mamba30 24.04.06, 08:05 a ja sobie idę ostatni dzień do pracy i będę miała kilka dni laby, he he... ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:19 ) A na ktora sie zdecydowalas? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:24 na agencję reklamową, marketing sobie odpuściłam )) Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:30 czyli super sie uklada Gratuluje a w wolnym czasie ponadrabiaj forumowe zaleglosci. Malo ostatnio tu bywalas Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:33 tak też zrobię, ale to dopiero jak wrócę po rozliczeniu ) tylko jakoś nie mam ochoty ruszyć zadu i się potelepać na drugi koniec Wa-wy. Kurcze, do starej pracy mam aż 25 km... Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:25 a ja se dzis nie poszlam do pracy, strzałeczka ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:28 a ja kuźwa muszę się zatelepać i zdać samochód, laptopa i komórkę. Powinnam poczyścić wszystko, ale jakoś nie mam weny.... Muszę sobie jeszcze zorganizować jakiś powrotny transport, przeca kuźwa na 2 auta nie pojadę. Może poproszę jakiegoś kolegę z pracy, aby mnie odwiózł na chatę Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:30 bierz szmatke w łapke, 5 min i bedzie zrobione a jak Cie kolega wywiezie w ciemny las? i jak weekend? bo ja wlasnie odpoczywam Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:35 szmatka szmatką, muszę odpalić kompa i tam zrobić porządek, z komórką to samo.... a samochód - to tylko wysypać popiołkę i powyrzucać puste paczki, he he he..... )) Weekend ok, wczoraj do 15 miałam kaca (((( skończyłyśmy z Babą "plotki" przed 5 nad ranem ) Całkiem możliwe, że ja z kolei wyjadę do Kraka w piątek, zostawię chłopów samych na gospodarstwie )))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:39 aaaa to Ci wspolczuje, bo myslalam, ze bedziesz klawiature czyscic hehehe jak widzisz nie doszlam jeszcze do siebie trzeba bylo klinem bydlaka )) powiem Ci, ze ja odpadlam wczesniej, o 4 pojechalam na spanko sama podroz byla meczaca, bo w sobote popoludniu korki wszedzie byly sweterek zanalazlas moze? w sumie to lepiej nawet, ze sweterek zgubilam, nie spodnie hehehe ) przez 3 dni chyba chlopy dadza rade - duze są juz nie? , jedz koniecznie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:41 sweterka niew znalazłam, ale też za mocno nie szukałam. Dzisiaj to uczynię. A chłopy sobie poradzą, A. zapowiedział, żebym sie nie martwiła, pograją sobie z Sebkiem na sieci, qrde )))) Zabrałam Babę w sobotę na starówkę, a tam jakieś popaprane pikiety. No cóż, może następnym razem coś więcej zobaczymy )) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:45 hahaha powiedz, ze może wpaść znajoma 40latka i im obiad zrobic, qrdeeeee )))) co te kompy z ludzi robią ale przynajmniej bedziesz spokojna, ze na baby nie pojda ) do lazienek bylo pojsc w niedziele, swietna pogoda byla. a o ktorej pojechala? ja wczoraj juz nawet nie dzwonilam, bo az tak pozno nie wrocilam, ale ze bylam zjebawszy to walnelam sie na kanape i tak zamarlam. całą noc się tłukłam, bo zasnąć nie mogłam Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:48 znaczy się Ty??? ))) Do łazienek, ciekawe jak i kiedy..... Wstaliśmy o 12, a potem starałam się jakąś zupę ugotować, baba zjada jak kurczak )))) A pociąg miała o 17 i tak ledwie zdążyliśmy. W niedzielę to czasu nie było i ja skacowana ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:50 hehehe tak by wychodzilo )) ale aż taka dobra nie jestem, poza tym pewnie im zostawisz wałowę kobito ) a przyszla rano baba sie poprzytulac? ))))) nie moge, jak sobie to przypomne a no widzisz, to ja myslalam, ze ona wracala zupelnie wieczorem, a tak to bym nawet na dworzec nie zdazyla qrde mam nadzieje, ze ja jeszcze jakos zobacze, przed odlotem Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:41 tym razem nie przyszłam się rano poprzytulać PP do odlotu zostało 17 dni, więc przybywaj jeśli tylko dasz radę ))) najlepiej przyjedź razem z Mambą w ten weekend DD Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:44 czesc Kruszynko )))))))) z weekendem to raczej bardzo watpliwe, ale cos sie pomysli no jak podroz powrotna? )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:48 mam nadzieję, że coś się wymyśli, wierzę w Was dziewczęta )) a podróż powrotną miałam fajową bo jechałam w przedziale z 2 młodymi policjantami i katechetką hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 10:50 jesli juz to tym razem bez ochrony przyjde ))) dawaj foty na moją @ )) aaaa mieszanka wybuchowa czy pani katechetka umORALniala policjantow? )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:03 mnie tam ochrona nie przeszkadzała, zawsze wymyśli mu się jakieś zajęcie np. posadzi go grzecznie przed telewizorem )) zdjęć nie mam, bo wyszły tak nieostre, że już poszły się gonić... zatem czekamy na fotki od Mamby pani katachetka była lekko nawiedzona... po 5 min. rozmowy z nią pomyślałam, że musi być nauczycielką hehe, ale nauczycielki religii się nie spodziewałam )) mieliśmy za to fajną rozmowę o resocjalizacji Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:14 hmm komu nie przeszkadzala, temu nie przeszkadzala ))) eh to czekamy, ciekawe co se wzamian zazyczy ))) jesu ja bym sie chyba bala wdawac w gadke z nia trzeba bylo powiedziec, ze wlasnie bylam na 3 dniowej resocjalizacji w wawie i masz dosc ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:23 no ale chyba nie było aż tak źle?? no może jedyny minus to Twoja przymusowa abstynencja ufam, że odda po dobroci )) powiedziałam tak PP a nie bałam się jej bo przecież miałam tych 2 policjantów do obrony )) a dowcip polega na tym, że na początku wzięłam ich za typowych dresiarzy hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:26 nie bylo zle, coś Ty, bylo bajkowo ))) to sie tez nadrobi, na 1 spotkaniu trzeba wypasc jakos "do ludzi", ja po alko okropna sie robie ))) Ty jej tak nie ufaj, bo Cie na manowce jakies sprowadzi )) nie no, złota rybka jest, pewnie, ze odda hehehehe ja sie kilka razy tez przejechalam na ocenie po wygladzie a potem walilam sie w leb, bo przeciez ludzi sie tak nie powinno oceniac )) przypomina mi sie moja podroz pociagiem z konsekwencjami w kraku - wiesz o czym mowie mialam wtedy podobne wrazenie )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:33 no to już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Cię taką okropną po PPPP jak nie odda to siłą odbierzemy ))) no nie powinno, ale ci mnie na początku trochę wystraszyli - takie 2 ogromne byki i ja taka mała sirota, no ale na szczęście okazali się fajni i podróż uplynęła mi w sympatycznej atmosferze )) może się jeszcze przekonam do pociągów ))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:44 aaaaaaa żebyś nie żałowała ))))) ehehe gwałt zbiorowy na Mambie, nawet mi sie podoba ten pomysl ))) żebyś Ty sie jeszcze do czegoś nie przekonała, przez te podróże P Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 11:57 nie boję się DD e tam od razu gwałt, zaczniemy najpierw od delikatnych próśb ))) do niczego się już raczej nie przekonam, teraz udaję się w ostatnią podróż a potem siadam na dupie i biorę się za rodzenie dzieci ))))))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:05 )))) p o w i n n a ś ))))) no ja juz ją delikatnie od soboty prosze, chyba przyszedl czas na groźby ))) Twoja dupa to chyba za duzo tych dzieci nie zdzierży ) ja tam oficjalnie w sobote wieczorem powiedzialam, ze jednak pieluchy musza jeszcze poczekac, co wywolalo ogólne oburzenie ze to nie po bozemu )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:39 zacznę jak przyjdzie odpowiedni czas, więc mnie nie strasz przedwcześnie ))) eee tam, w sobotę i w niedzielę nie było warunków do wysyłania P głowa bolała )) więc cierpliwości Wandzia w planach mam max. 3 cesarki, na więcej się nie dam namówić )) nie dziwi mnie oburzenie - taka stara dupa z Ciebie a w pieluchy jeszcze się nie chcesz bawić hehe, niedobra Ty )))) Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:41 dobra to nie strasze ))) tyle, czy Ty bedziesz miala sile, zeby mnie ciagnac po wertepach? )))) ja mam w planach 2-3 naturalne, ale sie okaze jeszcze stara ale jara ))))) sami niech se zachodzą i rodzą jak mają możliwości i ochotę ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:50 Ty kochana nawet nie wiesz ile siły drzemie w tym małym ciałku )))) ja mam przeciwskazania do naturalnego, więc dupa pewnie, że tak - wychodzę z tego samego założenia i takimi tekstami się nie przejmuję, skoro na każdego przyjdzie pora to i na Ciebie i na mnie tysz ;PPP Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 12:58 no o sile nic jeszcze nie wiem, ale ile to ciałko wyjarać moze to na wlasne oczy widzialam ) lokomotywo ))) o qrcze, ja sie boje i tego i tego, wiec troche mnie to tez hamuje ja jak widac te nie hehehehe )))) jak bardzo chca to niech sobie jakiegos wnuczka zaadoptują )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:06 lokomotywę to ja dopiero zaprezentowałam z soboty na niedzielę... do tej pory nie odzyskałam głosu i rano wstydziłam się przemówić do pani z kiosku ruchu (( też się boję )) poza tym czeka mnie najpierw przygarnięcie większego kropka, żeby móc myśleć o mniejszym... ale to dopiero na jesieni, teraz już nie mam czasu na głupoty PP Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:09 a lyzka na to: NIEMOZLIWE qrde rzucamy? ))) czyli na mokotowie wisza plakaty, : tej pani fajek nie sprzedajemy )))))) no, wreszcie mowisz jak czlowiek )))) ja cos czuje, ze na poludniu cos Cie dobrego czeka ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:16 rzucimy jak zaciążymy... bo nie wiem czy wcześniej znajdę jakiś dobry argument na ten desperacki krok ))) nie na mokotowie, tylko u mnie na osiedlu dzisiaj rano )) na południu to mnie czeka gorący piasek, ciepłe morze i palmy PPP więcej do szczęścia nie potrzebuję... a Ty już nie kracz hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:40 podobno sporo wczesniej trzeba rzucic, zeby organizm sie oczyscil aaaaa nie zalapalam hehehe to jeszcze gorzej miec u siebie na wsi przesrane )) nie kracze, ja to wiem )) cale szczescie, ze sie bedziesz mogla pucowac wieczorami z tego co robisz ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:42 no wiem (( ale coś na pewno wymyślę jak trafię na odpowiedniego kropka P może przesrane to nie mam, ale pani zapytała co mi się stało z głosem ))) rozwiń myśl co znaczy "cale szczescie, ze sie bedziesz mogla pucowac wieczorami z tego co robisz" bo chyba nie kumam mazowieckiego slangu ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:45 tak??? to jak wytlumaczysz u mnie teorie z kropkiem? )) nie pomaga , jeszcze tylko wiecej nerwow potem )) bylo powiedziec, ze sie przechlalas hehehehe co ja Ci bede tlumaczyc dziołszka )) no ze nie bede sie 4 miechy zastanawiac czy cos Cie trafilo czy nie, tylko relacje na biezaco beda ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:48 bo do każdego kropka trzeba indywidualnie podejść ))) powiedziałam, że się przepaliłam... pewnie, że będą o ile będzie o czym opowiadać ))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:50 aaaa tam, i na ch...ktos te kropki wymyslil? ))) juz lepiej? cukierki zjedzone? ))) na pewno bedzie, ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 13:54 pewnie po to, żeby je przygarniać ))) nie jest lepiej, dalej mam głos jak po 15 latach życia w melinie P właśnie wiem, że będzie i to mnie chyba przeraża hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 14:15 wyplucz sobie gardlo szałwią powinno pomóc ) etam, nie ma co sie bac, to nie gryzie heheheh )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 14:19 jak znajdę szałwię to tak zrobię, a jak nie to dalej na hallsach będę leciała... o czym Ty świntucho myślisz???? )))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaaaaaa Wanda 24.04.06, 14:28 juz to widze jak szukasz )))) o tym co zawsze ))) hehehe ale o czym Ty swintucho myslisz to nie wiem )))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:32 no wlasnie padam na twarz. dzis juz lepiej, ale qrdddd wczoraj myslalam, ze zejdę. bylam zmeczona maksymalnie, bolały mnie stopy i dudnilo w uszach. oczy mnie szczypaly niemozebnie jak wracalam, a mezowiu chrapal z boku i byl na ostrym zjezdzie ale ogolnie sie udalo, brakowalo mi tego Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:35 cieszę sie bardzo, poproszę o foty w takim razie. Ja postaram się dzisiaj Tobie wysłać, jak już wrócę ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:40 pewnie tyle, ze nie wiem kiedy bede miala, bo żerowalismy na innych a za nasze bede wdzieczna Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:41 aaaaaa..... czy ja je mam spakować zipem?? Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:47 mozesz spakowac i powinno przejsc, mozesz wyslac na @gazetową, bo mam przekierowanie ślij ślij, bo juz zapomnialam jak wyglądacie )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:48 tylko Pytoniska nie ma na żadnym, wyslę po powrocie, bo powoli się będę ewakuowała ) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 08:51 żadna strata DDD to powodzenia dzis w tym rozliczaniu musisz obficie oblac koniec, zeby nastepny poczatek byl pomyslny )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:32 Kochana, póki co ja nie mam siły nic oblewać ) Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:45 nie dziwie sie )) zbieraj sily na weekend ) Odpowiedz Link
gosiaes Re: no masz:):):) 24.04.06, 08:44 jak to sie kobitki rozgadały - pozdrawiam i miłego dnia życzę - gdziekolwiek byście nie były)) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:05 hej! a gdzie sie bawilyscie ? Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:12 hej, w piatek w stolycy, a w sobote ja poza stolyca Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:14 ooo fajowo grill jakis pewnie Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:15 fajnie bylo rzeczywiscie ))) ale sezon grillowy jeszcze nie rozpoczety ) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:22 ale bylyscie we trzy, z mezami? Odpowiedz Link
vandikia Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:29 w piatek bylysmy we 3, troche chlopa tez bylo Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:31 no w sumie tak - po co z drewnem do lasu) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:33 generalnie w domciu )) jakoś nie udało się zebrać większego grona Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 09:25 Siemano Mambinko ) Co tam słychać w wielkim świecie??:p Odpowiedz Link
mamba30 Re: Do raportu wystąp :))))))) 24.04.06, 10:34 siemka, będę dzisiaj ostatni dzień w starej pracy )) Odpowiedz Link
onlyju A ja w Europę na dłuuugi weekend. 24.04.06, 10:42 Miałam się opalać w długi weekend nad naszym morzem, ale pogoda ma być brzydka, więc spadam na objazd (10dni wolnych mam od soboty, hehe). Wsiadam w das auto i pędzę. Chce mi się zobaczyć wiosnę po włosku, po holendersku i po austriacku, coś trzeba będzie wybrać. Odliczam dni, w piątek papa. Odpowiedz Link
vandikia Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:18 dzieki za nocną deklarację ) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:24 Heheeeheeeeeeeeeeeeee Powtórzę się dla Ciebie wszystko DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Nieśmiało wystąpiam :DDD n/t 24.04.06, 12:45 Ło to mnie chodziło DD Spłoń się na rubinowo DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
pietrek666 Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:11 vandikia napisała: > sam się spłoń )))) Już TO zrobiłem DD Odpowiedz Link
vandikia Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:30 TOOOO ...brzmi conajmniej intrygująco, pewnie kawe wypiles i faje zjarales ) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:51 Tera to ja nie mogię napisać, że tylko TO zrobiłem Stary Szmugler forever DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vandikia Re: Aaaaaaaaaaach ;) 24.04.06, 14:54 my szmuglerzy musimy trzymac sie w kupie )) Odpowiedz Link