ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:00 dla spokoju se mogie puścić a liczyłem na wqrw drobny - jakiś taki za spokojny dzisiaj jestem adrenaliny mi potrza Odpowiedz Link
rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:04 Ja też, zapaliłam sobie wczoraj do piwka i dziś mam taką totalną apatię Odpowiedz Link
ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:06 a ja se podjadłem do winka i normalnie qrd nawet mnie sie pączków niechce jeśc Odpowiedz Link
ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:18 trzeba jeść do picia i nie pic piwa z brudnych przewodów Odpowiedz Link
rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:19 Jest problem, bo nie umiem ostatnio jeść późniym wieczorem, a piwo było dobre Odpowiedz Link
ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:27 no to się przepalilas normalnie albo piwo nie takie Odpowiedz Link
ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:34 to juz wiesz czego nie trzeba robic zeby głowa nie bolała Odpowiedz Link
rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:36 Pojechałabym zjeść coś na ciepło, ale jak tu wsiąść do auta Odpowiedz Link
rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:45 Bleeeee Zjadlabym rosół z makaronem i jakąś pieczeń w sosie z sestawem surówek Odpowiedz Link
ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:51 cięzko bedzie o tej porze surówka to może jeszcze Odpowiedz Link
rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:56 Ciężko, nawet nie ma kto przytulić, pogłaskać po głowie, że ja biedna skacowana, buu. Idę coś zaraz wykombinować z żarciem, bo zwariuje Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:29 widoczku nauki pobierałeś u siurka? ))))))) Odpowiedz Link
widokzmarsa siur to mój wzór 23.02.06, 11:21 ech, znowu coś napisałem zanim pomyslałem Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:44 tysiąc rzeczy na raz mam na głowie i wiele z nich dosyć istotnych. Do tego moi klienci jakby sa z innego świata i trchę zaczynam się denerwować. A wyżywam się w necie bo tu mi nikt gęby nie obije... Jeszcze może z miesiąc i będe wiedział na czym stoje. Odpowiedz Link
rtz.rtz Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:46 Jak chcesz, to ja ci dziś wszystko powiem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:53 hm... zostaw net i skup się na rzeczach istotnych. I wróć jak się ułoży. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:32 moje skupienie polega na tym że siedzę i czekam na telefony i rzeczy ktore ktoś mial zrobić tydzień temu. Potem wykonuje telefony. Potem czekam. Jesli się doczekam to będę zapieprzał po nocach znowu. Potem będę czekał aż mi zapłacą. A jak mi zapłacą to będę mógł próbować zacząć robić inne rzeczy - trafia mi się okazaja zakupu pięknego mieszkania za pól ceny, do kapitalnego remontu, właściwie stan gorszy niż surowy)), coś o czym zawsze marzyłem, w starej 19 wiecznej kamienicy, 4 m wysokie, duże, piękne, z widokiem na park i troche mi brakuje bo trzeba zapłacić gotówką, a sypie mi się samochód i klienci nie płacą, i do tego własnie dowiedziałem się ze są jakieś prawne kłopoty z tym mieszkaniem i nie mam nikogo w poblizu by go walnać Chyba pójde i rąbne głową w ścianę. I do tego próbuję nie palić......... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:40 Widoook to może zjedz sobie tego pączka... niech on cię chociaż nie wcurwia... ) co do reszty- powodzonka)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:50 dobrzy ludzie z was są tutaj. Idę zjem tego pączka. Z dobrych rzeczy: Udało mi się wreszcie zrobić przelew bo neostrata wyrzuca mnie co pięc sekund i nie moglem wpisać hasla. Byli już trzy razy ale nie wiedzą dlaczego. Zmieniam na kablówkę bo juz dwa razy ugryzłem myszkę w ogon jak mi wysłanie maila zajęło 20 minut Odpowiedz Link
vandikia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:51 rzucanie palenia to chyba nieodpowiedni moment, chcesz zejśc na serce? Przełóż rzucanie na bardziej spokojny moment życiowy Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:56 no to idę na kawę i fajkę do kolegi. Paczka już zjadłem. A co się stało z twoim wątkiem o miłosci do tico? Odpowiedz Link
vandikia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:58 jest na pogaduszkach, bo nei spełniał warunków fk ;pp renia wkleiła linka u nas Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 13:50 ech to masz dobrze...ja jestem skazana w domu na to gówno, w znaczeniu neostrada nie mogę z kablowki, bo "nie przewidujemy na razie takiej opcji na Państwa ulicy" żebym na jakiejś wsi mieszkała,a ale nie w mieście przeciez,ale to taka stara część dzielnicy..ptaki zawracają, psy dupami jeszcze nie szczekają,ale kto wie przynajmniej mamy tutaj spokój i ciszę)) jak wroga nie mozesz pokonać trza go pokochać... i tyle)) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: siur to mój wzór 23.02.06, 14:03 Widoczku, skąd ja to znam? ) Moi rodzice przez długie lata ciagnęłi prywanty interes, obecnie tata po dwóch udarach jest. nie pal juz. On przestał dopiero po drugim. Uważaj z ta kamienicą, nie ma super okacji za pół ceny, jak tnaio, zawsze jest jakieś g.wno podczepione... Mi sie zycie p.li ale jakoś staram sie psychicznie nie pogrążąć, czego i Tobie zycze, bo grunt to zdrowie, za nic się go nie odkupi. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 21:55 udar? moze to i lepiej jak cię powali od razu. U mnie w rodzinie umiera się długo i nieładnie. Napatrzyłem się. Mieszkanie w kamienicy jest tanie bo totalnie rozwalone, ja umiem robić remonty, kiedyś się tym zajmowałem zawodowo więc dla mnie to ogromny plus. Zycie się p..li wielu z nas, ważne by się nie dać i znaleźć jakąś własną ściezkę. Ja już padalem kilka razy i jakoś wstalem. Mam nadzieję że tym razem na dobre. Nabiera się dystansu do świata i do siebie. trzymaj się i nie daj się. Będzie dobrze)) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: siur to mój wzór 24.02.06, 09:17 www widać nie wiesz, jak to bywa z udarami ) w najlepszym wypadku wychodzisz prawie bez szwanku po rehabilitacji (moj tata miał szczęście), wariant zły to paraliż (( Życzę szczęscia przy załatwianiu tych spraw mieszkaniowych. A nie marwoisz sie, ze infrastruktura poza mieszkaniem jest rozwalona (rury i inst. el.)??? Dach kamienicy rynny itd. jeśli współnota tego nie zrobiła dotąd moze być cieżko i dużo kosztować... Dystans - nie wiem, wydaje mi sie, ze pachnei to cynizmem,a tego nie chce. Nie dopuszczę, zeby serce mi uschło na wiórek ) trzym się Odpowiedz Link
dzikoozka Krowa któa duzo ryczy 23.02.06, 10:52 mało mleka daje na razie flauuuutaaa!!!! zieeew! Odpowiedz Link
rachela180 Re: Krowa któa duzo ryczy 23.02.06, 11:04 no a mnie nawet nie potrafić wqrwić teorią rośnięcia d. po faworkach Odpowiedz Link