kakija 02.12.05, 09:52 i przestarszył, listonosz wczoraj. Zaszedł mnie od tyłu, po czem wręczył polecony. Do tej pory drżę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakija Re: widac lubi od tyłu:-) 02.12.05, 09:55 mmagi napisała: > Ale jak tak można, co za czasy, tak z zaskoczenia?? Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 09:56 krysica napisała: > nie dzwonił?? A skąd drań jeden Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Wziął mnie 02.12.05, 09:54 kakija napisała: > i przestarszył, listonosz wczoraj. Zaszedł mnie od tyłu, po czem wręczył > polecony. Do tej pory drżę... mnie zachodzi klasycznie, od przodka. Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 09:56 kobieta_na_pasach napisał: > kakija napisała: > > > i przestarszył, listonosz wczoraj. Zaszedł mnie od tyłu, po czem wręczył > > polecony. Do tej pory drżę... > To u nas jakiś nawiedzony w takim razie chodzi > > mnie zachodzi klasycznie, od przodka. Odpowiedz Link
maretina Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:00 kakija napisała: > Do tej pory drżę... niezly musial byc. pogratuluj poczcie polskiej pracownika Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:03 maretina napisała: > kakija napisała: > > > > Do tej pory drżę... > niezly musial byc. pogratuluj poczcie polskiej pracownika > Od rana wydzwaniam coby Go znaleźć i nic Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:03 aguszak napisała: > A to cham! Nie zapukał dwa razy???? > A skąd nawet nie puknął Odpowiedz Link
maretina Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:04 kakija napisała: > A skąd nawet nie puknął jak to nie.... mowilas, ze od tylu! Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:08 maretina napisała: > kakija napisała: > > > A skąd nawet nie puknął > > jak to nie.... mowilas, ze od tylu! Ba mówiłam i to prawda, ale wręczył polecony nic nie było Odpowiedz Link
aguszak Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:04 eee... coś się mieszasz w zeznaniach: wziął i nie puknął?? To jak wziął?? Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:08 aguszak napisała: > eee... coś się mieszasz w zeznaniach: wziął i nie puknął?? To jak wziął?? > Zaszedł wyraźnie napisane tak? Odpowiedz Link
aguszak Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:10 kakija napisała: > aguszak napisała: > > > eee... coś się mieszasz w zeznaniach: wziął i nie puknął?? To jak wziął?? > > > > > Zaszedł wyraźnie napisane tak? a to on w ciążę, tak? Nobel na niego czeka za 9 m-cy! Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:11 > > a to on w ciążę, tak? > Nobel na niego czeka za 9 m-cy! > Nie dostanie żadnej nagrody bo drań nie zasłużył i tyle Odpowiedz Link
aguszak Re: Wziął mnie 02.12.05, 10:13 ale szukaj go dalej, bo może za szybki był i dlatego Cię nie zauważył i tak z nienacka wziął <a kto to jest Nienacek?> Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 12:36 Nienacek to inaczej Szybki Lopez ewentualnie Szybki DontosPedritoManuello Odpowiedz Link
aguszak Re: Wziął mnie 02.12.05, 12:37 alias Struś Pędziwiatr ale po takim to się nie spodziewaj sentymentów - przyjdzie, weźmie co jego i jak chce, nie dbając o konwenanse Odpowiedz Link
kakija Re: Wziął mnie 02.12.05, 12:43 aguszak napisała: > alias Struś Pędziwiatr > ale po takim to się nie spodziewaj sentymentów - przyjdzie, weźmie co jego i > jak chce, nie dbając o konwenanse > No że mnie to już się pogodziłam, ale żyby pół chałupy nie wyniósł Odpowiedz Link
kakija Re: a zostawil choc jakis kod? btxt 02.12.05, 10:09 kobieta_na_pasach napisał: > A skąd nawet kawałka ulicy nic, komplenie nic, załamka Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a zostawil choc jakis kod? btxt 02.12.05, 10:10 kakija napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > > > A skąd nawet kawałka ulicy nic, komplenie nic, załamka chodzi mi o fragment jakiejs wydzieliny. Odpowiedz Link
kakija Re: a zostawil choc jakis kod? btxt 02.12.05, 10:12 kobieta_na_pasach napisał: > kakija napisała: > > > kobieta_na_pasach napisał: > > Marzenia, chociaż jak siędobrze zastanowić, to polecony oddał z całusem...odnajedęGo po kodzie DNA > > > > > > > A skąd nawet kawałka ulicy nic, komplenie nic, załamka > chodzi mi o fragment jakiejs wydzieliny. > > Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a zostawil choc jakis kod? btxt 02.12.05, 10:17 kakija napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > kakija napisała: > > > > > kobieta_na_pasach napisał: > > > Marzenia, chociaż jak siędobrze zastanowić, to polecony oddał z > całusem...odnajedęGo po kodzie DNA troche cie to bedzie kosztowalo, ale coz to jest w porownaniu z kosztami wychowania dziecka listonosza. Odpowiedz Link
kakija Re: a zostawil choc jakis kod? btxt 02.12.05, 12:37 kobieta_na_pasach napisał: > kakija napisała: > > > kobieta_na_pasach napisał: > > > > > kakija napisała: > > > > > > > kobieta_na_pasach napisał: > > > > Marzenia, chociaż jak siędobrze zastanowić, to polecony odda > ł z > > całusem...odnajedęGo po kodzie DNA > > troche cie to bedzie kosztowalo, ale coz to jest w porownaniu z kosztami > wychowania dziecka listonosza. > > No więc właśnie, nie będzie mi Listonosz pluł wydzieliną w Twarz Odpowiedz Link