gosiaes 07.07.06, 18:30 z księgi gości!! Jak to możliwe, przeca nic nie usuwałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: wpis mi zaginął 07.07.06, 19:38 a gdzie wątek analnej ani z wiochy, chciałam go wyprowadzić na ludzi, a tu ktoś ciach )) Odpowiedz Link
vandikia Re: wpis mi zaginął 07.07.06, 20:03 nie wiem osochodzi six_a napisała: > a gdzie wątek analnej ani z wiochy, chciałam go wyprowadzić na ludzi, a tu ktoś > > ciach )) Odpowiedz Link
gosiaes Re: wpis mi zaginął 07.07.06, 20:39 ło matkooooo... chodzi mi o to, że z księgi gości na mojej wizytówce zniknął mi wpis pewnego gościa. Nie wiem czy wszyscy mogą usuwać te wpisy czy tylko właściciel Odpowiedz Link
vandikia Re: wpis mi zaginął 07.07.06, 20:41 chyba wlasciciel tylko ? moze konto zlikwidował albo co? zapytaj na forum o forum Odpowiedz Link
vandikia Re: wpis mi zaginął 07.07.06, 20:46 moze cos sie pieprznelo chwilowo i wroci? wiem tylko, ze jak ktos kolejny raz chce Ci sie wpisac, to poprzedni jego wpis chyba ginie. A jesli nie ma nowego, to ten nie powinien zniknac. Odpowiedz Link
gosiaes Re: wpis mi zaginął 07.07.06, 20:47 a to by się może i zgadzało, ponieważ mam wpis kogoś kogo wogóle nie kojarzę - Ty zresztą też Go masz) Odpowiedz Link