Dodaj do ulubionych

Nudzi mi się

23.02.06, 10:23
Przyszłam was powkurwiaćsmile
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:27
      no jestem juz
      • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:33
        Widzesmile
        • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:37
          no i jak zaczniesz?
          • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:39
            Nie wiem, jeszcze mnie nie sprowokowałeśsmile
            • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:41
              no ale nudzisz się - to nie wystarczy?
              • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:42
                Jak widac niesmile
                • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:43
                  własnie nie widaćsad
                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:46
                    A co byś chciał zobaczyć?smile
                    • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:47
                      wqrwsmile
                      • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:49
                        Spokojniesmile
                        • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:51
                          może być spokojnie
                          • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:53
                            Awantury nie bedziesmile
                            • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:55
                              to dupa sad
                              moge se muzyke relaksująca puścićsmile
                              • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:56
                                A to se puśćsmile
                                • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:00
                                  dla spokoju se mogie puścić a liczyłem na wqrw drobny - jakiś taki za spokojny
                                  dzisiaj jestem adrenaliny mi potrza
                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:04
                                    Ja też, zapaliłam sobie wczoraj do piwka i dziś mam taką totalną apatięsmile
                                    • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:06
                                      a ja se podjadłem do winka i normalnie qrd nawet mnie sie pączków niechce jeśc
                                      • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:09
                                        Ja mam w głowie jeszcze dziwny szumsmile
                                        • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:09
                                          a ja nie
                                          • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:13
                                            Też wolałabym nie mieć
                                            • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:18
                                              trzeba jeść do picia i nie pic piwa z brudnych przewodów
                                              • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:19
                                                Jest problem, bo nie umiem ostatnio jeść późniym wieczorem, a piwo było dobre
                                                • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:23
                                                  wcześniej tez mozna -nawet jeszcze lepiej
                                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:24
                                                    No to wcześniej zjadłam
                                                  • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:27
                                                    no to się przepalilas normalnie albo piwo nie takie
                                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:28
                                                    Musiałam się przepalić
                                                  • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:34
                                                    to juz wiesz czego nie trzeba robic zeby głowa nie bolałasmile
                                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:36
                                                    Pojechałabym zjeść coś na ciepło, ale jak tu wsiąść do autasad
                                                  • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:38
                                                    zamów se pizzesmile
                                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:39
                                                    Myślałam o tym, ale nie mam ochoty na pizzesmile
                                                  • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:44
                                                    to moze chińszczyzna gołąb ala indyk?smile
                                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:45
                                                    Bleeeee
                                                    Zjadlabym rosół z makaronem i jakąś pieczeń w sosie z sestawem suróweksmile
                                                  • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:51
                                                    cięzko bedzie o tej porze
                                                    surówka to może jeszczesmile
                                                  • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:56
                                                    Ciężko, nawet nie ma kto przytulić, pogłaskać po głowie, że ja biedna
                                                    skacowana, buu. Idę coś zaraz wykombinować z żarciem, bo zwariujesmile
                                                  • ticoqp Re: Nudzi mi się 23.02.06, 11:57
                                                    a z kim piłas?smile
                                                    no to udanych łowów
    • widokzmarsa Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:29
      a pałkę ssiesz?
      • dzikoozka Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:29
        widoczku nauki pobierałeś u siurka? wink)))))))
        • widokzmarsa siur to mój wzór 23.02.06, 11:21
          ech, znowu coś napisałem zanim pomyslałem
          • dzikoozka Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:36
            coś nerwowy jesteś ostatnio.
            • widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:44
              tysiąc rzeczy na raz mam na głowie i wiele z nich dosyć istotnych. Do tego moi
              klienci jakby sa z innego świata i trchę zaczynam się denerwować. A wyżywam się
              w necie bo tu mi nikt gęby nie obije... Jeszcze może z miesiąc i będe wiedział
              na czym stoje.
              • rtz.rtz Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:46
                Jak chcesz, to ja ci dziś wszystko powiemsmile
              • dzikoozka Re: siur to mój wzór 23.02.06, 11:53
                hm... zostaw net i skup się na rzeczach istotnych. I wróć jak się ułoży.
                • widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:32
                  moje skupienie polega na tym że siedzę i czekam na telefony i rzeczy ktore ktoś
                  mial zrobić tydzień temu. Potem wykonuje telefony. Potem czekam. Jesli się
                  doczekam to będę zapieprzał po nocach znowu. Potem będę czekał aż mi zapłacą. A
                  jak mi zapłacą to będę mógł próbować zacząć robić inne rzeczy - trafia mi się
                  okazaja zakupu pięknego mieszkania za pól ceny, do kapitalnego remontu,
                  właściwie stan gorszy niż surowy)), coś o czym zawsze marzyłem, w starej 19
                  wiecznej kamienicy, 4 m wysokie, duże, piękne, z widokiem na park i troche mi
                  brakuje bo trzeba zapłacić gotówką, a sypie mi się samochód i klienci nie płacą,
                  i do tego własnie dowiedziałem się ze są jakieś prawne kłopoty z tym mieszkaniem
                  i nie mam nikogo w poblizu by go walnać Chyba pójde i rąbne głową w ścianę. I do
                  tego próbuję nie palić.........
                  • pszczolaasia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:40
                    Widoook to może zjedz sobie tego pączka... niech on cię chociaż nie wcurwia...
                    smile) co do reszty- powodzonkawink))
                    • widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:50
                      dobrzy ludzie z was są tutaj. Idę zjem tego pączka.

Z dobrych rzeczy: Udało mi się wreszcie zrobić przelew bo neostrata wyrzuca mnie
                      co pięc sekund i nie moglem wpisać hasla. Byli już trzy razy ale nie wiedzą
                      dlaczego. Zmieniam na kablówkę bo juz dwa razy ugryzłem myszkę w ogon jak mi
                      wysłanie maila zajęło 20 minut

• vandikia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:51
                        rzucanie palenia to chyba nieodpowiedni moment, chcesz zejśc na serce? Przełóż
                        rzucanie na bardziej spokojny moment życiowy wink
                        • widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:56
                          no to idę na kawę i fajkę do kolegi. Paczka już zjadłem.
                          A co się stało z twoim wątkiem o miłosci do tico?
                          • vandikia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 12:58
                            jest na pogaduszkach, bo nei spełniał warunków fk ;pp

renia wkleiła linka u nas
                      • pszczolaasia Re: siur to mój wzór 23.02.06, 13:50
                        ech to masz dobrze...ja jestem skazana w domu na to gówno, w znaczeniu
                        neostradasad nie mogę z kablowki, bo "nie przewidujemy na razie takiej opcji na
                        Państwa ulicy" żebym na jakiejś wsi mieszkała,a ale nie w mieście przeciez,ale
                        to taka stara część dzielnicy..ptaki zawracają, psy dupami jeszcze nie
                        szczekają,ale kto wietongue_out przynajmniej mamy tutaj spokój i ciszęsmile))
                        jak wroga nie mozesz pokonać trza go pokochać... i tylewink))
                  • dzikoozka Re: siur to mój wzór 23.02.06, 14:03
                    Widoczku, skąd ja to znam? wink) Moi rodzice przez długie lata ciagnęłi prywanty
                    interes, obecnie tata po dwóch udarach jest. nie pal juz. On przestał dopiero
                    po drugim.
                    Uważaj z ta kamienicą, nie ma super okacji za pół ceny, jak tnaio, zawsze jest
                    jakieś g.wno podczepione...
                    Mi sie zycie p.li ale jakoś staram sie psychicznie nie pogrążąć, czego i Tobie
                    zycze, bo grunt to zdrowie, za nic się go nie odkupi.
                    • widokzmarsa Re: siur to mój wzór 23.02.06, 21:55
                      udar? moze to i lepiej jak cię powali od razu. U mnie w rodzinie umiera się
                      długo i nieładnie. Napatrzyłem się. Mieszkanie w kamienicy jest tanie bo
                      totalnie rozwalone, ja umiem robić remonty, kiedyś się tym zajmowałem zawodowo
                      więc dla mnie to ogromny plus.
                      Zycie się p..li wielu z nas, ważne by się nie dać i znaleźć jakąś własną
                      ściezkę. Ja już padalem kilka razy i jakoś wstalem. Mam nadzieję że tym razem na
                      dobre. Nabiera się dystansu do świata i do siebie.
                      trzymaj się i nie daj się. Będzie dobrze))
                      • dzikoozka Re: siur to mój wzór 24.02.06, 09:17
                        www widać nie wiesz, jak to bywa z udarami smile) w najlepszym wypadku wychodzisz
                        prawie bez szwanku po rehabilitacji (moj tata miał szczęście), wariant zły to
                        paraliż sad((
                        Życzę szczęscia przy załatwianiu tych spraw mieszkaniowych. A nie marwoisz sie,
                        ze infrastruktura poza mieszkaniem jest rozwalona (rury i inst. el.)??? Dach
                        kamienicy rynny itd. jeśli współnota tego nie zrobiła dotąd moze być cieżko i
                        dużo kosztować...
                        Dystans - nie wiem, wydaje mi sie, ze pachnei to cynizmem,a tego nie chce.
                        Nie dopuszczę, zeby serce mi uschło na wiórek wink)
                        trzym się smile
    • dzikoozka Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:30
      nie pochlebiaj sobie smile)))
      • rtz.rtz Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:32
        Nie zamierzamsmile
        • dzikoozka Re: Nudzi mi się 23.02.06, 10:38
          To ja się poprzyglądam i pośmieję wink)
          • dzikoozka Krowa któa duzo ryczy 23.02.06, 10:52
            mało mleka daje
            na razie flauuuutaaa!!!! zieeew!
            • rachela180 Re: Krowa któa duzo ryczy 23.02.06, 11:04
              no smile a mnie nawet nie potrafić wqrwić teorią rośnięcia d. po faworkach big_grin
    • baba_krk Tobie się nudzi, a mnie się nie chce... :PP nt. 23.02.06, 11:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka