niedzwiedzica_sousie 08.08.06, 14:09 uwaga, ja chętnie wyprasuję i umyję łazienkę za gotowanie obiadów, kto na to idzie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: giełda prac domowych 08.08.06, 14:51 niedzwiedzica_sousie napisała: > uwaga, ja chętnie wyprasuję i umyję łazienkę za gotowanie obiadów, kto na to > idzie?? dzisiaj mam w planie lepienie pierogow)))) wiec czemu nie! Odpowiedz Link
marta.uparta Re: giełda prac domowych 08.08.06, 14:55 b. chętnie się zamienię, ale do łazienki niestety musze dołączyć 3 pokoje i kuchnie. Za to mogę zaoferować obiad z trzech dan + deser przez 7 kolejnych dni. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: giełda prac domowych 08.08.06, 15:51 ale ja lubie robić tylko te 2 rzeczy wymienione u góry (( Odpowiedz Link
vandikia Re: giełda prac domowych 08.08.06, 17:12 ugotuję, pozmywam, wysprzątam łazienkę i kibel, upiorę w zamian za koszenie trawnika i prasowanie oraz za wieszanie ciuchów na strychu - tam gdzie są pająki Odpowiedz Link