gosiaes 09.06.06, 12:07 uśmiechnij się!!!!!!!!!!!!!!! Staram się. Bardzo się staram...Krzyczę w myślach na siebie, a ona nic - cały czas ten sam, smutny wyraz twarzy..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Mordo moja 09.06.06, 12:13 eee pewnie masz PMSa???co??czasem tez tak mam,ze głupoty po głowie łażą) nie poddawaj sie Odpowiedz Link
gosiaes Re: Mordo moja 09.06.06, 12:17 qrwa - chłopy to mają dobrze. Nie maja PMSów, dołów, okresów i na wszystko mają jeden sposób - piffffko. Jutro mam imieniny - impreza w domu więc się nie będę łoszczędzać Odpowiedz Link
mmagi Re: Mordo moja 09.06.06, 12:23 aaaa no taak,roboty po pachi............ale mam nadzieje ze chłopa tez zaprzezysz/??dziwne słowo napisałam/.....aaaa zaprzęgniesz jak konia do roboty:- ))))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mordo moja 09.06.06, 12:33 my chłopy mamy dobrze, mamy bardzo dobrze, mamy tak dobrze, a dobrze nam tak) I żyjemy 10 lat krócej niż kobiety( Odpowiedz Link
vandikia Re: Mordo moja 09.06.06, 12:35 czy ja wiem czy dobrze, nie chcialabym miec czegos dyndajacego sie miedzy nogami Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mordo moja 09.06.06, 16:51 chyba tak, bo skoro przy wysysaniu będzie wciąż dyndał)) Odpowiedz Link