Dodaj do ulubionych

Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko

08.03.06, 21:21
albo jaki inny karnego strzela. Milan 2, bayern 1.
Obserwuj wątek
    • baba_krk ja oglądam real z arsenalem :)))) nt. 08.03.06, 21:37
      • morfeusz_1 Re: ja oglądam real z arsenalem :)))) nt. 08.03.06, 21:44

Real już może pakować walizki - chłopaki jedzą za dużo hamburgerów i ruszają
        się jak 100 tonowe kloce po boisku.
        Gravesen,Zidane,Ronaldo już nie mówiąc o Raulu,który wogóle odpłynął...wink

Wystarczy remis - i Real zamienia się w Real taki tani supermarket ;
        Jeżeli od początku II połowy nie trener nie zmieni 3 graczy to jestem pewien
        że Arsenal jak już wcześniej napisałem będzie dzisiaj świętował.
      • tygrysio_misio baba mow szybko 08.03.06, 22:25
        baba..mow co i jak??

kto lepszy??
        kto blizej gola??

jeju..jedyny mecz ktory idzie po mojej mysli crying

cholera fak no
        • morfeusz_1 Re: baba mow szybko 08.03.06, 22:37

I Dupa Madrit
          • tygrysio_misio Re: baba mow szybko 08.03.06, 22:42
            qrwa choc to podpasowalo
    • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 21:55
      a ja dziś oglądam film wink
      • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 21:58
        Ciźby Travolta? smile
        • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:16
          powiem niczym kazio ; yes yes yes wink))
          widzialam go juz co prawda, ale dobre filmy moge ogladac po kilka razy wink))

• pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:21
            Ja też oglądałem wcześniej smile
            Tą scenę z wybuchem puściłem sobie na kolumny prawie na full power, to włosy na
            rękach mi się podniosły, a sąsiad zaczął pukać w ścianę big_grinDD
            • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:25
              hehehe myslalam, ze raczej cos sie podnioslo jak hali pokazala co ma dobrego ;D
              • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:25
                Teraz pokazuje smile
                • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:27
                  eee teraz to nic, wczesniej cycki byly wink))
                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:29
                    Nie jestem takim erotomanem jak Boski, że na widok cycków mi zaraz staje. Nie
                    one pierwsze i nie ostatnie big_grinDD
                    • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:30
                      nie wiem nie znam sie, mnie tam cycki nie ruszają wink)))
                      • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:40
                        Nie mów hop! Może zaczną smile
                        • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:41
                          Pietrek nie wydziwiaj wink))))))))))
                          mnie pociąga co innego ;P
                          • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:47
                            Szybkie samochody? big_grinDD
                            • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:54
                              nieeeeee wink)))))
                              tzn lubie sobie wcisnac pedał, ale bez przesady i zawsze bezpiecznie wink))
                              zgaduj zgadula dalej wink
                              • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 22:58
                                PUDZIAN ! ! ! big_grinDDDDDDDDDDDDDd
                                • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:00
                                  dżinks pietrek, az tak kiepsko sie maluje w Twoich oczach????

;DDDDD
                                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:11
                                    Wiem... wiem... Twój ukochany... Tak sobie jaja robię big_grinDD

To i chuj już po hali sad
                                    • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:21
                                      toc przeciez wiem jajcarzu jeden wink)))
                                      dzis na ten przyklad rusza mnie dobre wino wink))))

co tam bedziesz po hali ryczal wink))))
                                      • vandikia o kuzwa nie pamietalam koncowki, hala zyje 08.03.06, 23:23
                                        aaaaaaaaaaa

wink)))))))))))))))
                                      • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:24
                                        A mnie nie rusza sad

Nie będę ryczał, bo to był pic na wodę smile i hali przeżyła smile))
                                        • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:27
                                          aaaaaa a tak najbardziej to rusza mnie jak pije rano kawe, a po moich drzewkach
                                          biegają wiewiórki wink))))
                                          nie moge sie doczekac kwietnia chociaz wink))))
                                          • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:32
                                            A mnie już coraz prostsze rzeczy zaczynają cieszyć.
                                            Ostatnio najbardziej rusza mnie to, że jak się budzę, to mnie coś boli smile
                                            • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:35
                                              proste rzeczy sa najpiekniejsze wink))
                                              a czemuz tak > czemu rusza Cie ze Cie boli?
                                              • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:43
                                                Bo wiem, że jeszcze żyję big_grinDD
                                                1/2LC się wielkimi krokami zbliża sad
                                                • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:46
                                                  wink
                                                  nie wiem co to crying
                                                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:51
                                                    HalfLife Crisis zwany także MidleLife Crisis sad
                                                  • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:54
                                                    pietrek wez poprawke, ze ja juz mam w czubie i nie bardzo dzis rozumiem
                                                    niektore rzeczy. nie wiem teraz czy piszesz mi o czyms zwiazanym z choroba, czy
                                                    po prostu o faceciarskim kryzysie zycia po 30stce. jesli to 2 to masz klapa w
                                                    dupsko ;D
                                                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 23:58
                                                    vandikia napisała:

> jesli to 2 to masz klapa w dupsko ;D

Co za perwersja!!! ;DDD
                                                    I co? Może sam mam sobie wypłacić?
                                                    Oczywiście, że o to chodzi sad
                                                  • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:02
                                                    aaaaaa Misia Ci wyplaci wink))))) jak ją bedziesz takimi smutami zalewał
                                                    dziesiatki razy slyszalam, jak koledzy biora łopate i ida sie zakopac, bo
                                                    przekroczyli 30stke, jakos pozniej nie narzekali wink)))))
                                                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:05
                                                    Qrna!!! Dobrze, że mi przypomniałaś! Łopata! Jeszcze nie mam!!! ;P
                                                  • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:09
                                                    hehehehehehehehehehehe
                                                    faceci to jednak panikarze. ostatnio kupowalam łopate za 15 zł, moze byc taka
                                                    do odśniezania? polecam z drewnianym trzonkiem ;DDD
                                                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:13
                                                    Przecież się pod śniegiem nie zagrzebię!!!
                                                    Musi byś porządny szpadel. A co do tego trzonka, to jakaś aluzja? Że niby
                                                    osikowy? Dwa w jednym big_grinDD
                                                  • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:16
                                                    czemu nie, w zimnie cialo dluzej zachowuje swiezosc wink)))
                                                    Ty chyba nie sadzisz, ze ja po kilku lampkach wina jestem sklonna do jakis
                                                    aluzji ;P i tak uzywam ciagle "backspace" zeby cokolwiek napisac ;DDDDD
                                                  • pietrek666 Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:26
                                                    Jakby mi na tym zależało, to bym się jak Disney dał zamrozić smile
                                                    Jak udaje Ci się przy użyciu jedynie backspace'a całe posty pisać? Zdolna z
                                                    Ciebie bestyjka big_grinDD
                                                  • vandikia Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 09.03.06, 00:40
                                                    wink)))))
                                                    jestem taaaaka zdolna, ze juz lepiej spac pojde wink)))
                                                    dobrej nocki ;D
    • widokzmarsa Re: Chyba zawsze był tu wąt, o tym ja Szewczenko 08.03.06, 21:55
      jak na razie wszystko wg moich preferencji. Niemcy do domu, liverpool i chelsea
      do domu, real do domu. Oby tak zostało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka