Dodaj do ulubionych

Do raportu wystąp :)))))))

24.04.06, 08:05
a ja sobie idę ostatni dzień do pracy i będę miała kilka dni laby, he
he... smile)))
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:19
      smile) A na ktora sie zdecydowalas?
      • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:24
        na agencję reklamową, marketing sobie odpuściłam smile))
        • to-wlasnie-ja Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:30
          czyli super sie uklada smile Gratuluje a w wolnym czasie ponadrabiaj forumowe zaleglosci. Malo ostatnio tu bywalas wink
          • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:33
            tak też zrobię, ale to dopiero jak wrócę po rozliczeniu smile) tylko jakoś nie mam
            ochoty ruszyć zadu i się potelepać na drugi koniec Wa-wy. Kurcze, do starej
            pracy mam aż 25 km...
    • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:25
      a ja se dzis nie poszlam do pracy, strzałeczka smile)
      • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:28
        a ja kuźwa muszę się zatelepać i zdać samochód, laptopa i komórkę. Powinnam
        poczyścić wszystko, ale jakoś nie mam weny.... Muszę sobie jeszcze zorganizować
        jakiś powrotny transport, przeca kuźwa na 2 auta nie pojadę. Może poproszę
        jakiegoś kolegę z pracy, aby mnie odwiózł na chatę smile
        • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:30
          bierz szmatke w łapke, 5 min i bedzie zrobione smile
          a jak Cie kolega wywiezie w ciemny las? smile
          i jak weekend? bo ja wlasnie odpoczywam smile
          • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:35
            szmatka szmatką, muszę odpalić kompa i tam zrobić porządek, z komórką to
            samo.... a samochód - to tylko wysypać popiołkę i powyrzucać puste paczki, he
            he he..... smile)) Weekend ok, wczoraj do 15 miałam kaca sad(((( skończyłyśmy z
            Babą "plotki" przed 5 nad ranem smile) Całkiem możliwe, że ja z kolei wyjadę do
            Kraka w piątek, zostawię chłopów samych na gospodarstwie smile))))
            • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:39
              aaaa to Ci wspolczuje, bo myslalam, ze bedziesz klawiature czyscic hehehe jak
              widzisz nie doszlam jeszcze do siebie smile
              trzeba bylo klinem bydlaka smile)) powiem Ci, ze ja odpadlam wczesniej, o 4
              pojechalam na spanko smile sama podroz byla meczaca, bo w sobote popoludniu korki
              wszedzie byly uncertain
              sweterek zanalazlas moze? w sumie to lepiej nawet, ze sweterek zgubilam, nie
              spodnie hehehe smile)
              przez 3 dni chyba chlopy dadza rade - duze są juz nie? smile, jedz koniecznie smile
              • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:41
                sweterka niew znalazłam, ale też za mocno nie szukałam. Dzisiaj to uczynię. A
                chłopy sobie poradzą, A. zapowiedział, żebym sie nie martwiła, pograją sobie z
                Sebkiem na sieci, qrde smile))))
                Zabrałam Babę w sobotę na starówkę, a tam jakieś popaprane pikiety. No cóż,
                może następnym razem coś więcej zobaczymy smile))
                • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:45
                  hahaha powiedz, ze może wpaść znajoma 40latka i im obiad zrobic, qrdeeeee smile))))
                  co te kompy z ludzi robią smile ale przynajmniej bedziesz spokojna, ze na baby nie
                  pojda smile)
                  do lazienek bylo pojsc w niedziele, swietna pogoda byla. a o ktorej pojechala?
                  ja wczoraj juz nawet nie dzwonilam, bo az tak pozno nie wrocilam, ale ze bylam
                  zjebawszy to walnelam sie na kanape i tak zamarlam. całą noc się tłukłam, bo
                  zasnąć nie mogłam smile
                  • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:48
                    znaczy się Ty??? smile))) Do łazienek, ciekawe jak i kiedy..... Wstaliśmy o 12, a
                    potem starałam się jakąś zupę ugotować, baba zjada jak kurczak smile)))) A pociąg
                    miała o 17 i tak ledwie zdążyliśmy. W niedzielę to czasu nie było i ja
                    skacowana smile)))
                    • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:50
                      hehehe tak by wychodzilo smile)) ale aż taka dobra nie jestem, poza tym pewnie im
                      zostawisz wałowę kobito smile)
                      a przyszla rano baba sie poprzytulac? smile))))) nie moge, jak sobie to
                      przypomne smile
                      a no widzisz, to ja myslalam, ze ona wracala zupelnie wieczorem, a tak to bym
                      nawet na dworzec nie zdazyla smile
                      qrde mam nadzieje, ze ja jeszcze jakos zobacze, przed odlotem smile
                      • baba_krk aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:41
                        tym razem nie przyszłam się rano poprzytulać tongue_outPP
                        do odlotu zostało 17 dni, więc przybywaj jeśli tylko dasz radę smile))) najlepiej
                        przyjedź razem z Mambą w ten weekend big_grinDD
                        • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:44
                          czesc Kruszynko smile))))))))
                          z weekendem to raczej bardzo watpliwe, ale cos sie pomysli smile
                          no jak podroz powrotna? smile))
                          • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:48
                            mam nadzieję, że coś się wymyśli, wierzę w Was dziewczęta smile))
                            a podróż powrotną miałam fajową bo jechałam w przedziale z 2 młodymi
                            policjantami i katechetką hehe
                            • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:50
                              jesli juz to tym razem bez ochrony przyjde smile)))
                              dawaj foty na moją @ smile))
                              aaaa mieszanka wybuchowa smile czy pani katechetka umORALniala policjantow? smile))
                              • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:03
                                mnie tam ochrona nie przeszkadzała, zawsze wymyśli mu się jakieś zajęcie np.
                                posadzi go grzecznie przed telewizorem smile))
                                zdjęć nie mam, bo wyszły tak nieostre, że już poszły się gonić... zatem czekamy
                                na fotki od Mamby smile
                                pani katachetka była lekko nawiedzona... po 5 min. rozmowy z nią pomyślałam, że
                                musi być nauczycielką hehe, ale nauczycielki religii się nie spodziewałam wink))
                                mieliśmy za to fajną rozmowę o resocjalizacji smile
                                • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:14
                                  hmm komu nie przeszkadzala, temu nie przeszkadzala smile)))
                                  eh to czekamy, ciekawe co se wzamian zazyczy smile)))
                                  jesu ja bym sie chyba bala wdawac w gadke z nia smile trzeba bylo powiedziec, ze
                                  wlasnie bylam na 3 dniowej resocjalizacji w wawie i masz dosc smile)
                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:23
                                    no ale chyba nie było aż tak źle?? no może jedyny minus to Twoja przymusowa
                                    abstynencja wink
                                    ufam, że odda po dobroci smile))
                                    powiedziałam tak tongue_outPP a nie bałam się jej bo przecież miałam tych 2 policjantów
                                    do obrony wink)) a dowcip polega na tym, że na początku wzięłam ich za typowych
                                    dresiarzy hehe
                                    • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:26
                                      nie bylo zle, coś Ty, bylo bajkowo smile))) to sie tez nadrobi, na 1 spotkaniu
                                      trzeba wypasc jakos "do ludzi", ja po alko okropna sie robie smile)))
                                      Ty jej tak nie ufaj, bo Cie na manowce jakies sprowadzi smile)) nie no, złota
                                      rybka jest, pewnie, ze odda smile
                                      hehehehe ja sie kilka razy tez przejechalam na ocenie po wygladzie smile a potem
                                      walilam sie w leb, bo przeciez ludzi sie tak nie powinno oceniac smile))
                                      przypomina mi sie moja podroz pociagiem z konsekwencjami w kraku - wiesz o czym
                                      mowie smile mialam wtedy podobne wrazenie smile))
                                      • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:33
                                        no to już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Cię taką okropną po tongue_outPPPP
                                        jak nie odda to siłą odbierzemy smile)))
                                        no nie powinno, ale ci mnie na początku trochę wystraszyli - takie 2 ogromne
                                        byki i ja taka mała sirota, no ale na szczęście okazali się fajni i podróż
                                        uplynęła mi w sympatycznej atmosferze smile)) może się jeszcze przekonam do
                                        pociągów wink)))))
                                        • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:44
                                          aaaaaaa żebyś nie żałowała smile)))))
                                          ehehe gwałt zbiorowy na Mambie, nawet mi sie podoba ten pomysl smile)))
                                          żebyś Ty sie jeszcze do czegoś nie przekonała, przez te podróże tongue_outP
                                          • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:57
                                            nie boję się big_grinDD
                                            e tam od razu gwałt, zaczniemy najpierw od delikatnych próśb wink)))
                                            do niczego się już raczej nie przekonam, teraz udaję się w ostatnią podróż a
                                            potem siadam na dupie i biorę się za rodzenie dzieci wink)))))))))))))
                                            • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:05
                                              smile)))) p o w i n n a ś smile)))))
                                              no ja juz ją delikatnie od soboty prosze, chyba przyszedl czas na groźby smile)))
                                              Twoja dupa to chyba za duzo tych dzieci nie zdzierży smile) ja tam oficjalnie w
                                              sobote wieczorem powiedzialam, ze jednak pieluchy musza jeszcze poczekac, co
                                              wywolalo ogólne oburzenie tongue_out ze to nie po bozemu smile))
                                              • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:39
                                                zacznę jak przyjdzie odpowiedni czas, więc mnie nie strasz przedwcześnie smile)))
                                                eee tam, w sobotę i w niedzielę nie było warunków do wysyłania tongue_outP głowa
                                                bolała wink)) więc cierpliwości Wandzia tongue_out
                                                w planach mam max. 3 cesarki, na więcej się nie dam namówić wink)) nie dziwi mnie
                                                oburzenie - taka stara dupa z Ciebie a w pieluchy jeszcze się nie chcesz bawić
                                                hehe, niedobra Ty wink))))
                                                • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:41
                                                  dobra to nie strasze smile))) tyle, czy Ty bedziesz miala sile, zeby mnie ciagnac
                                                  po wertepach? smile))))
                                                  ja mam w planach 2-3 naturalne, ale sie okaze jeszcze smile
                                                  stara ale jara smile))))) sami niech se zachodzą i rodzą jak mają możliwości i
                                                  ochotę smile)))
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:50
                                                    Ty kochana nawet nie wiesz ile siły drzemie w tym małym ciałku wink))))
                                                    ja mam przeciwskazania do naturalnego, więc dupa
                                                    pewnie, że tak - wychodzę z tego samego założenia i takimi tekstami się nie
                                                    przejmuję, skoro na każdego przyjdzie pora to i na Ciebie i na mnie tysz ;PPP
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:58
                                                    no o sile nic jeszcze nie wiem, ale ile to ciałko wyjarać moze to na wlasne
                                                    oczy widzialam smile) lokomotywo smile)))
                                                    o qrcze, ja sie boje i tego i tego, wiec troche mnie to tez hamuje smile
                                                    ja jak widac te nie hehehehe smile)))) jak bardzo chca to niech sobie jakiegos
                                                    wnuczka zaadoptują smile))
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:06
                                                    lokomotywę to ja dopiero zaprezentowałam z soboty na niedzielę... do tej pory
                                                    nie odzyskałam głosu i rano wstydziłam się przemówić do pani z kiosku ruchu sad((
                                                    też się boję wink)) poza tym czeka mnie najpierw przygarnięcie większego kropka,
                                                    żeby móc myśleć o mniejszym... ale to dopiero na jesieni, teraz już nie mam
                                                    czasu na głupoty tongue_outPP
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:09
                                                    a lyzka na to: NIEMOZLIWE smile qrde rzucamy? smile)))
                                                    czyli na mokotowie wisza plakaty, : tej pani fajek nie sprzedajemy smile))))))
                                                    no, wreszcie mowisz jak czlowiek smile)))) ja cos czuje, ze na poludniu cos Cie
                                                    dobrego czeka smile)))
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:16
                                                    rzucimy jak zaciążymy... bo nie wiem czy wcześniej znajdę jakiś dobry argument
                                                    na ten desperacki krok wink)))
                                                    nie na mokotowie, tylko u mnie na osiedlu dzisiaj rano smile))
                                                    na południu to mnie czeka gorący piasek, ciepłe morze i palmy tongue_outPPP więcej do
                                                    szczęścia nie potrzebuję... a Ty już nie kracz hehe
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:40
                                                    podobno sporo wczesniej trzeba rzucic, zeby organizm sie oczyscil smile
                                                    aaaaa nie zalapalam smile hehehe to jeszcze gorzej miec u siebie na wsi
                                                    przesrane smile))
                                                    nie kracze, ja to wiem smile)) cale szczescie, ze sie bedziesz mogla pucowac
                                                    wieczorami z tego co robisz smile)
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:42
                                                    no wiem sad(( ale coś na pewno wymyślę jak trafię na odpowiedniego kropka tongue_outP
                                                    może przesrane to nie mam, ale pani zapytała co mi się stało z głosem wink)))
                                                    rozwiń myśl co znaczy "cale szczescie, ze sie bedziesz mogla pucowac wieczorami
                                                    z tego co robisz" bo chyba nie kumam mazowieckiego slangu wink)))

• vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:45
                                                    tak??? to jak wytlumaczysz u mnie teorie z kropkiem? smile)) nie pomaga , jeszcze
                                                    tylko wiecej nerwow potem smile))
                                                    bylo powiedziec, ze sie przechlalas hehehehe smile
                                                    co ja Ci bede tlumaczyc dziołszka smile)) no ze nie bede sie 4 miechy zastanawiac
                                                    czy cos Cie trafilo czy nie, tylko relacje na biezaco beda smile)))
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:48
                                                    bo do każdego kropka trzeba indywidualnie podejść wink)))
                                                    powiedziałam, że się przepaliłam...
                                                    pewnie, że będą o ile będzie o czym opowiadać wink)))))))
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:50
                                                    aaaa tam, i na ch...ktos te kropki wymyslil? smile)))
                                                    juz lepiej? cukierki zjedzone? smile)))
                                                    na pewno bedzie, smile)))
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:54
                                                    pewnie po to, żeby je przygarniać wink)))
                                                    nie jest lepiej, dalej mam głos jak po 15 latach życia w melinie tongue_outP
                                                    właśnie wiem, że będzie i to mnie chyba przeraża hehe
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 14:15
                                                    wyplucz sobie gardlo szałwią smile powinno pomóc smile)
                                                    etam, nie ma co sie bac, to nie gryzie heheheh smile))
                                                  • baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 14:19
                                                    jak znajdę szałwię to tak zrobię, a jak nie to dalej na hallsach będę leciała...
                                                    o czym Ty świntucho myślisz???? wink))))))))))
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 14:28
                                                    juz to widze jak szukasz smile))))

o tym co zawsze smile))) hehehe ale o czym Ty swintucho myslisz to nie wiem smile))))
      • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:29
        Łonda, a jak po bibie???
        • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:32
          no wlasnie padam na twarz. dzis juz lepiej, ale qrdddd wczoraj myslalam, ze
          zejdę. bylam zmeczona maksymalnie, bolały mnie stopy i dudnilo w uszach. oczy
          mnie szczypaly niemozebnie jak wracalam, a mezowiu chrapal z boku i byl na
          ostrym zjezdzie smile
          ale ogolnie sie udalo, brakowalo mi tego smile
          • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:35
            cieszę sie bardzo, poproszę o foty w takim razie. Ja postaram się dzisiaj Tobie
            wysłać, jak już wrócę smile)))
            • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:40
              pewnie tyle, ze nie wiem kiedy bede miala, bo żerowalismy na innych smile
              a za nasze bede wdzieczna smile
              • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:41
                aaaaaa..... czy ja je mam spakować zipem??
                • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:47
                  mozesz spakowac i powinno przejsc, mozesz wyslac na @gazetową, bo mam
                  przekierowanie smile ślij ślij, bo juz zapomnialam jak wyglądacie smile))
                  • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:48
                    tylko Pytoniska nie ma na żadnym, wyslę po powrocie, bo powoli się będę
                    ewakuowała smile)
                    • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:51
                      żadna strata big_grinDDD
                      to powodzenia dzis w tym rozliczaniu smile musisz obficie oblac koniec, zeby
                      nastepny poczatek byl pomyslny smile))
                      • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:32
                        Kochana, póki co ja nie mam siły nic oblewać smile)
                        • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:45
                          nie dziwie sie smile)) zbieraj sily na weekend smile)
    • gosiaes Re: no masz:):):) 24.04.06, 08:44
      jak to sie kobitki rozgadały - pozdrawiam i miłego dnia życzę - gdziekolwiek
      byście nie byłysmile))
      • mamba30 Re: no masz:):):) 24.04.06, 08:45
        my również pozdrawiamy smile)
    • monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:05
      hej! a gdzie sie bawilyscie ?
      • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:12
        hej, w piatek w stolycy, a w sobote ja poza stolyca smile
        • monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:14
          ooo fajowosmile grill jakis pewniesmile
          • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:15
            fajnie bylo rzeczywiscie smile))) ale sezon grillowy jeszcze nie rozpoczety smile)
            • monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:22
              ale bylyscie we trzy, z mezami?
              • vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:29
                w piatek bylysmy we 3, troche chlopa tez bylo smile
                • monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:31
                  no w sumie tak - po co z drewnem do lasusmile)
      • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:33
        generalnie w domciu smile)) jakoś nie udało się zebrać większego grona
    • juleczka4 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:25
      Siemano Mambinko wink)

Co tam słychać w wielkim świecie??:p
      • mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:34
        siemka, będę dzisiaj ostatni dzień w starej pracy smile))
    • alpepe Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:28
      smile
    • dzikoozka Fajnie Ci :DD nt. 24.04.06, 10:37
      • mamba30 Re: Fajnie Ci :DD nt. 24.04.06, 10:41
        ale z czym, z tą pracą???
    • onlyju A ja w Europę na dłuuugi weekend. 24.04.06, 10:42
      Miałam się opalać w długi weekend nad naszym morzem, ale pogoda ma być brzydka,
      więc spadam na objazd (10dni wolnych mam od soboty, hehe). Wsiadam w das auto i
      pędzę. Chce mi się zobaczyć wiosnę po włosku, po holendersku i po austriacku,
      coś trzeba będzie wybrać.
      Odliczam dni, w piątek papa.
    • pietrek666 Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:12

• vandikia Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:18
        dzieki za nocną deklarację smile)
        • pietrek666 Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:24
          Heheeeheeeeeeeeeeeeee
          Powtórzę się smile dla Ciebie wszystko big_grinDDDDDDDDDDDD
          • vandikia Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:28
            smile))
            bo sie zarumienie smile)
            • pietrek666 Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:45
              Ło to mnie chodziło big_grinDD Spłoń się na rubinowo big_grinDDDDDDDDDDD
              • vandikia Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:47
                sam się spłoń smile))))
                • pietrek666 Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:11
                  vandikia napisała:

> sam się spłoń smile))))

Już TO zrobiłem big_grinDD
                  • vandikia Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:30
                    TOOOO ...brzmi conajmniej intrygująco, pewnie kawe wypiles i faje zjarales smile)
                    • pietrek666 Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:51
                      Tera to ja nie mogię napisać, że tylko TO zrobiłem smile

Stary Szmugler forever big_grinDDDDDDDDDDDDD
                      • vandikia Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:54
                        my szmuglerzy musimy trzymac sie w kupie smile))
                        • pietrek666 Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 15:05
                          No ba big_grinDDDDDDDD
    • gres81 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 12:21
      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka