Dodaj do ulubionych

Czy Migdałek przezył swój obiad??:-)

29.11.05, 18:30

Obserwuj wątek
    • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 18:31
      A no przeżyłwink) co więcej nawet niespalona część obiadu mi smakowaławink)))
      • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 18:44
        smile)
        Przepraszam,ale gadałam przez tel...
        Przesłuchałam To co przesłałaś i jest super...
        to co wcześniej dostałam od gresa jest jednak dla mnioe za cukierkowe...
        • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 18:46
          wink) bo to Gresowe to takie z deka absurdem zajezdzawink) ale ja takie lubięwink))
          to już wiem co Ci podsyłaćsmile) masz może jakieś specjalne życzonka?? powinnaś
          się zrelaksować Mopsicowink)
          • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 18:48
            Ale mi nic nie dolega...
            A co do zyczeń,to specjalnych nie mam...-)
            a przepraszam jedno,potrzebyję masazysty i to natychmiast..
            • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 18:58
              Ech to chyba ja się nie nadamsad((
              • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:00
                Powykręcał mnie osttsnio jak chińskie "S"..
                Automasaż tylko kerku potrafię zrobic...;-(
                Ja usłyszysz o jakims chętnym to go podeslij...smile
                A jak wczorajsi goscie...?
                • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:02
                  Chora będziesz???? burdel zostawili i poszliwink)
                  • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:03
                    Nie,po prosty muszę zadbać o wugodniejsze miejsce pracysmile
                    Nie kracz,dopiero co się wuleczyłamsmile
                    ja bym kazała sprzataćsmile
                    • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:07
                      wink))) no kurde a ja nie kazałamsad(( przerwy sobie rób
                      • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:29
                        Ja nikogo nie słucham,a szkodawink
                        • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:30
                          Powinien Ci ktoś w dupe daćwink))
                          • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:42
                            Juz wczoraj siur się oferował...wink
                            • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:43
                              wink) maile dostałaś?? odemniewink))
                              • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:44
                                Tak,ale w jednym jestbład i nie odczytuje mi załącznika..w ostatnim...
                                • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 19:44
                                  Oki, to jeszcze raz spróbujęwink
                                  • mopsik12 Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 20:22
                                    Dostałam,z czego jeden zuełnie pusty...
                                    Mam niesamowita problemy z kompem...zalogowanie sie zajmuje mi ok 3 min,a
                                    sprawdzenie poczty zajęło 10....Spadam i wrócę jak sie juz uspokoi bo szlag
                                    mnie trafia...wink
                                    • migdalek.niebieski Re: Czy Migdałek przezył swój obiad??:-) 29.11.05, 20:23
                                      Okiwink) to na raziewink
        • moozio wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 18:47
          tak z ciekawości co przerabiacie? HIM?
          • mopsik12 Re: wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 18:48
            Nie,ale jak masz to chętnie przyjme na mojego mailawink
            • moozio Re: wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 19:00
              nie mam, jakoś tak nie przepadam...
              • migdalek.niebieski Re: wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 19:02
                A za czym przepadasz??
                • moozio Re: wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 19:04
                  o tym będzie w następnym odcinku smile lecę do domu bo się chyba zasiedziałem..
                  • migdalek.niebieski Re: wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 19:08
                    sad pa pa
          • migdalek.niebieski Re: wpierdzielę się z buciorami :) 29.11.05, 19:00
            Ja teraz wilki starewink) i cranberries zoombie i animal instinctwink
    • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:30
      • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:31
        Mięsowink)
        • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:32
          migdalek.niebieski napisała:

> Mięsowink)

to psa już nie masz? wink
          • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:33
            Oddać musiałam w niedzielęsad((
            • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:34

> Oddać musiałam w niedzielęsad((

nie smuć się, na pewno tęsknił za właścicielami
              • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:36
                Wiem. Dałam mu wczoraj w prezencie takie paluszki do czyszczenia zębówwink))
                • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:37

> Wiem. Dałam mu wczoraj w prezencie takie paluszki do czyszczenia zębówwink))

a sweter na zimowe spacery? wink)
                  • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:38
                    On nie nosiwink)) a wiesz może co zrobić żeby mu łapki nie pękały bo jak zimą
                    chodzi po soli to go łapki piekąsad((
                    • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:40
                      pewnie, że wiem wink przed każdym spacerem należy nałożyć na poduszki grubą
                      warstwę wazeliny.Wtedy nie będzie pękać.
                      • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:41
                        Dziękiwink)) tak myślałam właśniewink) tylko że wymyśliłam że to na noc trzeba mu
                        smarowaćwink))
                        • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:42
                          jak na noc to by se pewnie wylizał wink
                          • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:43
                            I to mnie niepokoiło żeby czasem od tego nie zachorowałwink) wtedy dopiero to bym
                            se nie darowaławink
                            • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:44

> I to mnie niepokoiło żeby czasem od tego nie zachorowałwink) wtedy dopiero to
                              bym
                              >
                              > se nie darowaławink

coś ty, nawet nie wiesz co te moje śmieciary czasem ukradną i zeżrą...
                              • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:46
                                wink)) on też mi ze śmietnika wykradał różne rzeczywink) stary i gupi, Twoje to
                                przynajmniej młodewink)
                                • lena_zet Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:48
                                  żadne młode, te cizie to już po pięć lat mają.Przysmakiem jednej z nich są
                                  kocie kupy.Druga natomiast dałaby se macicę wyciąć za obsmarkane chusteczki
                                  higieniczne.
                                  • migdalek.niebieski Re: a co jadła?grzybową? nt 29.11.05, 19:52
                                    wink))) tą od kup to musisz pilnowaćwink)) a z chusteczkami to na żywo widziałam
                                    numer jak pies mojego gościa od fizy wyjmował mu chustki z kieszeni i zżerałwink)
                                    cóż, każdy jkieś hobby mawink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka