Dodaj do ulubionych

LUDZIE!!! :D

30.05.06, 12:34
To niesamowite, ale się zważyłam rano i... 65! Zamiast 72!
Od dziś jem tylko jogurty i pije wodę!
Obserwuj wątek
    • widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:43
      wolisz kwiaty czy wieniec?
      • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:44
        Kwiaty do ręki i wianek na głowę dla niepoznaki, że się kiedyś seksiłam smile
        • widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:48
          to nie śmieszne, w końcu będziesz musiała zacząć jeść, więc lepiej wiedzieć co,
          niż odbić z wagą i znowu płakać
          • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:50
            no wiem, zawsze będe trochę gruba jak Bridget Jones. Ale za to mam biust 80D i
            seksowny tyłek, nie? smile
    • mmagi eee pewnie kupę zrobiłaś:-)) 30.05.06, 12:44

• aguszak Ty to Mmagi zawsze się potrafisz znaleźć w sytuacj 30.05.06, 14:23

• alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:44
      a ja własnie żeżarłam dwa pyszne schaboszczaki, które dopiero co usmażyłam smile.
      Ale ja ważę akurat ok. 54 kg.
      • reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:46
        Alpepe, czy ty siedzisz w domu i nie pracujesz, jako i ja?
        • grubaska20 Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:47
          a no o to samoż chciałam zapytać!smile jam również w domostwie swymtongue_out
        • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:48
          to skomplikowana kwestia, ale w tej chwili klepię na forum, coś tam sobie piszę
          w tle i smażę resztę schaobszczaków. Staję się podobna do mojej teściowej i się
          cieszę, że piękny schabik kupiłam. Szkoda, że kuchara ze mnie żadna, bo taki
          schabik cudo, że go szkoda na kotlety.
          • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:49
            E, to trza było go natrzeć pieprzem, solą i ziołami i do pieca smile tak
            najszybciej i najprosciej big_grin
            • widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:52
              w tej piździarni co jest teraz to sam bym się dał natrzeć ziołami i wsadzić do pieca
              • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:54
                Mam ciepła kołderkę, zadziała jak piec gdy pod nią wskoczę smile
                • widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:00
                  radzę ci ty się teraz grzaniem swojej d... zajmij)
                  ja zakładam kalesony, dwa swetry i jadę po grzejnik
                  • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:04
                    to gdzie ty mieszkasz, że ci tak zimno????

A o moją dupke sie nie martw. W odpowiednim czasie zrobię z niej właściwy
                    użytek.
              • aguszak Widoku, kochany - złoty anal Ci się należy :DDDDDD 30.05.06, 14:29
                widokzmarsa napisał:

> w tej piździarni co jest teraz to sam bym się dał natrzeć ziołami i wsadzić
                do
                > pieca
            • reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:54
              A ja uwazam, ze nie ma to jak zwykly schabowy w panierce, zadne tam pierdoły w
              śliwkach i ananasach. Dorównać schabowemu może jedynie dobry mielony. I włąśnie
              mnie NATCHŁO i ide do mięsnego po materiał na takie kotlety schabowe, dziekuję
              bardzo za podpowiedź. Bo muszę codziennie jesc mieso, lekarz kazał.
              • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:58
                właśnie taki: obłożony najsamwpierw plasterkami czosnku, potem posolony,
                opłukany w zmąconym jaju wiejskim i na koniec do bułki tartej smile
                A co do mięsa, to nie byłoby przyjemniej czerwone winko na krew?
                • reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:00
                  Ja to nie na krew musze, tylko na białko, bo mam fatalne wyniki pod tym
                  wzgledem, szkoda słów sad(( Krew mam w miarę w normie, chociaż jutro bede miała
                  najnowszą morfologię to się okaże czy mi coś nie siadło i z krwią. Bo z moczem
                  fatalnie sad
                  • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:12
                    ciekawe, a jak tam z bilirubiną, czy jak się to nazywało?
                    • reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:34
                      nie wiem nic o bilirubinie, natomiast mam białko w moczu (co miesiac wyzsze),
                      opuchniete nogi (obecnie juz do granic mozliwosci) i jedynie cisnienie ciagle w
                      normie, ale musze mierzyc trzy razy dziennie, bo jak mi podskoczy jeszcze
                      cisnienie to grozi to wszystko zatruciem ciązowym, które jest groźne nawet dla
                      życia i matki i dziecka. Kużwa, jescze te cztery tygodnie jakoś przeżyc i mam
                      nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze, a ja wróce do formy i prawidłowych
                      wyników. Jutro też odbieram wyniki krzywej cukrowej, do tej pory mialam cukier
                      na granicy, ale jeszcze w normie, ale mam juz schize i az sie boje,z e to tez
                      mi sie popierdoliło przez ten ostatni miesiac. Jeszcze mi tylko cukrzycy
                      brakuje i anemii do szczescia... Jutro bede wszystko wiedziec.
                      • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:39
                        moja koleżanka miała podobnie. Był ucisk na nerki, więc ona cała puchła, moja
                        matka zresztą też. Zaciskaj mocno zwieracze i zęby, to przetrwasz. A ponoć ciąża
                        to stan fizjologiczny!!!
                        Ale rodzić myślisz naturalnie?
                        • reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:43
                          nie, będe miała cc (wskazanie: duza wada wzroku) co mnie w sumie cieszy, bo
                          dzieki temu bede krocej przezywac te wszystkie uroki ciązy, w stosunku do
                          przenoszonej o prawie dwa tygodnie ciazy z Justynką bedę prawie o miesiac (27
                          dni) krócej w ciązy tym razem, czyż to nie cudowne? Wprawdzie boje sie jak
                          cholera tej cesarki, ale i tak wole to, niz jeszcze chodzic dwa miesiace w
                          ciazy, dziekuje bardzo, mam juz serdecznie dosc, to nie te lata, co sie mialo
                          20 lat i biegalo prawie jak na skrzydlach do samego porodu.
                          • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:44
                            w Polsce niektórzy lekarze się wadą wzroku nie przejmują i każą rodzić naturalnie.
                • widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:03
                  schabowy w czosnku?Pierwsze słyszę. Alejak? Zostawiasz te plasterki czosnku pod
                  panierką?
                  • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:09
                    nie, obkładam czosnkiem i odstawiam na jakiś czas, potem zdejmuję plastry.
                    Prościej jest użyć granulowanego czosnku lub tzw. soli czosnkowej, ale dziś się
                    poświęciłam.
                    • widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:13
                      ach, tu są same kobiety anioły))
                      • alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:15
                        powiedz to mojemu mężowi.
                    • bzz_bzz Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 15:04
                      A to ciekawe.. Moja mamusia to wyciska czosnek (kiedyś miażdżyla nożem na desce
                      do krojenia big_grin) i smaruje nim kotlety poprostu.. smile)
    • grubaska20 Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:46
      no gratuluję rachelko, ale to chyba nie jest najrossądniejsza dieta..uncertain mówię
      ci to ja, stara anorektyczka hehe, ale nie będe się na ten temat rozwodzić, bo
      moje poglądy są tu chyba wszystkim znanetongue_out
      • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:48
        cicho, chcę się jak najszybciej wbić w swoja najseksowniejszą kieckę smile

O! I paradowac będę po robocie z gołym cycem!
        • grubaska20 Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:49
          hehehsmile no taaaaaakwink
    • istna Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:10
      Nagroda pocieszenia za stresysuspicious
      • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:26
        Hm, prawdziwa nagroda to będzie...

Pamiętacie...?

"Błysk żalu w oczach byłego - bezcenne"
    • margie Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:29
      uwazaj, to reakcja na stres. jak ci pzrejdzie to odbijesz natychmiast w dodatku
      na wiecej.... Lepiej naucz sie jesc prawidlowo: jogurt, owszem, ale na 2
      sniadanie ( maly kubeczek niskokalorycznego), a na sniadanko np jajko na miekko
      plus pomidor, na obiadek piers z kurczaka ( 10 dkg) z grilla lub z piekarnika (
      bez tluszczu na teromobiegu) plus salata z oliwka i cytryna, na kolacje kromka
      chleba z odrobina margaryny niskokalorycznej i plasterkiem wedliny drobiowej
      ipare rzodkiewek. Do tego herbata owocowa bez cukru lub jak mas prblemy z
      pzremiana materii to figura1. Licz kalorie, waz produkty ( pzrestaniesz myslec
      o glupotach), nie wiecej niz 1200 dziennie i chudnij!!! Do tego umarkowany ruch-
      pol godziny spaceru szybkim krokiem lub rowereksmile) Tak trzymac))
      • rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:37
        Od 2 miesięcy jadłam właśnie tak, liczyłam kalorie, ale nie chudłam sad a
        teraz...! smile))) nie dopuszczę do skoku w górę. Od dziś ćwiczę mostki (na
        brzuszki za wcześnie, mam za słabe jeszcze mięśnie).

Będę piękna, będę szczuplejsza, będę czarować wszystkich, uwodzić, a jak trafi
        się jakiś kretyn to go uwiodę i rzucę smile
        Aż w końcu znajdę tego jednego!!!! big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka