raduch Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 11:05 Skończyliśmy kole 3, to chyba się łapie na poranny? Na szczegóły nie liczta. Odpowiedz Link
reniatoja UP! 16.06.06, 11:25 i co, i tylko Radziu? W dodadku nie wiadomo, czy na pewno to sie da zaklasyfikowac jako poranny? Gdzie Wasz temperament, gdzie sie podział???? Up! Odpowiedz Link
aguszak Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 11:32 hehehe... głodnemu chleb na myśli? Ja nie lubię porannego Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 12:51 chłop o 5 rano pojechał na ryby poza tym w nocy wstąpił w niego jakiś zły duch bo zaczął sie wydzierać ze nie zamknie drzwi bo przed chwilą musiał otwierać okno bo mu kazałam i że nie jest na posyłki, więc jak rano sie mizdrzył do mnie to mu powiedziałam ze ma sie leczyć na co przyznał mi rację i chciał buzi więc mu powiedziałam spadaj i jakoś nie było atmosfery zeby sie seksić w związku z tym Odpowiedz Link
krambambulia Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 12:55 Ja, niestety żadnego faceta w promieniu okolicy. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Co to ejst promien okolicy ? ;-) 16.06.06, 18:35 Aaaaaaaaaaa, Kabaretu Olgi Lipińskiej nie zna )))) Mam więcej takich powiedzonek, w sygnaturce masz linka Odpowiedz Link
veeto1 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 18:29 Melduję się po tzw. "świtańcu". Ale o szczegółach nic nie powiem. Jeszcze nie ma 22.00, mogą nieletni przeczytać i się zgorszyć! Odpowiedz Link
mamba30 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 18:31 jestem, ale po co Ci szczegóły... przeca w moim przypadku to normalka ) Odpowiedz Link
veeto1 Re: Taaa, sam ze soba ;-))) 16.06.06, 18:33 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 22:33 ech.. Wam to dobrze... jak ja bym w środku tygodnia zaczął się do mojej pani dobierać w mojej porze budzenia to by mi chyba ze złości odgryzła. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: i bałdzo dobrze:-)))) 17.06.06, 10:05 oj, nie bałdzo... ja też bym coś chciał od życia... hmmm.. czy raczej od rzyci?... -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: i bałdzo dobrze:-)))) 17.06.06, 16:06 hultaj78 napisał: > oj, nie bałdzo... > ja też bym coś chciał od życia... hmmm.. czy raczej od rzyci?... a anal sie komus marzy? > -- > You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
bleman A fe o takich rzezach o tej porze...jeszcze dzieci 17.06.06, 16:41 przezytaja i co wtedy ? Zdemoralizuja sie bidulki ) Odpowiedz Link
hultaj78 Re: i bałdzo dobrze:-)))) 17.06.06, 18:06 > a anal sie komus marzy? wszystko jest dla ludzi, a ja nie jestem bardzo wybrzydzaty -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 16.06.06, 23:47 hultaj78 napisał: > ech.. Wam to dobrze... jak ja bym w środku tygodnia zaczął się do mojej pani > dobierać w mojej porze budzenia to by mi chyba ze złości odgryzła. a o ktorej wstajesz? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 10:04 > a o ktorej wstajesz? 5:30. No, 5:50, bo udaję że mnie nie ma tam, gdzie mnie szuka dźwięk budzika. -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 10:24 hultaj78 napisał: > > a o ktorej wstajesz? > > 5:30. > No, 5:50, bo udaję że mnie nie ma tam, gdzie mnie szuka dźwięk budzika. Chryste Panie! wspolczuje... > -- > You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 10:39 dzieki ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. No, chyba że współczujesz mi braku porannego seksu, to faktycznie, jest mi ciężko Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 16:05 hultaj78 napisał: > dzieki > ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. ja bym chyba tak nie mogla... wolalabym isc chyba na zasilek > No, chyba że współczujesz mi braku porannego seksu, to faktycznie, jest mi > ciężko eee na pewno wieczorkiem nadrabiasz a poza tym moze to i dobrze ze go nie masz, bo naladowany chodzisz i skory do pracy Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 18:05 > ja bym chyba tak nie mogla... wolalabym isc chyba na zasilek bym chyba z nudów umarł ^_^ > eee na pewno wieczorkiem nadrabiasz też niestety nie-e. ona wraca późno z pracy i tylko starcza jej siły żeby dać się podrapać po pleckach i zasypia nim 5 minut nie minie. czasami w łikend coś się trafi, jak się akurat nie pokłócimy > a poza tym moze to i dobrze ze go nie > masz, bo naladowany chodzisz i skory do pracy naladowany, czytaj: wkurwiony? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Nie ma to jak udany zwiazek ;-))) 17.06.06, 21:17 Ale poza tym jest w porzo - ja gotuję, ona zmywa, ja bałaganię, ona sprząta -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 20:03 ojej biedaczek... wspolczuje... Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Dlaczego zamienilas nogi na łest hajland łajt 17.06.06, 20:12 bo westi jest piekny, a ja jestem estetka )) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Najlepszy jest zestaw westi i terrier szkocki 17.06.06, 20:15 nio )) zgadzam sie Odpowiedz Link
bleman Ale jak teriery szkockie to musza byc 2 albo 3 ;-) 17.06.06, 20:16 czarny, "szylkretowo-rudawy" oraz słomkowy Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Ale jak teriery szkockie to musza byc 2 albo 17.06.06, 20:19 ale do takiej ilosci psiakow to trzeba miec dom z ogrodem i mieszkac niedaleko lasu lub duzego parku Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 21:19 dzięki. nie można mieć wszystkiego, nie? na vameę też nie dała się namówić Odpowiedz Link
bleman Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 23:30 > na vameę też nie dała się namówić a to zla podstepna kobieta z niej głodem chce cie wziac nie daj sie! Odpowiedz Link
mamba30 Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 10:13 a więc dzisiaj juz 2 razy zaliczyłam, skoro się tak grzecznie spowiadamy Odpowiedz Link
mamba30 Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 11:01 no wiesz? dzień nie zaliczony dniem straconym... a i tak z racji pracy dzienna norma spadła..... Odpowiedz Link
hultaj78 Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 11:11 > no wiesz? dzień nie zaliczony dniem straconym... możesz wziąć moją kobiałkę na dobre szkolenie z tego tematu? pliz,pliiiiizzzz! )) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
mamba30 Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 11:35 he he... no pewnie właśnie się zastanawiamy, co dzisiaj robić.... chyba się gdzieś zaraz na łono natury kopniemy, ale słonko coś dzisiaj zawodzi... Odpowiedz Link
raduch Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 11:12 a i tak z racji pracy > dzienna norma spadła..... Oj, biedactwo. Odpowiedz Link
mamba30 Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 11:36 no pewnie, żem biedna.... juz zapomniałam jak to było 5-6 razy dziennie Odpowiedz Link
raduch Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 11:55 Hy, to cos Ci powiem. Parę miesięcy temu moja pani poeksperymentowała z pewnym preparatem na V, o który co chwila laski na forach pytają. Jeszcze mi się gęba cieszy jak sobie przypomnę. Podniecała się jak chłopiec. Wystarczyło posmyrać już ja wiem gdzie, albo parę świństw do ucha powiedzieć i gotowa... No niestety, trzeba było zaprzestać bo fizycznie nie wyrabiała. Ech. Odpowiedz Link
mamba30 Re: nienawidzę Cię! ;))) 17.06.06, 14:31 ) ale u mnie nie w tym problem, ale z czasem.... rano wychodze do pracy (kiedyś w innym trybie pracowałam) a po południu to wiadomo, obowiązki i młody.... pozostaje chwilka przed wyjściem rano, wieczorem i ew. noc, jak się obudzimy Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Nie mam czasu ;-) - klamca 17.06.06, 20:16 na necie siedzi i gada ze czasu nie ma Odpowiedz Link
bleman Ano siedze :( a powinienem sie uczyc :( 17.06.06, 20:17 Ale tak bardzo niechce mis ei sadac do Probabilistyki i teorii informacji (((((((((( Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Ano siedze :( a powinienem sie uczyc :( 17.06.06, 20:19 ło matko - mi tez by sie nie chcialo na Twoim miejscu )) ale sama mam nauke wiec spadam do ksiazki (( Odpowiedz Link
bleman Re: Ano siedze :( a powinienem sie uczyc :( 17.06.06, 20:19 > ło matko - mi tez by sie nie chcialo na Twoim miejscu )) > > ale sama mam nauke wiec spadam do ksiazki (( wez sie wreszcie przyznaj co tam studiujesz Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Ano siedze :( a powinienem sie uczyc :( 17.06.06, 20:20 cos zupelnie innego niz Ty kiedys Ci napisze pa pa Odpowiedz Link
bleman Re: Ano siedze :( a powinienem sie uczyc :( 17.06.06, 20:30 > cos zupelnie innego niz Ty > kiedys Ci napisze pa pa och jaka tajemnicza Odpowiedz Link
mamba30 Re: Och straszne ;-)) 17.06.06, 14:59 nie śmiej się, to właśnie jest straszne a co do muzyki, to się wczoraj jedną kapelką zasugerowałam i źle określiłam ten Twój gatun Właśnie słucham Morbid... Odpowiedz Link
bleman Re: Och straszne ;-)) 17.06.06, 15:05 > nie śmiej się, to właśnie jest straszne eee, tam... > a co do muzyki, to się wczoraj jedną > kapelką zasugerowałam i źle określiłam ten Twój gatun Właśnie słucham > Morbid... Polecam BATS albo AoM Odpowiedz Link
mamba30 Re: Och straszne ;-)) 17.06.06, 15:19 też n ie znam, właśnie odsłuchałam jeden kawałek Entombed - pankim zalatuje ))) a co to AoM??? Odpowiedz Link
bleman Re: Och straszne ;-)) 17.06.06, 15:22 BATS i AoM to plyty Morbid angel. A entombed to bardziej taki rock'n'roll niz death Odpowiedz Link
mamba30 Re: Och straszne ;-)) 17.06.06, 15:28 nie znalazłam tych płyt, musiałabym zassać całą dyskografię... ja nie napisałam, że to death, ale że mi pankiem tamten kawałek zalatywał A tak swoją drogą to nadal polecam Kovenant Odpowiedz Link
nomorenocks Re: Kto jest dzisiaj po porannym seksie? 17.06.06, 16:45 ` I saw a cheesy T-shirt on a woman the other day It read: Kiss Me, Spank Me, Lick Me, Fuck Me, Come On My Tits, Tell Me You Love Me and Get The Fuck Out.`..w sensie, spadaj do pracy,heh Odpowiedz Link