rachela180 13.01.06, 17:10 ...a ja myslę, że to całe towarzystwo się umówiło na nowe wybory wiosną i dlatego sie tak tłuką przed kamerami, by sobie elęktorant nabić Żal mi tylko Romana stojącego pod drzwiami, hahaha... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 17:17 Roman ciagle na coś liczyDD fakt faktem jakoś nie widze by pis miał jakis pomysł na rzadenie Odpowiedz Link
kasitza Re: Politycznie 13.01.06, 17:19 tlukom sie u nas? musze jutro na dworcu newspejpera kupic Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 17:26 nio tak jakby prawie rewolucja była przed wczoraj Odpowiedz Link
kasitza Re: Politycznie 13.01.06, 17:28 gadaj wasc w skrocie, bo ja juz praWIE pijana i nie bede czytac zadnych tam wiadomosci, ale komentarz rodaka zawsze wiele da Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 17:35 kaczory chca całą władze z tym swoim pisem zagarnoć. takich podłych zagrań to nawet lesiu nie robil. Odpowiedz Link
kasitza Re: Politycznie 13.01.06, 17:36 wiecej! pliiis. co oni robia, bo jesli jutro kupie gazete to zdobede tylko ulamek informacji. choc szczerze mowiac, przeciez to byl ich plan i tajemnica polistzynela jeszcze przed wyborami Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 17:43 co robią ?? jaj se z nas robią. a marszałek sejmu wycioł numer jakiego jeszcze nie było,zabraniająć głosowania w sprawie formalnej Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 17:54 nio otego i pewnej auto poprawki sie zaczeło,ale jużjest po wszystkim. kaczory zobaczyły że wszystkich w h*ja robić sie nie da i dały spokuj na razie Odpowiedz Link
rachela180 Re: Politycznie 13.01.06, 18:06 Aj em sorry, ale to nie był wniosek formalny. A Kotlinowski mnie rozłożył tym "Przepraszam cie bardzio" Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 19:19 chyba był: wiadomosci.onet.pl/1227870,11,item.html Odpowiedz Link
rachela180 Re: Politycznie 13.01.06, 19:42 A ja słyszałam 2 konstytucjonalistów, którzy twierdzili że LPR nie złozylo wniosku formalnego. ale ja prawnik nie jestem, tylko skromny malarz pokojowy. Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 19:53 dzis dużo zasysam w zwiazku z czym net mi bardzo zwalnia,ale jutro poszukam. moze jest gdzies dokładnie opisane. chodz z tego co zrozumiałem to we wnisku chodziło tylko o to by mogli sie zebrać w sobote. też prawnikeim nie jestem,ani malażem pokojowym,tylko skromny studentem Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Politycznie 13.01.06, 19:54 na dodatek nie nauk politycznych jeno politechniki Odpowiedz Link
rachela180 Re: Politycznie 13.01.06, 20:40 No ale czy nie jest tak, że PiS gra na nowe wybory? Moim zdaniem tak. PiS umie tak pogłaskać społeczęnstwo, by to było zachwycone. Ziobro wsadzi do więzienia parę osób, Zyta wyrobi rządowi ludzko-liberalną twarz, Dorn pochwali się spektakularną akcją policji. Zaproszą do NFZtu Andrzeja Sośnierza i pokażą, że można sensownie kierować służbą zdrowia (a na tym sie sośnierz zna jak nikt, tylko jego NFZ funkcjonował). Nie można? Można. A budżet? A po co budżet teraz? Jeśli przeprowadzą wybory w czerwcu, zdążą ukraść elektorat LPR (po cóż innego powołał Marcinkiewicz na doradcę ds.rodziny tą durną moherową babę?). Przy okazji skubną PO dzięki Zycie. PO tymczasem ukradnie elektorat lewicowy. Napieprzanie sie przed kamerą jest dowodem na to, że obie partie sie dogadały w tej kwestii. Wybory będą w czerwcu. Odpowiedz Link
gres81 Re: Politycznie 13.01.06, 21:43 rachela180 napisała: > PiS umie tak pogłaskać społeczęnstwo, by to było zachwycone. Ziobro wsadzi do więzienia > parę osób, Zyta wyrobi rządowi ludzko-liberalną twarz, Dorn pochwali się > spektakularną akcją policji. Zaproszą do NFZtu Andrzeja Sośnierza i pokażą, że > można sensownie kierować służbą zdrowia (a na tym sie sośnierz zna jak nikt, > tylko jego NFZ funkcjonował). > Nie można? Można. zgoda > A po co budżet teraz? Jeśli przeprowadzą wybory w czerwcu, zdążą ukraść > elektorat LPR (po cóż innego powołał Marcinkiewicz na doradcę ds.rodziny tą > durną moherową babę?). Przy okazji skubną PO dzięki Zycie. PO tymczasem > ukradnie elektorat lewicowy. nio budrzet to chyba potrzebny jest. fakt to jest gra gdzie puki co kaczory maja wiekszość atutów w reku,lpr i samobrona boją dupy bo przy nowych wyborach bo maleje ich poparcie społeczne. wiec im bardzo zależy by do tego nie doszło i dlatego zaczeła sie awantura o wniosek formalny. z drugiej strony zagranie marszałka Jurka(zapewne podyktowane od górnie)było tak niskich lotów że az przykro. czy sie ugadali co do wyborów to nie wiem.ale z tego co widę to pis jest bardzo zachłany na władze,wiec całkiem mozliwe. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Politycznie 13.01.06, 17:32 znowu, może bardziej niż kiedykolwiek widać że to sa wszystko mali ludzie, którzy walczą tylko o kawałek złoba, czy o miejsce w obiektywie kamery. 16 lat od upadku komuny a kraj brudny, biedny, rozszarpany, ludzka praca roztrwoniona. Młodzi uciekają, nie wierzą politykom, nie mają nadziei nawet na szczęśliwe życie w tym burdelu. Tylko zawsze gotowa do prrzekupienia prasa, podłączona pod polityków pisze że jest dobrze i będzie lepiej. A rząd dalej zadłuża nasze dzieci, co rok wałaściwie sumą jaką gierek pożyczył przez lat 10. Chorzy, mali ludzie. Bezkarni. W każdej opcji politycznej. Rząd ma zazwyczaj 100 dni by zrobić rewolucje. Ten pokazuje sobie z opozycją kto ma większego chooja. 100 dni o becikowym. 30 mld deficyt. Dalej mają swoje kliniki, agencje marnują miliardy, ministrowie używają państwowych limuzyn, a politycy realizuja swoje małe zemsty. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Politycznie 13.01.06, 19:46 Nic dodać nic ująć. Dlatego ja też spieprzam z tego kraju za jakiś czas Odpowiedz Link
rachela180 Re: Politycznie 13.01.06, 19:49 a dokąd?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Politycznie 13.01.06, 19:50 do męza do Englandu, jeno urodzę i wezmę swoje becikowe, hie hie hie Odpowiedz Link