onlyju 08.06.06, 09:30 jutro przyjeżdża modna depesza. depeche mode. kto idzie na koncert? bo ja ide. przegramy z ekwadorem czy wygramy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyju Re: depesza 08.06.06, 09:38 dziś taki jeden, co się nie zna stwierdził, że przegramy 1:2. przesadził. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: depesza 08.06.06, 10:28 Przegramy. Tako rzecze Pele i zara tu sra. -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
onlyju Re: depesza 08.06.06, 10:29 to ile piw należy kupować na przegrany, a ile na wygrany mesz? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: depesza 08.06.06, 10:33 Z obliczeń naukowców z Berkeley dla naszej długości geograficznej wyninka, że na wygrany należy siedem bo siedem to ładna liczba, a na przegrany to powinien wystarczyć jeden kufel, byle celnie rzucony. -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
onlyju Re: depesza 08.06.06, 10:37 myslę, że obliczali to naukowcy spod sklepu "Danuta" w Szepietowie. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: depesza 08.06.06, 10:41 > myslę, że obliczali to naukowcy spod sklepu "Danuta" w Szepietowie. Nie, ci spod Danuty to byli tylko specjaliści-empirycy na kontraktach naukowych. Całą robotę odawliło laboratorium z wykorzystaniem centrum obliczeniowego w Palo Alto -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
onlyju Re: depesza 08.06.06, 10:42 Polacy... zawsze się od najczarniejszej roboty wywiną. i zawsze chlaniem. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: depesza 08.06.06, 11:00 Dlatego nie chcą nam dać urządzić Olimpiady, bo jako gospodarz mielibyśmy prawo do wprowadzenia nowej dyscypliny olimpijskiej. A znamy się najlepiej właśnie na tym... -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
lajton Re: depesza 08.06.06, 10:02 na koncert nie ide a meczu nie wygramy i wbrew przypuszczeniom - humor mam dobry, o! Odpowiedz Link
onlyju to proponuję dress code 08.06.06, 10:23 czerwone pazury lub wystające ze spodni gacie (najlepiej przycięte w rozporku) - aby się rozpoznać w tłumie. OK? Odpowiedz Link
six_a Re: to proponuję dress code 08.06.06, 10:25 ciemno będzie, siebie nie rozpoznam, a co dopiero kogoś )))) Odpowiedz Link
onlyju Re: to proponuję dress code 08.06.06, 10:26 no toż przepis podaję. gap się w rozporki, to się poznamy. Odpowiedz Link
six_a Re: to proponuję dress code 08.06.06, 10:34 mogie sie gapić, ale tylko w części pod dachem, bo gdzie indziej mnie nie będzie Odpowiedz Link
onlyju Re: to proponuję dress code 08.06.06, 10:37 może być. wyjde na scene najwyżej. na chwile. pomacham Ci. gaciami w siusiaki. teraz to już sie na pewno spotkamy. Odpowiedz Link
aguszak Re: depesza 08.06.06, 10:47 baw się dobrze )) mam sentyment do tego zepołu, bo wysłuchiwałam ich w czasach młodości durnej i chmurnej jakiś specjalny anturage szykujesz na ten koncert? jakaś wytatuowana róża, albo DM na łańcuchu? Odpowiedz Link
onlyju Re: depesza 08.06.06, 10:50 przyodzieję czarną szatę. a poważnie - nie, mam we łbie ich teksty, wystarczy. podrzeć mordę jak za młodu muszę. na g'n'r też idę. i erykah badu jeszcze mnie czeka. ihhaaaa! Odpowiedz Link
aguszak Re: depesza 08.06.06, 10:53 ło matko! a Ty bank okradłaś, że Cię stać na te wszystkie bilety? ale chłopaki, to się prawie nie zetarzeli, prawda? Odpowiedz Link
onlyju Re: depesza 08.06.06, 16:58 oj prawda, prawda... dzieci nie mam, męża nie mam, to i pieniądze w siebie inwestuję. a chłopcy w coraz lepszej formie. to fakt. Odpowiedz Link