forumowy, ma tu kawał chłopa z niego smile
      • annajustyna Re: To tera ja kilka moich zdjęć 25.05.11, 15:00
        Wlasnie, dopiero co Renia sie rozpakowywala, a tutaj juz prawdziwy kawaler...
        • marta.uparta Re: To tera ja kilka moich zdjęć 26.05.11, 00:09
          Tylko patrzeć, a za parę lat zaczniemy się chwalić wnukamiwink
          • annajustyna Re: To tera ja kilka moich zdjęć 26.05.11, 12:55
            Wez nie kracz tongue_out.
          • mamba30 Re: To tera ja kilka moich zdjęć 26.05.11, 17:44
            mój "starszak" ma regularną dziewczynę, tak swoją drogą ładna, szczupła brunetka smile

i chyba już współżyje.....
            • marta.uparta Re: To tera ja kilka moich zdjęć 26.05.11, 18:35
              mój tez ostatnio zakochany b. intensywnie (tez szczupła i wysoka brunetka), wolę nie myślec o tym, że mój mały niuniuś robi to jakiejś małolaciesad((( Ale dziewczyna porządna, żadne tipsy i solarium, a białych kozaczków to bym chyba nie przeżyła.
    • aguszak Re: To tera ja kilka moich zdjęć 07.06.11, 15:56
      Renia, dzięki za cudny fotoreportaż smile Co prawda, dopiero teraz zauwazyłam pospolite ruszenie na analu, ale jak tylko ruszycie do boju, tzn. do pisania, to i ja sie przyłączam smile
      Zdjątka Matika też wrzucę, a co! wink tylko wieczorem, już z domku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka