Dodaj do ulubionych

mialam bardzo zly sen :(

04.02.06, 08:36
bardzo zly. nie moge dojsc do siebie, chociaz obudzilam sie poltorej godziny
temu sad
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:42
      Renai, stara baba jesteś, a zamiast się pilnować, na noc jesz, to masz za swoje tongue_out
      • reniatoja Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:53
        nie, nic nie jadlam na noc, ostatni posilek zjadlam ok 19 a zasnelam ok 12 w
        nocy, to chyba nie bylam nazarta na noc. sad Nie to, ze wierze w sny, tylko
        samopoczucie mam jeszcz z tego snu, fatalne.
        • alpepe Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:55
          współczuję, moze tłumacz to sobie hormonami w ciąży, będzie Ci łatwiej? Ja jak
          ma straszne sny, to z reguły coś złego się wydarza, no, chyba, że oglądałam
          jakiś horror wieczorem, ale to staram sie unikać.
          • reniatoja Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:59
            Wczoraj byla Katastrofa w Andach (czy jakos tak) - ale nie ogladalam, bo wiem,
            ze to okropny film. Polozylam sie z romansikiem w lozku i generalnie same
            przyjemnosci przed snem czytalam. Tak ze nie wiem naprawde dlaczego. Ale
            rzejdzie mi do poludnia ten nastroj, tak mysle smile
    • aasiula1 Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:49
      To o czym był ten sen, ze tak cię potelepało? Ty lepiej melise wypij, bo nerwy
      nie są wskazane
      • reniatoja Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:56
        Na pewno chcesz wiedziec? Snilo mi sie kilka zlych rzeczy na raz, z nich
        najlepsza bylo to, ze sie okazalo, ze bede miala wiecej dzieci, niz zawsze
        planowalam. O dziwo, bardzo szybko sie z tym faktem pogodzilam, co mnie cieszy,
        bo na jawie wydaje mi sie, ze wiecej niz tyle co mam zaplanowane, to bym nie
        dala rady zaakceptowac, a we snie jakos sie blyskawicznie pogodzilam z faktami.
        Ale bylo duzo gorszych rzeczy i mnie przygnebily sad
        • aasiula1 Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:58
          kurcze tez mam czasem takie sny, które wydają się być bardzo bardzo rzeczywiste
          i nawet jak są miłe to chodzą za mną cały dzień
    • maretina Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 08:56
      reniatoja napisała:

> bardzo zly. nie moge dojsc do siebie, chociaz obudzilam sie poltorej godziny
      > temu sad
      w ciazy rozne dziwne sny sa normasad
      tez miewalam straszne sny... glowa w gore. to tylko sen.
      • aasiula1 Re: mialam bardzo zly sen :( 04.02.06, 09:00
        u mnie nie są najgorsze sny tylko to jak się rano budzę i przez sekunde wydaje
        mi się, że nie mam brzucha, że gdzieś zniknął!!! Aż mnie normalnie w żołądku
        ściska
      • reniatoja opis mojego snu - ostrzegam hardcore, nie czytac 04.02.06, 09:06
        Myslisz? No mam nadzieje. Mi sie snilo (uwaga wrazliwi nie czytac), ze mialam
        coreczke taka malutka, ok roczku i nagle patrze i widze, ze ona nie ma raczek!!
        A ona juz miala roczek - chodzila po domu i nie moglam pojac jak ja tego nie
        zauwazylam wczesniej, ze ona nie ma rak. A poza tym czesnie w ciazy, tej co
        teraz jestem. I szok, bo przeciez mielismy miec tylko dwoje dzieci, to jak to a
        trojka sobie poradzimy, ale jakos ok, nie zmartwilam sie tym tak jak tymi
        raczkami. I w tym momencie poczulam, ze misie zab zlamal, czy wypadl, a za
        chwile wszystkie zeby po kolei z gornej szczeki mi powypadaly, mialam usta
        pelne grzechoczacych zebow, potem zamknelem sie w pokoju, wyplulam te zeby i
        zaczelam przed lusterkiem dopasowywac jakos, zeby je powkladac z powrotem, ale
        byly polamane, nie moglam dojsc, ktory zab z ktorego miejsca mi wypadl - no
        koszmar. I potem Justyna mnie obudzila, wiec sie skonczylo, ale mozesz sobie
        wyobrazic jak sie czulam i nadal sie czuje, ale juz i tak troche lepiej.
        • aasiula1 Re: opis mojego snu - ostrzegam hardcore, nie czy 04.02.06, 09:11
          przepraszam, ale jak doszłam do tych zebów to zaczęłam się recholic. Podobno
          jak się śni wypadający ząb to bardzo źle wróży, ale ja akurat nie wierze w
          takie cos. Zresztą mam czasem prawie identyczne sny, że najpierw rusza sie
          jeden a potem nagle lecą mi wszystkie zeby i też mam tak, że chce je powkładać
          na miejsca.
          Co do tego snu o rączkach to wydaje mi się, że to typowo ciążowy sen. Będzie
          dobrze smile
          • reniatoja Re: opis mojego snu - ostrzegam hardcore, nie czy 04.02.06, 09:24
            No to sie ciesze, ze na luzie podeszlas do tego - bo wlasnie ze wzgledu na
            Ciebie nie chcialam tego opisywac. No ale powiem Ci, ze mnie rozbawilas tym
            _recholeniem_ i sama sie rozesmialam. Myslisz, ze wszystko bedzie ok? No ja mam
            nadzieje; na usg moje dziecko mialo raczki i nozki i paluszki po piec przy
            kazdej konczynie, tak ze mysle, ze na jawie bedzie git smile A zeby mam nadal
            wszystkie to jest ulga obudzic sie i uswiadomic sobie, ze to na szczescie byl
            tylko sen smile
            • aasiula1 Re: opis mojego snu - ostrzegam hardcore, nie czy 04.02.06, 12:02
              Mysle, ze jeszcze nie raz ci sie coś takiego przyśni, no ale taki już nasz los,
              ciężarówek
    • aasiula1 Renia a skąd masz takie nutki??? btxt 04.02.06, 09:00

• reniatoja ukradlam :( 04.02.06, 09:08
        serio skopiowalam z czyjejs innej sygnaturki i se wkleilam do swojej. Bo ja
        duzo spiewam i ze bedzie dzidzius to tez sobie spiewam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka