lena_zet 29.11.05, 10:30 widzieliście jak go wszyscy zlewają na kobiecie?biedny, dopisuje się do wątków i nikt go nie zauważa.Eh. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:32 no o tym mówię.Nieważne pod jaką postacią, i tak mało kto z nim pisze. Odpowiedz Link
mamba30 Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:33 ale na anala rzadko zagląda ( Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:34 mamba30 napisała: > ale na anala rzadko zagląda ( to niech se tam siedzi i pisze sam do siebie Odpowiedz Link
mamba30 Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:37 myślisz, że dzisiaj wszystko wróci do normy?? Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:38 mamba30 napisała: > myślisz, że dzisiaj wszystko wróci do normy?? nie wiem i póki co to mnie nie interesuje Odpowiedz Link
six_a Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:40 1:0 dla adminów czyli jak skanalizować niewygodne osobniki Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:41 nikt nas nie skanalizował, sami wybieramy to co nam odpowiada.Mylę się? Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:44 six_a napisała: > mylisz się czyli dla ciebie była to walka z owcą? Odpowiedz Link
c.eastwood walka - sralka 29.11.05, 10:46 po prostu zamiast jednego fajnego są dwa słabe fora Odpowiedz Link
lena_zet Re: walka - sralka 29.11.05, 10:49 c.eastwood napisał: > po prostu zamiast jednego fajnego są dwa słabe fora zgadzam się.Kobieta i pogaduszki. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: walka - sralka 29.11.05, 10:50 to razem 3 za dzień , dwa wszystkim znudzi sie lizanie po fiutach na analu Odpowiedz Link
six_a Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:50 nieee, ja tego w ogóle tak nie oceniam, bo akurat wtedy mnie nie było, ale po fakcie to mam taki obraz: chcieli mieć określone forum, doprowadzili do wywalenia niewygodnych osób na inne forum i udało się a to że teraz piętnujecie wszystkie osoby, które TAM piszą, to dla nich jeszcze lepiej Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:53 > a to że teraz piętnujecie wszystkie osoby, które TAM piszą, to dla nich jeszcze > > lepiej a kogo piętnujemy?ja sobie przypominam , że po odejściu to o nas pisali, że wreszcie spokój jest na forum Odpowiedz Link
six_a Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:55 >kogo piętnujemy? a o czym jest ten wątek? Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 11:20 six_a napisała: > >kogo piętnujemy? > a o czym jest ten wątek? szkoda mi go i tyle.Wcale go nie piętnuję. Odpowiedz Link
six_a Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 11:27 nie znam się na niuansach Odpowiedz Link
ticoqp Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 11:40 lena osłabiasz mnie Odpowiedz Link
lena_zet Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 11:42 ticoqp napisał: > lena osłabiasz mnie pierwszy raz mi się to zdarzyło można powiedzieć, że odegrałam się za ten twój wątek, który mnie osłabił PP Odpowiedz Link
ticoqp Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 11:47 tylko mój watek nie był adresowany do tych co odeszły a do tych które zostały nie ma sensu tego ciagnąć i prosze nie żałuj mnie bp sobie na to zasłuzyłem))))))))))) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:43 a co za różnica, piszę bo chcę pogadać, a nie żeby walczyć z administracją. Odpowiedz Link
mamba30 Re: babka.kiepska trochę za to próbuje.... n/t 29.11.05, 10:37 no tak, w końcu ma dopiero 13 lat Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:23 ticoqp napisał: > ??????? lenin co Cie boli? wreszcie jesteś!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ticoqp Re: biedny tico 29.11.05, 11:27 jestem cały czas tylko może mnie nie zauważasz a teraz słucham o co chodzi? Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:28 ticoqp napisał: > jestem cały czas tylko może mnie nie zauważasz nie ma cię tutaj i kropka. > a teraz słucham o co chodzi? a o to, że cię olewają na kobiecie.Mylę się? Odpowiedz Link
ticoqp Re: biedny tico 29.11.05, 11:38 codziennie tylko, ze jestem i tu i tam kto mnie olewa? pisze co mam do napisania i tyle, nie oczekuję odpowiedzi pamietaj, ze mało kto chce "rozmawiac" z debilem Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:38 ticoqp napisał: > codziennie > tylko, ze jestem i tu i tam > kto mnie olewa? pisze co mam do napisania i tyle, nie oczekuję odpowiedzi > pamietaj, ze mało kto chce "rozmawiac" z debilem bo tam same sztywniaki teraz som Odpowiedz Link
ticoqp Re: biedny tico 29.11.05, 11:45 o.k. żeby wyjasnic czuję sie świetnie, pisze i tu i tam i nie będę pisał tam gdzie chca admini dlaiście się wyprowadzić z f.k. jak owieczki a admini sie ciesza bo wreszcie nie musza pilnować jednego forum cały czas nie czuję sie olewany zawsze pisałem w ten sposób a jesli ktoś odpowiedział to odpisywałem i to wszystko masz wypaczony obraz mojej osoby chyba? Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:48 ticoqp napisał: > masz wypaczony obraz mojej osoby chyba? oczywiście i nic nie musisz pisać, bo wszystko wiem w końcu po takim długim okresie pisania, to mam wrażenie, że zo drugą osobę znam prywatnie, poważnie.Niemniej jednak wkurzyłam się za babkę w ubiegłym tygodniu i planowałam zemstę, którą wykonałam teraz nabrałeś mnie, ja ciebie i jesteśmy, mój drogi, kwita a wątek można już usunąć. Odpowiedz Link
ticoqp Re: biedny tico 29.11.05, 11:56 jeśli twierdzisz, ze nie tu zaglądam to jak mnie chciałaś nabrac? zreszta komus odpisałas, ze Ci mnie szkoda więc nie wierzę czemu usunac ładnie się rozwija? a jak ktos też zauwazył i tu się niewiele dzieje? Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:59 ticoqp napisał: > jeśli twierdzisz, ze nie tu zaglądam to jak mnie chciałaś nabrac? a miałbyś lepszy pomysł? > zreszta komus odpisałas, ze Ci mnie szkoda więc nie wierzę i to jest sposób na ściągnięcie uwagi > czemu usunac ładnie się rozwija? a jak ktos też zauwazył i tu się niewiele > dzieje? jeśli ten wątek ma być nieporozumieniem i brakiem dystansu to wnoszę o usunięcie.A jeśli se gadać będziemy to jestem na taaaaak Odpowiedz Link
ticoqp Re: biedny tico 29.11.05, 12:02 miałbym wiesz, ze jesli o mnie chodzi to nie jestem za usuwaniem)))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 12:03 ticoqp napisał: > miałbym > wiesz, ze jesli o mnie chodzi to nie jestem za usuwaniem)))) przecież ja też nie!w końcu sama mogłabym go usunąć D Odpowiedz Link
ticoqp Re: biedny tico 29.11.05, 12:11 ja nie jestem za usuwaniem nawet jak ktoś napisze tico to chuj Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: biedny tico 29.11.05, 12:15 a jak ktoś napisze nie ch..j a pi..da? To chyba lepiej wyciąć? ;PP Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: biedny tico 29.11.05, 12:19 no i zależy chyba czy przez samo "h" czy przez "ch" i czy "u" czy "ó" Jakby był błąd, napisałabym na abuse. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: biedny tico 29.11.05, 12:24 Co do tego nie ma wątpliwosci, trzeba dbać o czystośc języka i ch.a. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: biedny tico 29.11.05, 11:51 No Lenka pięknie go zrobiłaś )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:53 trzydziecha1 napisała: > No Lenka pięknie go zrobiłaś )))))))))))))))))))))))))) potwierdzasz, że dałam się zrobić w balona? Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: biedny tico 29.11.05, 11:54 Najpierw Ty sie dałas potem on się dał )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: biedny tico 29.11.05, 11:55 trzydziecha1 napisała: > Najpierw Ty sie dałas potem on się dał )) ale dajstwo jest na tym forum, normalnie banda zboków )))) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: biedny tico 29.11.05, 11:28 na temat kopova sie nie wypowiadam bo to bardzo porzadny facet ))))))) Dziękuję Odpowiedz Link
lena_zet Re: biedny tico 29.11.05, 11:29 edka-schizofredka napisała: > na temat kopova sie nie wypowiadam bo to bardzo porzadny facet ))))))) > Dziękuję a jakby był nieporządny to byś pisała? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: biedny tico 29.11.05, 12:12 A bo ja wiem???? Za każdy taki wpis mam 50zł )))))))... Ogolnie to ja mam wszystko nie powiem gdzie - bo sie wyprowadzam niedługo )))... POzdro Odpowiedz Link
six_a Re: biedny tico 29.11.05, 12:21 edzia, możesz śmiało mówić, teraz trzeba mieć wszystko w zupie słyszałam reklamę vifonu w radiu Odpowiedz Link