Dodaj do ulubionych

A kcem... :)

24.04.06, 20:11
ciężarki! O! smile))
Obserwuj wątek
    • gres81 Re: A kcem... :) 24.04.06, 20:16
      to w spotrowym kupisz.
      • onlyju Re: A kcem... :) 24.04.06, 20:18
        Uch Ty... po to listy prezentów tworzymy, co byś nie pytal za dni pare, co nam
        kupić. Niewdzięczny.
        • gres81 Re: A kcem... :) 24.04.06, 20:22
          aż zajżałem do watku urodzinowego,to nie pare a kilkadziesiat.a Twoich to nawet tam nie widziałem.
          • onlyju bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 20:23

• gres81 Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 20:27
              no to jak bym nawet jak bym miał zrobic to nie wiedział bym na kiedy.
              • onlyju Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 20:29
                no i po to wcześniej pytam, byś zdążyl przecież. by bylby na czas byl.
                • gres81 Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 20:46
                  no tak ale zrobic jego to 2-3 godziny.wiec nie trzeba takiego wielkiego wyprzedzenia.
                  • onlyju Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 20:48
                    wiedzialam, ze ta rozmowa do czegoś doprowadzi. tym samym po raz kolejny doszly
                    do glosu moje wysokie kwalifikacje w wyszukiwaniu najodpowiedniejszego
                    personelu.
                    bo oceniam, ze jesli oceniasz robotę nad slodką lalą na 2-3 godziny, to jesteś
                    zawodowcem w sprawie slodkich lal. zostales wybrany. teraz wybierz kolor
                    pigulki i do garów.
                    • gres81 Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 20:58
                      oki.to zrobimy tak.na łikend przyjeżdza do mnie moja kobieta,wiec ja może zrobie takie cudo dla niej inno bez lalki i opisze Ci jak samkował.
                      • onlyju Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 21:00
                        dobra. umowa (bo nic innego nie może w tej sytuacji stanąć) stoi. deal.
                        tylko Ty tam czekieraut i zdjęcie ma być.
                        • gres81 Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 21:07
                          z fotami bedzie problem,ale zobacze co sie da zrobic.
                          w sumie to nic innego na chwile obecno stawac nie musi.
                          • onlyju Re: bo i nie podalam, ale już niedlugo. 24.04.06, 21:11
                            no dobrze już, dobrze.
                            a zdjęciami się nie przejmuj, spróbuję uwierzyć na slowo.
    • widokzmarsa kcem czy kacem? 24.04.06, 20:41
      • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 20:47
        Kcem ciężarki na prezent! I nie kcem mieć kaca big_grin Jutro musze pojechać do
        sklepu po fotel, przecenili big_grinDDDD
        • widokzmarsa Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 20:48
          ty tu się nie śliń do cieżarków, tylko przyznaj się czy wyszłaś w miasto czy
          zakopałaś się w norze?
          • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 20:53
            He he he a skąd ten kac? Jak myslisz??? big_grinDD
            • widokzmarsa Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 21:11
              no tak, pojechałem do warszawy, w sobote miało być spotkanie analnomoralne,
              wszedłem wieczorem na stronkę a tu cisza. !!! Namiarów na Mambę nie wziąłem i
              skończyłem u znajomych zamiast wyleźć gdzieś na miasto. JEstem zmęczony, trzy
              dni łajdactw to za dużo na moją starą głowę)
              • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 21:44
                Jakbym miała net w domu tobyśmy sie spotkali smile)))))))))))))))
                • widokzmarsa Re: kcem czy kacem? 25.04.06, 00:02
                  ty się lepiej spotykaj z rówieśnikami)
                  • rosalba Re: kcem czy kacem? 25.04.06, 01:21
                    He he starczy że buldogomordy mnie podrywa big_grin w weekend dzwonił po ludziach i
                    sprawdzał czy to prawda ze jestem wolna big_grin
        • onlyju Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 20:49
          a ta z tym swoim fotelem mnie spokoju nie da wink
          na plerach go chociaż nie ciągnij, taksówkie-bagażówkie zamów.
          • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 20:54
            Fotel z rattanu - waga ok 4,5 kg, opakowanie 50/50/50 (nie wiem jakim cudem,
            ale tak jest w katalogu i tak podają na infolinii big_grin zwykłom taksę
            wezmę big_grinDDDDDD
            • onlyju Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 20:55
              czyżby dom mebla szwedzkiego Ikeja?
              • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 21:45
                Nio smile))))))))) na Targówku big_grinDD
                • onlyju Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 21:52
                  to obejrzyj mnie tam ten park handlowy, jeszcze zamknięty, ale obejrzyj i
                  powiedz, czy aby równo zbudowali i czy to ma ręce i nogi.
                  oo.. to jutro se możesz tam cammemberta smażonego wsunąć z frytkami... mmm..
                  pycha.
                  • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 21:59
                    Oszszszszsz... nie mają już tego fotela!!!!!! ani na Targówku, ani w
                    Jankach!!!!!!!!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu crying(((
                    • onlyju Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 22:07
                      no to jak Ty tak... nie zamówila, nie odlożyla...
                      to nic. nie przeżywaj, problemów sobie nie rób. nie na fotelu świat się kręci.
                      • rosalba Re: kcem czy kacem? 24.04.06, 22:10
                        Bo sie dzis dowiedziała o przecenieeeee sad trudno, kupię za 120 - i tak
                        bardziej mi sie podobał.
                • widokzmarsa Re: kcem czy kacem? 25.04.06, 00:04
                  mówiłem ci że jadę tam, byłem w niedzielę i wracałem pustym samochodem z kwiatkiem)
                  • rosalba Re: kcem czy kacem? 25.04.06, 01:20
                    No to szkoda smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka