Dodaj do ulubionych

kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez splukiwa

11.01.06, 12:05
nia - bylo napisane: more volume. mysle se "moje proste wlosy jeszcze od
zadnej odzywki specjalnie sie nie podniosly, ale dajmy szanse nowemu trikowi
marketingowemu". Poszlam na basen, po wyjsciu umylam glowe, namascilam
specyfikiem, wysuszylam, spojrzalam do lustra...krol lew

teraz mozna o mnie spiewac: te burze wlosow kazdy zna...
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:11
      gadajże szybko szto eta???
      • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:14
        wiedzialam, ze nozyce sie odezwa:
        loreal elvital styliste
        • lajton Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:14
          hehe, a ja myslalam, ze nas nabierasz
          leze kupicsmile
        • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:15
          akurat do kompa klapnęłam, skończyłam na mopie latać smile))
        • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:15
          i rzeczywiście taki miód-cud???
          • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:16
            ja wygladam inaczej niz zwykle. nie powiem ze pieknie, bo przesadzilam dozujac,
            ale wlosy staja deba
            • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:18
              o rany.... ja mam całkiem długie, co będzie jak i mnie staną dęba???? Chłopa
              swego ślubnego na śmierć przestraszę i pójdzie sobie precz.... smile
              • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:19
                moj jak mnie widzial juz pare razy na kacu i nie uciekl, to go krol lew nie
                przestraszy
                • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:20
                  mnie zawsze mówili, że na kacu ładnie wyglądam.... więc juz sama nie wiem, co
                  czynić smile
                  • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:21
                    ja tez czesto, ale parokrotnie zdazyl sie kac, ktory zrobil ze mnie potwora
                    • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:22
                      he he... nie zaobserwowano póki co.... ale serio zsię dziwię... wiele razy
                      słyszałam w pracy "o, jak ładnie dzisiaj wyglądasz" a byłam na kacu i
                      straaaasznie niewyspana.... o co chodzi??
                      • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:25
                        mi sie po spozyciu alkoholu skora czesto oczyszcza, a jak pobalowalam dobrze to
                        pewnie i krazenie jest niezle
                        • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:28
                          a to takie buty... nigdy nie rozpatrywałam tego aspektu pijaństwa smile
                          • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:30
                            wiesz, to jest me amatorskie tlumaczenie...
                            • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:30
                              ale kto wie, może jedyne słuszne smile)
                              • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:31
                                ja jestem samozwaniec medyk teoretyk hehe - lepszy ze mnie i tak medyk niz z
                                sagis psycholog, hehe
                                • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:32
                                  właśnie Ci odpowiedziała w twoim wątku, uważaj moja droga smile
                                  • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:34
                                    ide sie porobic ze strachu
                              • mmagi twoim włosom i tak nic nie pomoze:P 11.01.06, 12:31

• mmagi ble najgorsza firma loreal:P 11.01.06, 12:32

• kasitza Re: ble najgorsza firma loreal:P 11.01.06, 12:35
            no, nie chce im robic zadnej reklamy, ale akurat mazidlo zadziwilo mnie swym
            dzialaniem
            • mmagi Re: ble najgorsza firma loreal:P 11.01.06, 12:36
              ja po ich szamponie to mam włosy jak ulizanasmile
              • kasitza Re: ble najgorsza firma loreal:P 11.01.06, 13:04
                ja mysle, ze wlasnie roznie rozne szampony na roznych ludzi dzialaja. ja np.
                nie moge uzywac herbal essences, bo wlosy mi wygladaja na szare splatne i
                druciaste
    • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:31
      a cycki tez podnosi?
      • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:31
        nie smarowalam jescze - ale to dobry pomysl.
        • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:32
          w reklamie było ze nie ale moze trzeba spróbowac? na baseniesmile)))))
          • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:35
            nie, w domu na kanapie
            • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:37
              kanapy nie wysmaruj tylko
              • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:41
                jak napecznieje to rozsadzi salon...
                • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:44
                  albo Cie zwali z siebiesmile)))))
                  • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:51
                    znarowiona kanapa
                    • mamba30 Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:54
                      kasitza napisała:

> znarowiona kanapa

znarowiony siur... znaczy sie kuń smile)
                    • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:55
                      zależy co jej posmarujesz?
                      • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:56
                        myslisz ze stanie deba?
                        • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 12:59
                          a wlosy stanęły? to czemu nie?
                          • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 13:02
                            zeby mi sie tylko chlop do tego nie dorwal, bo sie juz nie opedze
                            • ticoqp Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 13:08
                              będziecie teraz jak 2 pudle na spacerze
                              • kasitza Re: kupilam sobie taki specyfik do wlosow bez spl 11.01.06, 13:11
                                o mamo! w weekend prosze.
      • mmagi chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:33

• ticoqp Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:36
          nie próbowałem???
          na siurka najlepsze są kulesmile))))
          • mmagi Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:37
            eeeesurprised.....jakie kule???
            • ticoqp Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:38
              takie jak kulawi noszasmile)))))
              • mmagi Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:40
                aaaaasmile,no co Ty, w sexshopie mozna kupic pewnie cos fajnego na podniesienie:-
                ))
                • ticoqp Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:41
                  na złamanego kule najlepszesmile))))))
                  • mmagi Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:54
                    w gips nie lepiejsmile
                    qyrde muszem popracowacsad((
                    • ticoqp Re: chyba siurka jesli o Ciebie chodzi??:-) 11.01.06, 12:56
                      metalowe płytki teraz sie stosujesmile)))))
                      zeby stanął?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka