lena_zet 26.05.06, 12:53 ale syf, bleee.juz nigdy wiecej nie zamówie tego swinstwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: nie wszedzie sa dobre,niestety:( 26.05.06, 12:54 najlepsze przy kinie Bajka soooom )) Odpowiedz Link
mmagi było kochana,były jakies 2 lata temu a tera syf ja 26.05.06, 12:59 k cholera,jadłam w ub tygodniu i kurwa zła byłam jak cholera bo juz nie 1szy raz to stwierdziałam,taaak mi sie go kciaało(( Odpowiedz Link
vandikia Re: było kochana,były jakies 2 lata temu a tera s 26.05.06, 13:04 no co Ty ja dawno tam nie jadlam, heh a takie tłumy u nich zawsze... Odpowiedz Link
mmagi Re: było kochana,były jakies 2 lata temu a tera s 26.05.06, 13:09 tłumy sa ale naprawde to juz nie to,miecho niedopieczone.......kurwa błeeeeeeeeeeee........do tego po licho cebula zaaprzona,fuj ostatnio miałam miecho z jakimis zyłami i jak to wyczułam w buzi to pod drzewem myslałam ze do rygi pojadę,a huj...znaczy fuj byc miało)) Odpowiedz Link
vandikia Re: było kochana,były jakies 2 lata temu a tera s 26.05.06, 13:12 ehehehehe no wlasnie dla mnie zyly w czyms takim tez by sie skonczyly pod drzewem qrde mam nadzieje, ze chociaz zapiekanki sie nie zwalily, najlepsze jakie jadlam są na chmielnej, blisko smyka. No nigdzie nie robia lepszych Odpowiedz Link
veeto1 Re: nie wszedzie sa dobre,niestety:( 26.05.06, 13:03 Najlepsze kebaby w życiu jadłam w Ejlacie. Nigdy potem już takiego smaku nie znalazłam. Odpowiedz Link
alpepe Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 12:59 u mnie na Manhattanie są ponoć pyszne, spróbuj stamtąd zamawiać Odpowiedz Link
lena_zet Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:12 myśmy z centrum zamówili, gdzie pracują prawdziwi tureccy kucharze i gdzie ponoć są najlepsze (?!).Inni się zajadali a mnie jest teraz niedobrze, poważnie.To już wolę gorący kubek jakby co. Odpowiedz Link
krysica Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:23 lena_zet napisała: > ale syf, bleee.juz nigdy wiecej nie zamówie tego swinstwa A już miałam smacznego zapodać) Odpowiedz Link
annajustyna Kebab! W piatek!!! Pod bokiem B16!!! O tempora, 26.05.06, 13:23 o mores!!! )))) Odpowiedz Link
annajustyna Re: a piątek to niby co???? 27.05.06, 11:48 Chrzescijanie poszcza w piatek. Ba, nawet imprezowac sie nie powinno, bo chodzi nie tylko o post "jedzeniowy", ale generalnie o umartwienie))). Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: jem właśnie kebaba 26.05.06, 13:32 Musicie do Bydgoszczy przyjechać. W Baalbeku są takie dobre, że już się restauracja do conajmniej czterech punktów rozrosła. Mmmmm... Pychota . A rollo jakie mają dobre! :p Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:42 O, wow! a ja myślołek, że tu sama.. DDDDD Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:43 PS. Trza będzie się kiedyś na kebaba wybrać razem, nie? DD Odpowiedz Link
lajton Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:45 hehe, myslalam podobnie. A kebaba zarlam wczoraj, a wyrzuty sumienia stlumilam czekoladka, aaaaaaaaaaa!!! PS. Na kebaba? A jakze!DD Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:47 A potem pójdziemy do Adasia Sowy wyrzuty leczyć :pppp Odpowiedz Link
lajton Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:48 Noooooooooo A na winko zejdziemy na dol, do winiarni i ubzdryngolimy sie by zaleczyc kolejne wyrzuty, hehe Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 13:54 Kurcze, zawsze, jak tam szłam, to były wszystkie stoliki zajęte [przed kebabem zrobimy rezerwcję ;D]. A wiesz, że na przeciwko (tam przy Kaskadzie) to podobno kolejna kawiarenka Adasia się buduje? Ładnie oszklona ma być Odpowiedz Link
lajton Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 14:00 Z tego co wiem, to Adas buduje tam kamieniczki (wzdluz Mostowej). Wykupil teren i bedzie zakrywac tez Kaskade.I na pewno otworzy tam kolejna swiatynie konsumpcji swoich ciastek lukrowanych wyrzutami sumienia Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Spadam z roboty.Zwolnilam sie z okazji Dnia M 26.05.06, 14:04 hie hie) to ładnych laurek życzę Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: bzz_bzz - witaj ziomalko:))) a kebaby momy na 26.05.06, 14:03 Jaaaaaaa.... Już się nie mogę doczekać!! Jak wyjadę z tego kraju, co sobie w nim ludzie zdjęcia przed kradzieżą aparatu robią, to będę tu regularnie na ciacha sowowe przyjeżdżać ))))) Odpowiedz Link
onlyju dobry kebab u Turasów na marszałkowskiej. 26.05.06, 15:27 na cienkim cieście. raz na miesiąc (z reguly po bruniu) - poezja. Odpowiedz Link
onlyju Re: poczytaj co napisałam wyżej po za tym to sa a 26.05.06, 15:48 że jakość spada? hmm... no za rzadko jem (raz na pól roku tak naprawdę) i z reguly każę się tam zawozić taksówkarzowi, gdym podpita i już mi wszystko jedno, aby żreć. -- you lie - you die Odpowiedz Link
larena1 Re: a no chyba ze tak:-)) 27.05.06, 11:54 Na Wspólnej jest dobry kebab tylko mało sosu dają ?? trzeba się upominać bo jak nie to jest za suchy. polecam!!! ) Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: a no chyba ze tak:-)) 27.05.06, 15:32 oglądam czasem, ale kebaba jeszcze tam nie widziałam )))) Odpowiedz Link