Dodaj do ulubionych

jem właśnie kebaba

26.05.06, 12:53
ale syf, bleee.juz nigdy wiecej nie zamówie tego swinstwa
Obserwuj wątek
    • mmagi nie wszedzie sa dobre,niestety:( 26.05.06, 12:53

• vandikia Re: nie wszedzie sa dobre,niestety:( 26.05.06, 12:54
        najlepsze przy kinie Bajka soooom smile))
        • mmagi było kochana,były jakies 2 lata temu a tera syf ja 26.05.06, 12:59
          k cholera,jadłam w ub tygodniu i kurwa zła byłam jak cholera bo juz nie 1szy
          raz to stwierdziałam,taaak mi sie go kciaałosad((
          • vandikia Re: było kochana,były jakies 2 lata temu a tera s 26.05.06, 13:04
            no co Ty sad ja dawno tam nie jadlam, heh a takie tłumy u nich zawsze...
            • mmagi Re: było kochana,były jakies 2 lata temu a tera s 26.05.06, 13:09
              tłumy sa ale naprawde to juz nie to,miecho niedopieczone.......kurwa
              błeeeeeeeeeeee........do tego po licho cebula zaaprzona,fujsuspicious
              ostatnio miałam miecho z jakimis zyłami i jak to wyczułam w buzi to pod drzewem
              myslałam ze do rygi pojadę,a huj...znaczy fuj byc miałosmile))
              • vandikia Re: było kochana,były jakies 2 lata temu a tera s 26.05.06, 13:12
                ehehehehe no wlasnie dla mnie zyly w czyms takim tez by sie skonczyly pod
                drzewem smile qrde mam nadzieje, ze chociaz zapiekanki sie nie zwalily, najlepsze
                jakie jadlam są na chmielnej, blisko smyka. No nigdzie nie robia lepszych smile
                • mmagi ponoć gdzieś na Emili Plater ale nie byłam:-) 26.05.06, 15:04

• veeto1 Re: nie wszedzie sa dobre,niestety:( 26.05.06, 13:03
        Najlepsze kebaby w życiu jadłam w Ejlacie. Nigdy potem już takiego smaku nie
        znalazłam.
    • alpepe Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 12:59
      u mnie na Manhattanie są ponoć pyszne, spróbuj stamtąd zamawiać smile
      • lena_zet Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:12
        myśmy z centrum zamówili, gdzie pracują prawdziwi tureccy kucharze i gdzie
        ponoć są najlepsze (?!).Inni się zajadali a mnie jest teraz niedobrze,
        poważnie.To już wolę gorący kubek jakby co.
        • alpepe Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:19
          grochowa z winiar jest ok smile
    • krysica Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:23
      lena_zet napisała:

> ale syf, bleee.juz nigdy wiecej nie zamówie tego swinstwa

A już miałam smacznego zapodaćsmile)
    • annajustyna Kebab! W piatek!!! Pod bokiem B16!!! O tempora, 26.05.06, 13:23
      o mores!!! smile))))
      • mmagi a piątek to niby co???? 26.05.06, 15:05

• annajustyna Re: a piątek to niby co???? 27.05.06, 11:48
          Chrzescijanie poszcza w piatek. Ba, nawet imprezowac sie nie powinno, bo chodzi
          nie tylko o post "jedzeniowy", ale generalnie o umartwieniesmile))).
    • grogreg A ja wczoraj obejrzalem "Super size me" 26.05.06, 13:28
      Normalnie horror.
      • mmagi ogladałam:-)))dobre 26.05.06, 15:06

• bzz_bzz Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:32
      Musicie do Bydgoszczy przyjechać. W Baalbeku są takie dobre, że już się
      restauracja do conajmniej czterech punktów rozrosła. Mmmmm... Pychota big_grin. A
      rollo jakie mają dobre! :p
      • lajton bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy najlyps 26.05.06, 13:37
        ze, prawda!
        • bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:42
          O, wow! a ja myślołek, że tu sama.. big_grinDDDDD
          • bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:43
            PS. Trza będzie się kiedyś na kebaba wybrać razem, nie? big_grinDD
            • lajton Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:45
              hehe, myslalam podobnie.
              A kebaba zarlam wczoraj, a wyrzuty sumienia stlumilam czekoladka, aaaaaaaaaaa!!!
              PS. Na kebaba? A jakze!big_grinDD
              • bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:47
                A potem pójdziemy do Adasia Sowy wyrzuty leczyć :pppp
                • lajton Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:48
                  Noooooooooosmile A na winko zejdziemy na dol, do winiarni i ubzdryngolimy sie by
                  zaleczyc kolejne wyrzuty, hehebig_grin
                  • bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:54
                    Kurcze, zawsze, jak tam szłam, to były wszystkie stoliki zajęte [przed kebabem
                    zrobimy rezerwcję ;D]. A wiesz, że na przeciwko (tam przy Kaskadzie) to podobno
                    kolejna kawiarenka Adasia się buduje? Ładnie oszklona ma być big_grin
                    • lajton Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 14:00
                      Z tego co wiem, to Adas buduje tam kamieniczki (wzdluz Mostowej). Wykupil teren
                      i bedzie zakrywac tez Kaskade.I na pewno otworzy tam kolejna swiatynie
                      konsumpcji swoich ciastek lukrowanych wyrzutami sumieniawink
                      • lajton Spadam z roboty.Zwolnilam sie z okazji Dnia Mamy:) 26.05.06, 14:02

• bzz_bzz Re: Spadam z roboty.Zwolnilam sie z okazji Dnia M 26.05.06, 14:04
                          hie hiesmile) to ładnych laurek życzę smile
                      • bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 14:03
                        Jaaaaaaa.... Już się nie mogę doczekać!! Jak wyjadę z tego kraju, co sobie w
                        nim ludzie zdjęcia przed kradzieżą aparatu robią, to będę tu regularnie na
                        ciacha sowowe przyjeżdżać smile)))))
    • onlyju dobry kebab u Turasów na marszałkowskiej. 26.05.06, 15:27
      na cienkim cieście.
      raz na miesiąc (z reguly po bruniu) - poezja.
      • mmagi poczytaj co napisałam wyżej po za tym to sa arabus 26.05.06, 15:28
        ysmile
        • onlyju Re: poczytaj co napisałam wyżej po za tym to sa a 26.05.06, 15:48
          że jakość spada?
          hmm... no za rzadko jem (raz na pól roku tak naprawdę) i z reguly każę się tam
          zawozić taksówkarzowi, gdym podpita i już mi wszystko jedno, aby żreć.

--
          you lie - you die
          • mmagi a no chyba ze tak:-)) 27.05.06, 10:43

• larena1 Re: a no chyba ze tak:-)) 27.05.06, 11:54
              Na Wspólnej jest dobry kebab tylko mało sosu dają ?? trzeba się upominać bo
              jak nie to jest za suchy.
              polecam!!! smile)
              • bzz_bzz Re: a no chyba ze tak:-)) 27.05.06, 15:32
                oglądam czasem, ale kebaba jeszcze tam nie widziałam wink))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka